PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : NFS Hot Pursuite HD | سورپرایزی برای MAEMO از نوع NFS



FARZAD_B13
24-10-2012, 21:09
سلام به همه دوستان عزیز
به عنوان سورپرایز برای دوستان بازی NFS PURSUITE رو براتون در نظر گرفتم.
این بازی جیدا معرفی شده و فکر کنم اولیت بار موبایلستان معرفی میشه.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=786076&stc=1&d=1351101294

این بازی اونطور که در لینک ها دیدم به راحتی روی گوشی اجرا شده که اسکرین شات ها گویا هستن.


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=786073&stc=1&d=1351101294

ابتدا شما باید preenv hd رو نصب داشته باشید.
برای این کار میتونید از لینک زیر کمک بگیرید.


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=214396

سپس فایل بازی رو که DEB هست میتونید از لینک زیر دریافت کنید.


http://www.4shared.com/file/vn5UC-1k/nfshp-10_armel.html?

دوستان این بازی تو لینک های مرجع گذاشته شده و همینطور که از اسکرین شات ها مشخص هست اجرا شده ولی با این حال دوستان تست کنن و نتیجه رو در همین تاپیک اعلام کنید.



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=786072&stc=1&d=1351101428



امیدوارم مفید باشه.
اسکریپت بازی برای بازی با کیبورد به زودی در صورت ریلیز در همین تاپیک قرار داده میشه.

melisa queen
24-10-2012, 21:18
درود...

فرزاد جان بازی تست شده است!



برای نخستین بار در فروم های ایرانی در موبایلستان در تاپیک زیر معرفی شده است!


بکاپی از نسل چهارم (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3291917#post3291917)

Seyed Morteza -H Ft. VALiIiANT Backup

FARZAD_B13
24-10-2012, 21:25
درود...

فرزاد جان بازی تست شده است!



خب دیگه اطمینان حاصل شد از اجرا
ممنون مرتضی جان
ولی شما تو تاپیک اسمی از بازی نبرده بودیدا
حالا کلا مهم اینه که تو سایت معرفی شده
و دوستان میتونن دانلود و به راحتی استفاده کنن

FARZAD_B13
29-10-2012, 12:00
طریقه SAVE بازی
ترمینال رو باز کنید و کد زیر رو در ترمینال وارد کنید.



chown -R user :users /opt/preenv/usr/palm/com.ea.app.nfshp.pre.na

armanzand
30-10-2012, 23:24
ب مولا حلالت
خیلی حال کردم این بازی رو نصب کردم کرک و پر بقیه گوشی بازای دورو برمو اپیلیدی کرد

KEYHAN
31-10-2012, 00:58
سلام ،
ممنون فرزاد جان ،

لینک دانلود 4shared مشکل داره ،


Sorry, the file link that you requested is not valid.
Reasons for this may include:
Invalid link
The file has been deleted because it was violating our Terms of user

لینک دیگه ای هم نتونستم پیدا کنم ، تو maemo.org هم همین بود
دوستان اگه دانلود کردن ، رو سرور سایت آپلود کنن ،

با تشکر :bt:

:mobilestan:

FARZAD_B13
31-10-2012, 01:19
سلام ،
ممنون فرزاد جان ،

لینک دانلود 4shared مشکل داره ،


Sorry, the file link that you requested is not valid.
Reasons for this may include:
Invalid link
The file has been deleted because it was violating our Terms of user

لینک دیگه ای هم نتونستم پیدا کنم ، تو maemo.org هم همین بود
دوستان اگه دانلود کردن ، رو سرور سایت آپلود کنن ،

با تشکر :bt:

:mobilestan:

کیهان عزیز یعنی وارد لینک نمیشه/؟
الان من لینک رو چک کردم فایل هست وارد هم میشه درست هست:cd:

KEYHAN
31-10-2012, 13:43
کیهان عزیز یعنی وارد لینک نمیشه/؟
الان من لینک رو چک کردم فایل هست وارد هم میشه درست هست:cd:

ممنون فرزاد جان ،
لینک درسته ،

من با اکانت قبلیم لاگین بودم ، چون از 4SHARED بن شدم :ab: دانلود نمی شد،
یه اکانت جدید ساختم ،
حله ، دانلود شد ،

شرمنده ،

دارم دانلود می کنم ، رو سرور سایت آپلود می کنم :dn:

ممنون

:bt:

iaghot
31-10-2012, 22:44
این هم دولینک از مدیا فایر
تست شده سالم هستن
http://www.mediafire.com/?6fbmzcwdccfwms0
http://www.mediafire.com/?pq6zqhc3jofzmrq

