PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه هک صدای گلکسی اس 3 (افزایش صدا)



mamad CJ
30-08-2012, 10:43
با سلام چند وقتیه که در بعضی رامها شاهد افزایش صدای اس 3 در حد چشمگیری شده ایم و امروز این مود رو برای دوستان عزیز

معرفی میکنم تا بتونید در سایر رامها نیز استفاده کنید


سازنده کوکر گفته :

این مود باعث افزایش صدای اسپیکر گوشی شما میشود و بنده هیچ مسئولیتی در قبال خراب شدن از ان بر عهده نمیگیرم

بر اساس توضیحات و نیازتون فایل رو دانلود و از ریکاوری نصب کنید

چیزی ننوشته که روی 4.1.1 هم کار میکنه یا نه پس فقط روی 4.0.4 نصب کنید تا مشکلی پیش نیاد ولی میتونید روی جلی بین با

مسئولیت خودتون نصب کنید





60_sound_mod - max vol = 60 (boot sound on, camera sound off)
63_sound_mod - max vol = 63 (boot sound on, camera sound off)
63S_sound_mod - max vol = 63 (boot sound off, camera sound off)



60_sound_mod_update.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1147541&d=1340369150)

63_sound_mod_update.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1147542&d=1340369150)

63S_sound_mod_update.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1147543&d=1340369150)

backup_sound_mod_update.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1147544&d=1340369150)



لینک اخری مربوط به بازگشت به تنظیمات اولیه میباشد.




... موفق باشید ...

Nitro X2
30-08-2012, 11:10
دوستان من این مود رو نصب کردم خیلی عالی شده... صدای هدفون فوق العاده میشه و لذت میبرید ازش..همچنین اسپیکر. من مود 60 رو نصب کردم تازه. حتما امتحان کنید !

Sherytto
30-08-2012, 19:05
من مود 63s رو نصب کردم خیلی قوی شد البته به اسپیکر وصل میکنم همیشه بعد از نصب میتونم بگم دو برابر شده
ممنونم

soroush91
02-09-2012, 20:20
سلام دوستان روی رام های رسمی هم جواب میده
یا حتما باید کاستوم باشه

mamad CJ
02-09-2012, 22:15
سلام دوستان روی رام های رسمی هم جواب میده
یا حتما باید کاستوم باشه


داداش اگه رام رسمی دئودکس باشه باید جواب بده

k_m_kh
02-09-2012, 22:43
با سلام . داداش من میخواستم بدونم از کیفیت صدا کم نمیکنه ؟ چون معمولا وقتی توان بالا میره کیفیت کم میشه ؟ اینم اینطوریه ؟

shahabprince
03-09-2012, 00:41
آره کیفیتش یه مقدار کم میشه البته تو اسپیکر اینجوری میشه ولی تو هدفون واقعا عالی میشه

mamad CJ
03-09-2012, 09:05
آره کیفیتش یه مقدار کم میشه البته تو اسپیکر اینجوری میشه ولی تو هدفون واقعا عالی میشه

توی هدفون هم کم میشه وقتی صدارو کامل زیاد میکنی گوشها واقعا اذیت میشن !


با سلام . داداش من میخواستم بدونم از کیفیت صدا کم نمیکنه ؟ چون معمولا وقتی توان بالا میره کیفیت کم میشه ؟ اینم اینطوریه ؟

صدا کیفیتش کم میشه ولی میتونید صدا رو تا اخر نبرید !

موفق باشید

RadeoN
03-09-2012, 17:08
این افزایش صدا رو کسانی که رام 4.0.4 نصب کردن و کرنل siyah فلش زدن از برنامه TWeaks میتونن انجام بدن

mamad CJ
03-09-2012, 17:16
این افزایش صدا رو کسانی که رام 4.0.4 نصب کردن و کرنل siyah فلش زدن از برنامه tweaks میتونن انجام بدن

نیازی به اون کارا نیست با فلش این مود صورت میگیره !

RadeoN
03-09-2012, 17:19
نیازی به اون کارا نیست با فلش این مود صورت میگیره !

نیاز به این کارو دیگه بچه ها تصمیم میگیرن داداش
اگه کسی TWeaks داشته باشه براش راحته
فقط جهت راهنمایی عرض کردم

joozef
07-09-2012, 13:55
ممنون ولی یه سوال. این مود 60 و 63 و 63s چه فرقی باهم میکنن؟؟؟؟

mamad CJ
07-09-2012, 21:27
ممنون ولی یه سوال. این مود 60 و 63 و 63s چه فرقی باهم میکنن؟؟؟؟


داداش 63 صداش بیشتره !

msadollahi
07-09-2012, 21:48
با عرض سلام خدمت همه دوستان

من مد 60 رو رام جلي بين 4.1.1 dli2نصب كردم و به راحتي جواب داد.واقعا صداش زياد شد.

joozef
09-09-2012, 20:15
داداش 63 صداش بیشتره !

ممنون. به نظرتون کدامش بهتره؟؟؟ میخوام نه کیفیت بد باشه نه بلندی صدا. یعنی اونی که درحد متعادل تر و بهتر هست . ممنون... :az:

Nitro X2
09-09-2012, 20:23
ممنون. به نظرتون کدامش بهتره؟؟؟ میخوام نه کیفیت بد باشه نه بلندی صدا. یعنی اونی که درحد متعادل تر و بهتر هست . ممنون... :az:

اگه موزیک زیاد گوشی میکنی مود 63 رو نصب کن و تو موزیک پلیر اکولایزر رو بذار Treble Boost محشر میشه کیفیت. میشه ایپاد !!! من که بسی حال کردم. تنها مشکل گلکسی ها همین صدا بود. حالا بیتس بیاد ببینم میخواد چه غلطی کنه ؟؟؟؟

musavi_1376
18-09-2012, 09:52
آقا محمد خیلی ممنون.ایشاللا هر چی از خدا میخوای ابلفض بهت بده:ag: صداش عالی شده.5 دقیقه پیش با هدفون گوش دادم هنوز گوشم داره صوت میکشه!!!:ce:

Sherytto
18-09-2012, 20:14
من هر دو رو تست کردم به نظرم 60 بهتره چون 63 دیگه هدفون و اسپیکر جواب نداد و جر جر میکرد
البته با هدفون خوب تست نکردن
کسی اگه با هدفون خوب مثل سنهایزر تست کرده لطفا اعلام کنه

Hossei0742
18-09-2012, 20:43
سلام خدمت دوستان
آیا نیازی به نصب هست من که الان از صدایش راضیم . آیا صدمه ای به اسپیکرها نمی زند ؟

R.O.L.A
18-09-2012, 21:44
سلام خدمت دوستان
آیا نیازی به نصب هست من که الان از صدایش راضیم . آیا صدمه ای به اسپیکرها نمی زند ؟

خیر دوست عزیز انچنان نیاز نیست.اگه کارتو را میندازه نمیخواد نصب کنی

asusg73
24-09-2012, 13:39
قابل توجه دوستانی که این مود را نصب کردن یا میخواهند نصب کنند سعی کنید ولوم اسپیکر تا ته بالا نبرند این کار به مرور زمان باعث خراب شدن بازر گوشیتون میشه چون این مود ها در اصل ولتاژ را کمی بالا میبرند

maryam_k11
27-09-2012, 21:15
سلام
من وقتی این مودرانصب کردم دیگه گوشیم صدای سیستم رانداره یعنی همون صدای برگشت منوها..
حتی هرسه تاشم امتحان کردم
مجبورشدم برگردم وبک اپ بزنم..
مشکل ازکجاست؟

Sherytto
28-09-2012, 19:03
دوستان بلاخره هدفورن سنهایزر hd25 خریدم و با هک 63که رو گوشیم نص کردم تست کردم عالی جواب داد بهتر از آیفون..........

Mr.boss
30-09-2012, 18:51
63s رو روی رام رسمی جلی بین لهستان نصب کردم.
خیلی عالی شد صدا. واقعا بلند شده. تا آخر که می برم بی کیفیت می شه کمی ولی خیلی جالبه.
دستتون درد نکنه

arshiya mobile
02-02-2013, 19:18
دوستان من رامم 4.1.2 و روت شده هست اما دئودکس نشده.
می تونم از این مد استفاده کنم؟

و دوستانی که استفاده کردن این مد رو پیشنهاد میدین یا برنامه ی مربوط به Beats رو که دوست دیگه ای زحمتش رو کشیدن؟

:ax::ax:

msadollahi
02-02-2013, 23:58
دوستان من رامم 4.1.2 و روت شده هست اما دئودکس نشده.
می تونم از این مد استفاده کنم؟

و دوستانی که استفاده کردن این مد رو پیشنهاد میدین یا برنامه ی مربوط به Beats رو که دوست دیگه ای زحمتش رو کشیدن؟

:ax::ax:

با عرض سلام خدمت دوست گرامی

من از این مد افزایش صدا روی تمامی رامهای اصلی-ادکس-دئودکس و رامهای کاستوم استفاده

کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرده و الان روی رام اصلی ایران(ادکس) هم نصب کردم.

