PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نصب ریکاوری CWM بر Acro s بدون بازکردن بوتلودر



JIMA
24-12-2012, 23:10
برای نصب این ریکاوری باید گوشی شما روت باشد.
نحوه نصب ریکاوری:
فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید ، گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید سپس فایل install.bat را اجرا نمائید.

در این ریکاوری full wipe نکنید احتمال بریک شدن وجود دارد.

لینک دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/usQGFi3AIB/cwm-for-xperia-2012.zip)

marshal15
04-01-2013, 13:49
من نصب کردم ولی نمیدونم چرا تو محیط ریکاوری نمیره/باید کابل درایور یا نرم افزار خاصی نیاز داره؟

JIMA
04-01-2013, 15:01
من نصب کردم ولی نمیدونم چرا تو محیط ریکاوری نمیره/باید کابل درایور یا نرم افزار خاصی نیاز داره؟

نه نیازی به نرم افزار خاصی نداره
گوشی رو خاموش کن
بعد از اینکه گوشی رو روشن کردی کلید افزایش صدا رو چند بار بزن وارد ریکاوری میشه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

alireza8531
04-01-2013, 18:31
برای نصب این ریکاوری باید گوشی شما روت باشد.
نحوه نصب ریکاوری:
فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید ، گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید سپس فایل install.bat را اجرا نمائید.

در این ریکاوری full wipe نکنید احتمال بریک شدن وجود دارد.

لینک دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/usqgfi3aib/cwm-for-xperia-2012.zip)

سلام
منظورتون از اینکه مگید فول واپ نکنید چیه؟؟؟؟؟؟

منظورتون موقع نصب رام جدید توسط فلش تولز هست؟؟؟؟ که تیک های وایپ رو نزنیم؟؟؟؟

اپدیت توسط نرم افزار سونی کاپنیون و یا اپدیت سرویس چی ؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ اصلا بوسیله اونا اپدیت میشه؟؟؟

طریقه نصبش رو گفتید طریقه حذفش رو هم لطف کنید بگید؟؟؟

ممنون میشم اگر یه جواب کامل بهم بدید.
متشکر

JIMA
04-01-2013, 20:07
سلام
منظورتون از اینکه مگید فول واپ نکنید چیه؟؟؟؟؟؟

منظورتون موقع نصب رام جدید توسط فلش تولز هست؟؟؟؟ که تیک های وایپ رو نزنیم؟؟؟؟

اپدیت توسط نرم افزار سونی کاپنیون و یا اپدیت سرویس چی ؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ اصلا بوسیله اونا اپدیت میشه؟؟؟

طریقه نصبش رو گفتید طریقه حذفش رو هم لطف کنید بگید؟؟؟

ممنون میشم اگر یه جواب کامل بهم بدید.
متشکر

منظور از فول وایپ
Wipe partition cache+wipe dalvik cache+factory data reset
از طریق ریکاوریه نه فلش تولز
البته دو وایپ اولی اشکال نداره چون من بکرات بعد از فلش کاستوم كرنل انجام میدم
نه ربطی به آپدیت از سونی کامپنیون و... نداره
ریکاوری یه برنامه کاملا لازم برا هر گوشیه هیچ مشکلی هم پیش نمیاره
نحوه حذفش : با فلش کردن کرنل رسمی یا فلش رام رسمی

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

herogame
12-02-2013, 13:09
برای نصب این ریکاوری باید گوشی شما روت باشد.
نحوه نصب ریکاوری:
فایل زیر را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید ، گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید سپس فایل install.bat را اجرا نمائید.

در این ریکاوری full wipe نکنید احتمال بریک شدن وجود دارد.

