PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهبود صدا AC!D Audio Technology v4.0 در گالکسی نکسوس



GOOGLE-NEXUS
21-10-2012, 10:42
AC!D Audio Technology v4.0



http://google-nexus.ir/wp-content/uploads/2012/10/titlejp.png

اگر صدای دستگاهتان برایتان مهم است پس از مود را از دست ندهید. این مود شامل بسیاری از مود های بهبود صدای دستگاه است. باید استفاده از این برنامه میتوانید بیس زیبایی به صدای دستگاه بدهید، صدای مکالمه ی بلندتری داشته باشد و صدا ها را شفافتر بشنوید.
http://google-nexus.ir/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

قابل ذکر است که این مود تکنولوژی Beats را به دستگاه شما اضافه خواهد کرد
مجموعه مود های این فایل :

Beats Audio by Dr Dre (Powerfull bass)
Clearbass Sound by Sony (Clear Bass)
Xloud by SonyEricsson (higher sound volume and clearer sound on speaker)
Dolby Digital Sound (Equalizer enhancer bass setting and Surround setting)
Surround Sound (Deeper bass and reduction of bass distortion plus Eq setting support)
Alsa by Walkman (Audio resampling and driver activation for android phone)
Dynamic Bass by Walkman (more Bass frequence and better bass support)
DSP Manager by Cyanogen Team (Eq setting support overall more powerfull sound)
Audio resampling from Sony Xperia T (NEW!)
Clearbass audio setting from Xperia T (NEW! Bass even clearer and deeper than before!)
Sony Walkman Player ( NEW! now with Xperia V style!)

http://google-nexus.ir/wp-content/uploads/2012/10/screenshot2012091615223.pnghttp://google-nexus.ir/wp-content/uploads/2012/10/screenshot20120916152201.pnghttp://google-nexus.ir/wp-content/uploads/2012/10/screenshot2012091615220.png

روش نصب :
1.فایل مود را از آخر این مطلب دریافت کنید
2.فایل را به حافظه دستگاه منتقل کنید
3.فایل audio_effect.conf را که در مسیر system/etc وجود دارد را در حافظه دستگاه ذخیره کنید ( در صورتی که مشکلی پیش بیاید لازم میشود )
4.به ریکاوری بروید
5.از رام خود بکاپ بگیرید
6.اگر قبلا نیز از نسخه ای از این مود استفاده کرده اید باید رام خود را دوباره نصب کنید یا یک بکاپ از نسخه ی رام خود را که بدون این مود است ریستور کنید
7.فایلی که دانلود کرده اید را از طریق ریکاوری نصب کنید
8.لذت ببرید
* اگر دستگاه پی در پی ریستارت شد رام خود را ریستور کنید
* اگر صدای دستگاه قطع شد فایل audio_effect.conf را دوباره در مسیر system/etc کپی کنید
* اگر از CM9 یا CM10 استفاده میکنید به مسیر system/app بروید و فایل DSPmanager.apk را به DSPmanager.txt تغییر نام دهید.
[CENTER]http://d-h.st/IFV

منبع: http://google-nexus.ir

prong
21-10-2012, 12:25
سلام.من رام رسمی ۴.۱.۲ دارم.میتونم اینو نصب کنم؟؟در ضمن با این همه مود مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟خودتون تست کردید؟اصلن تاثیری هم داره؟؟در کل پیشنهاد میشه؟؟

h_r_v
21-10-2012, 14:28
سلام.من رام رسمی ۴.۱.۲ دارم.میتونم اینو نصب کنم؟؟در ضمن با این همه مود مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد؟خودتون تست کردید؟اصلن تاثیری هم داره؟؟در کل پیشنهاد میشه؟؟

من روی رام رسمی نصبش نکردم ولی روی paranoid android و black bean نصب کردم و خیلی خوبه.. تاثیرش هم وقتی معلوم میشه که هدست به دستگاه وصل شه..

prong
21-10-2012, 21:03
من روی رام رسمی نصبش نکردم ولی روی paranoid android و black bean نصب کردم و خیلی خوبه.. تاثیرش هم وقتی معلوم میشه که هدست به دستگاه وصل شه..

1-به اسپيكر آسيب نميرسونه؟؟؟
2-نويز نميندازه تو صدا؟؟
3-بالاخره رو رام رسمي جواب ميده يا نه؟؟
ممنون...

Fazel_R2
21-10-2012, 21:24
1-به اسپيكر آسيب نميرسونه؟؟؟
2-نويز نميندازه تو صدا؟؟
3-بالاخره رو رام رسمي جواب ميده يا نه؟؟
ممنون...