کاراییش در افزایش صدا عالیه.من از مد بیتس هم استفاده کردم اما منو زیاد راضی نکرد

خوبی این مد داشتن بکاپ برای برگشتن به حالت دیفالت رام هست که اگر به هر دلیلی

خواستین این مد را غیر فعال کنین میتونین بکاپ مد را نصب کنین تا حالت صدای گوشی

به تنظیمات اولیه برگرده.

اما چند نکته مهم:بهتره قبل از انجام هر گونه تغییر سیستمی از رامتون بکاپ بگیرین.در ضمن

چون این نوع مدها باعث افزایش ولتاژ میشه بهتره زیاد از اینگونه مدها در حالت ماکسیموم صدا

استفاده نکنین،چون علاو بر دیستورت شدن صدا به مرور زمان باعث خرابی اسپیکر و یا خود گوشی

میشه.:dn:


با تشکر:msadollahi

adame_haji
23-02-2013, 02:18
خیــــــــــــــــــلی هم عــــــــــــــــــــــــ ــــالی
هیچ موشکـــــــــولی نداره
یــــــــــکه !!!!!
شما اون ضعیف بودن صدا رو به من نشان بده
ضعیف شمایی؟
جناب عالیی ؟
من 34 ساله این گوشی رو دارم . ببخشید 24 ساله
از اون موقع که این تقویت صدا رو نصب کردم یکی نتونست با صدای گوشی من کل بندازه . نندازه !!!
دوووووووووشواری نداره
خیلی هم عالی :by:

najafi613
02-08-2013, 09:05
منم روی گالکسی اس 3 آندروئید 4.1.2 نصب کردم عالی بود

مورد اولی 60 رو

مرسی

musavi_1376
02-08-2013, 09:36
توصیه میکنم بعد نصب این مود اکولایزر موزیک پلیر رو رو Treble بذارین چون صدای بیس اضافه بعد مدتی به اسپیکر گوشی صدمه میزنه

pichak75
05-08-2013, 12:46
من 63S_sound_mod و 60_sound_mod و نصب کردم ولی تغییری حس نمیکنم!

رام 4.1.2 اودکس

احمدریوندی
13-08-2013, 15:38
دوستان هیچکدام از لینکهای دانلود افزایش صدا فعال نیست لطفا کسی اگه لینکهاشو داره بذاره (اورژانسی_ممنونم)

:.: RA$H!D-K-N :.:
13-08-2013, 17:36
آپلود شده در انجمن :

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/sj7Es9lRAj/sound-hack-all-pack.zip

S /\ E E D
15-08-2013, 20:43
سلام به دوستان :)

Mod:
MegaBassBeats

هم برای افزایش صدا و افزایش باس تاثیر چشم گیری داره.

Features:

-Louder output in headphones and speaker
-Bass enchantment,noticable
-Chrispier,much clearer sound
DSP manager included in the installation

برای عملکرد بهتر از کرنل Siyah 1.9.1 استفاده کنید و با برنامه STweak گزینه Speaker Tuning رو فعال کنید. (قسمت AUDIO)

تنظیمات صدا اسپیکر گوشی و هدست رو هم از برنامه DSPManager میتونید کنترل کنید.


MegaBassBeatsV2_Sgs3.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1829328&d=1364114303)

kamyyar
31-08-2013, 15:55
سلام من مود beats audio رو نصب کردم از اون پستی که انواع مود ها رو گزاشته بودین الان بخوام برگردم حالت اول چه جوریه میشه فایل برگشت به حال قبل هم بزارین

S /\ E E D
31-08-2013, 22:22
سلام من مود beats audio رو نصب کردم از اون پستی که انواع مود ها رو گزاشته بودین الان بخوام برگردم حالت اول چه جوریه میشه فایل برگشت به حال قبل هم بزارین

نصب مجدد رام

ری استور بکاپ قبل از نصب Mod

kamyyar
01-09-2013, 12:10
نصب مجدد رام

ری استور بکاپ قبل از نصب Mod



راه دیگه ای نیست نه بک اپ گرفتم نه میخام رام بریزم چون اگه بریزم همه اپدیت برنامه ها پاک میشه

R.O.L.A
01-09-2013, 13:29
راه دیگه ای نیست نه بک اپ گرفتم نه میخام رام بریزم چون اگه بریزم همه اپدیت برنامه ها پاک میشه