لینک دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/usQGFi3AIB/cwm-for-xperia-2012.zip)

ممنون دوست عزیز اما من اینو نصب کردم و وقتی موقع بالا اومدن گوشی ولوم پایین رو نگه میدارم گوشی بالا میاد و پایین گوشی سمت چپ مینویسه Safe Mod این همون منوی رکاوری هست ؟ اگه هست چه جوری میشه طبق گفته ی دوستمون "سپس فایل StockRom_6.1.A.2.55+root+cwm.zip را به sdcard کپی کنید و از طریق ریکاوری نصب نمائید." رو نصب کرد ؟ اگر نیست چی کار باید کنم منوی رکاوری بیاد ؟ هر کاری کردم نشد !
یه چیز دیگم اضافه کنم که بعد از نصب فایلی که گذاشتیم وفتی گوشی بالا داره میاد رو آرم سونی چند بار میزنم گوشی ریستارت میشه !!!!

herogame
12-02-2013, 14:12
ممنون دوست عزیز اما من اینو نصب کردم و وقتی موقع بالا اومدن گوشی ولوم پایین رو نگه میدارم گوشی بالا میاد و پایین گوشی سمت چپ مینویسه Safe Mod این همون منوی رکاوری هست ؟ اگه هست چه جوری میشه طبق گفته ی دوستمون "سپس فایل StockRom_6.1.A.2.55+root+cwm.zip را به sdcard کپی کنید و از طریق ریکاوری نصب نمائید." رو نصب کرد ؟ اگر نیست چی کار باید کنم منوی رکاوری بیاد ؟ هر کاری کردم نشد !
یه چیز دیگم اضافه کنم که بعد از نصب فایلی که گذاشتیم وفتی گوشی بالا داره میاد رو آرم سونی چند بار میزنم گوشی ریستارت میشه !!!!

چندین بار فایلی که شما گذاشتین رو نصب کردم اما بازم گوشی ریستارت میشد وقتی رو لوگو سونی چند بار میزدم اما یه سرچ کردم اینو پیدا کردم https://www.box.com/s/22f0feeab4e0e501e076
به ظاهر که همون فایلهایی هست که شما گذاشتین اما با نصب این مشکلم حل شد ! وارد منو ریکاوری شد گفتم شاید واسه یکی بدرد بخوره ممنون بازم

S_T
14-02-2013, 00:06
سلام

این وایپ هایی که گفتین
Wipe partition cache+wipe dalvik cache+factory data reset

هنگامی که ریکاوری را از آرم سونی میاریم بالا اتفاق میوفته

یه سوال دیگم که داشتم اینه که این ریکاوری را که نصب میکنیم جایگزین ریکاوری اصلی گوشی میشه(نمیدونم دارم درست میگم یانه راهنمایی کنید ) یعنی یه سری وایپها و .. بهشاضافه میشه

این بریک که گفتین بریک معمولیه دیگه یعنی با یه رام فلش کردن و یا کرنل روت شده ریختن حل میشه دیگه

اینجور که من فهمیدم فقط زمانی که بوت لودر را بازکنی و با گوشی up کنی بریک درست حسابی میشه و یا وقتی که یه هارد اکسترنال یا یه وسیله خارجی با ولتاژ بالا به دستگاه وسل کنیم و بقیه بریک ها را هم میشه با یه فلش رام با استفاده از فلش تولز حل کرد ؟

این cwm را از داخل گوشی هم میتونیم اجراش کنیم؟ سوالام خیلی مبتدیه شرمنده :ah:

LOVE Story
14-02-2013, 00:11
سلام
ای وایپ هایی که گفتین
wipe partition cache+wipe dalvik cache+factory data reset
هنگامی که ریکاوری را از آرم سونی میاریم بالا اتفاق میوفته
یه سوال دیگم که داشتم اینه که این ریکاوری را که نصب میکنیم جایگزین ریکاوری اصلی گوشی میشه(نمیدونم دارم درست میگم یانه راهنمایی کنید ) یعنی یه سری وایپها و .. بهشاضافه میشه
این بریک که گفتین بریک معمولیه دیگه یعنی با یه رام فلش کردن و یا کرنل روت شده ریختن حل میشه دیگه
اینجور که من فهمیدم فقط زمانی که بوت لودر را بازکنی و با گوشی up کنی بریک درست حسابی میشه و یا وقتی که یه هارد اکسترنال یا یه وسیله خارجی با ولتاژ بالا به دستگاه وسل کنیم و بقیه بریک ها را هم میشه با یه فلش رام با استفاده از فلش تولز حل کرد ؟
این cwm را از داخل گوشی هم میتونیم اجراش کنیم؟ سوالام خیلی مبتدیه شرمنده :ah:
سلام دوست عزیز

ریکاوری یه محیطه ک مواردی داخلش هست از جمله وایپ(ریست)،بکاپ ریستور ،نصب کاستوم رام و..

گوشی های سونی ریکاوری ندارن اینو نصب کنید تا داشته باشید/
گفته شده بریک میشه/4-5 نمونه بریک داریم ممکنه یکیشون اتفاق بیافته پس فکتوری وایپ نکنید/

S_T
14-02-2013, 12:14
سلام
من نصبش کردم usb debug هم فعال کردم اینم یه شات اسکرین مشکل از چیه اجرا نمیکنه وقتی گوشی را خاموش روشن مینکم از وقتی به آرم سونی میرسه تابعدش که xperia میاد همش ولم up را میزنم همزمانم صفحه را لمس میکنم برنامم اینطور که پیداس کامل نصب شده مشکل از چیه ؟
اینم لینک اسکرین
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=818872&stc=1&d=1360833139
زده سرور نات رانینگ؟
نمیدونم درست گفتم یا نه ولی باید قاعدتاً نصب شده باشه

JIMA
14-02-2013, 12:30
سلام
من نصبش کردم usb debug هم فعال کردم اینم یه شات اسکرین مشکل از چیه اجرا نمیکنه وقتی گوشی را خاموش روشن مینکم از وقتی به آرم سونی میرسه تابعدش که xperia میاد همش ولم up را میزنم همزمانم صفحه را لمس میکنم برنامم اینطور که پیداس کامل نصب شده مشکل از چیه ؟
اینم لینک اسکرین
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=818872&stc=1&d=1360833139
زده سرور نات رانینگ؟
نمیدونم درست گفتم یا نه ولی باید قاعدتاً نصب شده باشه

این لینکی هست که دوستمون چند پست قبلتر نصب کرده مشکلش حل شده شما هم اینو نصب کن:
https://www.box.com/s/22f0feeab4e0e501e076

چیز شکن میخواد

S_T
15-02-2013, 00:36
:bm:

سلام

:bo::bp::bp::bo:

ریکاوری نصب شد نمی دونم مشکل از چی بود ولی هر دو ورژن به خوبی جواب داد اول ورژن 1 نصب کردم بعد 2 را

اینم ورژن ها دوست عزیزمون مهدی(mehdie75) آپلود کرده

ورژن1: http://www.mediafire.com/?w3riaar3s9qmzmz

ولی این ریکاوری مشکل شارژ زمانی رو داره

ورژن 2:http://www.mediafire.com/?z418pzg0pt8c4aa

دراین ورژن مشکل شارژ زمانی رفع شده

فایل نصب را ریختم رودسکتاپ install.bat را اجرا کردم usb debug را تیکش زدم و دیگه تموم اینم اسکرین شات که قبلاً گرفته بودم

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=818872&stc=1&d=1360833139

همه کارا مثل قبل بود ولی فکر کنم مشکل من این بود که نمیدونستم چه جوری باید رفت به ریکاوری توجه کنن دوستانی که acro s

دارن نیازی به زدن ولم ها نیست فقط کافیه زمانی که گوشی راروشن میکنی آرم سونی که میاد چند بار صفحه را لمس کنن تمام

اگه نصب کنی همون اول که وارد ریکاوری شی بالای صفحه مینویسه v1 یا v2

واسه اکسپریا پی فکر کنم با ولوم بالا میره ریکاوری واسه اس باید وقتی لوگوی سونی اومد چندبار بزنی روی صفحه تا ریکاوری بیاد

فایل پست 1 هم کامله مشکل از من بود که نمیدونستم چه طوری میره ریکاوری

سپاس از شما دوست عزیز:bt:

