PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام فوق العاده DreamW با بیس 2.3.7 ( آپدیت23تیر - پست4 )



Arman.sarab
17-06-2012, 14:12
سـلــام !

این هم رام DreamW Rom برای کسایی که دنبال یک رام با ظاهر متفاوت و کمترین باگـــ هستند :ad:


ScreenShot - اســــــکـــرین شــــاتــــــ

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=745074&stc=1&d=1339931289


ویژگی های رام

- ظاهری کاملا شبیه ICS

- روت شده

- لانچر ICS

- نوار استیتوس بار ( StatusBar ) مخصوص

- کیفیت بالای موزیک و ویدیو

- Fastboot ( بالا سریـع گوشی )

- Performance عالی

- بوت انیمیشن مخصوص



آمـــوزش نــصــبــ

- اول از همه برای نصب این رام باید Feamod Recovery (http://www.mediafire.com/?u9996yn6i7rc92z) بر روی گوشی نصب باشه [آموزش نصب (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2815850&postcount=1)]

- رام رو ار ایـــــنــــجـــــا (http://www.mediafire.com/?q6pbwsek68ta6fe) دانلود کنید و به گوشی انتقال دهید

- حالا به Cwm برید و Data و Cache و dalvik-cache رو Wipe کنید

- رام از طریق Install zip from sdcard نصب کنید

- ریستارت کنید و لذت ببرید

amirderacula
17-06-2012, 17:16
سلام آرمان جان . آیا این رام باگ دوربین داره ؟فارسی ساز میخواد؟ فارسی ساز 2.3.6 روش جواب میده ؟ ممنون

Arman.sarab
17-06-2012, 17:34
سلام آرمان جان . آیا این رام باگ دوربین داره ؟فارسی ساز میخواد؟ فارسی ساز 2.3.6 روش جواب میده ؟ ممنون

نه ، اصلا باگ نداره
رام های با بیس 2.3.7 هم با فارسی مشکلی ندارند (فارسی ساز نمیخواد) :ad:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

METOD
12-07-2012, 23:08
با سلام، ورژن جدید این رام:



آمـــوزش نــصــبــ

- اول از همه برای نصب این رام باید TeamWin Recovery Project بر روی گوشی نصب باشه. (آموزش نصب (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=230573))

- رام رو دانلود کنید و به گوشی انتقال دهید.

- حالا به Cwm برید و Data و Cache و dalvik-cache رو Wipe کنید.

- رام از طریق Install zip from sdcard نصب کنید.

- فایل Gapps را همانند رام اصلی نصب کنید.

- ریستارت کنید و لذت ببرید!




DreamW Build 17 (http://www.mediafire.com/?n9f35w22j4d6lfm)


Gapps (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1185184&d=1341770127)

amirderacula
13-07-2012, 21:01
با سلام من تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی میخوام خود رام رو نصب کنم ابروت میده ؟ چیکار کنم :dy::dx::de::hello::hello::hello::hello::please::p lease::please::sign_help::sign_help::sign_help::sp am::spam::atten::atten::ambulance::ambulance::ambu lance::ambulance::ambulance:

METOD
13-07-2012, 21:08
با سلام من تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی وقتی میخوام خود رام رو نصب کنم ابروت میده ؟ چیکار کنم :dy::dx::de::hello::hello::hello::hello::please::p lease::please::sign_help::sign_help::sign_help::sp am::spam::atten::atten::ambulance::ambulance::ambu lance::ambulance::ambulance:

ببخشید، متوجه نشدم! یکم بیشتر در مورد ارور توضیح بدین

در ضمن کمی هم در مصرف شکلک ها صرفه جویی کنید :ag:

amirderacula
14-07-2012, 17:08
با سلام دوباره
ااول من ریکاوری 1.2 رو با اودین نصب کردم بعد تو cmw ریکاوری 1.4 رو نصب کردم ریستارت کردم بعد تو cmw خود رام رو می خواستم نصب کنم البته طبق توضیحات اول مینویسه باز کردن پک آپدیت بعد از چند خط ابروت میده .:aq::aq::dy::dy::cx::cx::ambulance::ambulance::12 ::12::4::4:من کلیه رام های تایپک ها رو نصب کردم این اولینشه که نتونستم

