PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسائلی که هنگام خرید گوشی گلکسی نکسوس باید به آن توجه کنید



Crazyman
23-06-2012, 23:18
با سلام
موقع خرید این گوشی باید به این مسائل توجه کنید:

وسایلی که باید در جعبه باشد این ها هستند:

خود گوشی
باتری
کابل usb
هدفون 3.5 میلیمتری
آداپتور شارژ
دفترچه راهنمای Kurzanleitung زبان آلمانی
دفترچه راهنمای Quic start guide انگلیسی
دفترچه توضیحات Warranty card


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=747519&stc=1&d=1340482618


پلمپ : سعی کنید تا حد امکان پلمپ باشه و جلو خودتون پلمپ رو باز کنه

تشخیص unlock : گوشی حتماً باید unlock factory باشه و دستی unlock نشده باشه.
توجه :اول اگه lock باشه اسم اون اپراتور روی گوشی یا جعبه هست .
دوم اینکه گوشی روشن میکنید بجز علامت گالاکسی نکسوس چیز دیگه ای نیاد یعنی مثلا علامت T-Mobile (مثال یک اپراتور) اولش نیاد
سوم سیم کارتتون رو بخونه و بتونین باهاش sms بدید و تلفن بزنید ....
چهارم:کد زیر رو بزنید و Imei گوشی با جعبه مطابقت داشته باشه


*#06#

بهترین راه : اینکه از قسمت تنظیمات گوشی رو ریست فکتوری کنید بعد از بالا اومدن اگر آنتن داد و کد نخواست اوکی هست.
ولی اگر کد خواست حتماً از فروشنده درخواست کد بکنید

تست:دوربین رو تست کنید و دقت کنید که پیکسل سوخته رو صفحه نمایش نباشه
گوشی آکبند موقع بالا اومد ،عکس قفل را در زیر نوشته گوگل نباید داشته باشد و در صورت مشاهده بدونید بوت لودر گوشی دستکاری شده هست

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/7Q5lQt39iJ/rps20120930-230004.jpg
نکته آخر :
پشت بعضی گوشی ها نوشته made by samsung اینها ساخت چین هستند ولی تحت لیسانس سامسونگ و پشت بعضی نوشته Made In Korea By Samsung اینها ساخت خود کره هستند .

البته ممکن پشت جعبه گوشی هولوگرام عربستان رو ببینید (عکس زیر) و زده باشه kingdom of saudia arabia که باز مشکلی نداره و میتونید با خیال راحت بخرید.


کیفیت این گوشیها مطلقاً فرقی ندارند.

M8000
24-06-2012, 17:41
مال من زده mide by core . اینو نگفتی ..

در ضمن جالبه که پشت گوشی من با شما فرق میکنه . نمیدونم چرا
عکسشو تو بخش پرسش و پاسخ گذاشتم

Crazyman
24-06-2012, 18:18
مال من زده mide by core . اینو نگفتی ..

در ضمن جالبه که پشت گوشی من با شما فرق میکنه . نمیدونم چرا
عکسشو تو بخش پرسش و پاسخ گذاشتم

آره تو عکست دیدم احتمال میدم برا شما ساخت تایوان باشه

misaghilb
25-06-2012, 15:01
اگه این وایپ ها رو بزنیم برنامه ای چیزی پاک نمیشه؟!

hastam
25-06-2012, 23:04
گوشیه من Docomo هست
انلاک بود و ساخت کره
هیچ فرق و مشکلی هم نداره

گفتم واسه بعضی دوستان که تو بازار Docomo دیدن، هیچ فرقی نمیکنه

fardim
26-06-2012, 04:48
از من كلا زده made in china با كره فرق داره يا نه ؟
راستش تو مشهد من هرجا رفتم همين بود تمام فروشندهها به اتفاق
ميگفتن همه گوشيها به جز اولش كه جديد مياد و خيلي هم گرونه چينيه

:bh::bh::ac::ac:

fardim
26-06-2012, 04:51
ولي اينو بگم من ازش خيلي راضيم چون اين مشكلاتي رو كه خيليها بهش اشاره ميكنند
نداره مثلا نه داغ ميكنه البته يك كم طبيعيه و نه صداش كمه به نظر من صداش خيلي هم بلنده

:di::di::di:

Crazyman
26-06-2012, 11:42
اگه این وایپ ها رو بزنیم برنامه ای چیزی پاک نمیشه؟!
خیر دوست عزیز اینطوری اگه دستی آنلاک شده باشه و کد داده شده باشه براحتی میشه فهمید

از من كلا زده made in china با كره فرق داره يا نه ؟
راستش تو مشهد من هرجا رفتم همين بود تمام فروشندهها به اتفاق
ميگفتن همه گوشيها به جز اولش كه جديد مياد و خيلي هم گرونه چينيه
:bh::bh::ac::ac:

الان دیگه کره و چین یکی هستند و اصلاً هم با هم فرقی ندارند خیالتون راحت باشه:cj:

funnymilad
01-07-2012, 15:49
با سلام
من می خوام این گوشی رو تا آخر این ماه بگیرم..ولی نمیدونستم موقع خرید باید چیکار کنم..اینجا خوندم..ولی آنلوک رو متوجه نشدم میشه یه بار کامل توضیح بدین...با تشکر..

mohammad81
03-07-2012, 21:23
من چينيش فقط گيرم اومد!!! به نظرتون خيلي بده و مشكل سازه؟!

