PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش عوض كردن آيكن هاي اصلي بدون patch قابل استفاده در K800 , K600 و ...



abbas-h
20-10-2007, 22:00
خب با اين كار ميتونيد تمام آيكن هاي گوشيتون رو عوض كنيد . (باتري و آنتن و ..)
كافيه در قسمت
tpa/system يه پوشه به نام "Icons" بسازيد و آيكنها رو با نام hex تو اون كپي كنيد .
اين عمل رو گوشيه هاي Z525, W700, K800, K600, k300 تست شده و جواب داده و رو گوشيه هاي K310/K510/W200/Z550 جواب نداده و باعث هنگ كردن گوشي شده.
من خودم تست نكردم
براي بدست اوردن نام hex آيكن گوشيتون هم احتياج به فيرمور گوشي و برنامه زير داريد.
كافي مين فيمورتون رو با main2raw يه raw تبديل كنيد .
و بعد داخل برنامه شيد و از File گزينه open رو انتخاب كنيد. فايل raw رو آدرس دهي كنيد .
يه پوشه به نام pic در پارتيشن D: بسازيد
به سربرگ ICON_16BIT_V2 بريد و رويه يكي از آيكنها گزينه SAve All As PNG رو بزنيد.
خب حالا اسم تمام آيكنهاي اصلي گوشي خودتون رو داريد.
حالا آيكني كه ميخوايد اسمش رو عوض كنيد ببينيد اسمش چيه .
آيكن مورد نظر خودتون رو به اون اسم تغيير نام بديد و در tpa/system/Icons كپي كنيد.
منبع : topsony.com
دوستان براي هر گوشي تست كردن حتما بگن . به احتمال زياد روي تمام DB2020 ها كار خوهد كرد .

abbas-h
21-10-2007, 09:46
http://i21.tinypic.com/i2seo6.gif

fun310i
21-10-2007, 16:13
این هم از ورژن جدید این برنامه که خیلی بهتر از قبلی چندتا باگ از برنامه حذف شده.

mostafa gohari
30-01-2009, 09:24
با سلام بعد از اینکه ایکن هارو تو پوشهtpa/system/iconsریختیم توmiscقرار دادیم فلش کنیم ?
لطفا جواب منو بدید:45:

MORTEZA
30-01-2009, 12:20
با سلام بعد از اینکه ایکن هارو تو پوشهtpa/system/iconsریختیم توmiscقرار دادیم فلش کنیم ?
لطفا جواب منو بدید:45:

دوست گلم سلام...
اگه از پچ استفاده میکنید و میتونید ifs و tpa رو تو گوشیتون ببینید ....فقط او پوشه رو ایجاد و آیکونها رو کپی کنید...
اگه نه ...که تو مسیر گفته شده ابتدا پوشه icons رو باید ایجاد و بعد پوشه (منظور پوشه های تو در تو تا به آیکن برسیم)ساخته شده رو zip و تو مسیر بالا فلش کنید...
بای:003::52:

segaro
15-02-2009, 20:12
سلام دوست عزیز
آقا روی کا800 با مشخصات db2020 , مین r8bf003 و cid52 جواب نمیده !
همه جوره من امتحان کردم !
باعث هنگ کردن گوشی میشه
حتی ایکون خودش رو هم تست زدم باز هم همین مشکل پیش میاد !

jamalisiros
21-02-2009, 12:18
sسلام آقا لطفا آموزش کامل با نرم افزار فلش و بزارید ممنون

MORTEZA
21-02-2009, 20:26
sسلام آقا لطفا آموزش کامل با نرم افزار فلش و بزارید ممنون

سلام دوست عزیز...
منظورتون از آموزش و نرم افزار فلش چیه؟!:7:
تمامی آموزشها تو تایپیک موجوده و میتونید نرم افزار ها رو هم ازبخش مجموعه فایلهای مورد نیاز هک دانلود کنید...:39:

jamalisiros
25-02-2009, 11:53
سلام و خسته نباشيد خدمت شما و عرتسليت به مناسبت اين روزهاي عزيز
آقا من نرم افزارSetool2Lite دانلود كردم و از حالت فشرده در آوردم ولي گزينه red غير فعال است لطفا راهنمايي كنيد خيلي دوست دارم آيكن گوشي مو كه k800عوض كنم

MORTEZA
25-02-2009, 13:08
سلام و خسته نباشيد خدمت شما و عرتسليت به مناسبت اين روزهاي عزيز
آقا من نرم افزارSetool2Lite دانلود كردم و از حالت فشرده در آوردم ولي گزينه red غير فعال است لطفا راهنمايي كنيد خيلي دوست دارم آيكن گوشي مو كه k800عوض كنم


دوست عزیز سلام...
عوض کردن آیکون های گوشی و کلی کار دیگه برای این مدل گوشی امکانپذیره به شرطی که شما آموزشها رو دقیق خونده باشید..
در ضمن سوالتون نامفهومه ؟!منظورتون از red چیه ؟!اصلا این گزینه رو برای چی کاری نیاز دارید؟!شما میتونید نرم افزار و آموزش رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=22838) و اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=14989) بگیرید و این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=63041) و این یکی (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=13674) هم میتونه کمکتون کنه...
و در آخر دوست عزیز نیازی به شماره تلفن نیستش...دوستان هر کمکی باشه تو همین قسمت انجام میدن...
با تشکر بای:003::52:

Nima.Nipoto
28-02-2009, 14:00
سلام . روی دو گوشی K800i و K770i تست کردم و جواب نداد
فقط روی سری Db3150 مثل K850i و دیگر گوشیهای A2 جواب میده

jamalisiros
01-03-2009, 12:56
سلام بر دوستان مهربون خودم آقا من تمام كارا رو براي عوض كردن آيكون k800 آنجام دادم ولي آخر كه بايد گزينه ready رو به من نميده در ضمن با نرم افزارsetool2 lite كار مي كنم لطفا راهنمايي نماييد mer30 باي

MORTEZA
01-03-2009, 14:36
سلام بر دوستان مهربون خودم آقا من تمام كارا رو براي عوض كردن آيكون k800 آنجام دادم ولي آخر كه بايد گزينه ready رو به من نميده در ضمن با نرم افزارsetool2 lite كار مي كنم لطفا راهنمايي نماييد mer30 باي

دوست عزیز...سلام...
من خودم تا حالا از این روش استفاده نکردم...و دوستانی که تست کردن مثل آقا نیما که از اساتید هستند ، هم کم و بیش راضی نیستند.. و میتونید نظرشون رو تو پست بالا بخونید:39:
به نظر من اگه براتون ممکنه از پچ gfx استفاده کنید و خودتونو راحت کنید...
هم خیلی راحته و هم 100% تست شده...:003:
البته بازم نظر خودتونه...:54:
تا بعد:003::52: