PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کوک شده با بیس 4.2.1 به نام CyanogenMOD10.1 [ آپدیت 25 فروردین - پست 21 ]



Arman.sarab
23-02-2013, 12:14
سلــــام !

بلاخره رام CyanogenMod10.1 با بیس 4.2.1 !


ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://d-h.st/CM2) | حجم : 150 مگـ | Server : d-h.st

Download Update (http://d-h.st/5oO)

Download Gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121212-signed.zip)

edris_p
23-02-2013, 14:19
سلام
چی کار میکنه؟ چی کار نمی کنه؟ ویژگیهاش چیه؟ سرعت ؟ باطری؟ و ... تفاوت با 4.1.2 همین سیانوژن چیه؟ چون رام 4.1.2 واقعا عالیه بخصوص با کرنل نکسوس محشره با هیچ رامی قابل قیاس نیست
آیا از رام 4.1.2 سیانوژن به این رام فرمت سیستم می خواد؟
آپدیت چیه علاوه بر رام ؟
تشکر

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
23-02-2013, 20:41
اقا ارمان یه کم بیشتر توضیح بدید:
باگ های اصلی
ورژن
توضیحات اصلی قابلیت نصب کاستوم کرنل(چون بیسش جدیده)
اون پک اپدیتی که گزاشتید واسه چیه
کی باید نصب شه
اگه چه نسخه ای هستیم اونو نصب نکنیم
و...

_ANONYMOUS_
23-02-2013, 20:45
سلام دوستان

کرنل های جلی بین روی رام های ۴.۲ نصب میشن اما گوشی روی بوت لوگو گیر می کنه !

احتمالا در ورژن بعدی کرنل نکسوس با این ورژن جدید اندروید سازگار بشه ، در اون صورت تنها کرنلی که اندروید ۴.۲ رو ساپورت میکنه نکسوس خواهد بود

Arman.sarab
24-02-2013, 12:41
اقا ارمان یه کم بیشتر توضیح بدید:
باگ های اصلی

Bluetooth , camera

ورژن

Alpha3

اون پک اپدیتی که گزاشتید واسه چیه

واسه زیبایی پست ! آپدیتـ ـه رامـ ـه دیگه ! بعد از رام نصب کنید باگـ هارو برطرف میکنه :ad:

کی باید نصب شه

اصولا آپدیت رو بعد از نصب رام نصب میکنند :au:

اگه چه نسخه ای هستیم اونو نصب نکنیم

وقتی با این ورژن معرفی کردم یعنی رو هم ورژن هم باید نصب بشه دیگه ! :dn:

و...

:dp:


جواب دادم تو نقل قول .

:ay:

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
24-02-2013, 21:52
اون مال اپدیت رو برای این پرسیدم بدونم اگه کسی تو الفا 2 هست میتونه با فلش زدن اون و دانلود نکردن کل رام به ورژن جدید بره یا نه؟
وگرنه هر کسی میدونه که اپدیت باید بعد از نصب خود رام نصب شه
حتی شما دوست عزیز

Arman.sarab
06-03-2013, 01:49
سلــــام !

ورژن Alpha4 رام CyanogenMod10

باگ رام : Bluetooth


ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://d-h.st/nzy) | حجم : 151 مگـ | Server : d-h.st

Download Gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip)




Changelog

Fixed Camera
Use bcmdhd driver
Based on 4.2.2
Sync repo
Bunch of changes I don't remember

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
07-03-2013, 15:12
سلام اقا ارمان والا اتقای درجتونو تبریک میگم دوما فکر کنم یه اشتباه کوچیکی رخ داده:
اخرین ورژن منتشر شده تو xda با همین تغییرات الفا4 نام داره ولی شما نوشتید الفا 5 لطفا اصلاح بشه

Arman.sarab
07-03-2013, 15:40
سلام اقا ارمان والا اتقای درجتونو تبریک میگم دوما فکر کنم یه اشتباه کوچیکی رخ داده:
اخرین ورژن منتشر شده تو xda با همین تغییرات الفا4 نام داره ولی شما نوشتید الفا 5 لطفا اصلاح بشه

