PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نحوه روت بیلدنامبر 54 برای بوتلودر باز و بسته



سید حمیدرضا
05-12-2012, 09:58
دوستان عزیزم ، این روش روت مختص کاربرانی است که از بیلدنامبر54 استفاده میکنند و بوتلودر گوشیشون باز یا بسته است.

همانطور که میدانید روت بیلدنامبر 54 با استفاده از برنامه روت قبلی امکان پذیر نیست.

نیازمندی ها (در فایل ضمیمه شده موجوده)
- Root_with_Restore
- ics 6.1.1.b.1.10 Kernel
- ics 6.1.1.b.1.54 Kernel


دستورالعمل نصب :

اگر از بیلد نامبر 54 استفاده میکنید :
- فلش کنید کرنل 10 رو با استفاده از برنامه فلش تولز (در حالت فلش مود)
- ریبوت کنید گوشی رو و سپس اجرا کنید برنامه روت رو (لینک آموزش) (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3269094&postcount=1)
یا اینکه از طریق برنامه فلش تولز اقدام به روت نمایید.
- سپس فلش کنید کرنل 54 رو با استفاده از برنامه فلش تولز (در حالت فلش مود)

- ics 6.1.1.b.1.10 Kernel via FlashTool
- Reboot then run Root_with_Restore
- ics 6.1.1.b.1.54 Kernel via FlashTool



لینک دانلود کرنل 10 (http://www.4shared.com/file/LcgUNFYl/Xperia_U_ICS_404_kernel_nu.html)

لینک دانلود کرنل 54 (http://www.4shared.com/file/ob4lM4PB/xperia_u_611B154_World_kernel.html)

لینک دانلود برنامه روت (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/zGB5rtE7FN/xperia-root.zip)

matrixrayaneh
15-12-2012, 18:44
من 1.10 رو که فلش میزنم صفحه سیاه میشه(کدر میشه)
حتی با اینکه به سختی روتش کردم ولی بازم روت نشد
موقع فلش زدم رام wipe نکرده بودم ممکنه از اون باشه؟

matrixrayaneh
15-12-2012, 20:28
میشه یکی کمکم کنه؟

matrixrayaneh
15-12-2012, 22:09
سید یه کمکی؟

سید حمیدرضا
16-12-2012, 09:46
من 1.10 رو که فلش میزنم صفحه سیاه میشه(کدر میشه)
حتی با اینکه به سختی روتش کردم ولی بازم روت نشد
موقع فلش زدم رام wipe نکرده بودم ممکنه از اون باشه؟

ماتریکس جان در مدلهای مختلف پست میزاری آدم گمت میکنه کجا بودی

پس مدل گوشیت سونی یو هست؟
اوکی

شما جواب تک تک سوالات رو بده تا بتونم کمکت کنم.
1.رام 54 رو روی گوشیت فلش کردی؟
2.منظورت از به سختی روتش کردم اما بازم روت نشد یعنی چی؟
3. بعد از روت مگه مجدد کرنل 54 رو روی گوشیت فلش نکردی؟

مراحل کارت رو توضیح بده تا نقصی کارت دربیاد:ad:

matrixrayaneh
16-12-2012, 17:36
ماتریکس جان در مدلهای مختلف پست میزاری آدم گمت میکنه کجا بودی

پس مدل گوشیت سونی یو هست؟
اوکی

شما جواب تک تک سوالات رو بده تا بتونم کمکت کنم.
1.رام 54 رو روی گوشیت فلش کردی؟
2.منظورت از به سختی روتش کردم اما بازم روت نشد یعنی چی؟
3. بعد از روت مگه مجدد کرنل 54 رو روی گوشیت فلش نکردی؟

مراحل کارت رو توضیح بده تا نقصی کارت دربیاد:ad:


1. رام 54 رو گوشیم فلش کردم
2. یعنی تار بود اما چون جای دکمه ها رو میدونستم زدم و ریست شد
3. بعد روت کرنل 54 رو ریختم

