PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : storage card not working



aminzangule
28-01-2013, 22:27
لطفا راهنماییم کنید...گوشیم بعد از این که روشن میشه این پیامو میده...چیکار باید بکنم؟
با روش گلد کارد گووشی بالا اومد اما بعد از خاموش روشن کردن دوباره همین پیام و داد...رم گوشیمم عوض کردم رم خودش sandisk بود رم جدیدی که گرفتم trancsendکلاس 10 هست...با عوض کردن مموری هم تغییری حاصل نشد...گوشیمم htc mozart هست

S.H.A.H.R.O.K.H
29-01-2013, 13:42
دوست من :4:
مموریتون باید کلاس2 باشه...مشکلی نیست...
شما از یکی از دوستان بخش وین فون بخوایید که یا بهتون آموزشش رو بدن یا رو یه مموری کلاس2 سیستم عامل رو بریزن و برای شما بفرستن...البته نمیدونم امکانش هستش یا نه..

mahdi-gh
29-01-2013, 17:10
و اینکه بهتره تو بخش اختصاصی خود گوشی تاپیک بزنید تا بهتر راهنمایی بشید
من تاپیکتون رو به بخش مربوطه منتقل میکنم

N.A.J.I
29-01-2013, 20:07
این آموزش تعویض مموری:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=199864

abbas_gh68
29-01-2013, 20:28
داداش منم این مشکل را داشتم هر راهی که بگی را امتحان کردم. مشکل شما فقط و فقط مربوط به این دو مورده:
1.مموریتون خراب شده که حتما باید مموری سندیسک جایگزینش کنید چون مارک دیگه سرعت گوشی را به شدت میاره پایین و متاسفانه مموری سندیسک توی ایران وارد نشده اگه بتونید از روی گوشی های دیگه مثلا htc evo 3d بردارید
2.رابط سیم کارت و مموری که به برد گوشی متصل هست خراب شده که این یکی خوشبختانه موجوده :df:

aminzangule
30-01-2013, 19:03
مرسی از دوستان...خوم رم و عوض کردم...همون پیام و میده..رم کینگ مکس یا کینگ استون جواب میده؟
در ضمن گوشی بی رم بالا میاد...راستی بعد از عوض کردن رم کار دیکه ای لازم هست انجام بدم؟مثلا لازم هست رام بزنم؟

N.A.J.I
30-01-2013, 19:35
مرسی از دوستان...خوم رم و عوض کردم...همون پیام و میده..رم کینگ مکس یا کینگ استون جواب میده؟
در ضمن گوشی بی رم بالا میاد...راستی بعد از عوض کردن رم کار دیکه ای لازم هست انجام بدم؟مثلا لازم هست رام بزنم؟

یبار با یه گوشی سیمبین فرمت کن جواب میده...بعد ببر صفحه سه رنگ با توجه به اطلاعاتت اقدام کن

aminzangule
30-01-2013, 21:30
فرمتم کردم..
مشخصات صفحه سه رنگم اینه
pd67100
hspl1.32
cotu11ahspl

aminzangule
30-01-2013, 21:34
چرا رم گوشیم و تو تبلت آندرویدیم میزارم جواب نمیده؟منظورم رمی که ایراد دارست

peymanmoda
31-07-2013, 21:52
سلام دوستان ، گوشي من htc mozart هستش كه يه چند باري اين پيغام storage card not working را موقعي كه گوشي رو خاموش كردم داد ، بعد از چند بار خارج كردن باطري گوشي درست شد ولي دوباره همين طوري شد . . . خواستم بهم كمك كنين؟ چون فوق العاده از اين گوشي راضي هستم نميخوام از دستش بدم

EsyMankan
01-08-2013, 02:20
سلام دوستان ، گوشي من htc mozart هستش كه يه چند باري اين پيغام storage card not working را موقعي كه گوشي رو خاموش كردم داد ، بعد از چند بار خارج كردن باطري گوشي درست شد ولي دوباره همين طوري شد . . . خواستم بهم كمك كنين؟ چون فوق العاده از اين گوشي راضي هستم نميخوام از دستش بدم

مشکل از مموری کارت هست ممکنه از جاش تکون بخوره باید گوشی رو باز کنی و جای مموری رو درست کنی

peymanmoda
02-08-2013, 21:01
مموري كارت را در آوردم و يكي ديگه جايگزين كردم ولي همچنان همون مشكل رو دارم. حالا دادم يكي برام درست كنه ميگه شايد با برنامه درست بشه.
:df:

EsyMankan
03-08-2013, 00:16
مموري كارت را در آوردم و يكي ديگه جايگزين كردم ولي همچنان همون مشكل رو دارم. حالا دادم يكي برام درست كنه ميگه شايد با برنامه درست بشه.
:df:

ممکنه از رام باشه ایشالا که سخت افزاری نباشه

Reza LG
04-08-2013, 23:58
سلام فکر کنم رم باید کلاس 4 باشه 8گیگ من کلاس 4 هستش

EsyMankan
05-08-2013, 00:42
سلام فکر کنم رم باید کلاس 4 باشه 8گیگ من کلاس 4 هستش

عزیزان این مموری کارت هست نه رم مموری کارتهای کلاس 4 موجود در بازار به درد نمیخورن سرعتشون با مموری کارت کلاس 4 که رو خود گوشی هست زمین تا آسمون فرق داره یه کلاس 8 بندازید بهتر هست

Reza LG
05-08-2013, 01:09
منم منظورم از رم همون مموری کارته. :dp: من گوشی خودمو باز کردم همین روش بود

rector_zex
11-12-2013, 20:35
سلام به دوستایه گلم خواستم بگم من گوشیمو با یه رم سندیسک کلاس 10 راه انداختم یه رامم زدم خیلی خوب شده سریع برنامه هارو کپی میکنه سریعتر از کلاس 4