Romax
03-07-2012, 21:38
واقعا آدم میخواد سرشو بزنه به دیوار وقتی هنوز ملت تو کف چین و کره و فنلاند و .... هستن! عادتایی که از زمان نوکیا 1100 تو مردم مونده! یارو میومد پشت گوشیشی رو باز میرد که نشون بده ساخت فنلانده! انگار ایرباس آ 380 هست دیگه الان!! فکر میکنن سامسونگ میاد چینیشو پلاستیکی میزنه کره ایش رو از طلا!

mehrdad_98
03-07-2012, 21:46
سلام
من موقع خرید میخوام فکتوری ریست کنم ولی فروشنده نمیزاره. میگه من یه برنامه میریزم دیگه مشکلی نداشته باشی؟ حالا چکار کنم نخرم یا به حرف فروشنده اعتماد کنم.
با تشکر

Crazyman
03-07-2012, 22:23
من چينيش فقط گيرم اومد!!! به نظرتون خيلي بده و مشكل سازه؟!
نه مشکلی نیست تو پست اول هم گفتم نگران نباش داداش

سلام
من موقع خرید میخوام فکتوری ریست کنم ولی فروشنده نمیزاره. میگه من یه برنامه میریزم دیگه مشکلی نداشته باشی؟ حالا چکار کنم نخرم یا به حرف فروشنده اعتماد کنم.
با تشکر
به هیچ وجه حرف فروشنده های کوچه بازاری رو گوش نکنید
به حق چیزایه ندیده برنامه میزنه؟!!! چه برنامه ای؟
که چیکار کنه؟

mehrdad_98
03-07-2012, 22:58
به هیچ وجه حرف فروشنده های کوچه بازاری رو گوش نکنید
به حق چیزایه ندیده برنامه میزنه؟!!! چه برنامه ای؟
که چیکار کنه؟

نگفت چه برنامه ای فقط اینو گفت که یه برنامه میریزم تا این مشکلات لاک بودن و آپدیت نشدن از خود گوشی برطرف میشه. بمن میگفت تو گوشی چیزی نیست تا این برنامه ها رو نریزم گوشی اصلا بالا نمیاد؟ بعدش گفت ضمانت میکنم دیگه از لحاظ نرم افزاری مشکلی پیش نیاد .
بازم ممنون از راهنماییتون

Crazyman
03-07-2012, 23:04
نگفت چه برنامه ای فقط اینو گفت که یه برنامه میریزم تا این مشکلات لاک بودن و آپدیت نشدن از خود گوشی برطرف میشه. بمن میگفت تو گوشی چیزی نیست تا این برنامه ها رو نریزم گوشی اصلا بالا نمیاد؟ بعدش گفت ضمانت میکنم دیگه از لحاظ نرم افزاری مشکلی پیش نیاد .
بازم ممنون از راهنماییتون

عجب!!!!!!!!!وقتی گوشیرو روشن میکنه باید گوشی بالا بیاد با آندروید 4.0.1 یا 4.0.2 چطور چیزی نیست!!!
مگه سیستم جمع کرده تا بخواد ویندوز نصب کنه و اماده استفاده بشه:bn:

mehrdad_98
03-07-2012, 23:18
عجب!!!!!!!!!وقتی گوشیرو روشن میکنه باید گوشی بالا بیاد با آندروید 4.0.1 یا 4.0.2 چطور چیزی نیست!!!
مگه سیستم جمع کرده تا بخواد ویندوز نصب کنه و اماده استفاده بشه:bn:

اصلا نمیزارن به گوشی دست بزنی چه برسه بخوای ببینی که ورژن اندروید چنده یا چیز دیگه . باور کن همچین با آب و تاب و قیافه حق به جانب صحبت میکرد هر کسی بود میگفت داره راست میگه! میگفت اگر روشن کنم گوشی رو و تو نخوای پس نمیگیرم! یه سری هم میگفتن موقع روشن کردن گوشی برای بار اول یه چیزایی میاد که بار دوم روشن کنی دیگه نمیاد و اینجوری دیگه اون گوشی میشه دست دوم و کسی نمیخره اونو و خودت باید بخریش!!

Crazyman
03-07-2012, 23:26
اصلا نمیزارن به گوشی دست بزنی چه برسه بخوای ببینی که ورژن اندروید چنده یا چیز دیگه . باور کن همچین با آب و تاب و قیافه حق به جانب صحبت میکرد هر کسی بود میگفت داره راست میگه! میگفت اگر روشن کنم گوشی رو و تو نخوای پس نمیگیرم! یه سری هم میگفتن موقع روشن کردن گوشی برای بار اول یه چیزایی میاد که بار دوم روشن کنی دیگه نمیاد و اینجوری دیگه اون گوشی میشه دست دوم و کسی نمیخره اونو و خودت باید بخریش!!


