PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (مشکل رکاوری و فلش)



Taromarka2
15-11-2012, 13:01
من گوشی GT-I9001 دارم و بعد از چند بار واردکردن اشتباه رمز توسط دوستانم ارور lock patternرا میدهد من میدانم که 2 راه دارد برای رفع این مشکل یک فاکتوری رست یا هارد رست و یا فلش کردن گوشی ، واومدم فاکتوری ریست کنم وقتی دکمه Up+home+power رو فشار دادم تا رکاوری منوش باز بشه با ارور Ramdump مواجه شدم و وقتی در یک تاپیک خارجی خوندم که باید تنها Up+pwer رو بگیرم تا لوگوی سامسونگ رو ببینم منم همین کارو کردم و نوشته بود بعدش یک جعبه اندروید میاد بعد از چند ثانیه هم رکاوری منو میاد من هم صبر کردم جعبه اندروید اومد اما بعد از چند ثانیه گوشی من ریبوت شد و دوباره از روی سیستم عامل اومد بالا ، اومدم با برنامه odin فلش کنم تمام مراحل رو صحیح انجام میدم و برنامه پیغام پس رو هم میزنه و وقتی ریست میشه گوشی دوباره همون عکس جعبه اندروید میاد زیرش یک چیزی پر میکنه بعد دوباره ریست میشه و بدون تغییر میاد بالا و ارور جمیل رو میده باید چی کار کنم ، جی میل هم اصلن یادم نمیاد چون از وقتی که از مبایل فروشی گرفتمش تا حالا نه فلشش کردم و نه اکانت بهش دادم .:be:

pwp
16-11-2012, 01:48
من گوشی GT-I9001 دارم و بعد از چند بار واردکردن اشتباه رمز توسط دوستانم ارور lock patternرا میدهد من میدانم که 2 راه دارد برای رفع این مشکل یک فاکتوری رست یا هارد رست و یا فلش کردن گوشی ، واومدم فاکتوری ریست کنم وقتی دکمه Up+home+power رو فشار دادم تا رکاوری منوش باز بشه با ارور Ramdump مواجه شدم و وقتی در یک تاپیک خارجی خوندم که باید تنها Up+pwer رو بگیرم تا لوگوی سامسونگ رو ببینم منم همین کارو کردم و نوشته بود بعدش یک جعبه اندروید میاد بعد از چند ثانیه هم رکاوری منو میاد من هم صبر کردم جعبه اندروید اومد اما بعد از چند ثانیه گوشی من ریبوت شد و دوباره از روی سیستم عامل اومد بالا ، اومدم با برنامه odin فلش کنم تمام مراحل رو صحیح انجام میدم و برنامه پیغام پس رو هم میزنه و وقتی ریست میشه گوشی دوباره همون عکس جعبه اندروید میاد زیرش یک چیزی پر میکنه بعد دوباره ریست میشه و بدون تغییر میاد بالا و ارور جمیل رو میده باید چی کار کنم ، جی میل هم اصلن یادم نمیاد چون از وقتی که از مبایل فروشی گرفتمش تا حالا نه فلشش کردم و نه اکانت بهش دادم .:be:

شما باید در ادین odin علاوه بر رام فایل pit مخصوص گوشی خودتون را قرار بدید و گزینه re partion را فعال کنید

Taromarka2
16-11-2012, 12:18
Odin3_v1.83 گوشی من رو ساپورت نمیکنه و روی ستاپ کانکشن گیر میکنه ، من از Odin443andAriesVE استفاده میکنم و اون هم به جای فایل ops,pit داره و من ops خم فالش رو اضافه میکنم و تیک ری پارتیشن هم میزنم اما بازم نمیشه که نمشه.

pwp
16-11-2012, 14:16
با z3x هم فلش کن البته باید باکس اپدیت باشه