Moji908
02-11-2012, 01:06
با سلام
ببخشید من که می خوام نصب کنم این پیشنیاز رو می خواد
libsdl-ttf2.0
من هم preenv و هم preenhd رو نصب دارم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر

ti_henry
02-11-2012, 08:33
با سلام
دوستان من وقتی دستور save را میزنم ارور توی عکس را میده.
لطفاً کمک کنین.
باتشکر از همه دوستان

Moji908
02-11-2012, 19:34
طریقه SAVE بازی
ترمینال رو باز کنید و کد زیر رو در ترمینال وارد کنید.



chown -R user :users /opt/preenv/usr/palm/com.ea.app.nfshq.pre.na


با سلام
دوستان من وقتی دستور save را میزنم ارور توی عکس را میده.
لطفاً کمک کنین.
باتشکر از همه دوستان
با سلام
دوست عزیز احتمالا با توجه به نام برنامه باید همونطور که با رنگ مشخص کردم حرف q باشه شما اینطوری هم چک کن
در نهایت اجازه بدین ببینیم اساتید چی میگن
با تشکر

FARZAD_B13
02-11-2012, 22:08
مجتبی جان نام برنامه همون p هست
دوست عزیز شما با دستور root و دسترسی root فکر میکنم وارد نکردی دستور رو

FARZAD_B13
02-11-2012, 22:12
با سلام
ببخشید من که می خوام نصب کنم این پیشنیاز رو می خواد
libsdl-ttf2.0
من هم preenv و هم preenhd رو نصب دارم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر

با استفاده از لینک زیر شما دستی دانلود و نصبش کن

http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_sdk_free_armel/libsdl-ttf2.0/2.0.9-1osso1+0m5/

m3hrdad.x
04-11-2012, 17:24
ممنون فرزادی

لینک مستقیم :


https://dl.dropbox.com/u/96900652/nfshp-1.0_armel.deb

جاوید10
08-12-2012, 11:12
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موبایلستانی
1-این بازی رو نصب کردم در زمان شروع بازی موقع تبلیغات و فیلم بازی تمام صفحه ولی در حین بازی در اندازه ی بسیار کوچک و وارونه نشان داده می شود : (طبق اسکرین شات زیر ، ایا برای شما هم همینطور است ؟)

http://pic2.iran-forum.ir/image.php?di=EU8I

2- اسکریپتی برای این بازی رایه نشده ؟

سپاس
خدانگهدار

FARZAD_B13
08-12-2012, 12:57
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موبایلستانی
1-این بازی رو نصب کردم در زمان شروع بازی موقع تبلیغات و فیلم بازی تمام صفحه ولی در حین بازی در اندازه ی بسیار کوچک و وارونه نشان داده می شود : (طبق اسکرین شات زیر ، ایا برای شما هم همینطور است ؟)

http://pic2.iran-forum.ir/image.php?di=EU8I

2- اسکریپتی برای این بازی رایه نشده ؟

سپاس
خدانگهدار

اسکرین شاتتون نمایش داده نمیشه دوست عزیز
ممکنه به خاطر preenv hd باشه
چون همه مسائل حول بازی های مختلف مربوط میشه به این برنامه اون هم به دلیل این هست که بازی ها برای اجرا از این برنامه استفاده میکنن

جاوید10
08-12-2012, 20:22
سلام
با نصب دستی libsdl-ttf 2.0 پرینوی پریده بود با نصب preenv هم preenv hd جای گزین شده بود !!:al: ؛ با نصب مجدد preenv hd حل شد.
(این بازی واقعا کیفیت بالایی دارد.وکاش زودتر اسکریپتی برای این بازی هم درست بشه:cw:)
اسکرین شات :
799271
بعد از نصب :
799272

ممنون
خدانگهدار

Farshad Pejman
15-01-2013, 19:29
سلام


امروز می خواستم این بازی رو نصب کنم دیدم هیچ لینک سالمی به جز 4shared نیست.
یه لینک مستقیم ساختم ، گفتم واسه شما هم قرا بدم تا اونهایی که به خاطر سرعت پایین
و resume نشدن هنوز دانلود نکردن تو این چند روز از این لینک پر سرعت و با قابلیت resume بازی رو دانلود کنن.
مهلت دانلود : از امروز به مدت 7 روز