در یک کلام همه این حرفایی که زده دروغ و کذبه

ParSa
04-07-2012, 00:49
از این فروشنده ی دروغگو چیزی نخرید و اگه میتونید کارشو گزارش کنید.
واقعا اگه من بودم وقتی گفت چیزی نداره و بدون برنامه بالا نمیاد میزدم دندوناشو تو دهنش خورد میکردم:4:. به این فروشنده ها میگن انگل جامعه:4:
چطور به خودش اجازه میده از اعتماد شما سوءاستفاده کنه؟

mehrdad_98
05-07-2012, 00:49
از این فروشنده ی دروغگو چیزی نخرید و اگه میتونید کارشو گزارش کنید.
واقعا اگه من بودم وقتی گفت چیزی نداره و بدون برنامه بالا نمیاد میزدم دندوناشو تو دهنش خورد میکردم:4:. به این فروشنده ها میگن انگل جامعه:4:
چطور به خودش اجازه میده از اعتماد شما سوءاستفاده کنه؟

من نخریدم ولی کسایی بودن مثل من و از من بدتر که هیچ اطلاعاتی از گوشی ندارن و این بهترین قرصت برای سوء استفاده افراد سود جو هست. نمیدونم چی فکر میکنن که اینجوری دروغ میگن دیگه موبایل که جعبه نیست بخوای توش چیزی بزاری یا پر کنی . مخصوصا گلکسی نکسوس چون خیلی خیلی کمیابه دروغ بیشتر میگن براش

surush73
15-07-2012, 22:01
kingdom of saudia arabia جایی ننوشته ولی پشتش یه هولوگرام زده نوشته madeby مال من که
یعنی ماله عربستان دیگه؟یعنی از این آشغال تر نمیشه دیگه؟نه؟

Crazyman
15-07-2012, 22:15
kingdom of saudia arabia جایی ننوشته ولی پشتش یه هولوگرام زده نوشته madeby مال من که
یعنی ماله عربستان دیگه؟یعنی از این آشغال تر نمیشه دیگه؟نه؟

والا من برا عربستان ندیدم تو بازار !
یا اشتباه میگید یا جدیداً عربهای مفت خور دست به همچین کاری زدند!
بارکد رو جعبه چنده؟3 عدد اول مشخص میکنه برا کدوم کشوره و کدهای کشورها تو اینترنت هست چک کنید

surush73
15-07-2012, 23:01
والا من برا عربستان ندیدم تو بازار !
یا اشتباه میگید یا جدیداً عربهای مفت خور دست به همچین کاری زدند!
بارکد رو جعبه چنده؟3 عدد اول مشخص میکنه برا کدوم کشوره و کدهای کشورها تو اینترنت هست چک کنید

South Koreaبار کد زده 806 ، ولی چک کردم زده
پس چرا پشتش عربی نوشته؟

Crazyman
15-07-2012, 23:12
south koreaبار کد زده 806 ، ولی چک کردم زده
پس چرا پشتش عربی نوشته؟

پشت منظورتون کجاست میتونی عکسشو بزاری ببینم؟


دوستان یکی لطف کنه بگه این گوشی رام فارسی هم داره ؟ من خیلی طالب این گوشی شدم امروز رفتم بازار گفتن گوشی بدون گارانتی هست و من هم عادت ندارم گوشی بدون گارانتی بخرم در کل دوستان اگر مغازه معتبر دارید یا جایی که با گارانتی میدن طلف کنید بگید ممنون میشم !

بله دوست عزیز آندروید 4.1.1 با ساپورت کامل فارسی
بر عکس من که تو ایران به گارنتی پول نمیدم

top-music
15-07-2012, 23:30
والا من برا عربستان ندیدم تو بازار !
یا اشتباه میگید یا جدیداً عربهای مفت خور دست به همچین کاری زدند!
بارکد رو جعبه چنده؟3 عدد اول مشخص میکنه برا کدوم کشوره و کدهای کشورها تو اینترنت هست چک کنید

پیمان جان درست میگن.بنده تاریخ 7 تیر از مشهد به قیمت 755 تومن نکسوز رو خریدم و اونم گارانتی عربستان که چندتا شهر جده و مدینه و ... رو گفته ببرید تا 12 ماه
اینم عکسش https://docs.google.com/open?id=0B7JoS6-rGR6tSVlERjZaS2tmaEE
ولی بگم که نکسوز من هیچ مشکلی نداره و داغ کردنش هم در حد طبیعی هست و الانم همه چیز بعد 3 هفته اوکی هست.
بارکدمم 8806071745107

surush73
15-07-2012, 23:33
اینم عکس

surush73
15-07-2012, 23:37
مال منم مشکل نداره ، فقط سره آپدیتش به مشکل خوردم ،آندرویدش 4.0.2 هست
آپدیت کنم نشد wi fi خواستم با
حتماً بایه 4.0.4 باشه؟

Crazyman
16-07-2012, 00:28
مال منم مشکل نداره ، فقط سره آپدیتش به مشکل خوردم ،آندرویدش 4.0.2 هست
آپدیت کنم نشد wi fi خواستم با
حتماً بایه 4.0.4 باشه؟

من تازه میبینم این موضوع عربستان رو........
به هر حال

دوست عزیز سوالات در مورد رام رو در تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کنید ممنون

alirezanas
16-07-2012, 14:45
با سلام یعنی wifi فقط تو آپدیت 4.0.4 کار میکنه و تو آپدیت 4.0.2 کار نمیکنه

چون من خیلی تو خواهان این موبایل شدم

B6V
20-07-2012, 14:08
دوستان فرق این دو گوشی چیه؟؟؟
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4432
کدومش توی ایران هست؟

Crazyman
20-07-2012, 15:06
دوستان فرق این دو گوشی چیه؟؟؟
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4432
کدومش توی ایران هست؟

هیچ فرقی ندارند ولی مدل m برای یه اپراتور دیگه ای هست که دقیق نمیدونم ولی مدل بدون m تو ایران هست و ما خریدیم

javadhme
24-07-2012, 16:00
مال من چرا هیچ دفترچه راهنمایی نداشت ؟؟

funnymilad
27-07-2012, 09:50
با سلام
من این روزا این گوشی رو می خرم..واسه خریدنش خیلی صبر کردم...ولی میارزید..می خواستم بپرسم که این گوشی رو با گارنتی های متفرقه بخرم؟یکی هم اینکه من اولین بارم هستش که می خوام گوشی اندرویدی بخرم..یعنی کلا صفر کیلومترم..میشه بگین باید از کجا شروع کنم؟رام و نرم افزار و الی آخر..

aria74
27-07-2012, 10:39
با سلام
من این روزا این گوشی رو می خرم..واسه خریدنش خیلی صبر کردم...ولی میارزید..می خواستم بپرسم که این گوشی رو با گارنتی های متفرقه بخرم؟یکی هم اینکه من اولین بارم هستش که می خوام گوشی اندرویدی بخرم..یعنی کلا صفر کیلومترم..میشه بگین باید از کجا شروع کنم؟رام و نرم افزار و الی آخر..

اصلا این گوشی تو ایران گارانتی نیست

funnymilad
27-07-2012, 12:14
منظورم گارانتی هایی هستش که خود فروشنده ها میکنن...واسه چی اصلا گارانتی نداره؟

Crazyman
28-07-2012, 22:02
منظورم گارانتی هایی هستش که خود فروشنده ها میکنن...واسه چی اصلا گارانتی نداره؟

ببینید گوشیهای آندرویدی گارانتی دارند حالا با انواع اقسام مدل و شرایط گارانتی ولی تا زمانی کو گوشی رو نخوای روت کنی به محض روت کردن از گارانتی ساقط میشند
و به نظر من باید روت بشه تا بتونید از تمام امکانات و برنامه های بسیار عالی استفاده کنید

fardim
02-08-2012, 05:34
اينم يك فيلم براي اونايي كه ميخوان تصميم نهاييشون رو بگيرن
http://tv.digikala.com/Video/Review/Mobile/Samsung-Galaxy-Nexus

سپاس يادتون نره :123:

arman0077
02-08-2012, 19:02
بچه ها من گوشی رو خریدم

پشت گوشی نوشته made in china by samsung
وقتی گوشی رو روشن میکنی نوشته گوگل و پایین صفحه عکس یه قفل کشیده

این یعنی آنلاکه؟
لطفا زود جواب بدید که اگه مشکل داشت برم پسش بدم

راستی پشتش هم داغ میکنه دور دوربین
اینم مشکلیب نداره

لطفا سریع مرسی

arman0077
02-08-2012, 19:29
الان فکتوری ریست هم کردم و بالا اومد و کدی چیزی نخواست
یعنی مشکل نداره؟

ممنون میشم زود تر جواب بدید

bajman
03-08-2012, 17:19
بچه ها من گوشی رو خریدم

پشت گوشی نوشته made in china by samsung
وقتی گوشی رو روشن میکنی نوشته گوگل و پایین صفحه عکس یه قفل کشیده

این یعنی آنلاکه؟
لطفا زود جواب بدید که اگه مشکل داشت برم پسش بدم

راستی پشتش هم داغ میکنه دور دوربین
اینم مشکلیب نداره

لطفا سریع مرسی
دوست عزیز بعید میدونم گوشی که بازش کرده رو پس بگیره .ولی واسه من عکس قفل نداره.داغ هم نمیکنه.هتما پیگیر شو ببین چیه مشکلش

funnymilad
03-08-2012, 18:24
راستی پشتش هم داغ میکنه دور دوربین
اینم مشکلیب نداره
منم که تازه خریدم..داغ میکنه ولی نه خیلی..عادیه..هر کی میگه داغ نمیکنه..امکان نداره..هنوز این گوشی کمتر داغ میکنه نسبت به اون یکی ها..