روش شما رو هم مو به مو چند بار انجام دادم
آخه موضوع اینه که من تو مرحله اول میمونم
یعنی وقتی کرنل 10 رو فلش میزنم صفحه تار میشه و نمیشه کاری کرد
البته من زمانی که رام 54 رو فلش میزدم وایپ نکردم

matrixrayaneh
16-12-2012, 23:09
سید رفتی که رفتی؟

JIMA
17-12-2012, 21:46
1. رام 54 رو گوشیم فلش کردم
2. یعنی تار بود اما چون جای دکمه ها رو میدونستم زدم و ریست شد
3. بعد روت کرنل 54 رو ریختم

روش شما رو هم مو به مو چند بار انجام دادم
آخه موضوع اینه که من تو مرحله اول میمونم
یعنی وقتی کرنل 10 رو فلش میزنم صفحه تار میشه و نمیشه کاری کرد
البته من زمانی که رام 54 رو فلش میزدم وایپ نکردم

اولین کار اینه که رام 54 رو فلش کنی
حال چون قصد داری روت کنی، چون کرنل رام 54 مستقیم روت نمیشه باید اول کرنل 10 رو فلش کنی که قابلیت روت مستقیم با برنامه RootMe رو داره و بعد که کرنل 10 رو روت کردی، کرنل 54 رو فلش کن
حال رام 54 با کرنل 54 روت شده داری;-)

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

matrixrayaneh
17-12-2012, 22:16
اولین کار اینه که رام 54 رو فلش کنی
حال چون قصد داری روت کنی، چون کرنل رام 54 مستقیم روت نمیشه باید اول کرنل 10 رو فلش کنی که قابلیت روت مستقیم با برنامه rootme رو داره و بعد که کرنل 10 رو روت کردی، کرنل 54 رو فلش کن
حال رام 54 با کرنل 54 روت شده داری;-)

sent from my lt22i using tapatalk 2

دوست من ممنون از پاسخت
من دقیقا همین کار رو کردم
رام 54 رو فلش زدم و اما بعد از اینکه کرنل 10 رو فلش میزنم صفحه تقریبا سیاه میشه

JIMA
17-12-2012, 22:37
دوست من ممنون از پاسخت
من دقیقا همین کار رو کردم
رام 54 رو فلش زدم و اما بعد از اینکه کرنل 10 رو فلش میزنم صفحه تقریبا سیاه میشه

بعد از فلش رام 54 ریست فکتوری کردی؟ تقریبا سیاه یعنی اصلا نمیبینی صفحه رو که بتونی روت کنی؟
اگه درست نشد چاره ای نیست جز اینکه بوتلودرت رو از طریق سایت سونی باز کنی و یه کاستوم کرنل که روت شده.باشه فلش کنی نمیدونم برا یو کاستوم کرنل روت شده، ریلیز شده یا نه؟!

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

matrixrayaneh
18-12-2012, 19:21
نه فکتوری ریست نکردم
چون همونطور گفتم نمیخوام برنامه ها رو از اول نصب کنم
نه کاملا سیاه نمیشه حتی به سختی روت کردم و ریست هم شد اما روت نشد
احتمالا مجبورم wipe کنم

سید حمیدرضا
18-12-2012, 19:29
نه فکتوری ریست نکردم
چون همونطور گفتم نمیخوام برنامه ها رو از اول نصب کنم
نه کاملا سیاه نمیشه حتی به سختی روت کردم و ریست هم شد اما روت نشد
احتمالا مجبورم wipe کنم

آخه متریکس جان واضح نیست جملاتت
صفحه کاملا سیاه نمیشه ، به سختی روت کردم اما روت نشد

اینا معنی نمیده عزیزه من
شما گوشیت رو دست یک متخصص بده تا اون ببینه
چون این روش جواب میده و کار میکنه عزیزم:ad:

لطفا اگر وایپ کردی و اونوقت کار کرد بازم بیا و نتیجه اش رو بگو:ad:

matrixrayaneh
19-12-2012, 16:21
سیاه نمیشه یعنی اینکه تار میشه انگار استاتوس بار شیشه ای پایین هست
حتما نتیجه اش رو میگم

matrixrayaneh
23-12-2012, 15:04
دوستان مشکل از wipe بود
البته من موقع فلش زدن رام wipe نکردم و وقتی وارد رام شدم ریست فکتوری کردم
بعد همه چیز طبق آموزش پیش رفت
ممنون از همه دوستان

o.city
01-01-2013, 00:25
سلام.
من وقتی 1.0.0 رو فلش میزنم بعدش نمی تونم روت کنم.
با فلش تولز :

