PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسائلي درباره ي آنتن دهي



vgh128
18-07-2012, 09:16
سلام دوستان عزيز آنتن گوشيم پريده حتي رامشم عوض كردم ولي آنتن نميده و جالب اينجاست كه توي رام آندرويد آنتن ميده. اگه كسي كمكم كنه خيلي خيلي ممنون ميشم. با تشكر

minaii
19-07-2012, 20:22
سلام
دادا قسمت فون گوشي رو فلش كني حله

superboy2011
24-08-2012, 22:06
من این phone هارو پیدا کردم شاید بدرد بخوره

اینم لینکش:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=240955

aliex
22-10-2012, 09:02
سلام
من هم به این مشکل برخوردم چند تا فون فلاش زدم بازم درست نشد لطفا کمک کنید .
با تشکر

madlak
22-10-2012, 23:52
سلام.من دقیقا همین مشکل رو داشتم که موقع عوض کردن رام گوشی برام پیش اومد و هر کاری کردم بر نگشت.در اصل گوشیم بی استفاده شده بود.مشکل گوشی شما اینه که سریالش پاک شده.دو راه داری:1-یک بک آپ کامل از گوشی پیدا کن و نصب کن.احتمالا درست میشه.ولی این راه رو من خودم امتحان نکردم بعدا از یکی شنیدم.دومین راه اینه که بدیش به یک تعمیر کار حرفه ای نه هر کسی.کسایی هستن که گوشیهای deadشده رو تعمیر میکنن.من اون موقع هیچکی رو تو علائدین برا تعیر پیدا نکردم همه میگفتن درست نمیشه.فقط یکی که آگهیشو تو بخش تعمیرات موبایلستان دیدم طرفای فلکه اول صادقیه بود برام انجام داد 50تومن هم برام هزینه برداشت.دنبال راه دیگه اصلا نباش چون من یک ماه باهاش ور رفتم و درست نشد.

aliex
25-10-2012, 11:44
سلام
من هم به این مشکل برخوردم چند تا فون فلاش زدم بازم درست نشد لطفا کمک کنید .
با تشکر

لطفا اگر کسی دراین مورد اطلاعاتی داره کمک کنه.
در ضمن روی اندروید مشکلی نداره و میشه تماس گرفت مشکلش روی ویندوز موبایله .
با تشکر:dg:

vgh128
09-11-2012, 14:43
سلام madlak این آدرسو میتونی دقیق تر بنویسی ؟ شهرشو؟

madlak
16-12-2012, 15:54
سلام.ببخشید خیلی وقته که نیومدم.آدرس دقیق رو یادم نیست.یه پاساژ فکر کنم اسمش نیلوفر بود بعد از فلکه اول صادقیه تهران.اسم تعمیر کاره بازم اگه اشتباه نکنم آرش بود.
بازم بنظر من یه بک آپ کامل از گوشی پیدا کن و نصب کن شاید برگرده اگه نشد تنها راهش همونه که گفتم چون باکس مخصوص میخواد.

aliex
16-12-2012, 16:36
سلام.ببخشید خیلی وقته که نیومدم.آدرس دقیق رو یادم نیست.یه پاساژ فکر کنم اسمش نیلوفر بود بعد از فلکه اول صادقیه تهران.اسم تعمیر کاره بازم اگه اشتباه نکنم آرش بود.
بازم بنظر من یه بک آپ کامل از گوشی پیدا کن و نصب کن شاید برگرده اگه نشد تنها راهش همونه که گفتم چون باکس مخصوص میخواد.

سلام
دوست عزیز این مشکل اومنیا 2 هستش اما شما گوشیت اومنیا 1 هستش.