PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش اضافه نمودن قابلیت ضبط مکالمه در گوشی ویو3



TERMINATOR
23-10-2012, 01:21
با سلام خدمت تمامی کاربران و دوستان عزیز موبایلستان.
در این آموزش قصد داریم به شما یاد دهیم تا بصورت دستی و خیلی ساده ، ضبط مکالمه را در گوشیتان اضافه نمایید.

در ابتدا شما نیاز به برنامه STune 1.0.6 دارید که می توانید از اینجا (http://www.mediafire.com/?bgwaecxs2lw5iqt)دانلود کنید .

خب برنامه STune را باز کرده و مسیر زیر را دنبال نمایید :

از زبانه های بالای برنامه گزینه Browser را انتخاب کرده و سپس در لیست سمت چپ گزینه Registry را انتخاب و اکنون در لیست روبرو ( سمت راست ) گزینه shpCSCFeature.ini رو پیدا کرده. (( مانند عکس زیر )) :


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=785319&stc=1&d=1350978702

خب اکنون بر روی همان گزینه (( shpCSCFeature.ini )) کلیک راست کرده و گزینه Copy را انتخاب و در صفحه دسکتاپ paste کنید.

اکنون فایل shpCSCFeature.ini را با برنامه notepad باز کنید و خط فرمان :



SHP_CSC_FEATURE_RECORD_VOICE=1

را اضافه کرده و فایل را save کنید .
(( مانند عکس زیر )) :


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=785321&stc=1&d=1350978967


خب اکنون فایل save شده را در برنامه STune1.0.6 جایگزین همان فایل shpCSCFeature.ini قبلی نمایید .

اکنون گوشی خود را یک بار خاموش و روشن کرده و از قابلیت ضبط مکالمه در حین تماس لذت ببرید .

تشکر از sina_d900 (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=146009)عزیز .



(( کپی برداری با ذکر نام موبایلستان و نام نویسنده امکان پذیر می باشد )).

paradise_is4u
23-10-2012, 11:09
با تشکر از داریوش عزیز بابت قرار دادن مطلب مفید.
تاپیک مهم شد.

cakshalll
11-11-2012, 23:53
این روش خیلی پیش از این در سایت های مشابه درج شده که فاقد کارایی میباشد
لطفا برای حفظ ارزش های سایت از درج مطالبی که تست نشده اند خودداری کنید

Adel
12-11-2012, 00:23
این روش خیلی پیش از این در سایت های مشابه درج شده که فاقد کارایی میباشد
لطفا برای حفظ ارزش های سایت از درج مطالبی که تست نشده اند خودداری کنید

این روش توسط استارتر تاپیک داریوش عزیز تست شده و بعد از نتیجه گیری قرار داده شده

cakshalll
13-11-2012, 00:53
دوستان دارنده ی wave 3 یه لطف کنید اگر کسی از این طریق
تونسته فایلی رو ضبط و ... البته ... اجرا کنه , اطلاع رسانی کنید ,
سپاس

persia_redevils
17-12-2012, 08:54
این روش رو wave II هم جواب میده؟

javad-wave
17-12-2012, 17:20
این روش رو wave ii هم جواب میده؟

بله به طور کامل جواب میده

alireza.88
14-09-2013, 18:38
این روش به هیچ عنوان جواب نمیده فقط گزینه ضبط صدا اضافه میشه و همچنین فایلی رو که ذخیره میکنه بدون محتوا هستش واسه من که wave3 هست کار نکرد !!:av:

h8600
11-01-2014, 13:51
سلام.من گوشیم ویو 3 هست.توی برنامه stune اصلا اون گزینه ها نیستن که.انگار گوشیو بالا نمیاره.چیکار کنم؟؟؟ مرسی.

GHAEMYS
11-01-2014, 14:10
سلام.من گوشیم ویو 3 هست.توی برنامه stune اصلا اون گزینه ها نیستن که.انگار گوشیو بالا نمیاره.چیکار کنم؟؟؟ مرسی.

فکر می کنم باید سامسونگ کیز روی کامپیوترتون نصب باشه...!!!

h8600
11-01-2014, 16:32
سامسونگ کیز نصب هست.نباید کاره دیگه ای بکنم؟؟؟رو دانلود مود هم زدم گزینه ها نیومد.مرسی از پیگیریتون.

GHAEMYS
13-01-2014, 12:36
سامسونگ کیز نصب هست.نباید کاره دیگه ای بکنم؟؟؟رو دانلود مود هم زدم گزینه ها نیومد.مرسی از پیگیریتون.

بله سامسونگ کیز باید نصب باشه
لازم نیست گوشی رو روی دانلود مود ببرید.
گوشی رو باید روی حالت سامسونگ کیز(samsung kies)به کامپیوتر وصل کنید...