NFS HOT PURSUITE (http://fs2.filegir.com/farshadpejman/nfshp-1.0_armel.deb)
لینک دانلود

albaz
15-01-2013, 20:03
با سلام.دوستان من این بازیو تا اخراش رفتم.بسیار بازی جذابی واسه گوشی محسوب میشه خواستم بگم خیلی روونم اجرا میشه حتی بدون اورکلاکم مشکل نداره.این بازی به عنوان سوپرایز اولین بار تو بکاپ نسل چهارم اعمال شده بود و افخارش فقط نصیی کسایی شد که این بکاپ فوق العاده رو خریداری کردن از جمله خود من.وخدمت دوستان اهل بازی بگم که تو اون بکاپ بازم سوپرایز هست.بازیای جذاب دیگه.که خریداری کنید ضرر نمیکنید.با تشکراز فرزاد عزیز که این بازیو در اختیار عموم قرار داد.

khab-gard
15-01-2013, 20:45
با سلام
دوستان برای من ماشین بوگاتی و لامبورگینیش باگ داره
صفحه می لرزه و شتاب ماشین خیلی کمه
البته از یه منبع دیگه گرفته بودم
کسایی که اینو تست کردن این مشکل نداشت؟

mfp_1356
16-01-2013, 11:02
با سلام
ببخشید من که می خوام نصب کنم این پیشنیاز رو می خواد
libsdl-ttf2.0
من هم preenv و هم preenhd رو نصب دارم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر

dokifoozool
16-01-2013, 23:56
سلام وقتی برا نصب روی فایل میزنم این پیش نیازرو میخواد libsdl-ttf2.0 به سایت maemo.org هم سر زدم چیزی متوجه نشدم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

FARZAD_B13
17-01-2013, 00:48
سلام وقتی برا نصب روی فایل میزنم این پیش نیازرو میخواد libsdl-ttf2.0 به سایت maemo.org هم سر زدم چیزی متوجه نشدم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

از طریق فستر برید تو قسمت all package ممکن هست این پیش نیاز رو بتونید از اون طریق نصب کنید

dagger
23-01-2013, 11:14
کمک !
من هیچکوم از بازیام صدا ندارن ...
angry birds..rio..seasons
nfsuc nfshp bonoces
help.....

melisa queen
23-01-2013, 11:49
کمک !
من هیچکوم از بازیام صدا ندارن ...
angry birds..rio..seasons
nfsuc nfshp bonoces
help.....

دوست من گوشی شما silent است!

dagger
23-01-2013, 14:21
دوست من گوشی شما silent است!

ممنون دوست من !
شما منو نجات دادی....
من گوشیمو تازه اپدیت کرم اون اپدیت cssu thumb که تو مخازن بود
الان گوشیمو که ریبوت میکنم چند بار ریست میشه بعد میاد بالا
انقد هواسم پرت این بود که یادم رفت گوشیم رو سایلنته...
:dq:
کسی واسه این مشکلم راهی داره؟ :bn:

dokifoozool
23-01-2013, 16:57
سلام نمیتونید پیش نیازهای بازی رو ضمیمه کنید هرکاری که بگید کردم نتونستم دانلود کنم اگه انکارو کنید ممنون میشم

FARZAD_B13
23-01-2013, 17:42
سلام نمیتونید پیش نیازهای بازی رو ضمیمه کنید هرکاری که بگید کردم نتونستم دانلود کنم اگه انکارو کنید ممنون میشم

پیش نیازهای بازی preenv hd و لیبهاش هست که اونم تاپیکش در همین بخش بازی اموزش داده شده

mojtaba0143
28-01-2013, 09:52
سلام خسته نباشید اگه بشه پیش نیازها خود بازی رو بذارید تو سایت . این پیش نیاز رو دارمpreenv HD preenv
گوشی من به مخازن نمیره.
:de:

hassanmehrjoi
28-01-2013, 12:30
با سلام من از بکاپYazdanSa استفاده میکنم برای نصب 2 تا پیش نیاز می خواد یکی رو نصب کردم اما دومی preenv نمی دونم نصب یا نه یا باید نصبش کنم ؟؟؟؟؟

FARZAD_B13
28-01-2013, 13:10
سلام خسته نباشید اگه بشه پیش نیازها خود بازی رو بذارید تو سایت . این پیش نیاز رو دارمpreenv hd preenv
گوشی من به مخازن نمیره.
:de:

بهتره که پیش نیازها با فستر نصب بشه ولی خب پیش نیازهایی که لازم دارید رو بگید اگه باشه که مشکلی نیست

hassanmehrjoi
28-01-2013, 15:11
با سلام من از بکاپYazdanSa استفاده میکنم برای نصب 2 تا پیش نیاز می خواد یکی رو نصب کردم اما دومی preenv نمی دونم نصب یا نه یا باید نصبش کنم ؟؟؟؟؟
:hello::hello::hello:

hassanmehrjoi
28-01-2013, 16:06
من هر طوری بود اجراش کردم اما نمی دونم چرا تصویر کوچیک میشه میره گوشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

FARZAD_B13
28-01-2013, 19:12
من هر طوری بود اجراش کردم اما نمی دونم چرا تصویر کوچیک میشه میره گوشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

شما preenv hd رو نصب کردی؟
احتمالا libهای برنامه رو جایگزاری نکردین چون وظیفه fix تصویر بازی های hd با همون لیب ها انجام میشه

hassanmehrjoi
28-01-2013, 19:36
من llib های preenv hd رو تو مسیر opt/preenv/lib جایگزین کردم.
ممکن است از خود نصب preenvhd باشه چون من preenv معمولی رو نصب کردم بعد اجرا شد بازی دیگه نمیدونم preenv hd نصب یا نه؟؟؟

FARZAD_B13
28-01-2013, 20:10
من llib های preenv hd رو تو مسیر opt/preenv/lib جایگزین کردم.
ممکن است از خود نصب preenvhd باشه چون من preenv معمولی رو نصب کردم بعد اجرا شد بازی دیگه نمیدونم preenv hd نصب یا نه؟؟؟

تاپیکش تو همین بخش بازی هست
نصبش ضرری نداره میتونید مجدد نصبش کنید و لیب های برنامه رو هم جایگزاری کنید و مشکل فکر میکنم حل میشه

rasoly
29-01-2013, 19:45
سلام
هرکاری کردم نتونستم کامل دانلود کنم همش قطع شد
اگه ممکنه یه ادرس دیگه بزارین
ممنون

FARZAD_B13
29-01-2013, 21:11
سلام
هرکاری کردم نتونستم کامل دانلود کنم همش قطع شد
اگه ممکنه یه ادرس دیگه بزارین
ممنون

لینک که سالمه مشکل از اینترنت خودتون هست احتمالا دوست عزیز
با دانلود منیجر دانلود کنید.

rasoly
29-01-2013, 22:19
والا اینترنتو از مخابرات گرفتم
و دانلود قابلیت ایست نداره
برا همین نتونستم دانلود کنم
بازم سعی میکنم ببینم میتونم دانلود کنم!
اگه ممکن هس یه لینک بزاری که قابل ایست هم داشته باشه
ممنون

mojtaba0143
30-01-2013, 08:40
سلامی دوباره من این پیش نیاز ها رو نیاز دارم libc)<=2.5.0.1)
libgcc1)<=1:4.2.1)
libgsdl-mixer1.2
libsdl1.2(<=1.2.10.1)
libsdl-net1.2)<=1.2.7(
libsdl-ttf2.0
libstdc++6<=4.2.1
اگه پیداکنید خیلی ممنون میشم :df:
:dh:

hassanmehrjoi
01-02-2013, 18:22
با سلام چرا ماشین لامبور می لرزه راهی است که درست بشه؟؟؟

Arashmp64
02-02-2013, 21:47
به به عجب سوپرایزی کف کردیم الان بارون میاد
داش فرزاد تشکر از زحمتت ولی از این گوشی دیگه آفتابه هم در نیاد ول کن واسه یه بازی باید خودتو بکشی تا preenv و انواعهlib هزار تا زارتو و زورت نصب کنی تا چی تا این که n900 میخواد یه بازی باز کنه اونم شاید باز کنه

من نمیدونم این همه سخت افزار که تو این گوشی به کار رفته شاید اون دسته از دوستانی که سرو کارشون با گوشی هست باید بدونند که حتی با گذشته حدود ۴ سال از تو لید n900 این مدل سخت افزار ها هنوز هم تو گوشی های اندورید خور امروزی تازه به کار گرفته میشن و قطعات اکثر از کیفیت پایین تری نسبت به گوشی n900 برخوردارند طوری که من یک گوشی اچ تی سی دیزایر اچ دی و سامسونگ مدل گلکسی سوزوندم ولی این N900 نعلتی تو آب هم افتاده هیچیش نشده و مثل روز اولش کار میکنه ولی حیف که باین همه سیستم توپش و به بخاطر سیستم عامل گینو لینوکس مذخرفش نمیتون برنامه ها و بازی های باکیفیت رو اجرا کنه به حرف چه حاجت که تو این فروم داش های گلم مثل sajjad و mamad cj عزیز پیر شدند ولی این آندروید نعلتی صحیح و سالم پورت نشد و کالش نیومد .
نکته سر خط

