PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Crane Rom 3.1 - کاستوم رام 2.3.6



Sandroid
15-09-2012, 09:52
این کاستوم رام،پورت شده هستش از گوشی gio
ولی بر اساس رام رسمی XXKTL
ویژگیهای خوبی داره
مث استاتوس بار 20 تایی
7روش مختلف برای لاک اسکرین
کرنل Cf همراه با 21gov و قابلیت اورکلاک تا 1گیگ



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=775884&stc=1&d=1347691949 http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=775886&d=1347691949


ویژگیهای کلی رام:




FEATURES:

- CF.ROOT by ketut. kumajaya (thanks to him)
- 20 Toggles Statusbar
- 7 LockscreenMod
- Bravia Engine
- Adrenaline Boost, Taskmanager and Engine (Thanks to imbawind)
- Complete Stock Samsung UI
- Pre-Setted Samsung Slider Lockscreen
- Crane Parts
- MultiLanguage Keyboard
- Good Battery Life
- Based on XXKTL latest Samsung Firmware
- Many Build.prop Tweaks
- Bootanimation in Data (not in system/media)
- good performance
- OC up to 1037 Mhz
- 21 Gov
- HDPI Google Bootanimation (From coco)
- Super Smooth (Disabled Scrolling Cache)
- Extended PowerMenu (Reboot; Download; Recovery)
- Swipe to remove Notification
- Battery Bar (CUSTOMIZABLE)
- Swipe to remove Improve
- CPU Settings in Parts
- latest Google Play
- new wonderful Background
- ....... with HD and Download Option
- Screen-Off Animation
- Hold Volume Key in Lockscreen to skip Song in Music Player


نحوه نصب:
آموزش نصب کاستوم رامها (http://www.forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2611951&postcount=1)

دانلود
ورژن 3.1 (http://www.mediafire.com/?ziar8v3blilnlqr)
رام در xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1834806)

Sandroid
15-09-2012, 09:56
بعد از اینکه رام بالا اومد
نرم افزار terminal (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=174069&highlight=android+Terminal+Emulator)رو اجرا کنید و دستورات زیر رو تایپ کنید




su
boost


su
tm

q.tafakkor
09-07-2014, 12:19
سلام. چندتا سوال داشتم
v--p--n کار میکنه؟
در این رام از چه برنامه ای میتونم برای انتقال دیتا و کش روی مموری استفاده کنم تا بهترین نتیجه رو بگیرم؟
رام نسخه خاورمیانه هست؟ یعنی ربان فارسی پشتیبانی میکنه؟
ممنون