PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] فارسی ساز اخرین رام رسمی xxelk4 _ 4.1.2 (پست21)



™MoHaMaD
11-11-2012, 14:19
سلام به همگی

با نصب هر یک از این سه فایل به راحتی
قادر خواهید بود بدون فلش csc منطقه ایران
منو فارسی و کیبورد فارسی رو به رامتون اضافه کنید :bu:
بعد از نصب وارد برنامه CSCSelectشده و THR انتخاب کنید




برای اطلاعات بیشتر اشنایی با csc از این تایپیک استفاده کنید .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=230274



1.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی

2.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان

3. اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان و حزف زبانهای ( INS-ETR-INU-NPL-TML- SLK)از پوشه csc



دانلود


1.http://www.mediafire.com/?7owovdoedc8siu9
2.http://www.mediafire.com/?cj29tnk1a8yyqnf
3.http://www.mediafire.com/?5dk2nd6d0ltnmn5


تزکر

بهترین موقع برای استفاده از فارسی ساز بعد نصب رام که هیچ برنامه ای نصب نکردید
چونکه بعد استفاده از برنامه CSCSelectکل گوشی ریست میشه

NOKIA TITAN
11-11-2012, 16:37
مرسی داداش به خوبی جواب داد
ای کاش در مورد نصبش توضیح میدادای هرچند باید از ریکاوری نصب بشه
هم منو و هم صفحه کلید فارسی شد.
خیلی ممنون

joozef
11-11-2012, 17:02
ممنون از استارتر بابت این برنامه ... یکی یه آموزش میزاره برا نصب این برنامه لطفا ...


و اینکه روی رام های کاستوم مثل ar hd و omega و ... هم نصب میشه ؟؟؟


و مورد دومی با سومی چه فرقی داره ؟؟؟

R.O.L.A
11-11-2012, 17:10
ممنون از استارتر بابت این برنامه ... یکی یه آموزش میزاره برا نصب این برنامه لطفا ...


و اینکه روی رام های کاستوم مثل ar hd و omega و ... هم نصب میشه ؟؟؟

نصب از ریکاوری هست مانند نصب کاستوم رام.

میتونید تست کنید

NOKIA TITAN
11-11-2012, 19:11
ممنون از استارتر بابت این برنامه ... یکی یه آموزش میزاره برا نصب این برنامه لطفا ...


و اینکه روی رام های کاستوم مثل ar hd و omega و ... هم نصب میشه ؟؟؟


و مورد دومی با سومی چه فرقی داره ؟؟؟

نصبش از ریکاوری هست
او سه خط که با 1-2-3 شروع شده فرق هر کدوم رو بترتیب گفته



1.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی

2.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان

3. اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان و حزف زبانهای ( INS-ETR-INU-NPL-TML- SLK)از پوشه csc

joozef
11-11-2012, 19:34
نصبش از ریکاوری هست
او سه خط که با 1-2-3 شروع شده فرق هر کدوم رو بترتیب گفته



1.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی

2.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان

3. اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان و حزف زبانهای ( ins-etr-inu-npl-tml- slk)از پوشه csc

ممنون. اون تفاوت ها رو خودم دیدم منتهی مورد 2 و 3 گفته کاهش زبانها به سه زبان. یعنی جفتش سه تا زبان داره دیگه. ولی چرا تو سومی گفه زبانهای ( ins-etr-inu-npl-tml- slk) حذف شده ؟؟؟ این که با اون یکیه !!!؟؟؟

™MoHaMaD
11-11-2012, 21:26
ممنون. اون تفاوت ها رو خودم دیدم منتهی مورد 2 و 3 گفته کاهش زبانها به سه زبان. یعنی جفتش سه تا زبان داره دیگه. ولی چرا تو سومی گفه زبانهای ( ins-etr-inu-npl-tml- slk) حذف شده ؟؟؟ این که با اون یکیه !!!؟؟؟

