PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] روت کردن xperia neo l به زبان ساده



msoltaniv
19-12-2012, 17:21
سلام دوستان. من به تازگی گوشی neo l خریدم و برای روت کردنش بیشتر روشها رو امتحان کردم و در این تاپیک بهترین روش رو توضیح میدم تا شما هم مثل من مجبور نشید کل وب رو بگردین و چند روز وقت بذارین.

مواد لازم!---------------------------------------------------------------
1- به بخش تنظیمات گوشی Settings > Developer options رفته و USB debugging را تیک بزنید.
2- به بخش تنظیمات Settings > Security رفته و Unknown sources را تیک بزنید.
3- به بخش تنظیمات Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode رفته و MSC mode را تیک بزنید.

4- آخرین نسخه فلش تولز را از اینجا (http://androxyde.github.com/Flashtool) دریافت و نصب کنید.
5- فایل زیپ DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su.zip را از این آدرس (http://www.4shared.com/zip/mT3GvUBk/DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-RO.html?refurl=d1url) دریافت نموده و اکسترکت کنید.
6- ADB installer (http://icxperia.com/doomlord/Flashtool-drivers.exe) را دریافت و نصب کنید.

7- کرنل NEO V 4.0.3 MT11i_4.1.A.0.562_KERNEL را از اینجا (http://www.4shared.com/file/OJrawLJ6/MT11i_41A0562_Kernel.html?refurl=d1url) دریافت کنید.
8- کرنل NEO L 4.0.4 MT25i KERNEL (http://www.4shared.com/file/vTllSqgW/Neo_L_404_MT25i_Kernel.html?refurl=d1url) را دریافت کنید.

مراحل کار---------------------------------------------------------------
1- با فلش تولز گوشی را با کرنل NEO 4.0.3 KERNEL فلش کنید(kernel.sin را انتخاب کنید).
2- گوشی در این مرحله فقط یک صفحه سیاه نشان خواهد داد. فلش تولز را ببندید و در پوشه DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su که اکسترکت کردید، فایل RUN ME. BAT را اجرا کنید و یک کلید را فشار دهید. منتظر بمانید تا تمام شود، گوشی چند بار ری استارت خواهد شد. حال شما گوشی را روت کرده اید اما همچنان چیزی به جز صفحه سیاه از گوشی خود نمیبینید.
3- این بار فلش تولز را محددا باز نموده و NEO L 4.0.4 MT25i KERNEL را فلش کنید(kernel.sin را انتخاب کنید). در صورتی که فلش تولز از شما درخواست کرد گوشی را در حالت flashmode وصل کنید، باطری گوشی را یک بار در آورده و دوباره سر جایش قرار بدین و مجددا برای فلش اقدام کنید.
4- همین دیگه. خسته نباشید. گوشی شما روت شده و آنرا روشن کنید :bv:

هشدار---------------------------------------------------------------
1- هر گونه مشکلی که پیش بیاد برای گوشیتون به خودتون مربوطه. من خودم این روش رو استفاده کردم و 100 درصد جواب داده. خود دانید.
2- بعد از روت کردن شخصا با یه مشکل جزئی مواجه شدم. لیست کانتکتها از سیم کارت خوب کپی نمیشه. البته من از exdialer استفاده میکنم و مشکلی ندارم.

Advanced Ali-00
07-04-2013, 23:24
من تو مرحله دوم گیر میکنم ارور میده لامصب میزنه device not found در حالیکه مرحله اول رو میتونم انجام بدم قضیه چیه آنتی ویروس هم غیر فعال میکنم بازم همینه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

habib_paeidarei
08-04-2013, 11:39
من تو مرحله دوم گیر میکنم ارور میده لامصب میزنه device not found در حالیکه مرحله اول رو میتونم انجام بدم قضیه چیه آنتی ویروس هم غیر فعال میکنم بازم همینه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

میدونید چرا چون استارتر محترم تو قرار دادن کرنل ها اشتباه کرده وکرنل neo vرو به جای neo lقرار داده

Advanced Ali-00
08-04-2013, 15:49
آقا یکی بیاد به فریاد ما برسه لامصب روت نمیشه کمکککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟

JIMA
08-04-2013, 15:59
آقا یکی بیاد به فریاد ما برسه لامصب روت نمیشه کمکککککککککک؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مراحل زیر رو انجام بدید:



1. Enable USB Debugging from (Menu\Settings\Developer Options\Development)

2. Enable Unknown Sources from (Menu\Settings\Security)

3. Enable MSC Mode from (Menu\Setting\Xperia\Connectivity\USB Connection Mode)

4.Then simply flash MT11i_4.1.A.0.562_kernel (http://d-h.st/wuc) via Flashtool

5.گوشی رو با این روش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955) روت کنید

6.Then flash back MT25i_4.1.B.0.626_KERNEL (http://d-h.st/uF3) or MT25i_4.1.B.0.631_KERNEL (http://d-h.st/GHu)

**If you are on .626 & .587 use .626 kernel , If you are on .631 then use .631 kernel

اگه متوجه نشدید توضیح بدم؟

*** یه بار بدون اینکه مراحل فوق رو انجام بدید، از این روش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955) گوشی رو روت کنید ببینید جواب میده یا نه؟

Advanced Ali-00
08-04-2013, 16:34
کرنل رو فلش زدم مرحله3 خب الان گیوشی رو روشن کنم مرحله 4 رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

JIMA
08-04-2013, 16:37
کرنل رو فلش زدم مرحله3 خب الان گیوشی رو روشن کنم مرحله 4 رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

فعلا بجای اینکه اون مراحل رو انجام بدید مستقیم با این روش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955) روت کنید(تو سایت منبع گزارش شده که جواب میده)

اگه احیانا جواب نداد طبق مراحل پست قبل عمل کنید

amin4562
11-04-2013, 15:50
سلام.neo l رو از اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955 به راحتی روت کردم.
اما سوپریوزر فقط به setcpu اجازه فعالیت داده.به link2sd اجازه نداده!!!!!!چکار کنم؟

JIMA
11-04-2013, 16:12
سلام.neo l رو از اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955 به راحتی روت کردم.
اما سوپریوزر فقط به setcpu اجازه فعالیت داده.به link2sd اجازه نداده!!!!!!چکار کنم؟

برنامه superuser رو باز کن
و در قسمت apps رو برنامه link2sd ضربه بزن و در قسمت Access گزینه Grant یا Allow رو انتخاب کن و بعد save کن

artoor32
18-05-2013, 11:58
پچ فیکسی واسه مشکل کانتکت ها نیست بعد از روت ؟ با گوکانتکت کپی میکنم بعد از چند ساعت پاک میشن.توی مسیجینگ هم دیگه نشون داده نمیشن! بیلد نامبر 631

JIMA
18-05-2013, 13:42
پچ فیکسی واسه مشکل کانتکت ها نیست بعد از روت ؟ با گوکانتکت کپی میکنم بعد از چند ساعت پاک میشن.توی مسیجینگ هم دیگه نشون داده نمیشن! بیلد نامبر 631

نه چیزی پیدا نکردم
از روش زیر برا روت استفاده کنید راحتتره:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955

artoor32
18-05-2013, 17:25
نه چیزی پیدا نکردم
از روش زیر برا روت استفاده کنید راحتتره:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955

رو بیلد نامبر 631 ج نداد فدات

JIMA
18-05-2013, 18:07
رو بیلد نامبر 631 ج نداد فدات

بخوبی جواب میده
حتی تو همون تاپیکش یکی از کاربرا گفته که رو 631 جواب داده

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=273955&p=3611135&viewfull=1#post3611135

artoor32
18-05-2013, 20:30
واسه من که هیچ اتفاقی نمیفته.شاید روی رام های فلش تول کار میکنه.من با اسیتول رام منو فول فارسی میزنم.قبلا با یه ارک اس هم همین مشکل رو داشتم....مرسی دوست عزیز.

parvizb7
12-06-2013, 17:33
با همین نرم افزاری که دادین راحت روت شد.اما حالا که میخوام آنلاک کنم نمیدونم چجوری برم توی فست بوت.
هر چی میزنم نمیره. گوشیم نئو ال هستش. لطفا سریعتر بهم بگین. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parvizb7
12-06-2013, 17:39
با همین نرم افزاری که دادین راحت روت شد.اما حالا که میخوام آنلاک کنم نمیدونم چجوری برم توی فست بوت.
هر چی میزنم نمیره. گوشیم نئو ال هستش. لطفا سریعتر بهم بگین. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم پیدا کردم.برای دوستانی که نمیدونن مینویسم.

دکمه سمت راست.همونکه ذره بین روشه. دکمه سرچ رو بگیرین و کابل رو بزنین میره تو فست بوت و چراغ آبی میشه.

برای نئو ال

soroush-hunter
20-06-2013, 14:52
سلام و خسته نباشید.من خیلی مبتدی ام.ویندوز فون داشتم الانم یه نئو ال خریدم.
میشه بدونم این روت به چه کاری میاد؟اصلا چی هست؟
با روت کردم اطلاعات گوشی کلا پاک میشه؟
بعد از روت کردن میتونم اس دی کارتو به عنوان مموری داخلی بهش بفمونم؟آخه حجم مموری داخلی نئو خیییلی کمه

mehran1989
07-02-2014, 15:05
آقا سلام
من یه مشکل دارم وقتی با کسی تماس میگیرم با گوشیم, وقتی گوشیو میگیرم دم گوشم صفحه گوشی خاموش میشه و دیگه نمیتونم صفحشو روشن کنم تا وقتی که طرف مقابل قط کنه
ینی اگه اون قط نکنه همینجوری ارتباط برقراره
کمک کنید لطفا

MOSIFA
11-02-2014, 13:59
سلام و خسته نباشید.من خیلی مبتدی ام.ویندوز فون داشتم الانم یه نئو ال خریدم.
میشه بدونم این روت به چه کاری میاد؟اصلا چی هست؟
با روت کردم اطلاعات گوشی کلا پاک میشه؟
بعد از روت کردن میتونم اس دی کارتو به عنوان مموری داخلی بهش بفمونم؟آخه حجم مموری داخلی نئو خیییلی کمه

روت یعنی دسترسی به فایل های سیستمی، اگر روت کنید دیگه هیچ محدودیتی برای شخصی سازی ندارید! چون پیش نیاز نصب خیلی از نرم افزار ها یا مود ها و پچ ها همین دسترسی داشتن به روت هست.
روت کردن هیچ ربطی به پاک شدن اطلاعات گوشی نداره، کلا روت کردن هیچ خطری نداره!
بله.


آقا سلام
من یه مشکل دارم وقتی با کسی تماس میگیرم با گوشیم, وقتی گوشیو میگیرم دم گوشم صفحه گوشی خاموش میشه و دیگه نمیتونم صفحشو روشن کنم تا وقتی که طرف مقابل قط کنه
ینی اگه اون قط نکنه همینجوری ارتباط برقراره
کمک کنید لطفا
این ویژگی بخاطر وجود سنسور proximity هست، البته قاعدتا باید وقتی گوشی رو از دم گوشتون کنار می دید و توی دستتون میگیرید باید صفحه روشن بشه!
شما باید این ویژگی رو غیر فعال کنید، دقیق یادم نیست کجاست اما باید توی Settings > Calls-> Advanced باشه.

arsalankheradma
14-04-2014, 16:13
سلام
من گوشی رو با Eroot روت کردم ولی میخوام بوت لودر رو باز کنم این error رو میده:
Unlock phone requested
Failed <remote : oem unlock failed
finished . total time : -0.000s
من این کارو با fastboot و SEBootloader و FlashTools کردم ولی نشد
در Configuration چک کردم و yes هست
لطفا کمکم کنید!
Help !