PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سریعا کمک کنید zn5 motorolla



morteza_65
01-11-2012, 16:53
از من روی بوت گیر کرده ورژن بوت من هم 06.2dp بعد رایت فارسی باید بگم متاسفانه norsa file رو نریخته بودم خواهشاا سریع کمک کنید

MOJI3180
01-11-2012, 17:12
morteza_65 (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=46851) عزیز
نگران نباش
ابتدا فایل norsa مربوط به بوت لودر گوشی را دانلود (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75104) کنید و روی گوشی فلش کنید
بعد هم پک فارسی منطبق با بوت لودر را دانلود (از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=1179481&postcount=25) )و روش گوشی فلش بزنید. بعد از این باید گوشی مثل قبل بالا بیاد

اگر مشکلی بود اطلاع بدید تا من با دوستان کمکتون کنیم...
موفق باشید
MOJI3180

MegaTeamGSM
01-11-2012, 17:24
----------------------------------------------

morteza_65
01-11-2012, 17:35
ممنون از جوابتون آخه گوشی مال مشتری و عجله داره این کارم کردم ولی باز افاقه نکرد یه error میده پایینش که مینویسم
err:a5.69.02.00.2d

ضمنا یک فریمور هم روی گوشی رایت کردم ولی باز...
این مطلب رو تو سایت یکی از بچه ها نوشته بود آیا صحت داره:
گوش رو بوت لودر گیر میکرد مجبور شدم CG31 را دوباره بنویسم و فلش کنم

morteza_65
01-11-2012, 17:49
کسی نیست کمک کنه؟

MOJI3180
01-11-2012, 18:02
دوست عزیز
این بوت لودر مال اپراتور t-mobile هست . من cg31 رو دارم ولی امکان داره که گوشی را لاک کنه به همین علت فلش کردن cg31 های غیر مطمئن رو پیشنهاد نمیکنم . چون هیچ جا ننوشته که مال اپراتور هست یا واسه گوشی های آنلاکه
شما اگر ابتدا norsa را روی گوشی فلش کنید و بعد یک فیرمور منطبق با بوت لودر گوشی هم روی گوشی بزنید مشکل باید حل بشه .

morteza_65
01-11-2012, 18:11
خوب لطف کنید یه فایل که خودتون میدونید سالم و مشکل رو حل میکنه رو واسم بزارید بخداااا خیلی گیرم

morteza_65
01-11-2012, 18:23
ولی گوشی آنتن داشت فکر نکنم مال t-mobile بود فقط میخواستم فارسی کنم که بدون انجام norsa گوشی رو زدم که تا روشن میکنم میاد رو بوت اون ارور هم که نوشتم مینویسه....

MOJI3180
01-11-2012, 18:36
منظورم این بود که این بوت لودر معمولا برای اپراتور تی موبایل هست و کمتر در کشور هایی مثل ایران پیدا میشه .
1- شما در همین حالت باید 2 کار انجام بدید .
ابتدا norsa را روی گوشی فلش بزنی
بعد هم فایل فلش R6637_G_81.11.17R_128_LP0003_GSJPIXL00ECOMMNA: Unlocked; Retail US را سرچ کنی و دانلود کنید و روی گوشی فلش کنید (من فعلا زمان سرچ کردن ندارم . خودتون زحمت پیدا کردنش رو بکشید)
در نهایت هم بعد از بالا آمدن گوشی میتونید به خیال راحت پک فارسی را روی گوشی بریزید . در ضمن اگر از پک فارسی .062A استفاده کنید هم مشکلی نیست ...

morteza_65
01-11-2012, 18:48
ممنون ایشااللهه که با این فریمور جواب بده چون قبلا ولی با یک فایل دیگه اینکارو کردم ولی جواب نداد انشاالله این فایل مشکلمو حل کنه....بازم ممنون

morteza_65
01-11-2012, 19:31
اومد بالا الان قفل شبکه شده آخه یه فایل با اون مشخصات بود اونم زدم اینطوری شد کاری نمیشه کرد الآن؟؟؟
http://www.4shared.com/rar/Qk494Pdw/R6637_G_811117R_128_LP0003_GSJ.html
با این فایل زدم :(

MOJI3180
01-11-2012, 19:36
عزیزم برات بزرگ نوشتم unlocked رو سرچ کنید
ماشاالله تعمیر کار هم هستید باید با این موارد زیاد برخورد کرده باشید دیگه...
اینو تست بزن ولی امیدی بهش ندارم که از قفل در بیاد


http://www.mmus.us/forum/downloads.php?do=file&id=4587

دوست عزیزم برای پیدا کردن چنین فایل هایی هیچ وقت در آپلود سنتر ها سرچ نکن .
لینک سایت مرجع رو بدید

morteza_65
01-11-2012, 19:45
خوب غیر از این فایل چیزی پیدا نکردم...یعنی اگه با این فایل ok نشه باید برم سراغ باکس؟؟؟از سایت بر نداشتم همینطوری تو گوگل پیدا کردم :(

MOJI3180
01-11-2012, 19:48
بله اگر نشد باید با باکس آنلاکش کنید .

پست ارسال شده توسط موبايل

morteza_65
01-11-2012, 19:55
بازم ممنون از جوابتون...

MOJI3180
01-11-2012, 20:02
خواهش میکنم . اگر کمی در دانلود فایل دقت میکردید این اتفاق نمی افتاد .
+
چند تا کد انلاک برات میذارم تست بزن شاید کار کرد :
imei: 35248002057...
Unlock code: 3865663667779965


IMEI: 352********0669
Unlock code: 7103090248200043

اگر نشد سریال نامبر گوشیت و نام اپراتورش را بنویس شاید بتونم برات کد آنلاکش رو پیدا کنم