FARZAD_B13
02-02-2013, 22:18
به به عجب سوپرایزی کف کردیم الان بارون میاد
داش فرزاد تشکر از زحمتت ولی از این گوشی دیگه آفتابه هم در نیاد ول کن واسه یه بازی باید خودتو بکشی تا preenv و انواعهlib هزار تا زارتو و زورت نصب کنی تا چی تا این که n900 میخواد یه بازی باز کنه اونم شاید باز کنه

من نمیدونم این همه سخت افزار که تو این گوشی به کار رفته شاید اون دسته از دوستانی که سرو کارشون با گوشی هست باید بدونند که حتی با گذشته حدود ۴ سال از تو لید n900 این مدل سخت افزار ها هنوز هم تو گوشی های اندورید خور امروزی تازه به کار گرفته میشن و قطعات اکثر از کیفیت پایین تری نسبت به گوشی n900 برخوردارند طوری که من یک گوشی اچ تی سی دیزایر اچ دی و سامسونگ مدل گلکسی سوزوندم ولی این N900 نعلتی تو آب هم افتاده هیچیش نشده و مثل روز اولش کار میکنه ولی حیف که باین همه سیستم توپش و به بخاطر سیستم عامل گینو لینوکس مذخرفش نمیتون برنامه ها و بازی های باکیفیت رو اجرا کنه به حرف چه حاجت که تو این فروم داش های گلم مثل sajjad و mamad cj عزیز پیر شدند ولی این آندروید نعلتی صحیح و سالم پورت نشد و کالش نیومد .
نکته سر خط

هوا که خوبه فکر نکنم بارون بیاد
ولی خب هر کس برای خودش عقیده ای داره که قابل احترام هست
ولی من به شخصه نصب بازی رو n900 رو ارجح میدونم به نصب بازی در اندروید با دیتاهایی که دانلود میکنی و معلوم نیست کجا بریزی و اخرش هم بازی اجرا نخواهد شد
نصب بازی هم باز برمیگرده به دقت و حوصله فرد
و این که مسئله سخت افزار و .. هم برمیگرده به این که نوکیا ساپورتش رو قطع کرد از گوشی و سیستم عامل و تا به الان هم هر چی براش میاد توسط developer های گوشی هست که فکر میکنم این خودش از سیستم عامل هایی مثل میگ و یا جاوا خیلی سرتر هست و هنوز هم داره روش کار میشه و برنامه و بازی هایی براش میاد.
موفق باشید.

hassanmehrjoi
03-02-2013, 00:05
عشق است n900 با ای دردسراش باور کنید اگه این دردسراش رو نداشت مثل گوشی های اندرویدی مزخرف می فروختمش .
:dj2::ar::122::123:

mnr1459
03-02-2013, 15:21
در مورد صحبتهاي دوست عزيز arashmp64
در مورد n900 كسيايي ميتونن نظر بدن كه عشق تغييرات و تنوع باشند و از اول با اين گوشي همه جوره كار كرده باشند
من خودم به شخصه اين گوشي رو با هيچ گوشي عوض نميكنم

tsp
08-02-2013, 20:17
سلامی دوباره من این پیش نیاز ها رو نیاز دارم libc)<=2.5.0.1)
libgcc1)<=1:4.2.1)
libgsdl-mixer1.2
libsdl1.2(<=1.2.10.1)
libsdl-net1.2)<=1.2.7(
libsdl-ttf2.0
libstdc++6<=4.2.1
اگه پیداکنید خیلی ممنون میشم :df:
:dh:

درود........:hello:


دوست عزیز خدمت شما چند تاشو تونستم برات پیدا کنم. شرمنده
http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/g/gcc-4.6/libstdc++6_4.6.1-maemo6_armel.deb

http://repository.maemo.org/pool/maemo5.0/free/s/sdl-ttf2.0/libsdl-ttf2.0_2.0.9-1osso1+0m5_armel.deb

http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/diablo/free/s/sdl-net1.2/libsdl-net1.2_1.2.7-2_armel.deb

http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/g/gcc-4.6/libgcc1_4.6.1-maemo6_armel.deb

http://repository.maemo.org/pool/maemo5.0/free/g/glibc/libc6_2.5.1-1eglibc27+0m5_armel.deb



موفق باشید.:aj:

masoud9043
28-02-2013, 15:53
با سلام عرض کنم من تمامی لیب های 1 تا 10 نصب کردم preen v رو هم نصب و آپدیت به 1.7 میکنم اولا که اصلا آیکنش رو دسکتاپ نمیاد و بازی رو که نصب میکنم unabael to install میده preenv hd رو هم که نصب میکنم اصلا تو موقع نصب بازی میگه preenv نداری ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون.

FARZAD_B13
28-02-2013, 17:11
با سلام عرض کنم من تمامی لیب های 1 تا 10 نصب کردم preen v رو هم نصب و آپدیت به 1.7 میکنم اولا که اصلا آیکنش رو دسکتاپ نمیاد و بازی رو که نصب میکنم unabael to install میده preenv hd رو هم که نصب میکنم اصلا تو موقع نصب بازی میگه preenv نداری ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون.

preenv ایکن نداره دوست عزیزم
احتمالا برنامه رو درست نصب نکردی
شما از طریق فستر در قسمت all packages باید preenv رو جست و جو کنید و نصب کنید
ابتدا preenv معمولی رو نصب کنید و بعدش hd رو نصب کنید

masoud9043
01-03-2013, 18:39
با سلام و خسته نباشید یه سوال دارم میشه این بازی رو با کیبورد بازی کرد چطوری ؟ ممنون

melisa queen
01-03-2013, 18:52
با سلام و خسته نباشید یه سوال دارم میشه این بازی رو با کیبورد بازی کرد چطوری ؟ ممنون

درود دوست من،

خیر!

GT2RS
01-03-2013, 21:55
درود
دستتون درد نکنه.فقط صدا نداره؟

melisa queen
01-03-2013, 22:22
درود
دستتون درد نکنه.فقط صدا نداره؟

درود...

گوشی شما در حالت بی صدا/Silent قرار دارد!

بازی به خوبی کار می کند و صدا هم دارد!:up:

GT2RS
01-03-2013, 22:23
درود...

گوشی شما در حالت بی صدا/Silent قرار دارد!

بازی به خوبی کار می کند و صدا هم دارد!:up:

silent نست D: الان امتحان کردم خوب شده!!!!!!!ولی خدایی silent نبود

petilati
17-04-2013, 01:59
لینک دنلود free کار نمیکنه امکان داره یه لینک مستقیم بزارید .

melisa queen
17-04-2013, 22:12
لینک دنلود free کار نمیکنه امکان داره یه لینک مستقیم بزارید .

دوست من لینک دانلود (پست نخست) سالم است!

همین الان چک کردم!:up:

mtsgorgan
18-04-2013, 10:40
اینم جا بود فایلو آپلود کردی عزیز 4shared
آخه من از چطور دانلودش کنم اینکه تا 50 درصد میره لینک ارور میده میگه محدودیت زمانی

FARZAD_B13
18-04-2013, 10:54
اینم جا بود فایلو آپلود کردی عزیز 4shared
آخه من از چطور دانلودش کنم اینکه تا 50 درصد میره لینک ارور میده میگه محدودیت زمانی

فایل رو من اپلود نکردم دوست عزیز
باید جست و جو کنید لینک دیگه ای پیدا کنید

xperia_j
26-04-2013, 21:03
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان من از بکابmelisa queenاستفاده میکنم
بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی صفحه مشکی میاد و دیگه بازی اجرا نمیشه و توهمون جا میمونه.
لطف کنید راهنمایی کنید

melisa queen
26-04-2013, 22:05
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان من از بکابmelisa queenاستفاده میکنم
بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی صفحه مشکی میاد و دیگه بازی اجرا نمیشه و توهمون جا میمونه.
لطف کنید راهنمایی کنید

درود دوست من،

بکاپ نسخه ی نخست من فقط این بازی را ندارد!

اگر منظور شما این بکاپ هست:

بسته ی Preenv-HD در این بکاپ به طور کامل نصب شده است، بازی های دیگر نیز به آسانی با یک کلیک احرا می شوند.

در مورد این بازی:

علاوه بر پیش نیاز preenv-hd شما نیاز به نصب یک پیش نیاز دیگر دارید که در پست های قبلی تاپیک به آن اشاره شده است.

با نصب آن مشکل برطرف خواهد شد.

پیروز باشید...

xperia_j
27-04-2013, 16:46
درود دوست من،

بکاپ نسخه ی نخست من فقط این بازی را ندارد!

اگر منظور شما این بکاپ هست:

بسته ی preenv-hd در این بکاپ به طور کامل نصب شده است، بازی های دیگر نیز به آسانی با یک کلیک احرا می شوند.

در مورد این بازی:

علاوه بر پیش نیاز preenv-hd شما نیاز به نصب یک پیش نیاز دیگر دارید که در پست های قبلی تاپیک به آن اشاره شده است.

با نصب آن مشکل برطرف خواهد شد.

پیروز باشید...
ایمان جان ممنون از پاسخت.
همیشه با گزینه 1 مولتی بوت وارد میمو میشدم
ولی دیروز بعد از چند بار ریبوت با گزینه 3 که کرنل پاور 50 رو داره بوت شدم و درست شد بازم ممنون من که از بکابت خیلی راضیم.

balanej
14-05-2013, 20:39
سلام....
میشه یکی این پیش نیاز هارو اینجا اپ کنه...هر کاری کردم نتونستم نصب کنم نه با ترمینال و نه با فستر.تو سایت مایمو هم که همه چی قره قاطیه...
در اصل این پیش نیاز رو میخواد libsdl-ttf2.0 ولی وقتی نصب میکنم دستور میده که این برنامه ناسازگاره...فک کنم این خودش چندتا پیش نیاز دیگه هم میخواد...همه چی هم درسته هم پرینو و هم پرینو اچ.دی.....ممنون میشم اگه کمک کنید

FARZAD_B13
14-05-2013, 20:43
سلام....
میشه یکی این پیش نیاز هارو اینجا اپ کنه...هر کاری کردم نتونستم نصب کنم نه با ترمینال و نه با فستر.تو سایت مایمو هم که همه چی قره قاطیه...
در اصل این پیش نیاز رو میخواد libsdl-ttf2.0 ولی وقتی نصب میکنم دستور میده که این برنامه ناسازگاره...فک کنم این خودش چندتا پیش نیاز دیگه هم میخواد...همه چی هم درسته هم پرینو و هم پرینو اچ.دی.....ممنون میشم اگه کمک کنید

فکر میکنم بهترین راه این هست که با فستر نصب کنید به قسمت All package برید و پیش نیازها رو از اون جا نصب کنید

balanej
14-05-2013, 21:00
درود...
با فستر این دستور رو که تو اسکرین شات پیداست میده فرزاد جان.فک کنم با یه چیزی تداخل داره

FARZAD_B13
14-05-2013, 21:24
درود...
با فستر این دستور رو که تو اسکرین شات پیداست میده فرزاد جان.فک کنم با یه چیزی تداخل داره

شما لطف کن از لوگ فستر قسمت اخرش یه اسکرین شات قرار بده
ممنون

balanej
15-05-2013, 00:07
بفرما فرزاد جان...اینم دوتا اسکرین شات از قسمتهای اخر لوگ...ممنون

FARZAD_B13
15-05-2013, 06:58
بفرما فرزاد جان...اینم دوتا اسکرین شات از قسمتهای اخر لوگ...ممنون

شما پیش نیازهای این فایل رو هم باید نصب کنی
الان تو اسکرین نگاه بنداز هر فایلی که جلوی کلمه Depends نوشته شده پکیجی هست که شما نیاز داری بگرد تو فستر اگه اون جا بود انتخابش کن و همرو با هم نصب کن اگه نبود برو سایت میمو بگیر مسیرش هم اینه و تو اون کادر بالا اسم هر پکیجی رو بزنی میاره
maemo.org/packages

saybat
06-06-2013, 01:05
با سلام خدمت دوستان
لینک های مدیا فایر سالم هستن الان چک کردم میتونید از همون مستقیم تو 2 تا پارت جدا گونه دانلود کنید.
کسایی که میخوان رو بعضی ماشین ها صفحه نلرزه باید preenv رو از طریق nfs installer نصب کنن که از هر لحاظ بهتره.
کسایی هم که نمیتونن libsdl-ttf2.0 رو با فستر نصب کنن میتونن به صورت دستی نصب کنن که خیلی راحت هست...

1. libsdl-ttf2.0 رو از سایت meamo.org ذانلود کنید فایل به صورت deb باشه
2. برنامه rootsh رو باید نصب داشته باشید.
3.فایل libsdl-ttf2.0 رو مستقیم بریزید تو حافظه 32 گیگ موبایل.(یعنی تو هیچ پوشه ای نباشه)
4.وارد x-terminal بشید و دستورات لازم رو بهش بدید... (حروف بزرگ و کوچک و فاصله ی بین حروف رو دقت کنید)
5.دستورات به شرح زیر هست...

root
اینتر
/cd /home/user/MyDocs
اینتر
dpkg -i libsdl-ttf2.0.deb
اینتر
حالا پیش نیاز نصب شده. (توجه:داخل این دستور {dpkg -i libsdl-ttf2.0.deb } باید دقت کنید که libsdl-ttf2.0 اسم فایلی هست که دانلود کردید و ریختید تو حافظه ی گوشی)