1-نه تاثیرش بیشتر تو هندزفری هستش
2-به هیچ وجه
3-تست کنید اطلاع رسانی کنید
احتمالا باید جواب بده

prong
21-10-2012, 23:41
1-نه تاثیرش بیشتر تو هندزفری هستش
2-به هیچ وجه
3-تست کنید اطلاع رسانی کنید
احتمالا باید جواب بده

نصبش كردم.رام بالا اومد....ولي وقتي آهنگ اجرا ميكنم ارور has stopped ميده...تاثيري هم تو صدا نداشته اصلا....چرا؟؟؟؟؟

GOOGLE-NEXUS
22-10-2012, 01:11
نصبش كردم.رام بالا اومد....ولي وقتي آهنگ اجرا ميكنم ارور has stopped ميده...تاثيري هم تو صدا نداشته اصلا....چرا؟؟؟؟؟
اون چیزی رو که در قسمت روش نصب گفته شده رو انجام بدید تا دیگه ارور نده
طبق گفته سازنده این مود روی همه رام ها کار میکنه و هیچ محدودیتی نداره



پست ارسال شده توسط موبايل

h_r_v
22-10-2012, 12:30
نصبش كردم.رام بالا اومد....ولي وقتي آهنگ اجرا ميكنم ارور has stopped ميده...تاثيري هم تو صدا نداشته اصلا....چرا؟؟؟؟؟

دقت کنید.. این برنامه فقط وقتی تاثیر داره که هدست وصل باشه ( یا کلا از پورت 3.5 میلی متری استفاده شده باشه.. حالا باند صبط هم میتونه باشه )

GOOGLE-NEXUS
22-10-2012, 13:57
دقت کنید.. این برنامه فقط وقتی تاثیر داره که هدست وصل باشه ( یا کلا از پورت 3.5 میلی متری استفاده شده باشه.. حالا باند صبط هم میتونه باشه )
سلام
داداش اصلا اینطور نیست که شما میگی
وقتی نصبش میکنی walkman هم باهاش نصب میشه
شما بازش کن و با واکمن پخش کنید میبینید که بازم تاثیر خوبی داره!

prong
22-10-2012, 16:16
اون چیزی رو که در قسمت روش نصب گفته شده رو انجام بدید تا دیگه ارور نده
طبق گفته سازنده این مود روی همه رام ها کار میکنه و هیچ محدودیتی نداره



پست ارسال شده توسط موبايل

من مراحل نصب رو دقيقا طبق اون چيزي كه گفته شده انجم دادم ولي همش ارور stopped working ميده حتي با پلير واكمن...اون فايلي كه گفتيد بايد سيو كنيم رو بعدش بايد پاك كنيم؟؟من يه جاي ديگه از حافظه گوشي سيوش كردم ولي از جاي قبلي پاكش نكردم...

GOOGLE-NEXUS
22-10-2012, 16:34
من مراحل نصب رو دقيقا طبق اون چيزي كه گفته شده انجم دادم ولي همش ارور stopped working ميده حتي با پلير واكمن...اون فايلي كه گفتيد بايد سيو كنيم رو بعدش بايد پاك كنيم؟؟من يه جاي ديگه از حافظه گوشي سيوش كردم ولي از جاي قبلي پاكش نكردم...
شما از چه رامی استفاده میکنید؟؟

saeedsh7j
22-10-2012, 17:40
من مراحل نصب رو دقيقا طبق اون چيزي كه گفته شده انجم دادم ولي همش ارور stopped working ميده حتي با پلير واكمن...اون فايلي كه گفتيد بايد سيو كنيم رو بعدش بايد پاك كنيم؟؟من يه جاي ديگه از حافظه گوشي سيوش كردم ولي از جاي قبلي پاكش نكردم...


منم همین مشکل رو دارم با دو رام بلک بین و miui

Fazel_R2
22-10-2012, 18:36
منم همین مشکل رو دارم با دو رام بلک بین و miui

داداش من این مود رو رامهای کاستوم نصب میشه و هیچ مشکلی نداره
شما حذف کنید دوباره نصب کنید احتمالا جواب بده چون من خودم با رام پارانوید امتحان کردم جواب داد
شما این راه ها رو برو احتمالا جواب بده چون من خودم نصب کردم جواب داد


2.فایل را به حافظه دستگاه منتقل کنید
3.فایل audio_effect.conf را که در مسیر system/etc وجود دارد را در حافظه دستگاه ذخیره کنید ( در صورتی که مشکلی پیش بیاید لازم میشود )
4.به ریکاوری بروید
5.از رام خود بکاپ بگیرید
6.اگر قبلا نیز از نسخه ای از این مود استفاده کرده اید باید رام خود را دوباره نصب کنید یا یک بکاپ از نسخه ی رام خود را که بدون این مود است ریستور کنید
7.فایلی که دانلود کرده اید را از طریق ریکاوری نصب کنید
8.لذت ببرید
* اگر دستگاه پی در پی ریستارت شد رام خود را ریستور کنید
* اگر صدای دستگاه قطع شد فایل audio_effect.conf را دوباره در مسیر system/etc کپی کنید
* اگر از CM9 یا CM10 استفاده میکنید به مسیر system/app بروید و فایل DSPmanager.apk را به DSPmanager.txt تغییر نام دهید.