دومی منو با سه زبان بدون حزف فایلهای مخصوص فقط از منو زبانها حزف شده
ولی سومی فایلهای مخصوص زبان هم حزف شده

زیاد فرقی نداره من خودم سومی ترجیح میدم

در مورد کاستوم رامم حتما جواب میده البته اولی که به کارتون نمیاد چون خودشون فارسی دارن ولی برای منو با سه زبان چرا میتونید استفاده کنید

اینم اروما هر سه فایل فقط ببخشید دیگه زیاد وقت صرف نشده طبق همون پست اول 3 گزینه داره که میتونید انتخاب کنید

دانلود



http://www.mediafire.com/?u2scmuc3bdz949v

™MoHaMaD
18-11-2012, 22:23
فارسی ساز این نسخه هم اماده شد
به اضافه اشکار کردن چند قابلیت پنهان رامهای سامسونگ برای اشنایی بیشتر با این قابلیت از این تاپیک دیدن کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=246657

و حزف پوشه زبانهای اضافی که حجم خیلی زیادیم اشغال کردن

http://www.mediafire.com/?9gzuk21mp4pf95g


نکته

منو فارسی بدون استفاده از CSCSelectدر دسترس
فعلان کیبورد فارسی فعال نیست

sharifclass
19-11-2012, 08:14
اينجور كه بچه ها گفتن انگار كيبورد فارسي رو ميشه دانلود كرد براش و چنين گزينه اي داره. درسته؟

amirhosein p
19-11-2012, 11:14
اينجور كه بچه ها گفتن انگار كيبورد فارسي رو ميشه دانلود كرد براش و چنين گزينه اي داره. درسته؟

بله دوست من درسته.

mohsen6580
20-11-2012, 17:35
چرا هیچ کدومشون جواب نمیدن؟؟
از ریکاوری نصب میکنم وارد برنامه میشم thr رو انتخاب میکنم ریست میشه اما زبان فارسی اضافه نشده!چرا؟

™MoHaMaD
26-11-2012, 19:46
چرا هیچ کدومشون جواب نمیدن؟؟
از ریکاوری نصب میکنم وارد برنامه میشم thr رو انتخاب میکنم ریست میشه اما زبان فارسی اضافه نشده!چرا؟


دوجا برای دانلود قرار دادم بالای 300 تا دانلود داشته و اولین کسی هستید که جواب نگرفتید

رو چه رامی کدوم رو نصب کردی
از این مسیر csc ببین پوشهthrمیبینی

mohsen6580
29-11-2012, 12:16
دوجا برای دانلود قرار دادم بالای 300 تا دانلود داشته و اولین کسی هستید که جواب نگرفتید

رو چه رامی کدوم رو نصب کردی
از این مسیر csc ببین پوشهthrمیبینی

رام 4.1.2 استفاده میکنم.
سومی رو نصب کردم جواب نداد بعد دومی بعد اولی.تو هر سه تاش پوشه thr بود انتخابش میکردم گوشی ریست شد اما زبان فارسی اضافه نمیشد!!

mehrdad2200
29-11-2012, 12:46
رام 4.1.2 استفاده میکنم.
سومی رو نصب کردم جواب نداد بعد دومی بعد اولی.تو هر سه تاش پوشه thr بود انتخابش میکردم گوشی ریست شد اما زبان فارسی اضافه نمیشد!!

دوست عزیز شما از این آموزش استفاده کنید منو رو فارسی میکنه

پيش فرض فارسی سازی کامل تمام رامهای رسمی Galaxy S3 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=230274)

برای داشتن کیبرد فارسی هم از این راه استفاده کنید

لینک کلیک کنید (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3159003&postcount=122)

من خودم به همین روش تمامی رام ها رو فارسی کردم

لازم به ذکر است در 4.1.2 شما میتوانید کیبرد فارسی رو به راحتی با خود گوشی دانلود کنید

™MoHaMaD
02-12-2012, 15:48
رام 4.1.2 استفاده میکنم.
سومی رو نصب کردم جواب نداد بعد دومی بعد اولی.تو هر سه تاش پوشه thr بود انتخابش میکردم گوشی ریست شد اما زبان فارسی اضافه نمیشد!!

