PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل gps صددرصد تست شده



smfazel
29-07-2012, 12:53
این روش رو خودم تست کردم و صددرصد جواب داده، روشی که خودم رفتم رو میگم، حلا شاید مال شما کاملا با من یکسان نباشه، ولی روش کار یکی هست و خودتون باید تفاوتها رو حل کنید:

راهی که من انجام دادم و کاملا عمل کرد وظرف کمتر از ده ثانیه به جی پی اس وصل شد:
اول از همه باید گوشی روت باشه

اول فایل gps.conf اصلی که داخل گوشی و در مسیر /etc بود رو نگاه کردم، فقط دو خط زیر توش نوشته شده بود:


SUPL_PORT=7276
SUPL_HOST=supl.google.com

بعد با نرم افزار FasterGPS تنظیمات رو دریافت کردم و دوباره فایل رو نگاه کردم که خط زیر که قرمزش کردم وسط دوتا خط قبلی ضافه شده بود:


SUPL_PORT=7276
NPT_SERVER=ir.pool.ntp.org
SUPL_HOST=supl.google.com

با این حال بازم تغییری در سرعت قفل شدن مشاهده نشد

از اونجایی که تو یه سایت دیگه دیده بودم که سرور ایران برای اتصال به ما-ه-وا-ره جی پی اس رو asia.pool.ntp.org معرفی کردن، اومدم و خط قرمز بالایی رو به خط زیر تغییر دادم، یعنی به جای ir عبارت asia رو گذاشتم که شد این:


SUPL_PORT=7276
NPT_SERVER=asia.pool.ntp.org
SUPL_HOST=supl.google.com

یعنی الآن فایل اصلی GPS.conf که داخل گوشی من هست فقط و فقط شامل متن بالا هست و هیچ متن دیگه ای توش نیست، وقتی وصل میشم کمتر از ده ثانیه، چیزی حدود 5 یا 6 ثانیه وصل میشه
شما با برنامه Root Explorer همون فایل اصلی رو ویرایش کنید، وقتی ویرایش رو ذخیره کردید برنامه خودش یه فایل پشتیبان از نسخه اصلی تهیه میکنه
دوستان شما هم امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

mahammaham
01-08-2012, 22:56
NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276


اين خطهاى اضافه رو پاک کنم؟

Sent from my Galaxy Nexus (aokp milestone 6) using Tapatalk 2

kral_altin
02-08-2012, 08:23
این مسیری که میگین دقیقا کجاست؟
/etc
من پیدا نکردم

SAEEDWIZARD
02-08-2012, 09:55
این مسیری که میگین دقیقا کجاست؟
/etc
من پیدا نکردم

System/etc

dreamypixy
02-08-2012, 12:02
دوست عزیز نرم افزار faster gps رو از کجا باید دانلود کنم؟

zikzak405
02-08-2012, 12:48
ممنون دوست عزیز برای من ظرف مدت 10 ثانیه توی منزلمون ماهواره رو پیدا می کنه.

zikzak405
02-08-2012, 12:49
دوست عزیز نرم افزار faster gps رو از کجا باید دانلود کنم؟

نیازی به دانلود این نرم افزار نیست.فقط کافی طبق دستورالعل بری جلو.

zikzak405
02-08-2012, 12:51
ntp_server=north-america.pool.ntp.org

xtra_server_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

xtra_server_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

xtra_server_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

supl_host=supl.google.com

supl_port=7276


اين خطهاى اضافه رو پاک کنم؟

sent from my galaxy nexus (aokp milestone 6) using tapatalk 2

اره پاکشون کن و این خط رو supl_port=7276 بیار اول بذار .دقیقا مثل نوشته استارتر تاپیک.

dreamypixy
02-08-2012, 12:59
نیازی به دانلود این نرم افزار نیست.فقط کافی طبق دستورالعل بری جلو.

یعنی بدون نصب نرم افزار اون یک خطی که قرمز نوشته شده رو بصورت دستی توی قسنت مربوطه تایپ کنم؟

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

zikzak405
02-08-2012, 13:17
یعنی بدون نصب نرم افزار اون یک خطی که قرمز نوشته شده رو بصورت دستی توی قسنت مربوطه تایپ کنم؟

sent from my gt-s6102 using tapatalk 2

بله دقیقا.البته اگه همه رو پاک کنی و فقط اون 3 خطی که شروع کننده تاپیک در پست اول نوشته رو بنویسی کافیه.واقعا سرعت قفل روی ماهواره خیلی بالاست.

dreamypixy
02-08-2012, 14:59
این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم:
روت اکسپلورر رو که باز میکنم یک فولدر etc داره و توی فولدرsystem هم یک فولدر etc دیگه هست، توی کدوم یکی از اینها باید فایل gps رو درست کنم؟

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

zikzak405
02-08-2012, 16:20
این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم:
روت اکسپلورر رو که باز میکنم یک فولدر etc داره و توی فولدرsystem هم یک فولدر etc دیگه هست، توی کدوم یکی از اینها باید فایل gps رو درست کنم؟

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

همونی که توی فولدر سیستم هستش. وبعد در فولدر etc هم یک فایل به عنوان gps.conf وجود داره.چند ثانیه روی ایکونش نگه دارید و از بین گزینه ها open in text editor رو انتخاب کنید و فایل رو ویرایش کنید.

mojtabaivi
02-08-2012, 16:54
wow!
عالیه...این جمله مهمه: وقتی وصل بشه، توی 5-6 ثانیه وصل میشه.... توی محیط باز خیلی عالیه.... اما خونه مثل قبل... ولی واقعا عالیه، مرسی

mojtabaivi
03-08-2012, 10:42
دوستانی که از این روش استفاده کردن، بعد از مدتی مدت زمان برمیگرده به حالت قبل، ما من که اینجوری شد. شما هم همینطور؟؟

arsenik
04-08-2012, 11:55
سلام دوستان... چرا من هرچي با tex editor تغييرش ميدم تغييراتش ذخيره نميشه؟ همرو پاك كردم و اون 3 خطی که شروع کننده تاپیک در پست اول نوشته رو مينويسم و save هم ميكنم ..اما وقتي از فايل gps.conf خارج ميشم و چكش ميكنم ميبينم ذخيره نشده ... از اساتيد كسي ميتونه كمكم كنه ؟

behzad_estakhri
04-08-2012, 12:12
آقا مال من یه عالمه چیز میز نوشته...
اثری هم از هریک از اینایی که گفتید نبود
چیکارکنم؟
گوشیمم گالکسی اس 2 هست

5ajad
04-08-2012, 12:35
واسه من که اسم فایل اینه: gps_brcm_conf.xml
خیلی هم توش شلوغ پلوغه...چیکارش کنم حالا؟
گوشی هم optimus 3d

BABAK NURI
04-08-2012, 12:44
سلام دوستان... چرا من هرچي با tex editor تغييرش ميدم تغييراتش ذخيره نميشه؟ همرو پاك كردم و اون 3 خطی که شروع کننده تاپیک در پست اول نوشته رو مينويسم و save هم ميكنم ..اما وقتي از فايل gps.conf خارج ميشم و چكش ميكنم ميبينم ذخيره نشده ... از اساتيد كسي ميتونه كمكم كنه ؟

سلام
شاید نیاز باشه پرمیشن فایل رو عوض کنید
یا شایدم شما فایل .bak رو بعداز ویرایش چک میکنید(در اندورید به این صورته که شما هر فایلی رو ادیت کنید یه نسخه پشتیبان براتون تهیه می کنه و سپس تغییرات رو اعمال میکنه
فایل پشتیبان دقیقا همنام فایل اصلیه اما پسوند bak. رو در انتهای فایل داره

..

mojtabaivi
04-08-2012, 13:28
آقا مال من یه عالمه چیز میز نوشته...
اثری هم از هریک از اینایی که گفتید نبود
چیکارکنم؟
گوشیمم گالکسی اس 2 هست

همه رو پاک کنین و فقط همون سه خط رو تایپ کنین

mojtabaivi
04-08-2012, 13:29
واسه من که اسم فایل اینه: gps_brcm_conf.xml
خیلی هم توش شلوغ پلوغه...چیکارش کنم حالا؟
گوشی هم optimus 3d

مطمئنین مسیر رو درست رفتین؟؟
system>etc>gps.conf

5ajad
04-08-2012, 14:07
بله درست رفتم...حالا به نظرتون چیکار کنم؟

smfazel
09-08-2012, 12:35
دوستان دقت کنید
مسیر پوشه etc هست، این پوشه در همون شاخه اصلی فرار داره و داخل هیچ پوشه دیگه ای نیست
فایلی هم که باید ویرایش کنید فالgps.conf هست
درضمن شما نیازی به دانلود نرمافزار fasterGPS ندارید، فقط همون سه تا خط نهایی که تو پست اول نوشتم رو اضافه کنید و تمام.

::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
[ Galaxy Ace ]

mojtabaivi
09-08-2012, 16:45
دوستان دقت کنید
مسیر پوشه etc هست، این پوشه در همون شاخه اصلی فرار داره و داخل هیچ پوشه دیگه ای نیست
فایلی هم که باید ویرایش کنید فالgps.conf هست
درضمن شما نیازی به دانلود نرمافزار fastergps ندارید، فقط همون سه تا خط نهایی که تو پست اول نوشتم رو اضافه کنید و تمام.

::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
[ galaxy ace ]

الان مال شما هنوز به حالت اولیه برنگشته؟؟

soud01
09-08-2012, 19:18
مرسی من انجام دادم برای gt-i9070
اما یه مشکل هست اونم اینه که مپ گوگل که رو گوشی بود دیگه کار نمیکنه!!!!! اما با sygic عالی کار میکنه و جواب میده تو همون 5 ثانیه کانکت میشه

26921
10-08-2012, 18:08
از کجا جی پی اس رو چک میکنین میبینین درست کار میکنه با نرم افزار خاصی میرین بعدش باید حتما اینترنت هم وصل باشه

amirssls
11-08-2012, 00:22
با برنامه gps test که مدت زمان لاک شدن جی پی اس و تعداد ماه-واره ها رو نشون میده
نه نیازی به اینترنت نیست

m_salimi
11-08-2012, 01:03
با اکسپریا اس نیازی به این دنگو فنگا نیست 3 ثانیه وصل میشه اولین گوشی که به گلوناس روسی هم وصل میشه
اینو گفتم که اگه جی پی اس مهمه واستون انتخاب بهتری داشته باشین
با تشکر از استارتر تاپیک

mojtabaivi
11-08-2012, 08:59
با اکسپریا اس نیازی به این دنگو فنگا نیست 3 ثانیه وصل میشه اولین گوشی که به گلوناس روسی هم وصل میشه
اینو گفتم که اگه جی پی اس مهمه واستون انتخاب بهتری داشته باشین
با تشکر از استارتر تاپیک

پس شما یه زحمت بکشین همین محتویات فایل gps.conf رو اینجا بذارین. مرسی

raminhp
11-08-2012, 09:27
سلام
چون ممکنه دوستان در پیدا کردن مسیر یا نوشتن دچار اشتباه بشن بصورت یک فایل نصبی آماده کردم
نصب از ریکاوری مود


http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/pqvWC3EkhO/gpsfix.zip)

mohammad5790
11-08-2012, 12:20
برای نوکیا ندارید مهندس

smfazel
13-08-2012, 21:44
الان مال شما هنوز به حالت اولیه برنگشته؟؟


چرا متاسفانه

Ahmad.HA
14-10-2012, 13:33
روی Xperia X8 تست کردم کامل جواب داد.
ممنون

Sent from my E15i using Tapatalk 2

DragonFist
19-12-2012, 10:38
سلام دوست عزیز.
میگم من برای این که بتونم این فایلو ویرایش کنم باید از چه نرم افزاری استفاد کنم؟
در ضمن گوشی من روت شده نیست.
با تشکر.

fathi48
30-01-2013, 08:36
مدتها از gps این گوشی دلسرد شده و از استفاده کردن آن منصرف شده بودم ولی با تغییراتی که دوست عزیزمان گفتند در عرض چند ثانیه وصل میشم و از آن لذت می برم خیلی عالی بود.
با تشکر فراوان

vanquish_1280
11-02-2013, 10:56
عالی بود. 100% جواب می ده. Xperia SL که خوب بود عالی شد. ممنون.

smfazel
03-03-2013, 17:43
سلام دوست عزیز.
میگم من برای این که بتونم این فایلو ویرایش کنم باید از چه نرم افزاری استفاد کنم؟
در ضمن گوشی من روت شده نیست.
با تشکر.

جزء فایلهای سیستمی هست، پس روت بودن لازمه

saeed2500
04-03-2013, 23:24
با تشکر من فایل رو دانلود کردم از ریکاوری نصب کردم و دوباره کنترل کردم ولی تغییری داخل فایل ایجاد نشده.

ثانیا وقتی چند ثانیه روی ایکون نگه می دارم و از بین گزینه ها open in text editor رو انتخاب می کنم تا فایل رو ویرایش کنم :
you cannot edit this file because the file is read - only .

حالا چکار کنم؟

smfazel
05-03-2013, 15:10
با تشکر من فایل رو دانلود کردم از ریکاوری نصب کردم و دوباره کنترل کردم ولی تغییری داخل فایل ایجاد نشده.

ثانیا وقتی چند ثانیه روی ایکون نگه می دارم و از بین گزینه ها open in text editor رو انتخاب می کنم تا فایل رو ویرایش کنم :
you cannot edit this file because the file is read - only .

حالا چکار کنم؟

گوشیت باید روت باشه
تو برنامه روت اکسپلورر قسمت بالاش یه دکمه هست باید اونو بزنی تا بتونی ویرایشش کنی

::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::

saeed2500
11-03-2013, 20:56
من فايل بكاپ gpsرو اشتباها پاك كردم .حالا چيكار كنم ؟

lorenzoo
11-08-2013, 16:11
آقا من بار اول که تغییر دادم سریع وصل شد ولی باز دوباره خیلی طول میکشه تا وصل بشه
کسی راه حل دیگه ای نداره؟
:au:

Reza 7
11-08-2013, 20:59
آموزش اتصال سريع تر به ماهواره های GPS برای گوشی های اندرويدی به زبان ساده (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289441&highlight=)

hamedbarca
13-11-2013, 20:07
این روش ها از اینترنت استفاده میکنن؟
اگه استفاده کنن که بدرد نمیخورن
بعدم به گفته بعضی دوستان باز برمیگردن به حالت قبل

hamedbarca
22-11-2013, 12:51
هیچ مسلمونی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
پس چرا بحث راه میندازین؟؟؟؟؟

HOSSEIN 7
22-11-2013, 14:08
این روش ها از اینترنت استفاده میکنن؟
اگه استفاده کنن که بدرد نمیخورن
بعدم به گفته بعضی دوستان باز برمیگردن به حالت قبل


هیچ مسلمونی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
پس چرا بحث راه میندازین؟؟؟؟؟
عزیز من ناراحتی نداره که!
من هستم! :4:

من خودم فکر میکردم فقط تو حالت آنلاین این تغییرات تاثیر داره ولی تو حالت آفلاین کاملا میشه تفاوت رو احساس کرد
اگه گوشیتون روت هست و زیاد از GPS استفاده میکنید پیشنهاد میکنم حتما این تغییرات رو انجام بدید

ضمن احترام به استارتر این تاپیک باید بگم که بنظرم تاپیک زیر کاملتره:
آموزش اتصال سريع تر به ماهواره های GPS برای گوشی های اندرويدی به زبان ساده (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289441&highlight=)


در مورد اینکه به حالت قبل برمیگرده دقیقا نمیتونم بگم ولی واسه من تا جایی که یادم میاد اتفاق نیفتاده
ضمن اینکه میتونید متن داخل فایل gps.conf رو بعد از اعمال تغییرات تو یه فایل تکست کپی کنید تا هروقت به هر دلیلی دستورات به حالت قبل برگشت دوباره بتونید اون رو داشته باشید


پیشنهاد میکنم حتما از برنامه GPS Status برای وصل شدن و فیکس شدن ماهواره ها استفاده کنید:
GPS Status & Toolbox Pro v4.3.78 | بهبود عملکرد و افزایش سرعت GPS (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300487)

mmk136459
24-02-2014, 12:03
دوستای عزیز تو قسمت کاستوم gps با تغیر به قاره اسیا مشکل حل میشه
به اینترنت نیاز داره ولی سرعت اتصال رو فوق العاده میکنه
خودم بشخصه تست کردم:122:
جهت اطلاع دوستان