arman0077
03-08-2012, 18:29
خوب بابا زودتر میگفتید.
برچسبشو در نیاورده بودم و صبح رفتم پیشش گفت اگه میخای بدم شنبه یه پلمپ برات بیارن گفتم نه و برچسبشو در آوردم

یه سوال دیگه شما وقتی صفحه رو کمی کج میکنید صفحه کمی آبی میشه؟
وقتی هم نور رو کم میکنم رنگ طوسیش دون دون داره . مال شمام اینجوریه؟
لطفا سریع جواب بدید

arman0077
03-08-2012, 18:45
کسی نیست؟

funnymilad
03-08-2012, 19:07
یه سوال دیگه شما وقتی صفحه رو کمی کج میکنید صفحه کمی آبی میشه؟
آره اون عادی..من یه فیلم دارم که داره گالکسی نکسوس رو با ایفون مقایسه میکنه که اونجام اینطوری میشه..شما هم مثل من خیلی حساسین ها..

Android Black
06-08-2012, 22:40
پس 2 تا سوال یکی اینکه من باید بینالمللی شو بگیرم یا اونی که i9250 هست؟ 2. الان هر جا بگن 32 گیگش هم هست راست میگن یعنی اصل کره هست؟

GOOGLE-NEXUS
06-08-2012, 22:51
۳۲گیگش کجا بود؟من هرچی گشتم میگفتن فقط نسخه ۱۶گیگ وارد شده!قیمتش چنده حالا؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

arman0077
07-08-2012, 10:39
32 گیگش هست ولی نمیدونم جریانش چیه چون تو gsmarena نوشته 16 گیگ اسمی از 32 نبرده

SAZE 94XO
07-08-2012, 20:38
پس 2 تا سوال یکی اینکه من باید بینالمللی شو بگیرم یا اونی که i9250 هست؟ 2. الان هر جا بگن 32 گیگش هم هست راست میگن یعنی اصل کره هست؟


۳۲گیگش کجا بود؟من هرچی گشتم میگفتن فقط نسخه ۱۶گیگ وارد شده!قیمتش چنده حالا؟

sent from my galaxy nexus using tapatalk 2


32 گیگش هست ولی نمیدونم جریانش چیه چون تو gsmarena نوشته 16 گیگ اسمی از 32 نبرده

دوستان نسخه 32gb این گوشی را سامسونگ تصمیم گرفته تولید نکنه !

The Riddler
12-08-2012, 10:57
من قصد خرید دارم.دیروز رفتم از مغازه ها سوال کردم همه بدون گارانتی داشتن.از یکی از نمایندگی ها هم که سوال کردم می گفت نکسوس تو بازار نیست اگر هم هست رفرش است؟باید چیکار کنم؟از کجا بفهمم رفرش هست یا نه؟من در مورد آنلاک فکتوری هم نمیدونم ؟یه توضیح مختصری میدین لطفا.:please::please::please::please::please:: sign_help::sign_help::sign_help:

mahammaham
12-08-2012, 12:18
علاالدين يا بازار موبايل بگرد هست,
سفيدش کمياب ميشه بعضى وقتا,
ولى کلا بورس بازار نيست, بايد بگردى

Sent from my Galaxy Nexus

The Riddler
12-08-2012, 16:40
علاالدين يا بازار موبايل بگرد هست,
سفيدش کمياب ميشه بعضى وقتا,
ولى کلا بورس بازار نيست, بايد بگردى

Sent from my Galaxy Nexus
من تو شیرازم.

I.N.F.U.S.E
12-08-2012, 18:21
من تو شیرازم.

سلام
اگه پیدا نمیکنی میتونی از فروشگاه اینترنتی هم استفاده کنی
مثل دیجی کالا و ارزونی

The Riddler
12-08-2012, 19:13
سلام
اگه پیدا نمیکنی میتونی از فروشگاه اینترنتی هم استفاده کنی
مثل دیجی کالا و ارزونی
سوال من یه چیز دیگه هست.بعضی از مغازه ها دارن.دو تا نمایندگی تو شیراز هست.از یکی که پرسیدم می گفت هر چی تو بازار هست رفرش هست و اون یکی می گفت باید بیانه بزاریم تا برامون بیارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟حالا باید به کی اعتماد کنم.و هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنم؟:sign_help::please:

@parsi
12-08-2012, 22:04
سلام من تا اخر هفته قصد خرید این گوشیو دارم
1- مدل 32 گیگ تو بازار تهران هس یا نه ؟
2- بعد از این که من گوشیو فکتوری ریستارت کردم اگه کد خواست که باید از فروشنده بگیرم اگه نداشت که هیچی ؟
3- بعد از این فکتوری ریستارت از کجا میتونم بفهمم که انلاک دستی شده یا کلان انلاک بوده ؟؟//این قضیه قفل که بعضی ها مطرح کردن چیه که بعد از روشن کردن گوشی ظاهر میشه !!//
4- ورژن های اندروید موجود الان تو بازار باید چند باشه ؟ (4.0.2)& (4.1) ؟!؟!؟
5- برای تست گوشی کدی مثل گوشیه گلگسی اس 2 این گوشی نداره ؟؟
6- دیگه چیزی به نظرم نمی رسه بپرسم ((شرمنده)) :ca:
مارم راهنمایی کنید یه خرید خوب برای اولین بار از اندروید داشته باشیم :df:

Crazyman
12-08-2012, 22:16
سلام من تا اخر هفته قصد خرید این گوشیو دارم
1- مدل 32 گیگ تو بازار تهران هس یا نه ؟
2- بعد از این که من گوشیو فکتوری ریستارت کردم اگه کد خواست که باید از فروشنده بگیرم اگه نداشت که هیچی ؟
3- بعد از این فکتوری ریستارت از کجا میتونم بفهمم که انلاک دستی شده یا کلان انلاک بوده ؟؟//این قضیه قفل که بعضی ها مطرح کردن چیه که بعد از روشن کردن گوشی ظاهر میشه !!//
4- ورژن های اندروید موجود الان تو بازار باید چند باشه ؟ (4.0.2)& (4.1) ؟!؟!؟
5- برای تست گوشی کدی مثل گوشیه گلگسی اس 2 این گوشی نداره ؟؟
6- دیگه چیزی به نظرم نمی رسه بپرسم ((شرمنده)) :ca:
مارم راهنمایی کنید یه خرید خوب برای اولین بار از اندروید داشته باشیم :df:

1.خیر فقط 16 گیگ
2.کد خواست باید از فروشنده بگیرید
3.موقع روشن شدن گوشی فقط باید آرم گوگل باشه اگه عکس قفل پایین گوگل بود بدون دستی آنلاک بوت لودر کردند که من ندیدم بصورت آکبند بوت لودر گوشی آنلاک باشه
4. ورژن 4.0.2
5. #06#*
مبارکتون باشه

@parsi
12-08-2012, 22:55
1.خیر فقط 16 گیگ
2.کد خواست باید از فروشنده بگیرید
3.موقع روشن شدن گوشی فقط باید آرم گوگل باشه اگه عکس قفل پایین گوگل بود بدون دستی آنلاک بوت لودر کردند که من ندیدم بصورت آکبند بوت لودر گوشی آنلاک باشه
4. ورژن 4.0.2
5. #06#*
مبارکتون باشه

خیلی ممنون:bt:
یعنی این قفل باید باشه ؟

mahammaham
12-08-2012, 23:45
قفل بسته باشه

Sent from my Galaxy Nexus

The Riddler
13-08-2012, 10:41
موضوع آنلاک فکتوری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی توضیح بده؟!

Crazyman
13-08-2012, 12:37
موضوع آنلاک فکتوری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی توضیح بده؟!

یعنی گوشی آنلاک فکتوری کارخونه باشه و دستی آنلاک نشده باشه چون اگه دستی آنلاک شده باشه و با ریست فکتوری گوشی آنتن میپره و آنتنی نخواهی داشت

The Riddler
13-08-2012, 18:54
یعنی گوشی آنلاک فکتوری کارخونه باشه و دستی آنلاک نشده باشه چون اگه دستی آنلاک شده باشه و با ریست فکتوری گوشی آنتن میپره و آنتنی نخواهی داشت
از کجا باید فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:br::br::br:

Crazyman
13-08-2012, 22:33
از کجا باید فهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:br::br::br:

گفتم با یه ریست فکتوری میشه فهمید
در ضمن موقع روشن شدن گوشی آرم تبلیغاتی اپراتور خاصی نشون داده نشه
همه اینهارو تو پست اول توضیح دادم

(Monarch)
14-08-2012, 22:27
دوستان چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-آیا این گوشی هم مثل SII مدل های مختلف داره(منظورم مثل سری G و غیر G هست)؟؟
2-برای ریست فکتوری کردن و چک کردن آنلاک فکتوری بودن از همون منو قسمت setting گزینه ریست فکتوری رو بزنیم بعد از اینکه ریست شد مشخص میشه گوشی انلاک فکتوری هست؟؟
3-برای استفاده مداوم از وایرلس مشکلی که نداره و بدون دردسر هست؟؟
4-بلندی صدای اسپیکر اینگوشی در حدSII هست یا کمتره؟
5-وضوح و کیفیت صفحه نمایش این گوشی در مقایسه با گوشی های هم رده خودش مثل SII بهتره؟؟
با تشکر

SAZE 94XO
15-08-2012, 10:17
دوستان چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-آیا این گوشی هم مثل SII مدل های مختلف داره(منظورم مثل سری G و غیر G هست)؟؟
2-برای ریست فکتوری کردن و چک کردن آنلاک فکتوری بودن از همون منو قسمت setting گزینه ریست فکتوری رو بزنیم بعد از اینکه ریست شد مشخص میشه گوشی انلاک فکتوری هست؟؟
3-برای استفاده مداوم از وایرلس مشکلی که نداره و بدون دردسر هست؟؟
4-بلندی صدای اسپیکر اینگوشی در حدSII هست یا کمتره؟
5-وضوح و کیفیت صفحه نمایش این گوشی در مقایسه با گوشی های هم رده خودش مثل SII بهتره؟؟
با تشکر

1-خیر از این جور چیزا نداره !
2-بله درسته ، ولی اگه گوشی آکبند باشه اینکارا لازم نیست !
3-من که مشکلی ندارم !
4-همین حد و حدود هست یه ذره کمتر !
5-کیفیت صفحه حرف نداره و به نظر من از s2 بهتره !