ببخشید از اینکه دیر به دیر اینجا میام
دوم که امیدوارم مشکلت حل شده باشه
با این راه حلی که دوستمون بهتون پیشنهاد دادن
منکه نفهمیدم چرا جواب نگرفتی خیلیم عجیب بود
جواب ندادنش خیلی عجیب هیچ دلیلی برای جواب ندادن وجود نداره
یه پروسه خیلی ساده است که باید جواب بده
منم کاری نکردم فقط یه فایل زیپ برای نصب از ریکاوری و پوشه زبان ایران که از کاستوم رامها استخراج شده و همه ای کاستوم ها هم ازش استفاده میکنن
اگه قرار باشه جواب نده هیچ کاستوم رام تمام زبانها رو نداشت

اینم بگم قصد بحث کردن نداشتم فقط خواستم زهن کاربرای که پست شما رو میبینن روشن بشه و بدونن که حتما جواب میده این روش
استثنا دیگه

arshiya mobile
10-12-2012, 22:39
دوستان من فایل های هر دوتا پست رو نصب کردم.هم فایل سوم پست 1 و هم پست 8.اما پیغامی تو مایه های Signature error میداد و انگار کامل نصب نمی شد.
اول اینکه گوشیم روت نیست و برای نصبشم هیچ رقم وایپ یا کار دیگه ای انجام ندادم و مستقیما با ریکاوری خود ِ گوشی نصب کردمش! آیا کار خاصی نیازه که من انجام ندادم و نصب نشده؟

و دوم اینکه این برنامه ی CSC Select چجوری نصب میشه؟خود بخود و بعد نصب فایل اونم نصب میشه؟من تو گوشی ندیدمش!

از دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه؟

:df::cv:

abbasnajafzade
18-12-2012, 20:27
سلام
متاسفانه پس از نصب اپدیت 4.1.2 و فارسی کردن کیبرد اس ام اس فارسی پس از ارسال در گوشی مقصد بصورت چند علامت سوال نشان داده میشود و نمییتوانم حالت ورودی را از صفحه کلید سامسونگ به حالت خودکار تغییر بدهم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

abbasnajafzade
19-12-2012, 14:18
سلام
متاسفانه پس از نصب اپدیت 4.1.2 و فارسی کردن کیبرد اس ام اس فارسی پس از ارسال در گوشی مقصد بصورت چند علامت سوال نشان داده میشود و نمییتوانم حالت ورودی را از صفحه کلید سامسونگ به حالت خودکار تغییر بدهم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

R.O.L.A
19-12-2012, 17:49
سلام
متاسفانه پس از نصب اپدیت 4.1.2 و فارسی کردن کیبرد اس ام اس فارسی پس از ارسال در گوشی مقصد بصورت چند علامت سوال نشان داده میشود و نمییتوانم حالت ورودی را از صفحه کلید سامسونگ به حالت خودکار تغییر بدهم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر


سلام
متاسفانه پس از نصب اپدیت 4.1.2 و فارسی کردن کیبرد اس ام اس فارسی پس از ارسال در گوشی مقصد بصورت چند علامت سوال نشان داده میشود و نمییتوانم حالت ورودی را از صفحه کلید سامسونگ به حالت خودکار تغییر بدهم لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

تو تنضیمات مسیج input mode رو رو اتوماتیک بزارید

Masoud0122
19-12-2012, 22:18
چرا هیچ کدومشون جواب نمیدن؟؟
از ریکاوری نصب میکنم وارد برنامه میشم thr رو انتخاب میکنم ریست میشه اما زبان فارسی اضافه نشده!چرا؟

آقا منم همینطور،از پست 8 فایلو گرفتم،گوشیم روت هستش رام 4.1.2 لهستان روش نصبه،از ریکاوری با موفقیت نصب شد thr رو انتخاب کردم و ریست فکتوری شد ولی بازم تمام زبان های قبلی بودن و زبان فارسی اضافه نشده بود بهشون،ولی از خود گوشی کیبرد فارسی رو بهش اضافه کردم و الان برای تایپ فارسی مشکل ندارم،فقط منو فارسی ندارم،کسی نمیدونه چکار باید بکنیم؟!!

