PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از تم های Hdpiدر رزولویشنmdpi



1android
31-07-2012, 01:16
سلام
امروز که خواستم برای icsتم اجرا کنم دیدم نمیشه چون بیشتر تم ها برای رزولویشن های بالاتره
پس یه سرچی کردم این آموزش رو دیدم خواستم اینجا هم برای دوستان بزارم
برای رامهای icsو احتمالا میوی جواب میده

1.تم رو نصب کنید

2.برنامه ی زیر رو برای زیر رو برای تغییر رزولویشن نصب کنید

کد:

http://www.mediafire.com/?t3o8b19avbr5iiq

3.بعد از داخل برنامه 160رو به140تغییر بدید

4.گوشی رو ریبوت کنید از داخل برنامه گزینه ی اول

5.حالا تم رو اجرا کنید

6.دوباره 140رو به 160 تغییر بدید

7. ریبوت

8. از تم لذت ببرید!

منبع :
http://a.n.d-r.o.i.d.ir/Forum/thread31858.html#post519863
ارسال کننده پست:خودم!

amin0916
03-08-2012, 18:21
سلام
امروز که خواستم برای icsتم اجرا کنم دیدم نمیشه چون بیشتر تم ها برای رزولویشن های بالاتره
پس یه سرچی کردم این آموزش رو دیدم خواستم اینجا هم برای دوستان بزارم
برای رامهای icsو احتمالا میوی جواب میده

1.تم رو نصب کنید

2.برنامه ی زیر رو برای زیر رو برای تغییر رزولویشن نصب کنید

کد:

http://www.mediafire.com/?t3o8b19avbr5iiq

3.بعد از داخل برنامه 160رو به140تغییر بدید

4.گوشی رو ریبوت کنید از داخل برنامه گزینه ی اول

5.حالا تم رو اجرا کنید

6.دوباره 140رو به 160 تغییر بدید

7. ریبوت

8. از تم لذت ببرید!

منبع :
http://a.n.d-r.o.i.d.ir/forum/thread31858.html#post519863
ارسال کننده پست:خودم!

باسلام به دوست خوبم یه بار بذار برای همیشه رویه 161

Nelo_Angelo
04-08-2012, 03:40
سلام
امروز که خواستم برای icsتم اجرا کنم دیدم نمیشه چون بیشتر تم ها برای رزولویشن های بالاتره
پس یه سرچی کردم این آموزش رو دیدم خواستم اینجا هم برای دوستان بزارم
برای رامهای icsو احتمالا میوی جواب میده

1.تم رو نصب کنید

2.برنامه ی زیر رو برای زیر رو برای تغییر رزولویشن نصب کنید

کد:

http://www.mediafire.com/?t3o8b19avbr5iiq

3.بعد از داخل برنامه 160رو به140تغییر بدید

4.گوشی رو ریبوت کنید از داخل برنامه گزینه ی اول

5.حالا تم رو اجرا کنید

6.دوباره 140رو به 160 تغییر بدید

7. ریبوت

8. از تم لذت ببرید!

منبع :
http://a.n.d-r.o.i.d.ir/Forum/thread31858.html#post519863
ارسال کننده پست:خودم!
سلام دوست عزیز من این کارو کردم گوشی ارور unfortunately , trebuchet has stopped داد باید چیکار کنم ؟! :sign_help::please:
<<تشکر>>

amin0916
04-08-2012, 10:21
سلام دوست عزیز من این کارو کردم گوشی ارور unfortunately , trebuchet has stopped داد باید چیکار کنم ؟! :sign_help::please:
<<تشکر>>

با سلام به دوست خوبم این روش هیچ مشکلی نداره اگه تمها اجرا نشدن یه بار رام رو دوباره نصب کنه ممکنه اشکال توش بوجود اومده باشه
بعدش با برنامه تغییر رزولیشن روزلیشن رو رویه 161 بذار تا نخواد هر سری برای اجرای تم هی به رزولیشن بالاتر و پایین تر بری

Nelo_Angelo
04-08-2012, 11:13
با سلام به دوست خوبم این روش هیچ مشکلی نداره اگه تمها اجرا نشدن یه بار رام رو دوباره نصب کنه ممکنه اشکال توش بوجود اومده باشه
بعدش با برنامه تغییر رزولیشن روزلیشن رو رویه 161 بذار تا نخواد هر سری برای اجرای تم هی به رزولیشن بالاتر و پایین تر بری
ممنون داداش یعنی شما میگی یک دفعه بزارم رو رزولیشن 161 تم رو نصب کنم و دیگه تغییرش ندم ؟! یعنی شما میگی رو این رزولیشن جواب میده ؟! :ak:

<<تشکر>>

1android
05-08-2012, 02:16
دوستان برای اینکه تمها درست کار کنن باید روش پست اول رو اجرا کنید
من روش دوستمون رو اجرا کردم 161گذاشتم ولی مشکل داشت و خط های وسط استاتوس بار کنار رفته بودن

Nelo_Angelo
05-08-2012, 03:26
دوستان برای اینکه تمها درست کار کنن باید روش پست اول رو اجرا کنید
من روش دوستمون رو اجرا کردم 161گذاشتم ولی مشکل داشت و خط های وسط استاتوس بار کنار رفته بودن
سلام دوست عزیز خوب نمیدونم نوشته منو دیدن یا نه اما روش شما اون ارورو که تو نوشته بالا دادم میداد چیکار کنم میتئنید کمک کنید ؟! :ac:

<<تشکر>>

1android
05-08-2012, 17:27
سلام دوست عزیز خوب نمیدونم نوشته منو دیدن یا نه اما روش شما اون ارورو که تو نوشته بالا دادم میداد چیکار کنم میتئنید کمک کنید ؟! :ac:

<<تشکر>>

با همه ی تم ها اینجوری شده؟
من سه تا تم رو تست کردم مشکلی نداشت
الانم تم تاچ ویز رو به همین شکل رو گوشیم دارم
فکتوری ریست کنید ببینید درست میشه با تم های دیگه هم تست کنید

Nelo_Angelo
05-08-2012, 23:25
با همه ی تم ها اینجوری شده؟
من سه تا تم رو تست کردم مشکلی نداشت
الانم تم تاچ ویز رو به همین شکل رو گوشیم دارم
فکتوری ریست کنید ببینید درست میشه با تم های دیگه هم تست کنید

نه دوست عزیز من تم های که قرمز رنگن مثل Red Glow و Crimson رو میخواستم که این دوتا این Error رو دادن خوب آخه دیگه قرمز دیگه ای وجد نداشت :bh:

amin0916
06-08-2012, 13:44
دوستان برای اینکه تمها درست کار کنن باید روش پست اول رو اجرا کنید
من روش دوستمون رو اجرا کردم 161گذاشتم ولی مشکل داشت و خط های وسط استاتوس بار کنار رفته بودن

اخرین ورژن تم تاچ ویز رو دانلود کن دیگه مشکلی که گفتی هم پیش نمیاد:lol:

amin0916
06-08-2012, 13:45
ممنون داداش یعنی شما میگی یک دفعه بزارم رو رزولیشن 161 تم رو نصب کنم و دیگه تغییرش ندم ؟! یعنی شما میگی رو این رزولیشن جواب میده ؟! :ak:

<<تشکر>>

بله دوسته عزیز