01/027/2013 00:27:27 - INFO - Pushing D:\Flashtool\.\devices\ST25\busybox\1.19.0\busybox to /data/local/tmp/busybox
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Pushing D:\Flashtool\.\custom\root\psneuter.tar.uue to /data/local/tmp
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Running part1 of Root Exploit, please wait
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Running rootit
01/027/2013 00:27:29 - INFO - Waiting for device
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Forced stop waiting.
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Running part2 of Root Exploit
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Running rootit2
01/028/2013 00:28:29 - ERROR - Cleaning rootit files
Mounting /system R/W
FTError

روی WAITING FOR DEVICE میمونه...

JIMA
01-01-2013, 00:29
سلام.
من وقتی 1.0.0 رو فلش میزنم بعدش نمی تونم روت کنم.
با فلش تولز :

01/027/2013 00:27:27 - INFO - Pushing D:\Flashtool\.\devices\ST25\busybox\1.19.0\busybox to /data/local/tmp/busybox
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Pushing D:\Flashtool\.\custom\root\psneuter.tar.uue to /data/local/tmp
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Running part1 of Root Exploit, please wait
01/027/2013 00:27:28 - INFO - Running rootit
01/027/2013 00:27:29 - INFO - Waiting for device
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Forced stop waiting.
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Running part2 of Root Exploit
01/028/2013 00:28:29 - INFO - Running rootit2
01/028/2013 00:28:29 - ERROR - Cleaning rootit files
Mounting /system R/W
FTError

روی WAITING FOR DEVICE میمونه...

درایورات نصبه؟
Usb debugging
فعاله؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

o.city
01-01-2013, 00:47
درایورات نصبه؟
Usb debugging
فعاله؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

آره نصبه که آخرین رام و چندتا رام دیگه هم باهاش فلش زدم.
اون راه دومی برای روت لینک XDA کار نمیکنه سرچ کردم آخرین ورژن برنامش رو همون تو پیدا کردم.هی میگه finish ولی بازم روت نشده

JIMA
01-01-2013, 00:52
آره نصبه که آخرین رام و چندتا رام دیگه هم باهاش فلش زدم.
اون راه دومی برای روت لینک XDA کار نمیکنه سرچ کردم آخرین ورژن برنامش رو همون تو پیدا کردم.هی میگه finish ولی بازم روت نشده

حین روت کردن ازت میحواد که RootMe رو ریستور کن و بعد از ریستور کردن گوشی ریبوت میشه؟
برا روت کردن از این آموزش و ورژن برنامه روت استفاده کن

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=244478


Sent from my LT22i using Tapatalk 2

o.city
02-01-2013, 21:22
سلام از اول بیلد 54 رو فلش زدم بعد هم کرنل 1.0.0 ولی وقتی با فلش تول می خوام روت کنم این جوری میشه:
02/041/2013 21:41:46 - INFO - <- This level is successfully initialized
02/041/2013 21:41:46 - INFO - Flashtool Version 0.9.9.0 built on 2012-11-13 22:53:30
02/041/2013 21:41:46 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
02/041/2013 21:41:52 - INFO - Device connected with USB debugging on
02/041/2013 21:41:53 - INFO - Connected device : ST25
02/041/2013 21:41:53 - INFO - Installed version of busybox : N/A
02/041/2013 21:41:53 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.B.1.54
02/044/2013 21:44:48 - INFO - Pushing C:\Flashtool\.\devices\ST25\busybox\1.20.0\busybox to /data/local/tmp/busybox
02/044/2013 21:44:49 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Superuser\su to /data/local/tmp/su
02/044/2013 21:44:49 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Superuser\Superuser .apk to /data/local/tmp/Superuser.apk
02/044/2013 21:44:51 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\AdbRestore\RootMe.tar to /data/local/tmp/RootMe.tar
02/044/2013 21:44:52 - INFO - Now open your device and restore "RootMe" backup. Waiting ...
02/044/2013 21:44:52 - INFO - You have 60 seconds to follow the restore advice
02/044/2013 21:44:52 - INFO - Running adbrestoreexploit
02/044/2013 21:44:52 - INFO - Root hack did not work. Cleaning hack files

وقتی اینارو میاره،توی گوشی برماکه باکپ باز میشه و گزینه rootMe هم هست ولی روش که میزنم گزینه ای برای انتخاب نداره فقط cancel داره.
اگه بتونم از صفحه بکاپ یا عکس می گیرم آپلود می کنم.

