PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش: باز کردن بوتلودر Nokia Lumia 710 و نصب کاستوم رام



SHAHAB
30-09-2012, 00:15
آموزش آنلاک بوتلودر Nokia Lumia 710


برای اینکه بتوانیم برروی گوشی های نوکیا رام کاستوم و یا غیر رسمی نصب کنیم باید بوتلودر گوشی را آنلاک کنیم.

قبل از آموزش به تاپیک زیر رفته و از بسته بودن بوتلودر گوشی خود مطمئن شوید.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214988

موارد مورد نیاز :

NssPro_0.48 (http://www.mediafire.com/?rjn2ffwau8drfnn)

Lumia Phone Drivers
32 bit (http://www.mediafire.com/?dnd9a6nen45vzuw)
64 bit (http://www.mediafire.com/?c8plcc9aga6mn1k)

Qualcomm bootloader files for NSS lumia 710 (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/1yjwXXI6AG/qualcomm-bootloader-files-for-nss.rar)

آموزش :

1 : usb درایور را نصب نمایید.

2 : بعد از دانلود nss آن را از حالت فشرده خارج نمایید.

3 : دو فایل Qualcomm را که دانلود کرده اید در آدرس \loaders\special\wp7\ واقع در nss کپی نمایید.

RM803_12w07_prod_generic_nokia_osbl.esco &
RM803_11w48_prod_raw_nokia_osbl.bin

4 : نرم افزار nss را اجرا کرده گوشی را به سیستم وصل کنی. صبر نمایید تا گوشی توسط برنامه شناسایی شود و طبق تصویر زیر Nokia USB Connectivity نمایان شود . وقتی برنامه گوشی را شناخت برروی Nokia USB Connectivity کلیک کرده و دکمه Detect را بزنید.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=779520&stc=1&d=1348953075


5 : جالا طبق تصویر بالا Flashing->WP7 Tools->Install رابزنید.


بعد از چند ثانیه گوشی خاموش و روشن خواهد شد و عملیات به پایان میرسد ، حالا بوتلودر گوشی شما آنلاک هست و میتوانید کاستوم رام نصب نمایید.

SHAHAB
30-09-2012, 00:44
نصب کاستوم رام

1 : رام کاستوم دانلود نمایید.

2 : حالا شما یک فایل با پسوند nb. دارید.

3 : نرم افزار nss را اجرا کنید.

4 : به مسیر Flashing - >WP7 Tools بروید.


5 : کلید OS File را بزنید و رام را با پسوند nb. انتخاب نمایید.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=779523&stc=1&d=1348954139



6 : گوشی را خاموش کنید. و با گرفتن صدای + و زدن پاور ( Vol +, Power) گوشی را به حالت دانلود ببرید.

7 : صبر کنید تا گوشی توسط برنامه شناسایی شود و Nokia USB Connectivity نمایان شود.

8 : Nokia USB Connectivity را انتخاب کنید و کلید Detect را بزنید .

9 : طبق تصویر بالا Normal Mode را به OSBL Mode تغییر دهید.

10 : حالا کلید Write OS را بزنید و صبر کنید تا عملیات نصب به پایان برسد ، بعد از اتمام باطری گوشی را در آورده و جا بزنید حال گوشی را روشن نمایید می بینید که رام به صورت کامل نصب شده است.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=779524&stc=1&d=1348954709



توجه :

1 : از آنلاک بودت بوتلودر مطئن باشید.

2 : باطری بیش از 50% شارژ داشته باشد.

3 : در حین عملیات از قطع کردن گوشی خود داری نمایید.

4 : با اینکه این برنامه و مراحل تست شده است اما من و هیچ یک از مسئولین سایت هیچ گونه مسئولیتی در قبال عواقب آن نداریم .


موفق باشید % :ax:

HoomanHana
01-10-2012, 00:33
با سلام. برای نصب کاستوم رام حتما باید بوتلودر باز باشه یا با آنلاک کردن بوتلودر هم امکان نصب رام کاستوم هست؟ ممنون

SHAHAB
31-10-2012, 08:56
با سلام. برای نصب کاستوم رام حتما باید بوتلودر باز باشه یا با آنلاک کردن بوتلودر هم امکان نصب رام کاستوم هست؟ ممنون

دوست عزیز باز کردن و یا انلاک کردن بوتلودر یکی هستند.

mobile ashkan
31-10-2012, 18:25
سلام
منو یه جای آموزش را متوجه نشدم با این آموزش میشود گوشی هایی را که بوت لودر آنها بسته است را آنلاک کرد

چون در لینک زیر که گذاشتید نوشته فقط رو گوشی هایی که بوت لودر آن ها باز هست را میشود فول آنلاک کرد
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214988
به نقل از tighoor
وقتی بوتلودر باز باشه یعنی عملا گوشی شما HSPL شدست... و میتونین رام کوک شده بریزین و فول آنلاک و ... رو تجربه کنید و چیزای مفید دیگه.

mobile ashkan
01-11-2012, 18:14
کسی نیست جواب ما روبده

Artanik
01-11-2012, 18:58
سلام
منو یه جای آموزش را متوجه نشدم با این آموزش میشود گوشی هایی را که بوت لودر آنها بسته است را آنلاک کرد

چون در لینک زیر که گذاشتید نوشته فقط رو گوشی هایی که بوت لودر آن ها باز هست را میشود فول آنلاک کرد
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214988
به نقل از tighoor
وقتی بوتلودر باز باشه یعنی عملا گوشی شما hspl شدست... و میتونین رام کوک شده بریزین و فول آنلاک و ... رو تجربه کنید و چیزای مفید دیگه.


کسی نیست جواب ما روبده


ببین دوست من، بوتلودر یک سری از گوشی های نوکیا بسته هست و یک سری باز.
اونایی که باز هست رو میشه روش رام فول آنلاک نصب کرد بدون هیچ دردسری.
ولی اونایی که بسته هستن رو باید با این روش باز کنین تا بعدا بتونین روش رام فول آنلاک نصب کنین.

jalin
14-11-2012, 22:28
گوشی من وقتی که این دو گزینه میاد یعنی بوتلودرش بازه دیگه؟format و cancel

واسه تعویض رام تو NSS pro همش اون پایین USB مینویسه:NAND Disk Drive

لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه

وقتیم میزنم رام بریزه اینو مینویسه

Open file...Done.
----------------------------------------------------
Checking file selection...Done.
Looking for NAND disk...Not found.
Are you sure you have development Qcom loader ?

SHAHAB
17-01-2013, 15:55
گوشی ررا در حالت روشن به کامپیوتر وصل کنید صبر کنید تا تمام درایور ها رو سیستم شناسایی و نصب نه و مراحل فلش را انجام دهید.

fitile1
24-12-2013, 22:06
سلام دوستام من موفق شدم رام کاستم نصب کنم از مارکت هم یه سری برنامه نصب کردم ولی چند روزه هر برنامه ای که میخوام از مار کت نصب کنم این ارور رو میده
there is a problem completing your request. try again later.
error code: 8004003

gholamrezaarjan
24-12-2013, 22:09
سلام دوستام من موفق شدم رام کاستم نصب کنم از مارکت هم یه سری برنامه نصب کردم ولی چند روزه هر برنامه ای که میخوام از مار کت نصب کنم این ارور رو میده
there is a problem completing your request. try again later.
error code: 8004003

متاسفانه چند روزی هست که بعضی isp ها دچار مشکل شدن و اذیت می کنه.
در زمانهای خلوت امتحان کن.

EsyMankan
25-12-2013, 02:09
سلام دوستام من موفق شدم رام کاستم نصب کنم از مارکت هم یه سری برنامه نصب کردم ولی چند روزه هر برنامه ای که میخوام از مار کت نصب کنم این ارور رو میده
there is a problem completing your request. try again later.
error code: 8004003

همونطور که بهزاد جان گفتن مدتی هست مارکت به مشکل برخورد کرده
که اینم یه سری راه ها داره
براتون ارسال کردم راه حل رو

selena20
06-03-2014, 11:56
آیا این روش بر روی lumia 900 هم عمل می کنه یا باید از یه روش دیگه بوت لودرش کنم ؟؟

EsyMankan
06-03-2014, 12:10
آیا این روش بر روی lumia 900 هم عمل می کنه یا باید از یه روش دیگه بوت لودرش کنم ؟؟

لومیا 900 فقط با باکس بوتلودرش باز میشه