PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک پول بی نهایت بازی NFS Most Wanted



Mehrdad995
15-11-2012, 18:09
سلام

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=792061&d=1352991952

این نرم افزار چیزی شبیه Gamecih هست اما
ده ها برابر قویتر و بهتر:cl:
1)اول نرم افزار رو اجرا کنید
2)بعد بازی رو اجرا کنید
3)حالا وارد گاراژ بشید
4)آیکون نرم افزار را لمس کنید
5)حالا مقدار پول خود را وارد کنید
6)بعد یک خرید انجام بدید (یا یک مسابقه بدید)
7)حالا مقدار جدید پول خود را وارد کنید
8)نرم افزار معمولا 1 یا 2 مورد رو پیدا میکنه
9)حالا اون رو به هر عددی که خواستید تغیر بدید
تـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ــام
اینجوری که من فهمیدم نیاز به Root نداره
ولی خودم بدون روت تست نکردم

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/28A1iJ-YOD/game-killer-2.50-mobilestan.net-28-1357864106.apk)

E B I
16-11-2012, 02:09
دوست عزیژ اگه میشه یه کوچولو توضیح بیشتر بدید
کارهایی که گفتید انجام میدم ولی هیچ تعغیری نمیگنه

masoud.ezati
16-11-2012, 02:50
سلام

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=792061&d=1352991952

این نرم افزار چیزی شبیه Gamecih هست اما
ده ها برابر قویتر و بهتر:cl:
1)اول نرم افزار رو اجرا کنید
2)بعد بازی رو اجرا کنید
3)حالا وارد گاراژ بشید
4)آیکون نرم افزار را لمس کنید
5)حالا مقدار پول خود را وارد کنید
6)بعد یک خرید انجام بدید (یا یک مسابقه بدید)
7)حالا مقدار جدید پول خود را وارد کنید
8)نرم افزار معمولا 1 یا 2 مورد رو پیدا میکنه
9)حالا اون رو به هر عددی که خواستید تغیر بدید
تـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ــام
اینجوری که من فهمیدم نیاز به Root نداره
ولی خودم بدون روت تست نکردم

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/28A1iJ-YOD/game-killer-2.50-mobilestan.net-28-1357864106.apk)

سلام
داداشم خودت اینو تست کردی?
اول اینکه برنامه نیاز به روت داره
دوم اینکه نصب کردم و اجازه superSu هم بهش دادام
کم مونده بود رامم رو تعطیل کنه!!!
LG optimus 4x,androide 4.0.3

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Mehrdad995
16-11-2012, 03:05
سلام
داداشم خودت اینو تست کردی?
اول اینکه برنامه نیاز به روت داره
دوم اینکه نصب کردم و اجازه superSu هم بهش دادام
کم مونده بود رامم رو تعطیل کنه!!!
LG optimus 4x,androide 4.0.3

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلام
اره داداش تست کردم. البته نسخه خودم free هست
ولی تو نحوه کارشون که فرقی با پولیش نداره:bz:
اگه میخوای بکاپ بازی خودمو بذارم برات ولی سیو بازیت پاک میشه

Mehrdad995
16-11-2012, 03:08
دوست عزیژ اگه میشه یه کوچولو توضیح بیشتر بدید
کارهایی که گفتید انجام میدم ولی هیچ تعغیری نمیگنه

شما کدوم مرحله مشکل دارید دوست عزیز؟:122:

™LEO
16-11-2012, 03:43
اسم نرم افزار چیه؟طبق حرف شما نسخه free برنامه روی گوشی هایروت نشده جواب میده درسته؟
دوستان دیگه که تست کردن،لطفا بگن جواب داده یا نه!

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

masoud.ezati
16-11-2012, 04:14
سلام
اره داداش تست کردم. البته نسخه خودم free هست
ولی تو نحوه کارشون که فرقی با پولیش نداره:bz:
اگه میخوای بکاپ بازی خودمو بذارم برات ولی سیو بازیت پاک میشه

اگه براتون زحمتی نیست ممنون میشم بکاپ رو بزارید
عجله ای هم نیست هروقت حوصله داشتید انجام بدید
ممنون

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Little Jacob
16-11-2012, 09:47
منم تست کردم جواب داد

مرسی

Little Jacob
16-11-2012, 09:50
اینم از سیو خودم

بازی تموم شده

http://www.uploadbaz.com/chhadsi5naqt

Little Jacob
16-11-2012, 09:53
من اینجوری هک کردم

رفتم تو گاراژ

بعد پول فعلی را وارد کردم سرچ را زدم بعد بک را زدم

بعد یه ماشین ارزون خریدم

بعد پولمو بعد ماشین خریدن وارد کردم سرچ کردم

بعد دو سه تا گزینه اومد اونارو تغیر دادم حل شد

دقت کنید وقتی سرچ را میزنید باید بعد اون گزینه Dword (اگه اشتباه نکنم) را بزنید

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
16-11-2012, 10:17
ه های از این قبیل به روت بودن گوشی احتیاج دارن

E B I
16-11-2012, 11:29
شما کدوم مرحله مشکل دارید دوست عزیز؟:122:

مهرداد جان پول رو وارد میکنم و یه ماشین میخرم دوباره که پول رو وار میکنم
وقتی سرچ میزنم پایین جایی که پول رو وارد میکنم چندپا گزینه میاد که جلوشون × قرمز هست

B*3*N*A
16-11-2012, 12:05
مهرداد جان پول رو وارد میکنم و یه ماشین میخرم دوباره که پول رو وار میکنم
وقتی سرچ میزنم پایین جایی که پول رو وارد میکنم چندپا گزینه میاد که جلوشون × قرمز هست

اون گزینه رو لمس کن. یه صفحه باز میشه اون مقدار پولو به مقدار دلخواه تغییر بده بعد همین مقدارو تو گزینه های دیگه هم تغییر بده

Sent from my HTC One X

Mehrdad995
16-11-2012, 21:04
بله همینطوریه که دوستمون گفتن
یکی از مزیت های این نرم افزار اینه که هم با بیشتر بازی ها سازگاره
هم با یک تغیر گزینه مورد نظر رو پیدا میکنه
ولی gamecih باید چندین بار تغیر ایجاد کنید تا گزینه درست رو پیدا کنه
در عوض این نرم افزار قابلیت جستجوی اسم رو نداره

اگه مشکلی بود در حد توانم در خدمتم

m.rezaei98
09-12-2012, 09:58
یک توضیح کلی میدم برای اونایی که هنوز بلد نیستن.
اول از دوست عزیزمون بابت برنامه بسیار تشکر می کنم خیلی دنبالش بودم.
کلا بازی ها بر سه نوع داده برنامه ریزی شدن. ۱بایتی ۲بایتی و ۴ بایتی. بازی های کامپیوتر به نظرم ۸بایتی هم داشته باشن اخه تو چیت انجین دیدم
دوتای اولی به کارمون نمیاد و ما ا ۴ بایتی ها سروکار داریم.
توی برنامه های دیگه مثل گیم سی ای اچ یا گیم گاردین هم همینطوریه ولی دقیق مشخص نمی کنه موقع سرچ
برنامه زمانی که عدد رو وارد میکنی چند نوع سرچ میاره بالا که باید DWORD(4byte) رو بزنیم بعد چندتا پیدا می کنه که داده های ۴ بایتی تعدادشون کمه و با تغییر کوچیک تو اعداد تو برنامه معلوم میشه عدد اصلی و می تونید تغییرش بدید.
اگه از برنامه های دیگه مثل گیم سی ای اچ هم استفاده می کنید نرید هرچی داده داد رو تغییر بدید فقط ۴ بایتی ها رو که معمولا اسمشون هم با بقیش فرق داره.برنامه نیاز مبرم به روت داره اخه می خواد هک کنه اونم داده های سیستمی رو و اگه روت نباشه به داده ها دسترسی نداره.
امیدوارم کمکی به شما کرده باشم.موفق و سربلند باشید

farary11
10-12-2012, 10:16
من اینجوری هک کردم

رفتم تو گاراژ

بعد پول فعلی را وارد کردم سرچ را زدم بعد بک را زدم

بعد یه ماشین ارزون خریدم

بعد پولمو بعد ماشین خریدن وارد کردم سرچ کردم

بعد دو سه تا گزینه اومد اونارو تغیر دادم حل شد

دقت کنید وقتی سرچ را میزنید باید بعد اون گزینه dword (اگه اشتباه نکنم) را بزنید

ممنون.منم با این آموزش پولم رو به مقدار دلخواه افزایش دادم.

fardin_ir92
11-12-2012, 19:57
عالی بود کار کرد مرسی
xperia s

top_persian666
05-01-2013, 19:08
ببخشید من گوشیم x8 هستش و وقتی دیتا ی بازی ها رو تو مسیر مورد نظر میریز ی برای همه ی بازی ها یه ارور مشترک میده لطفا راهنمایی کنید.:bh::bh::bh::bh::bh::bh::bh::bh::bh::bh:: bh:

hamed_korn
10-01-2013, 18:13
سلام وقتی تو گاراژ یک ماشین میخریم و بعد برنامرو اجرامیکنیم مثلا 30000000$ وارد میکنم و سرچ رو میزنیم چندتا گزینه میاد که جلو شو ن علامت ضربدر قرمز هست و هرکدوم رو که باز میکنیم در قسمت operation سه تا گزینه هست کدوم رو باید انتخاب کرد؟
1.lock
2.store
3.none

SEMPITERNAL2
11-02-2013, 22:02
دوستان با عکس بطور کامل تو فایل پی دی اف زیر آموزش رو قرار دادم
کاملا واضح هست چون با عکس هست
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=76e0a7b3604f4b2d48408c748b34918f

mahmood00098
24-04-2013, 15:34
برای من جواب نداد
طبق pdf رفتم جلو
ولی وقتی داخل بازی میشم اون نرم افزار هی میره هی میاد!!!
وقتی تو اون مرحله که باید عدد رو بزنم میادم باز عدد رو میزنم باز انگار نه انگار!!!:sign_help:

bavaria3
21-06-2013, 22:47
دوستان با عکس بطور کامل تو فایل پی دی اف زیر آموزش رو قرار دادم
کاملا واضح هست چون با عکس هست
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=76e0a7b3604f4b2d48408c748b34918f

سلام
شرمنده لینک خرابه... اگه حجمش کمه و دوستان میتونن زحمت بکشن جای دیگه آپ کنن... خیلی ممنون میشم...:dy:
در ضمن اون SP زرده که حالت امتیاز داره رو چطوری میشه هک کرد تا بقیه ماشینها هم باز بشن ، با همین برنامه میشه ؟!
ممنون از این پست مفیدتون

Jeyran
23-08-2013, 18:03
برا sp چی کار کنیم؟!

ddr1390
01-02-2014, 13:07
سلام سیو کاملش میخوام همراه آموزشش