خوب حالا از بازی لذت ببرید. جا داره اینجا از همه ی استادان بخاطر این که یمقدار ابتدایی توضیح دادم معذرت خواهی کنم.فقط واسه ی دوستان تازه وارد بود...:001:

mk92
28-06-2013, 12:05
سلام.
من كدو واسه سيو بازي ميزنم.
بازي سيو نميشه.
راهنمايي كنيد لطفا

محمد21
24-07-2013, 14:02
اقا پیش نیاز رو هر که داره خواهشا اپلود کنه

محمد21
24-07-2013, 14:09
با سلام خدمت دوستان
لینک های مدیا فایر سالم هستن الان چک کردم میتونید از همون مستقیم تو 2 تا پارت جدا گونه دانلود کنید.
کسایی که میخوان رو بعضی ماشین ها صفحه نلرزه باید preenv رو از طریق nfs installer نصب کنن که از هر لحاظ بهتره.
کسایی هم که نمیتونن libsdl-ttf2.0 رو با فستر نصب کنن میتونن به صورت دستی نصب کنن که خیلی راحت هست...

1. libsdl-ttf2.0 رو از سایت meamo.org ذانلود کنید فایل به صورت deb باشه
2. برنامه rootsh رو باید نصب داشته باشید.
3.فایل libsdl-ttf2.0 رو مستقیم بریزید تو حافظه 32 گیگ موبایل.(یعنی تو هیچ پوشه ای نباشه)
4.وارد x-terminal بشید و دستورات لازم رو بهش بدید... (حروف بزرگ و کوچک و فاصله ی بین حروف رو دقت کنید)
5.دستورات به شرح زیر هست...

root
اینتر
/cd /home/user/MyDocs
اینتر
dpkg -i libsdl-ttf2.0.deb
اینتر
حالا پیش نیاز نصب شده. (توجه:داخل این دستور {dpkg -i libsdl-ttf2.0.deb } باید دقت کنید که libsdl-ttf2.0 اسم فایلی هست که دانلود کردید و ریختید تو حافظه ی گوشی)

خوب حالا از بازی لذت ببرید. جا داره اینجا از همه ی استادان بخاطر این که یمقدار ابتدایی توضیح دادم معذرت خواهی کنم.فقط واسه ی دوستان تازه وارد بود...:001:

بر امن این خطا رو میزنه:
erroe encounting will process libsdl-tf2.0.dbg

FARZAD_B13
24-07-2013, 22:03
منظورتون کدوم پیش نیاز هست دوست عزیز؟
میتونید از لینک زیر پیش نیازهای لازم رو بگیرید

http://maemo.org/packages/


و اگر منظورتون پیش نیاز مربوط به installer هست میتونید تو لینک های اموزشی همین بخش پیدا کنید

محمد21
25-07-2013, 10:26
همون فایل libsdl.ttf2.0

tsp
25-07-2013, 11:28
همون فایل libsdl.ttf2.0

دوست عزیز شما میتوانید این پیشنیاز رو از این لینک

http://maemo.org/packages/
پیدا کنید ونصبش کنید فرزاد هم لینکش رو براتون گذاشت .

اگه اشتباه نکنم تو این لینک زیر هم هست نصب کنید...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=589125&d=1310248314

vahid_9757
26-07-2013, 01:47
میشه لینک بازی رو توی 4sheard آپلود کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه هست آخرش ارور میده

takshakh
01-08-2013, 00:09
میشه لینک بازی رو توی 4sheard آپلود کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه هست آخرش ارور میده

لینک دانلود در دو پارت از مدیا فایر من خودم از همینجا دانلود کردم..


Part 1 (www.mediafire.com/download/6fbmzcwdccfwms0/Need+For+Speed+Hot+pursuit+For+N900.part1.rar)

Part 2 (www.mediafire.com/download/pq6zqhc3jofzmrq/Need+For+Speed+Hot+pursuit+For+N900.part2.rar)

e20000
30-12-2013, 14:32
سلام دوستان تو بازی ماشینای لامبورگینی و بوگاتی خیلی لرزش دارن و سرعتشون کمه.
راهی هست که بشه این مشکلا برطرف کرد؟
قبلنم چندتا از دوستان پرسیده بودن ولی کسی جواب نداده.
ممنون

keyvan99
31-12-2013, 02:11
سلام دوستان تو بازی ماشینای لامبورگینی و بوگاتی خیلی لرزش دارن و سرعتشون کمه.راهی هست که بشه این مشکلا برطرف کرد؟قبلنم چندتا از دوستان پرسیده بودن ولی کسی جواب نداده.ممنونسلام فکر نکنم این مشکل راه حلی داشته باشه چون از باگ های بازی هستش اگه راه حلی میداشت حتما دوستان میگفتند