The Riddler
17-08-2012, 20:55
سلام.من تو مغازه های شیراز که رفتم همه اون مدلی را دارن که یه پلاستیکی دورشه.بدون گارانتیه .گارانتی خاور میانه داره که تو ایران نیس.دو تا کارت عجیب هم داره.می خواستم بدونم مطمینه و رفرش نیس اینجوری؟؟؟؟؟؟؟:sign_help::sign_help:

filtrmiltr
11-10-2012, 23:26
دوستان من یکی خریدم از دست از داخل گوشی ریست فکتوری کردم گوشی بالا اومد و مشکلی هم براش پیش نیامده فقط زیر نوشته گوگل عکس یه قفل بود در ضمن ورژن اندرویدش 4.1.1 هست البته طرف می گفت از خارج خودش آورده
به نظر شما مشکلی داره گوشی؟

Crazyman
11-10-2012, 23:31
دوستان من یکی خریدم از دست از داخل گوشی ریست فکتوری کردم گوشی بالا اومد و مشکلی هم براش پیش نیامده فقط زیر نوشته گوگل عکس یه قفل بود در ضمن ورژن اندرویدش 4.1.1 هست البته طرف می گفت از خارج خودش آورده
به نظر شما مشکلی داره گوشی؟

مبارکه
تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم با 4.1.1 این گوشی به بازار نیومده
و عکس قفل زیر نوشته گوگل به معنی دستکاری بوت لودر هست و قفل باز باشه یعنی بوت لودرت آنلاک شده
و با تا جایی که من میدونم کارخونه و گوشی آکبند بوت لودرش لاک هست
گوشی آکبند نیست

filtrmiltr
12-10-2012, 00:17
مبارکه
تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم با 4.1.1 این گوشی به بازار نیومده
و عکس قفل زیر نوشته گوگل به معنی دستکاری بوت لودر هست و قفل باز باشه یعنی بوت لودرت آنلاک شده
و با تا جایی که من میدونم کارخونه و گوشی آکبند بوت لودرش لاک هست
گوشی آکبند نیست
حالا گیریم گوشی دست کاری شده . از کجا بفهمم گوشی مشکلی ندار

bishop83
16-10-2012, 18:16
با سلام

من وقتی دکمه پاور و ولوم بالا و پایین رو همزمان فشار میدم و وارد مود ریکاوری میشم برای حدود چند دقیقه تصویر آدمک اندرویدی(در حال تعمیر شدن) نشان داده میشه و بعد گوشی روشن میشه و منوها میاد.
این گزینه wipe data/factory reset که گفتید چرا نمیاد؟

با تشکر

Fazel_R2
16-10-2012, 18:47
با سلام

من وقتی دکمه پاور و ولوم بالا و پایین رو همزمان فشار میدم و وارد مود ریکاوری میشم برای حدود چند دقیقه تصویر آدمک اندرویدی(در حال تعمیر شدن) نشان داده میشه و بعد گوشی روشن میشه و منوها میاد.
این گزینه wipe data/factory reset که گفتید چرا نمیاد؟

با تشکر

دوست عزیز شما باید تو این تاپیک سوالای خودتون رو بپرسید
[تاپیک مرجع] پرسش و پاسخ گوشی Galaxy Nexus (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215046&page=274)

شما باید اول از طریق تولکیت ریکاوری رو نصب کنید بعد وارد ریکاوری بشید

aidinvm
27-11-2012, 10:17
مبارکه
تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم با 4.1.1 این گوشی به بازار نیومده
و عکس قفل زیر نوشته گوگل به معنی دستکاری بوت لودر هست و قفل باز باشه یعنی بوت لودرت آنلاک شده
و با تا جایی که من میدونم کارخونه و گوشی آکبند بوت لودرش لاک هست
گوشی آکبند نیست

خسته نباشید دوست عزیز
واقعیتش فکر نکنم اینطوری که میگید باشه
من خودم یک نسکسوس خریدم،‌پایین آرم گوگل یک قفل باز داشت موقع لود گوشی با رام 4.2
عصر همون روز که گوشی خریده بودم،‌ خود گوگل تیم به جیملم یک میل زده بود که مشخصات گوشیم توش نوشته بود:

Welcome to your Galaxy Nexus!