خير راهي نيست../

kamyyar
01-09-2013, 19:53
خير راهي نيست../

مرسی دستتون درد نکنه بعد برنامه soft key هستش توی قسمت مود ها روی گلکسی پاکت کار نکرد برنامه ای هستش که به صورت نصبی باشه بشه گوشی رو اونجوری کرد هرچی گشتم فقط روی اندروید 4 به بالا میشه

alireza55567
11-09-2013, 00:09
سلام در مورد نصب mod میخواستم بدونم چیکار باید کرد

R.O.L.A
11-09-2013, 12:20
سلام در مورد نصب mod میخواستم بدونم چیکار باید کرد

بايد از ريكاوري نصب كنيد دوست عزيز.../

poursoliman
13-09-2013, 21:25
سلام بر تمامی دوستان
ببخشید،ولی میشه آموزش نصبشو بذارین،کجا باید این فایلا رو بریزم؟این ریکاوری جریانش چیه؟
یشاپیش مرسی و ممنون
با مهر :)

R.O.L.A
13-09-2013, 22:43
سلام بر تمامی دوستان
ببخشید،ولی میشه آموزش نصبشو بذارین،کجا باید این فایلا رو بریزم؟این ریکاوری جریانش چیه؟
یشاپیش مرسی و ممنون
با مهر :)

بايد گوشيتون روت باشه../ ريكاوري داشته باشيد../ بعد از طريق ريكاوري نصب كنيد../

poursoliman
14-09-2013, 12:47
بايد گوشيتون روت باشه../ ريكاوري داشته باشيد../ بعد از طريق ريكاوري نصب كنيد../

سلام به دوست مهربونم
ببخشید که بازم سوال میپرسم، ولی این ریکاوری چیه؟ نرم افزاره؟
گوشی هم روت هستش
با مهر فراوان
:)
Send From Samsung GT9300

poursoliman
15-09-2013, 09:42
سلام به دوست مهربونم
ببخشید که بازم سوال میپرسم، ولی این ریکاوری چیه؟ نرم افزاره؟
گوشی هم روت هستش
با مهر فراوان
:)
Send From Samsung GT-I9300

R.O.L.A
20-09-2013, 17:35
سلام به دوست مهربونم
ببخشید که بازم سوال میپرسم، ولی این ریکاوری چیه؟ نرم افزاره؟
گوشی هم روت هستش
با مهر فراوان
:)
Send From Samsung GT-I9300


سلام به دوست مهربونم
ببخشید که بازم سوال میپرسم، ولی این ریکاوری چیه؟ نرم افزاره؟
گوشی هم روت هستش
با مهر فراوان
:)
Send From Samsung GT9300

تاپيك زيرو مطالعه كنيد دوست عزيز../ متوجه ميشيد../

walidcfz
10-11-2013, 00:38
سلام دوستان میشه رو رام رسمی 4.1.2 نصب کرد؟ روت هم شده

paprika 1
10-11-2013, 01:04
سلام دوستان میشه رو رام رسمی 4.1.2 نصب کرد؟ روت هم شده
بله میتونین مشکلی نداره از داخل ریکاوری نصب کنین

قدیر
22-04-2014, 10:31
برای i9305 هم میشه؟

badeyeh
22-04-2014, 13:45
برای i9305 هم میشه؟

بله میشه ولی قبل از نصب یه بکاپ از رام رو بگیر اگه مشکلی پیش اومد بتونی رام قبلی رو برگردونی

bigmak
24-03-2015, 01:33
این روش روی s3 neo هم جواب میده ؟؟

paprika 1
24-03-2015, 17:02
این روش روی s3 neo هم جواب میده ؟؟
معمولا مودهای اس3 روی مدل نئو هم جواب میده . باید تست کنید

arashhn
01-04-2015, 20:13
بله میشه ولی قبل از نصب یه بکاپ از رام رو بگیر اگه مشکلی پیش اومد بتونی رام قبلی رو برگردونی
منم نئو i9300i دارم
شما امتحان کردی بگو مام بزنیم...
مشکلی که پیش نیومد واستون؟

TRUTHFUL
01-04-2015, 22:22
منم نئو i9300i دارم
شما امتحان کردی بگو مام بزنیم...
مشکلی که پیش نیومد واستون؟
من که روی اس3 عادی زدم،خدا رو شکر هیچ مشکلی پیش نیومده تا حالا،یه مدت کوتاهی هم نیست حدودا نزدیک یه سالی میشه.
از اونجایی که نئو هم بیشتر سخت افزارش مثل اس3 عادیه فک نکنم مشکلی پیش بیاد.
حالا اگه میخواید مطمئن بشید منتظر نظر دوستان هم بمونید.

hamobile
02-09-2015, 03:00
سلام کسی روی نئو نصب نکرد تا نتیجه رو اعلام کنه ؟
ورژن 4.4.4