METOD
14-07-2012, 18:21
با سلام دوباره
ااول من ریکاوری 1.2 رو با اودین نصب کردم بعد تو cmw ریکاوری 1.4 رو نصب کردم ریستارت کردم بعد تو cmw خود رام رو می خواستم نصب کنم البته طبق توضیحات اول مینویسه باز کردن پک آپدیت بعد از چند خط ابروت میده .:aq::aq::dy::dy::cx::cx::ambulance::ambulance::12 ::12::4::4:من کلیه رام های تایپک ها رو نصب کردم این اولینشه که نتونستم

طبق توصیه ی کوکر رام بهتره از تاچ ریکاوری استفاده کنید در صورتی که موفق به نصب نشدید فایل zip رو به وسیله ی test در نرم افزار winrar تست کنید تا از سالم بودن فایل اطمینان حاصل کنید

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

++saman
16-07-2012, 14:47
من این رام رو نصب کردم ولی بعد از نصب وقتی گوشیرو ریستارت میکنم دوباره میره تو ریکاوری.

++saman
16-07-2012, 23:52
مشکلم حل شد.ایراد از TeamWin Recovery Project بود.از Feamod Recovery استفاده کردم راحت رام نصب شدو اومد بالا.واقعاٌ کیفیت پخش موزیک این رام بالاست.تا حالا همچین صدایی از هدست گوشیم نشنیده بودم!

mha73
17-07-2012, 09:43
سلام.لطفا دوستانی که نصب کردن بگن رم و باتری لایفش چطوره؟

mha73
22-07-2012, 16:55
سلام.من این رام رو با هر دردسری که بود نصبش کردم ولی فقط یکبار بالا اومد.وقتی خاموشش کردم خواستم دوباره روشنش کنم روی بوت انیمیشنش گیر کرد و دیگه بالا نیومد.یک حسنی هم که داشت این بود که دوربینش باگ نداشت.

Arman.sarab
22-07-2012, 17:39
سلام.من این رام رو با هر دردسری که بود نصبش کردم ولی فقط یکبار بالا اومد.وقتی خاموشش کردم خواستم دوباره روشنش کنم روی بوت انیمیشنش گیر کرد و دیگه بالا نیومد.یک حسنی هم که داشت این بود که دوربینش باگ نداشت.

سلام

دوست عزیز یکبار روی cm7 نصب کنید مشکلتون حل میشه !

mha73
23-07-2012, 22:33
سلام

دوست عزیز یکبار روی cm7 نصب کنید مشکلتون حل میشه !

سلام دوست گرامی.
بار اول که روی value pack نصب کردم که کلا روی بوت انیمیشن موند.وقتی روی cm7 نصب کردم یکبار بالا اومد و دیگه بالا نیومد!
خود cm7 هم اگه فیلمبرداریش مشکل نداشت رام باحالی بود.

Arman.sarab
24-07-2012, 01:27
سلام دوست گرامی.
بار اول که روی value pack نصب کردم که کلا روی بوت انیمیشن موند.وقتی روی cm7 نصب کردم یکبار بالا اومد و دیگه بالا نیومد!
خود cm7 هم اگه فیلمبرداریش مشکل نداشت رام باحالی بود.

سلام !

یه Full Wipe بده اگه درست نشد مجبوری رام رو دوباره بریزی !

S A E B
22-12-2012, 00:11
سلام ممنون من از پست 4 دان کردم و نصب هم کردم. اما برای منم با یکبار ریستارت دیگه بالا نمیاد و روی انیمیشن گیر میکنه! ضمنا وای فای هم کانکت نمیشد! گوشی رو یه ریست فکتوری کردم هم وای فای درست شد و هم با ریستارت رام بازم بالا میاد! :dq:

bihoviat
15-02-2013, 14:06
بلوتوث من کار نمیکنه با این

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
15-02-2013, 17:40
دوست عزیز این همه رام جیلی بین و ایس کریم ریخته که هیچ باگی ندارند میتونید یکی از اونا رو که خیلی خوب هستند دانلود و طبق اموزشا نصب کنید

azad2002
24-05-2013, 10:50
سلام اقا sdcard تو فایل منیجرم نیست چی کار کنم ؟