سید حمیدرضا
03-01-2013, 13:08
سلام از اول بیلد 54 رو فلش زدم بعد هم کرنل 1.0.0 ولی وقتی با فلش تولز می خوام روت کنم این جوری میشه.

ما گفتیم با فلش تولز روت کنی داداشم؟؟
گفتیم با برنامه ای که قرار دادیم برای روت اقدام کن
لینک اموزش اون رو هم قرار دادیم برات;-)
بزن بخون خیلی راحت روت میشه;-)


Sent from my LT22i using Tapatalk 2

o.city
09-01-2013, 18:12
ما گفتیم با فلش تولز روت کنی داداشم؟؟
گفتیم با برنامه ای که قرار دادیم برای روت اقدام کن
لینک اموزش اون رو هم قرار دادیم برات;-)
بزن بخون خیلی راحت روت میشه;-)


Sent from my LT22i using Tapatalk 2

سلام.
توی آموزشتون گفته بودید یا backup یا با فلش تولز.

دستورالعمل نصب :

اگر از بیلد نامبر 54 استفاده میکنید :
- فلش کنید کرنل 10 رو با استفاده از برنامه فلش تولز (در حالت فلش مود)
- ریبوت کنید گوشی رو و سپس اجرا کنید برنامه روت رو (لینک آموزش)
یا اینکه از طریق برنامه فلش تولز اقدام به روت نمایید.
- سپس فلش کنید کرنل 54 رو با استفاده از برنامه فلش تولز (در حالت فلش مود)
به هر حال با این ورژن از نرم افزار که توی تاپیک زیر بود با زدن کلید 2 روتش کردم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3378346#post3378346
تشکر از همه:bi:

pix2firewall
01-03-2013, 23:29
سلام من بیلد نامبرم 188 چجوری باید روتش کنم ؟؟؟

JIMA
01-03-2013, 23:34
سلام من بیلد نامبرم 188 چجوری باید روتش کنم ؟؟؟

از این روش:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=244478


Sent from my LT22i

persiansun
30-03-2013, 18:26
سلام دوستان
من تازگی بیلد نامبر c.1.10 رو روی گوشی خودم ریختم حالا میخوام ببینم میشه روتش کرد یا خیر؟ ولی خداییش خیلی رام توپیه . سرعتش خیلی بالا رفته و همچین مصرف باطریش هم اومده پایین

JIMA
30-03-2013, 18:45
سلام دوستان
من تازگی بیلد نامبر c.1.10 رو روی گوشی خودم ریختم حالا میخوام ببینم میشه روتش کرد یا خیر؟ ولی خداییش خیلی رام توپیه . سرعتش خیلی بالا رفته و همچین مصرف باطریش هم اومده پایین

بله
از روش پست قبل

Sent from my LT22i

pinkool
13-04-2013, 23:38
آیا با این روش واقعا بوتلودرهای بسته هم روت میشن ؟؟ خیالم راحت باشه؟؟

JIMA
13-04-2013, 23:48
آیا با این روش واقعا بوتلودرهای بسته هم روت میشن ؟؟ خیالم راحت باشه؟؟

بله خیالت تخت تخت!

Sent from my LT22i

sajed-n
12-06-2013, 15:36
کرنل 10 رو که فلش میکنم داخل منو ها نمیره اصلا ! چی کار کنم ؟ back up & restore رو از کجا اجراش کنم ؟

JIMA
12-06-2013, 16:08
کرنل 10 رو که فلش میکنم داخل منو ها نمیره اصلا ! چی کار کنم ؟ back up & restore رو از کجا اجراش کنم ؟

اول کرنل 10 رو فلش کنید و بعد با برنامه bin4ry روت(برنامه backup & restore خودش باید اجرا بشه نه اینکه برید اجراش کنید) بعد مجدد کرنل 54 رو فلش

درایورای فلش تول نصب باشه
usb debugging + unknown sources
فعال باشه
از یه پورت usb دیگه استفاده کنید


Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta