PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] روت کردن Acro s برای بوت لودر باز و بسته



LOVE Story
15-09-2012, 12:26
با سلام خدمت دوستان عزیز



تمامی روش های موجود روت در این تاپیک قرار میگیرد


پست دوم برای بوتلودر باز و بسته بجز بیلد 55
پست سوم برای بوت لودر باز و بسته
پست چهارم برای بوت لودر باز

LOVE Story
25-12-2012, 10:12
با سلام خدمت دوستان عزیز


بالاخره روش خوب و راحتی برای روت کردن رام های ICS و JB ایجاد شد.
در این روش از Backup/Restore موجود در سرویس ADB استفاده شده.

برای گوشی هایی مانند S, SL, T, P , Acro S, Ion , Tipo , Tablet S, Go, Sola, U که سونی از نرم افزار خودش برای Backup استفاده می کنه هم کار می کنه، منتها باید در حسن اجرای اسکریپت گزینه مربوط به خودشون رو انتخاب کنید.

توجه مهم

با این روش قادر ب روت بیلد 55 نخواهید بود لطفا سوال نفرمایید

نکات:

-Backup هایی که قبلا با نرم افزار Backup/Restore سونی گرفتید ، پاک می شن.
-همه اطلاعات گوشیتون بدون هیچ مشکلی باقی می مونند.
-برای Bootloader های Lock و Unlock هم کار می کنه.

-----------------------------------------------------------------
مراحل روت کردن :

1- این فایل رو دانلود کنید و با 7zip اون رو Unzipe کنید.

Root__v17_uploaded_by_hesam.zip (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/SnfKNAQYmv/root-v17-uploaded-by-hesam.zip)

2-فایل RunMe.bat رو اجرا کنید و مراحل رو طبق دستورات اسکریپت ادامه بدید.

دستورات اسکریپت :

3- عدد متناسب با نوع گوشیتون رو وارد کنید . برای Xperia S عدد 2 (LT26) رو وارد کنید.

4- در حالی که گزینه USB Debugging رو فعال کردین، گوشی رو به کامپیوتر متصل کنید. منتظر شید تا کارش تموم شه ( چند ثانیه بیشتر طول نمی کشه)

متنی شبیه این رو بعد اتمام این مرحله خواهید داشت:
-----------------

Please connect device with ADB-Debugging enabled now....
3832 KB/s (1085140 bytes in 0.276s)
2729 KB/s (22364 bytes in 0.008s)
3693 KB/s (843503 bytes in 0.223s)
3428 KB/s (73728 bytes in 0.021s)
Please take your device, open Backup and Restore App from Menu. Select the backu
p named RootMe and restore it!
If all is successful i will tell you, if not this shell will run forever.
-----------------
5- از منو ، برنامه Backup & restore رو اجرا کنید و از قسمت RESTORE در Select record to restore گزینه RootMe رو انتخاب کنید و بعد روی Restore کلیک کنید. پیغامی که میده رو OK کنید.
گوشی ریست می شه. صبر کنید تا گوشی بالا بیاد (توجه کنید که پنجره CMD رو تا اتمام کار نبندید.)

تذکر:

اگر برنامه بکاپ و ریستور ب طور پیش فرض روی گوشیتون نصب نیست ابتدا از لینک زیر اونو دریافت و نصب کنید.


Backup-Restore ICS.apk (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1374710&d=1349343630)


6-نوشته های مثل این توی پنجره CMD میاد
-----------------

Good, it worked! Now we are rebooting soon, please be patient!
Waiting for device to come up again....
43+1 records in
43+1 records out
22364 bytes transferred in 0.006 secs (3727333 bytes/sec)
1647+1 records in
1647+1 records out
843503 bytes transferred in 0.151 secs (5586112 bytes/sec)
You can close all open command-prompts now!
After reboot all is done! Have fun with Root!
Bin4ry
Press any key to continue . . .
-----------------
تمام

JIMA
25-12-2012, 10:25
در این روش برای روت کردن Acro s 4.0.4 از رام Acro HD 2.3.7 استفاده میشود.


ملزومات:
*رام Acro HD 2.3.7
*رام Acro s 4.0.4
*برنامه Rooting kit برای روت کردن
*تمام بوت لودر ها
*unknown sourcesو usb debugging و stay awake فعال باشند و screen timeout=30 دقیقه تنظیم شود و باطری حداقل 80% شارژداشته باشد و از live wallpaper هم استفاده نکنید!(در طول روند روت کردن نباید صفحه نمایش خاموش شود)


مراحل:
1-رام 2.3.7 را با استفاده از فلش تولز فلش کنید(تمام wipe ها(ستون wipe ها) را بزنید و بقیه را uncheck کنید)
2-بعد از نصب رام ،گوشی را روشن کنید و در حالی که usb debugging فعال است ،گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
3-فایل step1.bat را اجرا کنید.
4-رام 4.0.4 را با استفاده از فلش تولز فلش کنید(هیچ یک از wipe ها را انجام ندهید و گزینه no final verification را تیک بزنید)
5-بعد از نصب رام ،گوشی را روشن کنید و با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
6-فایل Step2.bat را اجرا کنید (در حین انجام این مرحله با پیعام های زیادی مثل "pushing SuperSU" روبرو میشوید و همچنین گوشی ریستارت خواهد شد)

***Enjoy full root ***


آخرین ورژن فلش تولز به همراه آموزش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=227424)

لینک دانلود ملزومات روت
Acro HD 2.3.7 ROM (http://www.unibytes.com/yhRG.am9th-Lqw-Us4P3UgBB)
Acro s LT26w 6.1.A.1.58 (http://uploaded.net/file/zk8odftj)
Rooting kit (http://www.mediafire.com/?o1v2o6afuoc1w33)

***تذکر:بنده و سایت موبایلستان هیچگونه مسئولیتی در قبال بروز مشکلات احتمالی نخواهیم داشت***

منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1834291)

JIMA
25-12-2012, 12:09
با سلام


در این تاپیک نحوه روت کردن Acro s بیلد A.2.55 را توضیح خواهم داد.
توجه:این روش برای کاربرانی است که بوتلودر گوشی آنها باز است .کاربرانی که بوتلودر گوشی آنها بسته است روشی که در تاپیک مربوط به Xperia miro (اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259426)) توضیح داده ام را تست کنید و لطف بفرمائید نتیجه آن را اعلام کنید. با تشکر

ملزومات
نصب بودن Firmware 6.1.A.2.55
فایل Rootphone.zip
کرنل رسمی A.2.55 دارای ریکاوری

مراحل
1-فایل Rootphone.zip را دانلود و در Sdcard کپی کنید.
2-کرنل رسمی A.2.55 دارای ریکاوری را از طریق fastboot فلش کنید.
3-گوشی را ریستارت کنید و وارد ریکاوری شوید سپس در منوی ریکاوری با دستور Install zip from SD card فایل Rootphone.zip را نصب نمائید.
4-گوشی رو ریستارت کنید و تمام

لینک دانلود ملزومات

Rootphone.zip (https://www.box.com/s/d2068a7ad573142d52ef)
AcroS Kernel 6.1.A.2.55 with CWM (http://www.mediafire.com/?zuzatcl3it3zce7)

منبع (http://secafe.vn/threads/90384/)

alireza8531
25-12-2012, 16:51
ورژن 55 با این روش روت نمیشه/
از این رام استفاده کنید/هم روته هم ریکاوری نصبه
[ics]رام رسمی acro s 6.1.a.2.55 + root + cwm with locked bootloader (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259388)


برای روت build 6.1.a.2.55 روش زیر را امتحان کنید (لطفا نتیجه ش رو اعلام کنید):
اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3417563#post3417563)

سلام
من شرایط اولیه هیچ کدام از روشهای گفته شده رو ندارم
باید راهی باشه که مستقیما 2.55 رو روت کنم.
ورژن 18 نرم افزار روت معرفی شده رو هم گرفتم ولی باز ریستور نشد!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

JIMA
25-12-2012, 18:42
سلام
من شرایط اولیه هیچ کدام از روشهای گفته شده رو ندارم
باید راهی باشه که مستقیما 2.55 رو روت کنم.
ورژن 18 نرم افزار روت معرفی شده رو هم گرفتم ولی باز ریستور نشد!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ورژن های قبلی acro s با روش این تاپیک براحتی روت میشن
وقتی میخوای روت کنی ارور خاصی میده؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

JIMA
25-12-2012, 20:10
سلام
من شرایط اولیه هیچ کدام از روشهای گفته شده رو ندارم
باید راهی باشه که مستقیما 2.55 رو روت کنم.
ورژن 18 نرم افزار روت معرفی شده رو هم گرفتم ولی باز ریستور نشد!!!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

روش زیر رو امتحان کن:

اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3418045#post3418045)

alireza8531
26-12-2012, 09:46
ورژن های قبلی acro s با روش این تاپیک براحتی روت میشن
وقتی میخوای روت کنی ارور خاصی میده؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

سلام
پیغام که نمی داد فقط وقتی من کلید ریستور رو میزدم هیچ ریستوری صورت نمی گرفت و نرم افزار روت هم همینطور منتظر میموند و من مجبور به بستن برنامه بودم.

درنهایت یه دیروز یه رام عربی ورژن 2.45 ریختم و با نرم افزلر سونی به 2.50 اپدیت کردم و با همین نرم افزار روتش کردم وتمام.
ورژن 2.55 رو هم بی خیال شدم.

برا مشکل وایفای هم صحبت بعضی از دوستان درست بود.
یعنی نیازی به wifix manager نیست فقط قبل از خاموش و روشن کردن باید وایفای رو خاموش کنیم.
چون کلا وقتی سیم کارت در حال اتصال و شناخته شدن باشه، حالا در هر حالت، اگر وایفای روشن باشه وایفای دچار مشکل میشه و مجبور به خاموش و روشن کردن گوشی میشیم.

دوستان دقت کنن وقتی وایفای مشکل داره و میخواید خاموشش کنید که گوشی رو ریستارت کنید تا مشکلش حل بشه،، در این حالت خاموش شدن وایفای گاهی تا یک دقیقه طول میکشه.
وتا کلید درحالت خاموشی قرار نگرفت و مطمئن نشدید که وایفای خاموش شده از منو خارج نشید چون دوباره روشن میمونه.
این بود تجربه من
ممنون:bt:

kzmx
07-01-2013, 19:53
بیلد گوشی من 45 هست الآن میخاد به 50 آپدیتش کنه.
بزارم بشه ؟ مورد بدی نداره بیلد 50 ؟
با روش پست 2 میشه روتش کرد؟

omid_105
07-01-2013, 19:59
سلام
این برنامه روت دو تا گزینه بیشتر نداره normal وspecial برنامه رستور هم رو اندروید 4 نصب میشه اما اجرا نمیشه

JIMA
07-01-2013, 20:05
بیلد گوشی من 45 هست الآن میخاد به 50 آپدیتش کنه.
بزارم بشه ؟ مورد بدی نداره بیلد 50 ؟
با روش پست 2 میشه روتش کرد؟

رام 55 هم تو بخش رامها موجوده بهتره دانلود كني و با فلش تولز فلش كني
با روش هاي 2 يا 3 احتمالا روت ميشه اگه نشد روش زير رو امتحان كنيد:

اينجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259429)

يا اينكه از اين تاپيك (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259388) رام رو دانلود و طبق روش گفته شده در آن رام 55 روت شده و داراي منوي ريكاوري رو نصب كني

kzmx
07-01-2013, 20:10
سلام
این برنامه روت دو تا گزینه بیشتر نداره normal وspecial برنامه رستور هم رو اندروید 4 نصب میشه اما اجرا نمیشه

من مشکل شما رو داشتم
مشکلاز نبود درایور گوشی رو کامپیوترم بود
PC Companion نصب کردم بعد مرحله ها همونطور که گفتند رفتم روت شد
درضمن شما باید برای این گوشی گزینه 1 رو انتخاب کنید.

JIMA
07-01-2013, 20:20
سلام
این برنامه روت دو تا گزینه بیشتر نداره normal وspecial برنامه رستور هم رو اندروید 4 نصب میشه اما اجرا نمیشه

اينجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3438392&postcount=3) جواب دادم

JIMA
11-01-2013, 11:36
سلام ممنون
درایور رو نصب کردم مراحل اجرا شد اما اون گزینه backupو اون root نیومد که انتخاب کنم دو تا گزینه اومد که یکیش restorبود و dont restor رستور رو زدم یه بار گوشی ریستارت شد ولی روت نشده


هر جا که میرسی نباید سوال کنی گوشی شما مگه miro نیست؟!!
اینجا بخش
acro s
تو تاپیک روت کردن miro جواب دادم

Sent from my LT22i

Vahid_ath
17-01-2013, 04:04
با سلام


در این تاپیک نحوه روت کردن Acro s بیلد A.2.55 را توضیح خواهم داد.
توجه:این روش برای کاربرانی است که بوتلودر گوشی آنها باز است .کاربرانی که بوتلودر گوشی آنها بسته است روشی که در تاپیک مربوط به Xperia miro (اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259426)) توضیح داده ام را تست کنید و لطف بفرمائید نتیجه آن را اعلام کنید. با تشکر

ملزومات
نصب بودن Firmware 6.1.A.2.55
فایل Rootphone.zip
کرنل رسمی A.2.55 دارای ریکاوری

مراحل
1-فایل Rootphone.zip را دانلود و در Sdcard کپی کنید.
2-کرنل رسمی A.2.55 دارای ریکاوری را از طریق fastboot فلش کنید.
3-گوشی را ریستارت کنید و وارد ریکاوری شوید سپس در منوی ریکاوری با دستور Install zip from SD card فایل Rootphone.zip را نصب نمائید.
4-گوشی رو ریستارت کنید و تمام

لینک دانلود ملزومات

Rootphone.zip (https://www.box.com/s/d2068a7ad573142d52ef)
AcroS Kernel 6.1.A.2.55 with CWM (http://www.mediafire.com/?zuzatcl3it3zce7)

منبع (http://secafe.vn/threads/90384/)
خیلی ممنون
من با این روش دستگاهو روت کردم
بدون کرنل رسمی از کرنل Xperia SSpeed استفاده کردم
همینکه کرنل ریکاوری داشته باشه انجام میشه
:df:

herogame
10-02-2013, 19:30
با سلام


در این تاپیک نحوه روت کردن acro s بیلد a.2.55 را توضیح خواهم داد.
توجه:این روش برای کاربرانی است که بوتلودر گوشی آنها باز است .کاربرانی که بوتلودر گوشی آنها بسته است روشی که در تاپیک مربوط به xperia miro (اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=259426)) توضیح داده ام را تست کنید و لطف بفرمائید نتیجه آن را اعلام کنید. با تشکر

ملزومات
نصب بودن firmware 6.1.a.2.55
فایل rootphone.zip
کرنل رسمی a.2.55 دارای ریکاوری

مراحل
1-فایل rootphone.zip را دانلود و در sdcard کپی کنید.
2-کرنل رسمی a.2.55 دارای ریکاوری را از طریق fastboot فلش کنید.
3-گوشی را ریستارت کنید و وارد ریکاوری شوید سپس در منوی ریکاوری با دستور install zip from sd card فایل rootphone.zip را نصب نمائید.
4-گوشی رو ریستارت کنید و تمام

لینک دانلود ملزومات

rootphone.zip (https://www.box.com/s/d2068a7ad573142d52ef)
acros kernel 6.1.a.2.55 with cwm (http://www.mediafire.com/?zuzatcl3it3zce7)

منبع (http://secafe.vn/threads/90384/)

دوست عزیز این روش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ تست شده هست ؟ من الان به 55 آپدیت کردم بخوام روت کنم این جواب میده ؟ اطلاعات گوشیم میپره ؟

herogame
10-02-2013, 19:33
خیلی ممنون
من با این روش دستگاهو روت کردم
بدون کرنل رسمی از کرنل Xperia SSpeed استفاده کردم
همینکه کرنل ریکاوری داشته باشه انجام میشه
:df:

عزیز میشه بگی که اطلاعات میپره یا نه ؟ میشه بگین این "2-کرنل رسمی a.2.55 دارای ریکاوری را از طریق fastboot فلش کنید." دقیقا با چی از کجا انجام میشه ؟

JIMA
10-02-2013, 19:41
دوست عزیز این روش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ تست شده هست ؟ من الان به 55 آپدیت کردم بخوام روت کنم این جواب میده ؟ اطلاعات گوشیم میپره ؟

اگه بوتلودرت بازه نه چیزی پاک نمیشه(اگه بسته ست ،با باز کردن بوتلودر گوشی فکتوری ریست میشه)
بله این دوستمون و کاربران زیادی با این روش گوشیشون رو روت کردن و مشکلی نداره


عزیز میشه بگی که اطلاعات میپره یا نه ؟ میشه بگین این "2-کرنل رسمی a.2.55 دارای ریکاوری را از طریق fastboot فلش کنید." دقیقا با چی از کجا انجام میشه ؟

نصب كرنل كاستوم ازطريق فلش تولز:

ابتدا بايد گوشي را به حالت Fastboot ببريد،به اينصورت كه گوشي را خاموش كنيد و دكمه افزايش صدا را نگه داريد و سپس كابل را به PC وصل كنيد ،وقتي كه چراغ LED آبي شد كليد افزايش صدا را رها كنيد.

سپس از داخل نرم افزار فلش تولز ،روي علامت صاعقه كليك كنيد و گزينه Fastboot را انتخاب كنيد ،در پنجره ظاهر شده گزينه select a kernel to flash را انتخاب كنيد و كرنلي كه ميخواهيد فلش كنيد را انتخاب نمائيد.

herogame
10-02-2013, 20:17
اگه بوتلودرت بازه نه چیزی پاک نمیشه(اگه بسته ست ،با باز کردن بوتلودر گوشی فکتوری ریست میشه)


واسه من نوشته
bootloader unlock allowed:yes
این یعنی الان بازه ؟ فایلهام پاک نمیشه ؟

JIMA
10-02-2013, 22:03
واسه من نوشته
bootloader unlock allowed:yes
این یعنی الان بازه ؟ فایلهام پاک نمیشه ؟

نه این یعنی بسته ست ولی میتونی باز کنی
که با بازکردن،فکتوری ریست میشه

Sent from my LT22i

S_T
13-02-2013, 19:29
سلام

دوستان یکی کمک کنه من چه عددی را باید در اسکریپت وارد کنم وچه جوری گوشیم acro s

اینم لینک چیزی که میگم

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=818747&stc=1&d=1360774657

عدد 2 را که میزنم

بعدش دوباره 2 را بزنم درسته؟

JIMA
13-02-2013, 20:04
سلام

دوستان یکی کمک کنه من چه عددی را باید در اسکریپت وارد کنم وچه جوری گوشیم acro s

اینم لینک چیزی که میگم

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=818747&stc=1&d=1360774657

عدد 2 را که میزنم

بعدش دوباره 2 را بزنم درسته؟

عدد 1 رو بزن

S_T
13-02-2013, 20:09
ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادی :ax:

یعنی اول 2 را بزنم بعد 1 را

لینک را اصلاح کردم:merci:

JIMA
13-02-2013, 21:18
ممنون از اینکه به این سرعت جواب دادی :ax:

یعنی اول 2 را بزنم بعد 1 را

لینک را اصلاح کردم:merci:

نه عزیزم
کلا یه بار توی این برنامه باید عدد وارد کنی اون هم عدد 1

Sent from my LT22i

S_T
13-02-2013, 21:42
سلام

:123:

آقا دست گلتون درد نکنه روت شد :bo::dq::bo:

pariseiran
26-02-2013, 11:40
پست چهارم Rootphone.zip

داونلود نمیشه لطفا بررسی کنید

JIMA
26-02-2013, 11:44
پست چهارم Rootphone.zip

داونلود نمیشه لطفا بررسی کنید

مشکلی نداره به v_pn نیاز داره

اینجا (http://ubuntuone.com/5kqNq8cNwA5pnRaTWG7r4H) هم آپلود کردم

pariseiran
26-02-2013, 11:58
ممنون از xda یافتم لینکشو الان یه مشکل من این فایل Firmware 6.1.A.2.55
که کرنل حاوی ریکاوری هست رو داونلود کردم پسوندش زیپ میباشد
داخلش هیچ فایلی شبیه به فایل های کرنل نیست چجوری این فایل زیپ رو با فلش تولز نصبش کنم ؟

pariseiran
26-02-2013, 12:17
ممنون از xda یافتم لینکشو الان یه مشکل من این فایل Firmware 6.1.A.2.55
که کرنل حاوی ریکاوری هست رو داونلود کردم پسوندش زیپ میباشد
داخلش هیچ فایلی شبیه به فایل های کرنل نیست چجوری این فایل زیپ رو با فلش تولز نصبش کنم ؟

با این دستور ریکاوری رو هم نصب کردم : Fastboot flash boot kernel-cwm.elf

گفتم شاید به درد کسی هم بخوره

الان یه سوال جدید ایا ریکاوری تاچ برای اکرو داریم یا نه :bp:

JIMA
26-02-2013, 12:55
با این دستور ریکاوری رو هم نصب کردم : Fastboot flash boot kernel-cwm.elf

گفتم شاید به درد کسی هم بخوره

الان یه سوال جدید ایا ریکاوری تاچ برای اکرو داریم یا نه :bp:

تا این لحظه نه من چیزی تو xda پیدا نکردم

pariseiran
26-02-2013, 17:13
ببخشید هرچی میگردم تو بخش پرسش و پاسخ یا مشکلات عمومی رو نمیبینم اگه هست لینکشو میشه لطف کنید ؟

چون من همین دیروز خریدم این گوشی رو یه 4 سالی هم میشه با سونی قهر کرده بودم نداشتم :دی

میخواستم بدونم اخرین ورژن رام رسمی و بهترین کاستوم رام چی هست تو بخش رام ها زیاده ولی بی باگ ترین کاستوم و جدیدترین راسمی رو میخوام
اگه یه تاپیک پرسش و پاسخ عمومی باشه اونجا میپرسم

JIMA
26-02-2013, 17:48
ببخشید هرچی میگردم تو بخش پرسش و پاسخ یا مشکلات عمومی رو نمیبینم اگه هست لینکشو میشه لطف کنید ؟

چون من همین دیروز خریدم این گوشی رو یه 4 سالی هم میشه با سونی قهر کرده بودم نداشتم :دی

میخواستم بدونم اخرین ورژن رام رسمی و بهترین کاستوم رام چی هست تو بخش رام ها زیاده ولی بی باگ ترین کاستوم و جدیدترین راسمی رو میخوام
اگه یه تاپیک پرسش و پاسخ عمومی باشه اونجا میپرسم

کلوپ (forum.mobilestan.net/showthread.php?t=258595&page=169)