king5800
22-10-2012, 19:24
منم همین مشکل رو دارم با دو رام بلک بین و miui

من رو miui نصب کردم جواب داد
اتفاقا با هندزفری سنهایز ترکوند
پیشنهاد می کنم دوستان اگه هندزفری قوی دارند نصبش کنند

saeedsh7j
22-10-2012, 19:45
داداش من این مود رو رامهای کاستوم نصب میشه و هیچ مشکلی نداره
شما حذف کنید دوباره نصب کنید احتمالا جواب بده چون من خودم با رام پارانوید امتحان کردم جواب داد
شما این راه ها رو برو احتمالا جواب بده چون من خودم نصب کردم جواب داد


2.فایل را به حافظه دستگاه منتقل کنید
3.فایل audio_effect.conf را که در مسیر system/etc وجود دارد را در حافظه دستگاه ذخیره کنید ( در صورتی که مشکلی پیش بیاید لازم میشود )
4.به ریکاوری بروید
5.از رام خود بکاپ بگیرید
6.اگر قبلا نیز از نسخه ای از این مود استفاده کرده اید باید رام خود را دوباره نصب کنید یا یک بکاپ از نسخه ی رام خود را که بدون این مود است ریستور کنید
7.فایلی که دانلود کرده اید را از طریق ریکاوری نصب کنید
8.لذت ببرید
* اگر دستگاه پی در پی ریستارت شد رام خود را ریستور کنید
* اگر صدای دستگاه قطع شد فایل audio_effect.conf را دوباره در مسیر system/etc کپی کنید
* اگر از CM9 یا CM10 استفاده میکنید به مسیر system/app بروید و فایل DSPmanager.apk را به DSPmanager.txt تغییر نام دهید.

نمیدونم چرا اینجوریه. این توضیحات که هیچ کدوم کار خاصی نیست فقط مورد اخری وقتی میخوام فایل رو ویرایش کنماجازه نمیده و میگه فایل read only هستش.

prong
22-10-2012, 21:49
شما از چه رامی استفاده میکنید؟؟

4.1.2 رسمي...

h_r_v
22-10-2012, 22:04
سلام
داداش اصلا اینطور نیست که شما میگی
وقتی نصبش میکنی walkman هم باهاش نصب میشه
شما بازش کن و با واکمن پخش کنید میبینید که بازم تاثیر خوبی داره!

نه.. شما دقت کن وقتی که از پورت 3.5 میلیمتریش استفاده کنید روی صفحه پیغام میده برنامه فعال شده.. تا فعال نباشه کار نمیکنه


نمیدونم چرا اینجوریه. این توضیحات که هیچ کدوم کار خاصی نیست فقط مورد اخری وقتی میخوام فایل رو ویرایش کنماجازه نمیده و میگه فایل read only هستش.

باید گوشی شما روت باشه و Root Explorer رو نصب کرده باشید و Mount R/W کنید که بتونید فایل های سیستمی رو ویرایش کنید و از Read Only در بیارید

Fazel_R2
22-10-2012, 22:08
نمیدونم چرا اینجوریه. این توضیحات که هیچ کدوم کار خاصی نیست فقط مورد اخری وقتی میخوام فایل رو ویرایش کنماجازه نمیده و میگه فایل read only هستش.

شما اگه رامت روت هستش root browser نصب کن بعد از سمت بالا گوشه چپ یه گزینه هست اونو بذار mount r/w. ک بتونی فایلهای سیستمی رو ویرایش کنی
از root explorer استفاده کن
وقتی mount r/w رو انتخاب کردی کنارش مینویسه mounted as read/ write
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

saeedsh7j
23-10-2012, 15:00
اینجا ورژن 4 شو گذاشن به نکسوس میخوره؟

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3299757&posted=1#post3299757

Fazel_R2
23-10-2012, 15:45
اینجا ورژن 4 شو گذاشن به نکسوس میخوره؟

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3299757&posted=1#post3299757

نه داداشم اون مد مال ارک اس هستش نه نکسوس!!

david90
24-10-2012, 13:33
ورژن جدیدش هم ریلیز شد.

http://d-h.st/IFV


با هدفون های"sennheiser و beats" و پلیر "Poweramp" به معنای واقعی ترکوند.

lich.king
24-10-2012, 19:17
کسی روی رام miui تست کرده ؟

من رو miui نصب کردم هیچی نمیاد اما رو black bean به راحتی اجرا شد.

lich.king
25-10-2012, 13:49
مثل اینکه مشکل از ورژن جدید هست

امروز رو رام Black Bean هم فلش کردم نصب نشد.

اما ورژن قدیمی به راحتی نصب شد.