PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {برنامه} بازگشت Task manager shortcut به S3 و Note 2



S /\ E E D
23-02-2013, 17:41
سلام...


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821576&stc=1&d=1361630049

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821577&stc=1&d=1361630049

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821578&stc=1&d=1361630049

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821579&stc=1&d=1361630049

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=821580&stc=1&d=1361630049


همون طور که میدونید از اندروید 4 به بعد ما شاهد شرت کات تسک منیجر در منو نبودیم و برای باز کردن تسک منیجر باید کلید Home رو به مدت چند ثانیه بگیریم و تسک منیجر رو باز کنیم.این برنامه این شرت کات رو به منوی شما اضافه میکنه و حتی به نوتیفیکیشن بار هم اضافه میشه و در حالت پیش فرض تنظیمات برنامه وجود داره که شما این قابلیت رو هم میتونید بردارید.
این برنامه با هدف دسترسی سریع تر به تسک منیجر طراحی شده و روی گوشی های S3 و Note 2 قابل اجرا هست.


Task Manager S3 and Note 2 Shortcut 1.7.apk (https://www.dropbox.com/s/szx1s46xo42aj86/Task%20Manager%20S3%20and%20Note%202%20Shortcut%20 1.7.apk)

hadi sadeghi
06-05-2013, 00:06
قا من یه mode نصب کردم از طریق فلش برای تسک منیجیر گوشیم فکر کنم اشتباه نصبیدم حالا قسمت تسک منیجر گوشیم کار نمیکنه به هر جهت چیکار کنم؟؟
فایل اصلیشا کسی نداره؟؟بک آپ هم نگرفته بودم

R.O.L.A
06-05-2013, 09:29
قا من یه mode نصب کردم از طریق فلش برای تسک منیجیر گوشیم فکر کنم اشتباه نصبیدم حالا قسمت تسک منیجر گوشیم کار نمیکنه به هر جهت چیکار کنم؟؟
فایل اصلیشا کسی نداره؟؟بک آپ هم نگرفته بودم

بهترين كار نصب دوباره رام هست عزيز....."

hadi sadeghi
06-05-2013, 17:35
بهترين كار نصب دوباره رام هست عزيز....."
من نمیخوام فلاش بزنم که چیزیم پاک بشه رامم رسمی 4.1.2 هست نمیشه مثل این مودها که میذارت یا از گوشی دیگه پورت میکنند قسمت تسک منیجیر اصلی گوشیا از جایی گیر اورد؟؟

S /\ E E D
06-05-2013, 23:13
من نمیخوام فلاش بزنم که چیزیم پاک بشه رامم رسمی 4.1.2 هست نمیشه مثل این مودها که میذارت یا از گوشی دیگه پورت میکنند قسمت تسک منیجیر اصلی گوشیا از جایی گیر اورد؟؟

سلام

فکر نکنم راهی جز فلش زدن رام باشه...