به نظر من بهترین و بی باگ ترین رام ، رام رسمیه(بیلد 55)

H120d
25-03-2013, 13:51
سلام ، دوستان گوشی من بیلد 55 هستش و بوت لودر هم هنوز دست نزدم بهش ، با چه کدی میشه فهمید باز هست یا نه ؟ میشه بدون باز کردن روت کرد ؟؟

JIMA
25-03-2013, 15:41
سلام ، دوستان گوشی من بیلد 55 هستش و بوت لودر هم هنوز دست نزدم بهش ، با چه کدی میشه فهمید باز هست یا نه ؟ میشه بدون باز کردن روت کرد ؟؟

برای اطلاع از باز یا بسته بودن بوتلودر، شماره *#*#7378423#*#* را شماره گیری کنید، سپس مسیر Service info > Configuration را دنبال کنید ، اگر در قسمت Rooting Status عبارت Bootloader unlock allowed=yes نوشته باشد، یعنی بوتلودر بسته است ولی امکان بازکردن آن را خواهید داشت.
اگر عبارت Bootloader unlock allowed=No نوشته باشد، یعنی بوتلودر بسته است و امکان بازکردن آن وجود نخواهد داشت(به ندرت این حالت پیش میاد)
و اگر بوتلودر باز باشد عبارت Bootloader unlocked=yes را مشاهده خواهید کرد.


روش روت بیلد 55 بدون باز کردن بوتلودر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3575957#post3575957)

pariseiran
08-04-2013, 14:17
داداش بخش اکرو اس سوال جواب هاش تاپیک جدا نداره ؟
اکرو اس چطوری میره روی فلش مود؟
و یا چطوری میره روی فست بوت ؟

JIMA
08-04-2013, 15:01
داداش بخش اکرو اس سوال جواب هاش تاپیک جدا نداره ؟
اکرو اس چطوری میره روی فلش مود؟
و یا چطوری میره روی فست بوت ؟

نه بخش جدا نداره
به امضام قسمت لینکهای مفید مراجعه کنید
سوالاتتون رو تو بخش پرسش و پاسخ S,Sl,Acro s,Ion مطرح کنید

Sent from my LT22i

forevernow
06-10-2014, 03:46
سلام دوستان من گوشیم acro s هست
طبق چیزایی که توی این 4 صفحه خوندم بوتلودر گوشیم بسته ولی میشه باز کزد
بیلد 55 نمیدونم چیه :دی ولی واسه من فک کنم 1.96 باشه من با روش اول که برنامه runme بود زدم ولی ریستور میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن شدیدا نیاز به روت کردن دستگاه دارم ( در حد مبتدی توضیح بدید:fl: )

JIMA
09-10-2014, 15:38
سلام دوستان من گوشیم acro s هست
طبق چیزایی که توی این 4 صفحه خوندم بوتلودر گوشیم بسته ولی میشه باز کزد
بیلد 55 نمیدونم چیه :دی ولی واسه من فک کنم 1.96 باشه من با روش اول که برنامه runme بود زدم ولی ریستور میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن شدیدا نیاز به روت کردن دستگاه دارم ( در حد مبتدی توضیح بدید:fl: )

با یکی از دو روش زیر، روت کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با برنامه Kingo Android ROOT (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=301670)
روت بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با استفاده از برنامه VRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300522)

forevernow
12-10-2014, 04:15
با یکی از دو روش زیر، روت کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با برنامه Kingo Android ROOT (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=301670)
روت بسیاری از گوشی های اندرویدی با یک کلیک با استفاده از برنامه VRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300522)


مرسی دوست عزیز تونستم با برنامه vroot گوشیمو خیلی راحت روت کنم
ببخشید یه سوال دیگه برنامه اسکرین ریکوردر رو اجرا میکنم میگه باید root access بشه چیکار باید کنم :دی ؟؟
بازم ممنونم دوست عزیز دیگه کلا نا امید شده بودم