™MoHaMaD
22-01-2013, 13:41
شرمنده همگی

اینم برای تمام رامها

اضافه کردن زبان فارسی

http://www.mediafire.com/?7fy3gjzbva6r7zf

اضافه کردن زبان فارسی و پاک کردن بقیه زبانها

http://www.mediafire.com/?iqu4ct1m0dg32kw

دوستان نشد نداره اگه یک درصد اضافه نشد از داخل برنامه cscselct
the رو انتخاب کنید

اولی برنامه داخلش هست دومی نه

R.O.L.A
22-01-2013, 14:51
عنوان تایپک وبرایش شد

با تشکر

shepelkhan
02-02-2013, 23:15
سلام
یه s3 آپدیت کردم آلان ورژنش شده 4.1.2
وقتی میخام sms فارسی بفرستم به گوشی های دیگه بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد براشون

میخاستم بدونم میشه برطرف کرد این شکل رو؟

™MoHaMaD
03-02-2013, 15:31
سلام
یه s3 آپدیت کردم آلان ورژنش شده 4.1.2
وقتی میخام sms فارسی بفرستم به گوشی های دیگه بصورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میاد براشون

میخاستم بدونم میشه برطرف کرد این شکل رو؟

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3407754&postcount=19

mohammad200.
03-04-2013, 17:58
مگه توی جلی بین زبان فارسی کلا اضافه نشده !؟ پس دیگه این کارا واسه چیه ؟

™MoHaMaD
03-04-2013, 20:11
مگه توی جلی بین زبان فارسی کلا اضافه نشده !؟ پس دیگه این کارا واسه چیه ؟

مسخره کردم خودم ملت

اول برو جای که برای سوال یه مبتدی بپرس سوالتو
بعد بیا اظهار نظر کن

کم بیش میاد این مدلی حرف بزنم ولی واقعا جای کوچکترین شکی برام نزاشتی که این جوری جوابتو بدم

mohammad200.
03-04-2013, 20:15
مسخره کردم خودم ملت

اول برو جای که برای سوال یه مبتدی بپرس سوالتو
بعد بیا اظهار نظر کن

کم بیش میاد این مدلی حرف بزنم ولی واقعا جای کوچکترین شکی برام نزاشتی که این جوری جوابتو بدم

داداش چرا قاطی میکنی !
خب عزیز من گالکسی نکسوس که داشتم از جیلی بین به بعد روی همون رام رسمی کیبورد فارسی هم داشت ! ( یعنی کلا از جلی بین به بعد فارسی اضافه شده به اندروید )
حالا میخواستم بدونم این کارا فقط واسه داشتن منوی فارسی هست یا برای نوشتن و خوندن فارسی هم باید این کارا رو کرد !؟
دیگه چرا توهین میکنی مرد مومن !!!

™MoHaMaD
03-04-2013, 21:50
داداش چرا قاطی میکنی !
خب عزیز من گالکسی نکسوس که داشتم از جیلی بین به بعد روی همون رام رسمی کیبورد فارسی هم داشت ! ( یعنی کلا از جلی بین به بعد فارسی اضافه شده به اندروید )
حالا میخواستم بدونم این کارا فقط واسه داشتن منوی فارسی هست یا برای نوشتن و خوندن فارسی هم باید این کارا رو کرد !؟
دیگه چرا توهین میکنی مرد مومن !!!

توهین کدوم توهین توهین به بست شما میگن
سوال داری خوب جای هست که سوالتو بپرسی
نه همینجا سوالتو به همین شکلی که الان مطرح کردی مطرح میکردی

در مورد سوالتم بله همشون فارسی سابورت میکنن
ولی منو فارسی خیر ندارن
بجز نکسوس و رامهای که مخصوص ایران منتشر میشه
برای بقیه راه حلهای هست که منو فارسی اضافه کنی

کوتاه بگم سونی با تغییر توی build.prop

و htc با تغییر توی

system/customize/CID
system/customize/MNS

اموزششو جای دیگه دارم خواستی بگو لینک بدم

mohammad200.
03-04-2013, 23:45
توهین کدوم توهین توهین به بست شما میگن
سوال داری خوب جای هست که سوالتو بپرسی
نه همینجا سوالتو به همین شکلی که الان مطرح کردی مطرح میکردی

در مورد سوالتم بله همشون فارسی سابورت میکنن
ولی منو فارسی خیر ندارن
بجز نکسوس و رامهای که مخصوص ایران منتشر میشه
برای بقیه راه حلهای هست که منو فارسی اضافه کنی

کوتاه بگم سونی با تغییر توی build.prop

و htc با تغییر توی

system/customize/CID
system/customize/MNS

اموزششو جای دیگه دارم خواستی بگو لینک بدم

نه داداش منم توهین نکردم فقط سوال بود.بازم ممنون از جوابت:dn:

saman13626
18-05-2013, 18:07
با سلام و خسته نباشید .
آقا این سه تا لینکی که گذاشتید متاسفانه خرابه اگه لطف کنید و لینک جدید بدید ممنون می شم.
با تشکر

rama8848
07-06-2013, 04:00
یعنی جایی واسه حر نداره این روشت دمت گرم خیلی عالی بوووود:ax::ax::ax::ax::ax:

behestanii
23-07-2013, 11:57
حاج اقا چرا لینک دانلود خرابه
The key you provided for file download was invalid

خواهشا درستش کنید

ëñåŧőя§
03-11-2013, 20:22
حاج اقا چرا لینک دانلود خرابه
The key you provided for file download was invalid

خواهشا درستش کنید
ممنون میشم لینک سالم قرار بدید! :cv:

NEWCELL
09-10-2014, 22:59
سلام به همگی

با نصب هر یک از این سه فایل به راحتی
قادر خواهید بود بدون فلش csc منطقه ایران
منو فارسی و کیبورد فارسی رو به رامتون اضافه کنید :bu:
بعد از نصب وارد برنامه CSCSelectشده و THR انتخاب کنید




برای اطلاعات بیشتر اشنایی با csc از این تایپیک استفاده کنید .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=230274



1.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی

2.اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان

3. اضافه کردن منو و کیبورد فارسی و کاهش زبانها به سه زبان و حزف زبانهای ( INS-ETR-INU-NPL-TML- SLK)از پوشه csc



دانلود


1.http://www.mediafire.com/?7owovdoedc8siu9
2.http://www.mediafire.com/?cj29tnk1a8yyqnf
3.http://www.mediafire.com/?5dk2nd6d0ltnmn5


تزکر

بهترین موقع برای استفاده از فارسی ساز بعد نصب رام که هیچ برنامه ای نصب نکردید
چونکه بعد استفاده از برنامه CSCSelectکل گوشی ریست میشه

دوستان خواهشن لینک دانلودها رو درست کنید ممنون میشم

paprika 1
09-10-2014, 23:09
دوستان خواهشن لینک دانلودها رو درست کنید ممنون میشم
دوست عزیز نیاز به این کارا نیست شما
گوشی رو روت کنید و با برنامه روت اکسپلورر از ریشه اصلی رام پوشه csc رو پاک کن و گوشی رو ریستارت کن فارسی اضافه میشه