ممنون بابت تبریک :ax:

در مورد دوم هم حق با شماست متاسفانه اشتباه کردم که الان تصحیح شد :ad:

farzad fff
08-03-2013, 02:15
سلام دوستان
این رم کرنلNexus Kernel V9.2 OC exUV BIGMEM ساپورت میکنه؟

farzad fff
08-03-2013, 06:42
رم کرنل نکسوس رو فعلا ساپورت نمیکنه اخرین ورژن رو تست کردم و بعد بوت انیمیشن fc stop android system میده ولی بدون کرنل هیچ مشکلی به جز بلوتوس نداره.
با دوربینشم خیلی حال کردم عکس برداری و فیلم برداری فول اسکرینن.عالیه

Arman.sarab
10-03-2013, 13:54
سلــــام !

ورژن Alpha5 رام CyanogenMod10

باگ رام : Bluetooth


ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://www.d-h.st/yNp) | حجم : 152 مگـ | Server : d-h.st

Download Gapps (https://docs.google.com/file/d/0B5DI0GvcuFSma095YU9MLVR6RW8/edit?usp=sharing)




Changelog

Camera preview frame rate fixed(thanks to ivendor
Wifi should work great now
Fixed VoIP
Fixed APN/data issues
Sync repo

Arman.sarab
23-03-2013, 19:17
سلــــام !

ورژن Alpha6 رام CyanogenMod10

باگ رام : Bluetooth


ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://www.d-h.st/L0W) | حجم : 153 مگـ | Server : d-h.st

Download Gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip)





Changelog

Recorded vids now play
TTS fixed
Anything Audio related is fixed
Camera is fully functional
Added storage selection to Camera
Sync repo

Arman.sarab
04-04-2013, 20:15
سلــــام !

ورژن Beta1 رام CyanogenMod10.1



ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://d-h.st/ySN) | حجم : 154 مگـ | Server : d-h.st

Download Gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip)





Changelog

Fixed Bluetooth
Fixed RIL problems
Vsync works(thanks to arco
Wifi/BT/USB tethering all works
Various updates
Sync repo

edris_p
14-04-2013, 08:27
سلام
در این ورژن اخر بلوتوث هم کار میکنه؟
کسی نصب کرده تجربه اش را بگه آیا رام خوبی است از 10 همین رام بهتره یا خیر؟
من 10 رو دارم عالیه

iman_7994
14-04-2013, 11:40
این ورژن جدیده چرا بلوتوثش خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نمیتونه به من چیزی بفرسته:cg: اخراش یا وسطاش گوشی هنگ میکنه

Arman.sarab
14-04-2013, 11:47
دوستان اگه دقت کنید توی Changelog نوشته Fixed Bluetooth ولی اگه همچنان بلوتوث باگ داره بهتره منتظر ورژن های بعد بمونید :ad:

iman_7994
14-04-2013, 12:03
wifi ham kar nemikone rahi ya tarfand khasti dare?:sign_help:

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
14-04-2013, 12:27
نوشتن پست به زبان انگلیسی خلاف قوانینه لطفا قوانین رو مطالعه فرمایید.
وای فای با اخرین نسخه wifix درست میشه

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
14-04-2013, 12:40
ورژن بتا 2 رسید

Arman.sarab
14-04-2013, 13:30
سلــــام !

ورژن Beta1 رام CyanogenMod10.1



ScreenShot - اســـکـــریــن شـــات

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821498&stc=1&d=1361610815



طریــقه ی نصب :


Full Wipe
Format System
نصب رام از طریق Install Zip From Sd Card
Full Wipe
نصب Gapps (اختیاری)
ریستارت کنید



لیــــنـــک های دانلــــــود :

لینک رام : لینک دانلود (http://d-h.st/c9F) | حجم : 155 مگـ | Server : d-h.st

Download Gapps (http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip)





Changelog

Low audio fix
New 3D drivers
New display drivers based on SGSII (Thanks to Castagna
Uses HWC 1.1 (thanks to arco
Use Erik's Phenom kernel sources with a few mods
Various updates I forgot
Based on CM10.1 M3
Sync repo

esmail2012
15-04-2013, 11:05
رامی که تو پست 21 گذاشتید که با رام پست 14 فرقی نمیکنه...! جفتش نوشته ورژن بتا 1....!