Unlocked and contract free: This Galaxy Nexus is an unlocked GSM phone that will operate on more than 200 GSM providers, including AT&T and T-Mobile in the US, as well as on most HSPA+ networks worldwide. Learn more.

zolmat
10-12-2012, 19:42
بلاخره ما هم نکسوسی شدیم . الهی شکر :lol:

mohsen_toop
17-12-2012, 08:55
من یه نکسوس خریدم وقتی روشن میکنم عکس یه قفل باز زیرش هست
ریست فکتوری هم کردم اومد بالا با همون قفل و سیم انداختم تو خونه انتن داد
الان این نلاک فکتوریه یا نه؟
ممنون میشم بهم بگین

Fazel_R2
17-12-2012, 12:23
من یه نکسوس خریدم وقتی روشن میکنم عکس یه قفل باز زیرش هست
ریست فکتوری هم کردم اومد بالا با همون قفل و سیم انداختم تو خونه انتن داد
الان این نلاک فکتوریه یا نه؟
ممنون میشم بهم بگین

مبارک باشه
اون قفل مربوط به بوت لودر هست که یعنی بوت لودر گوشی شما بازه
آره انلاکه اکثر نکسوس های توی ایران انلاک فکتوری هستن
گوشی شما مشکلی نداره
ققط توسط مغازه دار بوت لودرش باز شده تا رام رو عوض کنه

ivi3hr@n
25-01-2013, 10:33
اگه خواستيد اين گوشي رو بخريد اين عكس ها رو ببينيد. من كه اينا رو جايي نديده بودم از علاالدين گوشي رو با باطري تقلبي خريدم! الان هم باطري روي 40% خالي ميكنه هم NFC كار نميكنه :dy: چون آنتن NFC روي باطريه...

Crazyman
25-01-2013, 10:41
اگه خواستيد اين گوشي رو بخريد اين عكس ها رو ببينيد. من كه اينا رو جايي نديده بودم از علاالدين گوشي رو با باطري تقلبي خريدم! الان هم باطري روي 40% خالي ميكنه هم nfc كار نميكنه :dy: چون آنتن nfc روي باطريه...

هیچ فروشنده ای اجازه نمیده که شما برچسب باطری رو بردارید تا ببینید زیرش چه خبره!!!!!1

Fazel_R2
25-01-2013, 13:08
اگه خواستيد اين گوشي رو بخريد اين عكس ها رو ببينيد. من كه اينا رو جايي نديده بودم از علاالدين گوشي رو با باطري تقلبي خريدم! الان هم باطري روي 40% خالي ميكنه هم NFC كار نميكنه :dy: چون آنتن NFC روي باطريه...

نیازی به این کار نیست
رو خود باطری نوشته Near Feild Commuction

ivi3hr@n
25-01-2013, 18:13
قصدم اطلاع رسانی بود. فرمایش شما صحیح ولی باطری تقلبی نوشته تقلبی هم میتونه داشته باشه. بهتره که اگه تگ نداشت با کارت مترو ‌موقع خرید NFC رو امتحان کنیم... یا اگه فروشنده تعمیرات هم داشت با مولتی متر باطری رو چک کنیم. طبق عکس بالا بین دوتا پایه سمت چپ باید ولتاژ باشه و دو تا پایه دیگه باید اتصال کوتاه باشند.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

bajman
08-02-2013, 11:53
مبارک باشه
اون قفل مربوط به بوت لودر هست که یعنی بوت لودر گوشی شما بازه
آره انلاکه اکثر نکسوس های توی ایران انلاک فکتوری هستن
گوشی شما مشکلی نداره
ققط توسط مغازه دار بوت لودرش باز شده تا رام رو عوض کنه

چرا مشکلی نداره؟؟؟؟دوست عزیز نکسوس نو نباید بوت لودرش باز باشه.یعنی نباید عکس قفل باز شده زیرش باشه.به نظر من از گوشی شما استفاده شده باشه قبلا.

devboy
07-06-2013, 18:15
سلام
اگر دفترچه ها داخلش نباشند یعنی دست دومه؟؟

HOSSEIN 7
07-06-2013, 22:31
سلام
اگر دفترچه ها داخلش نباشند یعنی دست دومه؟؟

سلام

اگه دفترچه ها داخل جعبه باشند باز دلیل نمیشه که گوشی دست اول و نو باشه!!

اینکه دفترچه هاش نیست، یعنی اینکه احتمالا . . .

ولی دفترچه تنها به چه درد بقیه میخوره؟؟!! چیز خاصی هم که توش ننوشته!!


بنظرم شما اگه قصد خرید داری به خود گوشی نگاه کنید که لکی یا اثری از ضربه روش نباشه!

این از جهت سالم بودن فیزیکی و سخت افزار، در مورد نرم افزاری و کارکرد گوشی هم کافیه صفحه اول همین تاپیک رو خوب مطالعه کنید!

اگه اشتباه نکنم یه کدی هم هست که بکمک اون میتونید مدت زمان مکالمه رو متوجه بشید . . .

همینا به ذهنم میرسه!!

من خودم گوشی رو بصورت باز خریدم و گوشی پشت ویترین بود و تا الان (که 9 ماه میشه) خدا رو شکر، هیچ مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداشته!!