:dn::mobilestan::bf:

reza_3722
17-06-2013, 22:22
احساس میکنم مصرف باتری بعد نصب زیاد شده؟ درسته؟
اگه آپگرید کنم از طریق pcc به جلی بین این ریکاوری از بین میره؟

maravan2008
18-11-2013, 11:34
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید من ریکاوریو دانلود کردم و بعد تمام این کارارو انجام دادم ولی آخر cmd ارور میداد
همینجور امتحان کردم تا یه بار درست شد ولی بعدش گوشیو خاموش روشن کردم نیومد توی منوی ریکاوری و خیلی طول کشید تا گوشی بالا بیاد
بعد فایلای داخل زیپ رو میخواستم بصورت دستی بریزم روی گوشی که موفق نشدم و حالا گوشیم همیشه شارژ باتری رو روی 1 درصد نشون میده و از فایلای قبلی هم بکاپ دارم ولی دوباره فایلای قبلیشو که کپی کردم بازم شارژ گوشیم روی 1 درصد مونده
حالا چیکار کنم؟؟؟
خواهشمندم سریع کمکم کنید
خیلی ممنونم.

x_man9989
09-01-2015, 09:32
ریکاوری برای این گوشی چقدر مصیبت داره
من یه بار تونستم وارد ریکاوری بشم به سختی
الان بنا به دلایلی مجبور شدم گوشیو دوباره فلش بزنم و روت و ریکاوریو نصب کردم و پیغام داد موفقیت امیز بود نصب
اما نمیتونم وارد محیط ریکاوری بشم
اون جایی که آرم سونی میاد چند بار تاچ میکنم بعد یه صفحه میاد که یک بک گراند(طیف رنگی) همش لود میکنه ولی نو گوشی بالا میاد و نه وارد ریکاوری میشه
مجبور میشم گوشیو خاموش کنم
چندین بار تست کردم نشد
مشکل از چی میتونه باشه؟

ضمنا با برنامه کویک بوت هم میشه از محیط گوشی وارد ریکاوری شد
خودش ریستارت میکنه و میبره
ولی اونم نمیتونه ببره
مشکل اینه اصلا مشخص نیست ریکاوری بطور کامل نصب میشه یا نه

JIMA
09-01-2015, 10:25
ریکاوری برای این گوشی چقدر مصیبت داره
من یه بار تونستم وارد ریکاوری بشم به سختی
الان بنا به دلایلی مجبور شدم گوشیو دوباره فلش بزنم و روت و ریکاوریو نصب کردم و پیغام داد موفقیت امیز بود نصب
اما نمیتونم وارد محیط ریکاوری بشم
اون جایی که آرم سونی میاد چند بار تاچ میکنم بعد یه صفحه میاد که یک بک گراند(طیف رنگی) همش لود میکنه ولی نو گوشی بالا میاد و نه وارد ریکاوری میشه
مجبور میشم گوشیو خاموش کنم
چندین بار تست کردم نشد
مشکل از چی میتونه باشه؟

ضمنا با برنامه کویک بوت هم میشه از محیط گوشی وارد ریکاوری شد
خودش ریستارت میکنه و میبره
ولی اونم نمیتونه ببره
مشکل اینه اصلا مشخص نیست ریکاوری بطور کامل نصب میشه یا نه
همزمان با تاچ صفحه، دکمه افزایش یا کاهش صدا رو هم بزنید ببینید بالا میاد

_______________
Sent by PHone

x_man9989
09-01-2015, 10:34
مشکلو یافتم
اول باید بدونیم آیا ریکاوری بطور کامل نصب شده یا نه
موقع ریستارت گوشی اگر led یکبار چشمک زد بله نصب شده
و اما چطور میشه کامل نصب نمیشه؟
قبل از نصب ریکاوری آخرین نسخه busybox را دانلود و نصب کنید
سپس برنامه busybox installer اخرین ورژن را گرفته و نصب کنید
با گوشی آنلاین شده و این برنامه را باز کنید و install را بزنید
فایلها دانلود شده و پیغام نصب کامل شد میاد
حالا ریکاوری را نصب کنید
برای ورود به محیط ریکاوری گوشیو ریستارت کنید وقتی چراغ چشمک زد یکی از دکمه ها را بزنید (برای احتیاط چند بار)
تموم