Arman.sarab
15-04-2013, 11:47
رامی که تو پست 21 گذاشتید که با رام پست 14 فرقی نمیکنه...! جفتش نوشته ورژن بتا 1....!

سلام ، لینک رام همون بتا 2 هستش ، اون بالا اشتباه نوشته شده .

لینک درسته دانلود کنید .

iman_7994
15-04-2013, 13:29
تو این ورژن جدیده بلوتوثش درست شده؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////:sign_help:

Arman.sarab
15-04-2013, 15:46
تو این ورژن جدیده بلوتوثش درست شده؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////:sign_help:

بله

alirezaqt
16-04-2013, 02:43
وای فای درست شده؟

Arman.sarab
16-04-2013, 09:33
وای فای درست شده؟

وایفای از اولش هم درست بود فقط برای تنظیم کردنش یا از آخرین نسخه Wifix استفاده کنید یا توی وایفای با تاچ دکمه چپ برید تو Advance و چین رو انتخاب کنید .

ksantori
27-04-2013, 10:36
سلام آرمان جان من اون هفته رام ultragen 1.7 نصب کردم ولی بعضی وقتها وای فای کار نمیده بعضی وقتها هم sd کارت را نمیشناسه این رام چطوره نسبت به اون ؟
خودتون چه رامی را پیشنهاد میکنی؟

iman_7994
03-05-2013, 17:40
این ورژن بتا 2 که تو این صفحه هست بلوتوثش خرابه به ماشین هم وصل نمیشه نمیشه بلوتوث داد و گرفت:sign_help:

nnavidd00
04-05-2013, 12:00
سلام
ممنونم از راهنمایی هایی که کردید
سوالم اینه که من فریمور م 2.3.6 چطور میتونم این فریمور رو که کاستوم بریزم چون رام رسمیشو پیدا نکردم

ksantori
05-05-2013, 16:47
سلام آرمان جان من اون هفته رام ultragen 1.7 نصب کردم ولی بعضی وقتها وای فای کار نمیده بعضی وقتها هم sd کارت را نمیشناسه این رام چطوره نسبت به اون ؟
خودتون چه رامی را پیشنهاد میکنی؟

Arman.sarab
05-05-2013, 22:20
سلام آرمان جان من اون هفته رام ultragen 1.7 نصب کردم ولی بعضی وقتها وای فای کار نمیده بعضی وقتها هم sd کارت را نمیشناسه این رام چطوره نسبت به اون ؟
خودتون چه رامی را پیشنهاد میکنی؟

سلام ، راستش من خودم دارم از MIUI استفاده میکنم ولی به شما SlimBean رو پیشنهاد میکنم :ad:

Mohamadsharbati
07-05-2013, 16:23
سلام.میخواستم بگم تو ورژن beta2 بلوتوث هنوز درست نشدا و موقع ارسال یا دریافت گوشی هنگ میکنه:...::spam:
نرم افزاری مثل wifix البته برا بلوتوث داریم یا نه؟؟؟؟:please::sign_help:
بیشتر اوقات وایفای هم هنگ میکنه

mahdiazizkhani
07-05-2013, 16:39
سلام.میخواستم بگم تو ورژن beta2 بلوتوث هنوز درست نشدا و موقع ارسال یا دریافت گوشی هنگ میکنه:...::spam:
نرم افزاری مثل wifix البته برا بلوتوث داریم یا نه؟؟؟؟:please::sign_help:
بیشتر اوقات وایفای هم هنگ میکنه

ایوندور گفته داره رو 4.2.2 کار میکنه
بزودی شاهد خبر های خوبی هستیم
کمی صبر کنید

Mohamadsharbati
07-05-2013, 16:57
حدود 5 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد

توی اتصال usb mas storage مشکل داره

_ANONYMOUS_
07-05-2013, 19:46
ایوندور گفته داره رو 4.2.2 کار میکنه
بزودی شاهد خبر های خوبی هستیم
کمی صبر کنید

کرنل 3.4 هم که تا حد بوت شدن پورت شده :4:

فعلا باید تا ارایش توسط ای وندور و یا کریستوفر یا آرکو یا cadtagna صبر کنیم چون اونا کار اصلی و انجام دادن و اینکه کس دیگه بیاد بزاره بر خلاف اخلاق دولپریه :4: اگه مجوز دادن خودم کمپایل میکنم و برای دوستان میزارم

کرنلو3.4 + رام 4.2.2 = پرواز اس پلاس

Mohamadsharbati
08-05-2013, 11:57
رام جدیدش هنوز نیومده؟:dy:

iman_7994
08-05-2013, 14:23
من همین رام رو دارم میخوام اور کلاک کنم چه کرنلی میشناسید که بتونه قدرت سیپیو رو به حداکثر برسونه ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟:hello::hello: میخوام اور کنم تا بتونم فایل های 1080pپخش کنم الان یه خورده تیک داره:dy::please::please::atten:

_ANONYMOUS_
08-05-2013, 15:08
من همین رام رو دارم میخوام اور کلاک کنم چه کرنلی میشناسید که بتونه قدرت سیپیو رو به حداکثر برسونه ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟:hello::hello: میخوام اور کنم تا بتونم فایل های 1080pپخش کنم الان یه خورده تیک داره:dy::please::please::atten:

:ca:

فرقی نداره زیاد ، کرنل ها همشون خوب هستن ، در ضمن پخش ویدیو زیاد به CPU بستگی نداره ! اکثرا به GPU و درایور های کرنل و egl lib ها ( یعنی همون hal ها ) بستگی داره ؛ کافیه توی بنچ مارک گرافیکی یه بار بدون اور و یه بار با اور بنچ بگیرید و نتایج رو مقایسه کنید ؛ البته به دلیلی اخیرا تو رام های CM10.1 + وضع ویدیو بهتر شده

راستی برای اینکه پخش ویدیو رو بهتر کنید توصیه میکنم renice پروسس android.proccess.media رو بالا ببرید فوق العاده تاثیر جالبی داره ) credits to M0RT3Z4 )

iman_7994
08-05-2013, 15:13
چجوزی اوم کاری که گفتی بکنم تا بتونم 1080 پخش کنم؟

_ANONYMOUS_
09-05-2013, 06:37
چجوزی اوم کاری که گفتی بکنم تا بتونم 1080 پخش کنم؟

اگه کار با ترمینال رو بلد نیستید ، این اپ رو نصب کنید

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.sci.systune&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorgani c%26utm_term%3Dsystune

به تب renice برید پروسس android.proccess.media رو انتخاب کنید و renice ش رو بیشتر کنید

ksantori
09-05-2013, 09:22
سلام من این رام رو نصب کردم راضیم فقط مشکل وا فای هست هرچقدر با wifix کار میکنم درست نمیشه از کدوم ورژن wifix استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککک:dy:

mahdiazizkhani
09-05-2013, 10:45
آخرین ورژنش

ksantori
09-05-2013, 10:49
از کجا دانلود کنم

iman_7994
09-05-2013, 11:32
اگه کار با ترمینال رو بلد نیستید ، این اپ رو نصب کنید

https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.sci.systune&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorgani c%26utm_term%3Dsystune

به تب renice برید پروسس android.proccess.media رو انتخاب کنید و renice ش رو بیشتر کنید
داداش این که پولیه مجانیش نیست؟

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
09-05-2013, 15:05
داداش این که پولیه مجانیش نیست؟

خب از جای دیگه دانلودش کنید.تو گوگل اسم برنامه رو سرچ کنید

iman_7994
09-05-2013, 17:37
داداش انجام دادم ولی 1080 نشون نمیده چیکار کنم؟؟؟:please::sign_help::sign_help:

mahdiazizkhani
09-05-2013, 18:09
داداش انجام دادم ولی 1080 نشون نمیده چیکار کنم؟؟؟:please::sign_help::sign_help:

حالا چرا گیر دادید به 1080 گوشی ما رزولوشن صفحه بالایی نداره که توش فرق بین 720 و 1080 محسوس باشه
کلا تا وقتی gpu اورکلاک نشه تقریبا کاری نمیشه کرد

_ANONYMOUS_
10-05-2013, 18:47
داداش انجام دادم ولی 1080 نشون نمیده چیکار کنم؟؟؟:please::sign_help::sign_help:

داداش renice اون اپ رو بازم زیاد کن .... هر چی بره پایین اولویت پروسس بالا میره....مثلا بزاری روی -6 فکر کنم بیاره فول اچ دی رو

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
10-05-2013, 19:21
حالا چرا گیر دادید به 1080 گوشی ما رزولوشن صفحه بالایی نداره که توش فرق بین 720 و 1080 محسوس باشه
کلا تا وقتی gpu اورکلاک نشه تقریبا کاری نمیشه کرد

اخه اقا مهدی یکی ممکنه یه فیلم بخواد رو گوشیش ببینه بعد اون فیلم فول اچ دی باشه و اچ دی هم در دسترس نباشه اونموقع به درد میخوره.
حالا بماند که کانورت کردن به اچ دی راه حله ولی خب وقت میبره حوصله سذ میره

mahdiazizkhani
10-05-2013, 21:32
یه سوال علیرضا
بخوای یه پروسسو کلا کنف یکون کنی باید چیکار کنی
نمی خواب برنامش حذذف بشه
ولی میخوام تو پس زمینه از cpu کار نکشه
یه پروسس به نام media ... هست توی جلی که هر نیم ساعت گوشی رو بیدار میکنه
تو xda زده بود قبل 2 دقیقه موزیک پخش کنید درست میشه خو ولی این که نشد راهکار
برنامشم حذف کردم موزیک پلیرو گالری و ... ترکید!!!

_ANONYMOUS_
11-05-2013, 10:36
یه سوال علیرضا
بخوای یه پروسسو کلا کنف یکون کنی باید چیکار کنی
نمی خواب برنامش حذذف بشه
ولی میخوام تو پس زمینه از cpu کار نکشه
یه پروسس به نام media ... هست توی جلی که هر نیم ساعت گوشی رو بیدار میکنه
تو xda زده بود قبل 2 دقیقه موزیک پخش کنید درست میشه خو ولی این که نشد راهکار
برنامشم حذف کردم موزیک پلیرو گالری و ... ترکید!!!

سلام برادر

1- پروسس android.proccess.media هنگام صدا زده شدن همه ی پروسس های مربط که به ماژول های media مربوط میشن اجرا میشه و چیزی نیست با قطع کردنش سایر پروسس ها زیاد اسیب نبینین :ca:

2- به همین دلیل بهترین راه اینه که توسط ivendor یا دیوید جون از داخل سورس حل بشه

3- اگه مصمم هستید دوتا روش داره :

* ارسال فرمان kill به پروسس توسط کرنل در واحد های زمانی مشخص
* فریز کردن با تیتانیوم

اولی فقط مشکل رو حل میکنه ولی برای انجام دادنش باید شل نویسی بلد باشین ،دومی مشکل رو حل میکنه اما گالری و دوربین و پلیر و .... میترکن:4:

iman_7994
11-05-2013, 15:01
داداش renice اون اپ رو بازم زیاد کن .... هر چی بره پایین اولویت پروسس بالا میره....مثلا بزاری روی -6 فکر کنم بیاره فول اچ دی رو

داداش گذاشتم-20نشد بازم

tarfand08
16-12-2013, 23:56
یه برنامه هست به اسم Go Backup برنامه ی عالیی هست اما یه قسمت داره به اسم freeze نصب کن ببین کارت رو راه میندازه