PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرنل اکسپریا یو بنام KA Xperia SSpeed kernel v6



arsham6788
02-08-2012, 21:38
سلام و درود

ویژگی ها:
_روت شده
_نصب اتوماتیک ریکاوری
_عملکرد بهتر
_بهبود عمر باطری
_افزایش گاورنوس ها



== features ==
- Pre-rooted
- recovery
- Added things for better performance
- Small changes for battery life
- Extra governers: Pegasusq

تاریخچه مروری ویژگی های افزوده شده به این کرنل:



== Xperia SSpeed kernel v1 [18/06] ==
- 1.1GHz OC
- pre-rooted

== Xperia SSpeed kernel v2 [19/06] ==
- 1.2 GHz
- Changed frequency's from 600Mhz, 800Mhz, 1Ghz to 700Mhz, 950Mhz, 1.2Ghz
- Added governors: Interactive, Smartass, Minmax, Smartassv2

== Xperia SSpeed kernel v3 [19/06] ==
- 1.15GHz OC
- Added Governors: Scary
- Added I/O schedulars: SIO & VR
- Added extra CPU frequency's

== Xperia SSpeed kernel v4 [21/06] ==
- Added NTFS support
- Updated Jhash to v3
- Added added XZ compression and decompression
- bumped VM_MAX_READAHEAD to 1024
- Added JRCU & SQLB memory Allocator
- Disabled CIFS for better battery performance
- More small changes

== Xperia SSpeed kernel v4 [08/07] ==
- Started all over from kernel Sources
- only made some small changes


== Xperia SSpeed kernel v6 [30/07] ==
- New logo
- Added recovery
- Flashable kernel from recovery so wifi modules will be no more pain in the ass

نحوه نصب:
نصب از طریق ریکاوری مود

کرنل xperia sspeed v6.0 (http://www.mediafire.com/?cih28dni1q81lth)

دوستان عزیز همونطوری که در جریان هستید اورکلاک بیش از حد ممکن است باعث ناپایداری کوشی شما بشه و هنگ کردن و ریستارت های متوالی را در پی خواهد داشت ولی کوکر تضمین کرده که ماکزیمم تعیین شده (1.15Gh )هیچگونه آسیبی به گوشیتون وارد نمیکنه


سپاسگذارم

Black Boy
03-08-2012, 00:23
با تشکر. اما فکر نمیکنم این ورژن اورکلاک شده باشه. شما تست کردید؟

arsham6788
03-08-2012, 01:08
با تشکر. اما فکر نمیکنم این ورژن اورکلاک شده باشه. شما تست کردید؟

خواهش می کنم دوست من. نه من تست نکردم ولی از اونجاییکه کوکر گفته که فرکانسشو روی 1.15 تنظیم کرده قاعدتا باید اورکلاک شده باشه چون فرکانس اصلی سی پی یو 1 هستش و همچنین برای فرکانس های معمولی خود گوشی کمتر گاورنوس های اضافه استفاده میشود که گفته از گاورنوس های اضافی استفاده شده است.



سپاسگذارم

Black Boy
07-08-2012, 14:13
ضمیمه شده در سایت:
http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/Lykj0OpZjE/kernel.rar)