PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش : باز کردن بوت لودر (Boot Loader ) در رام رسمی 4.1.2



enter_the_love
08-03-2013, 15:41
آموزش : باز کردن بوت لودر (Boot Loader ) در رام رسمی 4.1.2


http://tanv.site50.net/img/5eee1896752e.jpg
سلام

1- از هر چیزی که لازم داریم بک آپ بگیرید چون گوشیتون ریست فکتوری میشه

2- به setting برید و در قسمت security تیک گزینه ی unknown sources رو بزنید

3- به setting برید و در قسمت Developer options تیک گزینه ی USB debugging رو بزنید

4- فایل زیر رو دانلود و اینستال کنید
توجه کنید : این برنامه یک برنامه ی چینی هست و موقع نصب همه ی منو های اینستال از جمله next , cancel , ok , close و تمامی نوشته ها رو دری وری نشون میده پس از هوش خودتون استفاده کنید و برنامه رو نصب کنید : دی

http://www.uploadkadeh.com/?d=5139A2621

5- Fastboot drive رو دانلود کنید و روی دسکتاپ unzip کنید .

http://www.uploadkadeh.com/?d=5139A30D1

6- برنامه Zhuo DaShi رو که نصب کردید اجرا کنید ، کابل usb رو به گوشی خودتون وصل کنید و منتظر باشید که برنامه گوشی شما رو شناسایی کنه

7- گوشی که شناسایی شد، یکی از منو های بالای برنامه ، صفحه ای شبیه عکس زیر رو میاره

(یکی یکی امتحان کنید ببینید کدومه من برنامه رو پاک کردم یادم نیست D:D:)

http://tanv.site50.net/img/e052ea95dfe3.jpg
حالا روی اون جایی که توی عکس با فلش مشخص شده و نوشته bootloader کلیک کنید

8- گوشی reboot میشه و میره روی لوگوی LG
اون پایین کنار ساعت نوتیفیکشن شناختن hardware جدید میاد .

http://tanv.site50.net/img/a5a486c712a9.jpg

9- به صورت دستی درایور hardware جدید رو بهش شناسایی کنید
کامپیوتر را re start کنید و در پوشه extract شده install رو بزنید

10- زمانی که نصب درایور به پایان رسید با همچین پیغامی روی صفحه ی گوشی مواجه میشید .
http://tanv.site50.net/img/814f4e3dcf9e.jpg

11- از برنامه Zhuo DaShi خارج بشید ، کابل رو جدا کنید ، دکمه ی power رو نگه دارید تا گوشی ریبوت بشه

12- از کد 3845 مربع ستاره 880 مربع استفاده کنید و در منوی بوت لودر باز بودن اون رو چک کنید

numex_tv
08-03-2013, 18:17
باز کردن بوت لودر دقیقا به چه دردی میخوره؟؟ :sign_help:

masoud.ezati
09-03-2013, 01:01
سلام
دیدم خیلی از دوستان تو تاپیک ها و پ خ میپرسن بوتلودر باز به چه دردی میخوره و چه کاراییهای داره
خوب دوستان عزیز بوتلودر باز باشه باهاش میشه خیلی کارا کرد که در زیر به چند مورد اشاره میکنم:
۱_نصب کاستوم رام
۲_تعویض کردن کرنل

کلا بوتلودر باز باشه خیلی تغییرات میشه تو گوشی ایجاد کرد
مثلا بوتلودر باز باشه حتی میشه سیستم عامل گوشی رو عوض کرد
مثل ابونتو یا وینفون یا تایزن یا....
بشرطی که اون سیستم عامل رو مخصوص گوشی پورت کرده باشن
مثلا گوشی htc hd2 این قابلیت رو داره که هم وینفون۷ هم وینفون۸ و هم اندروید رو روش نصب کرد که همه اینها به لطف باز بودن بوتلودر هستش

golta64
09-03-2013, 14:44
من تموم این راه را میرم نصب درایور انجام میشه تو قسمت بوت لودر نرم افزار چینی یه تیک سبز میخوره اما گوشی بوت لودرش باز نمیشه(اون قسمتی که باید درایور را نصب کنیم از من پیغان نیو هارد ویر نمیده بلکه میگه درایور نصب نشد ولی خودم دستی نصب میکنم ولی هیچ پیغامی روی گوشی نمیاد و همینطور روی لوگوی ال جی میمونه)

enter_the_love
09-03-2013, 15:29
من تموم این راه را میرم نصب درایور انجام میشه تو قسمت بوت لودر نرم افزار چینی یه تیک سبز میخوره اما گوشی بوت لودرش باز نمیشه(اون قسمتی که باید درایور را نصب کنیم از من پیغان نیو هارد ویر نمیده بلکه میگه درایور نصب نشد ولی خودم دستی نصب میکنم ولی هیچ پیغامی روی گوشی نمیاد و همینطور روی لوگوی ال جی میمونه)

شما مطمئنی درایور رو به درستی نصب میکنید ؟
از تو device manager این کارو میکنید دیگه ؟

golta64
09-03-2013, 15:33
شما مطمئنی درایور رو به درستی نصب میکنید ؟
از تو device manager این کارو میکنید دیگه ؟

اره نصب میشه و مینوسه fast boot یه همچین جیزی یادم نیست اما کاملا نصب میشه.از device manager هم نصبش میکنم

enter_the_love
09-03-2013, 15:43
والا چی بگم من با دفعه ی اول با این روش باز کردم ، مرحله ی 2 و 3 رو چک کن . حتما یه جایی یه چیزی رو جا انداختی ، گوشیت روت هست ؟

golta64
09-03-2013, 15:47
والا چی بگم من با دفعه ی اول با این روش باز کردم ، مرحله ی 2 و 3 رو چک کن . حتما یه جایی یه چیزی رو جا انداختی ، گوشیت روت هست ؟

گوشی روت هستش اون تیک ها هم خورده.دیوونم کرده میخوام برم ریکاوری نصب کنم لنگ این شدم
راستی گوشی را در چه حالتی وصل کنیم به کامپیوتر؟

enter_the_love
09-03-2013, 16:07
گوشی روت هستش اون تیک ها هم خورده.دیوونم کرده میخوام برم ریکاوری نصب کنم لنگ این شدم
راستی گوشی را در چه حالتی وصل کنیم به کامپیوتر؟

حالت خاصی رو نمیخواد انتخاب کنی فقط اگه screen لاک هست بازش کن

masoud.ezati
10-03-2013, 00:59
داداش عیب کار رو پیدا کردم
بیچاره شدم از بس امتحان کردم:4:
مشکل کار سر مرحله ۵ هستش!!
شما فقط گفتی تو دسکتاپ اکسترکت میکنی!!!
در حالی که اکسترکت کردی کامپیوتر رو باید ریستارت کنی و برنامه رو instal بزنی
بعدش اون برنامه خودش یه pc suit هستش که باعث میشه درایورهای fast bot شناخته بشه
تمام

numex_tv
10-03-2013, 18:23
داداش یه زحمت بکش مرحله ۸ رو بیشتر توضیح بده . ویندوزم ۸ هست .
راستی یه سوال دیگه دارم . مسعود داداش میگه جلی بین مصرف رم بالاش بخاطر کرنلش هست . یعنی اگه بوت لودر باز کنم و کاستوم رام بریزیم و باز مصرف رم همین باشه به چه دردی نیمخوره؟؟؟ درسته؟؟

golta64
10-03-2013, 20:09
داداش عیب کار رو پیدا کردم
بیچاره شدم از بس امتحان کردم:4:
مشکل کار سر مرحله ۵ هستش!!
شما فقط گفتی تو دسکتاپ اکسترکت میکنی!!!
در حالی که اکسترکت کردی کامپیوتر رو باید ریستارت کنی و برنامه رو instal بزنی
بعدش اون برنامه خودش یه pc suit هستش که باعث میشه درایورهای fast bot شناخته بشه
تمام

اره دقیقا.چون منم اعصابم خورد شد کامپیوتر را خاموش کردم رفتم.شب وقتی برگشتم دفعه اول حل شد

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

davoodhejazi98
10-03-2013, 22:22
سلام.من فکر کنم اولین نفرایی بودم که گوشیمو انلاک کردم.(با همین برنامه)
دوستان مطمئن باشین که با همین روش انلاک میشه:ar:

enter_the_love
11-03-2013, 10:53
داداش عیب کار رو پیدا کردم
بیچاره شدم از بس امتحان کردم:4:
مشکل کار سر مرحله ۵ هستش!!
شما فقط گفتی تو دسکتاپ اکسترکت میکنی!!!
در حالی که اکسترکت کردی کامپیوتر رو باید ریستارت کنی و برنامه رو instal بزنی
بعدش اون برنامه خودش یه pc suit هستش که باعث میشه درایورهای fast bot شناخته بشه
تمام

عجیبه ولی من این کارو نکردم مسعود جان d: در هر صورت اگه میتونی این توضیح رو بهش اضافه کن چون من نمیتونم دیگه ویرایش کنم


داداش یه زحمت بکش مرحله ۸ رو بیشتر توضیح بده . ویندوزم ۸ هست .
راستی یه سوال دیگه دارم . مسعود داداش میگه جلی بین مصرف رم بالاش بخاطر کرنلش هست . یعنی اگه بوت لودر باز کنم و کاستوم رام بریزیم و باز مصرف رم همین باشه به چه دردی نیمخوره؟؟؟ درسته؟؟

مرحله هشت توضیح خاصی نداره ، گوشی رو که وصل میکنی به عنوان یه hardware جدید شناسایی میکنه که شما باید به صورت دستی از اون فولدر Fastboot drive درایورش رو نصب کنید .

masoud.ezati
11-03-2013, 13:42
داداش من نمیتونم ویرایش کنم باید به محسن گفت

We2ta
11-03-2013, 14:45
هر یک از دوستان اگر میخوان آموزش را ویرایش کنند در یک پست دیگه تو همین تاپیک کامل ویرایش کنند تا بزارمش پست اول

enter_the_love
11-03-2013, 14:54
هر یک از دوستان اگر میخوان آموزش را ویرایش کنند در یک پست دیگه تو همین تاپیک کامل ویرایش کنند تا بزارمش پست اول

محسن جان نمیتونی 1 خط فقط به همون پست اول اضافه کنی ؟؟؟؟

We2ta
11-03-2013, 22:37
محسن جان نمیتونی 1 خط فقط به همون پست اول اضافه کنی ؟؟؟؟

چرا
شما بنویس اون یه خط را
بعد بگو کجا جایگزین بشه

enter_the_love
11-03-2013, 22:52
زیر مرحله 5 :
کامپیوتر را re start کنید و در پوشه extract شده install رو بزنید

We2ta
12-03-2013, 14:49
زیر مرحله 5 :
کامپیوتر را re start کنید و در پوشه extract شده install رو بزنید

تو مرحله 9 نوشتم

sos2000
05-04-2013, 19:54
اقا من همه ی مراحلو میرم تو اون برنامه ی چینی تیک سبزو هم میزنه ولی گوشی رو لوگوی ال جی میمونه لطفا کمک کنید

m.homauon
05-04-2013, 20:35
عزیزان گوشی من هم همینطور میشه لطفاً کمک کنید
مرسی

enter_the_love
06-04-2013, 17:37
اقا من همه ی مراحلو میرم تو اون برنامه ی چینی تیک سبزو هم میزنه ولی گوشی رو لوگوی ال جی میمونه لطفا کمک کنید


عزیزان گوشی من هم همینطور میشه لطفاً کمک کنید
مرسی

دوستان پست 10 و 19 رو خوندید ؟

m.homauon
06-04-2013, 21:00
اره عزیز
مشکل من حل شد البته با نصب یک ویندوز
مرسی

Mehrdad Yousefi
11-04-2013, 00:28
سلام به همه دوستان . من تمام این کارایی که گفتین انجام دادم ولی فایلی که extract شده رو هرچقد فایل install رو میزنم نصبش نمیکنه میشه کمکم کنید ؟ و اینکه باز کردن بوت لودر باعث از بین رفتن گارانتی میشه یا نه ؟؟؟ ممنون

Mehrdad Yousefi
11-04-2013, 17:55
سلام دوستان من بوت لودر رو موفق شدم باز کنم . میخواستم بدونم چطوری میتونم تغییرات رو اعمال کنم و اینکه آیا با این کار گارانتی گوشی باطل میشه . چطوری میتونم فلش مموری وصل کنم آیا باید روت بشه حتما ؟؟ و چطوری میتونم ریلاک کنم بوت لودر رو ممنون میشم اگه به اینا جواب بدین واقعا عجله دارم چون شدیدا نیازه . با تشکر از دوستان:sign_help:

masoud.ezati
11-04-2013, 20:38
سلام دوستان من بوت لودر رو موفق شدم باز کنم . میخواستم بدونم چطوری میتونم تغییرات رو اعمال کنم و اینکه آیا با این کار گارانتی گوشی باطل میشه . چطوری میتونم فلش مموری وصل کنم آیا باید روت بشه حتما ؟؟ و چطوری میتونم ریلاک کنم بوت لودر رو ممنون میشم اگه به اینا جواب بدین واقعا عجله دارم چون شدیدا نیازه . با تشکر از دوستان:sign_help:

بله بوتلودر باز گارانتی باطل میشه
فعلا راهی برای بستنش نیست
تغییرات منظورت چیه?
فلش فعلا نمیتونی وصل کنی چون هنوز کرنلی درست نکردن که این قابلیت رو داشته باشه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

raoufm2
19-04-2013, 14:00
سلام میشه یک نفر راهنمایم کنه
من همه مراحل رو انجام میدم وقتی گوشی میاد روی لوگو میمونه (گیر میکنه)نرم افزار کارش تموم میشه یک ارور میده ولی هنوزم گوشی روی لوگویه...
کابل رو که جدا کردم نوشت که درحال فاکتوری ریست هست لطفا صبر کنید...ولی الان یک ربعی میشه همین طوری مونده

masoud.ezati
19-04-2013, 23:23
سلام میشه یک نفر راهنمایم کنه
من همه مراحل رو انجام میدم وقتی گوشی میاد روی لوگو میمونه (گیر میکنه)نرم افزار کارش تموم میشه یک ارور میده ولی هنوزم گوشی روی لوگویه...
کابل رو که جدا کردم نوشت که درحال فاکتوری ریست هست لطفا صبر کنید...ولی الان یک ربعی میشه همین طوری مونده

اره واسه ما هم میکشیدیم ریست فکتوری میشد و گوشی بالا میومد
البته ما رو 20a beta تست کردیم و ممکنه از رامتون باشه
حالا بزار ببینیم بقیه دوستان تو رام اصلی این کارو کردن یانه

ویرایش:
داداشم از لینم زیر استفاده کن:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=276712

wolfx990
04-08-2013, 10:14
این روش متاسفانه واسه بعضیها دردسر ساز شده
من یا تاپیک دادم که متاسفانه نمیدونم چرا مدیران تایید نکردن.
توش آموزش باز کردن بوتلودر به روش بسیار ساده رو گذاشته بودم.دیگه احتیاج به اون برنامه چینی هم نبود.در عرض یک دقیقه بوتلودر باز میشد.
یه فایل حدود 500 کیلو بایتی هم پیوست کرده بودم که باید دانلود میکردید و اجرا میکردید.
الان 4 روز گذشته و هنوز مدیران تاییدش نکردن.متاسفانه

Mangostin
05-08-2013, 18:49
بله بوتلودر باز گارانتی باطل میشه
فعلا راهی برای بستنش نیست
تغییرات منظورت چیه?
فلش فعلا نمیتونی وصل کنی چون هنوز کرنلی درست نکردن که این قابلیت رو داشته باشه

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

راهی برای بستنش هست..2 تا راهم هست..خودم گذاشتم تو تاپیک

ahmadiye
08-09-2013, 19:32
سلام میشه یک نفر راهنمایم کنه
من همه مراحل رو انجام میدم وقتی گوشی میاد روی لوگو میمونه (گیر میکنه)نرم افزار کارش تموم میشه یک ارور میده ولی هنوزم گوشی روی لوگویه...
کابل رو که جدا کردم نوشت که درحال فاکتوری ریست هست لطفا صبر کنید...ولی الان یک ربعی میشه همین طوری مونده

من هم مشکل شما رو داشتم بعد از چند ساعت ور رفتن به گوشی مشکل رو پیدا کردم
وقتی گوشی روبا کابل به سیستم وصل کردید و برنامه چینی رو اجرا کردین و گوشی رو شناخت وقتی روی اون گزینه آبی بوت لودر کلیک کردین اگه یه شمارنده بعد از کلمات چینی به رنگ نارنجی اومد برید روی my computer راست کلیک کنید بعد manage بعد روی device manager اونجا روی fastboot که هنوز نصب نشده کلیک راست کنید update بعد به طور دستی (فقط پوشه) آدرس پوشه ای رو که از این تاپیک دان گردید و توی desktop از extract خارج کردین رو بهش بدید بعد روی صفحه گوشی بالای لوگوی الجی پیغام میده گه انجام شده
رامم هنگ کنگ بود

mostafa.76
25-01-2014, 20:14
سلام خواهش میکنم جواب بدید این راه برای lg l9 p768 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirfr
23-02-2014, 17:43
سلام
وقتی که در برنامه ژو داشی می زنم که بوت لودر اجرا بشه یا همون اول ارور می ده یا اخرش یا دفعات اول که ارور نمی داد هم روی لوگو می موند بعدشم که ریستارت می کردم در کد مخفی می زد لاک. راهه دیگه ای نداره واسه روت کردن؟
درضمن اون پیغام واسه شناسوندن دیوایس هم هیچ وقت ظاهر نشد.
گوشیم v20c هستش جایی خوندم روت پذیر نیست.ایا کسی تایید می کنه؟

Labkh4nd
23-02-2014, 18:38
سلام
وقتی که در برنامه ژو داشی می زنم که بوت لودر اجرا بشه یا همون اول ارور می ده یا اخرش یا دفعات اول که ارور نمی داد هم روی لوگو می موند بعدشم که ریستارت می کردم در کد مخفی می زد لاک. راهه دیگه ای نداره واسه روت کردن؟
درضمن اون پیغام واسه شناسوندن دیوایس هم هیچ وقت ظاهر نشد.
گوشیم v20c هستش جایی خوندم روت پذیر نیست.ایا کسی تایید می کنه؟
نه تمام ورژن ها روت میشن.
شما میخواین بوت لودر رو آنلاک کنین که دستتون یاز یاشه برا روت و ریختن ریکاوری و کاستوم رام ها.
این هم گزینه آنلاک داره http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=276712

Labkh4nd
23-02-2014, 18:39
سلام خواهش میکنم جواب بدید این راه برای lg l9 p768 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم جواب بده یه تستی بزن شاید بشه.

amirfr
09-03-2014, 10:35
سلام
اگر برنامه کینگ یوزر روی گوشیم نصب باشه به معنای روت شدنه؟

Labkh4nd
09-03-2014, 13:46
سلام
اگر برنامه کینگ یوزر روی گوشیم نصب باشه به معنای روت شدنه؟
به معنای کامل شدن روت نیست.
شما نرم افزاری رو نصب کنید که احتیاج به دسترسی به روت داره.
مثل تیتانیوم بکاپ.

amirfr
14-03-2014, 10:10
به معنای کامل شدن روت نیست.
شما نرم افزاری رو نصب کنید که احتیاج به دسترسی به روت داره.
مثل تیتانیوم بکاپ.
نصب شد ولی در کد مخفی هنوزم می زنه لاک!
با این حساب می تونم رام بریزم یا خطر داره؟

Labkh4nd
14-03-2014, 12:43
نصب شد ولی در کد مخفی هنوزم می زنه لاک!
با این حساب می تونم رام بریزم یا خطر داره؟

قسمت بوت لودر اگه میزنه لاک هنوز آنلاک نشده و نمی تونی رام کاستوم بزنی.

armin g.h
04-08-2014, 23:14
سلام داداش برای 4.0.4 نمیشه؟!

nezamzadeh
08-05-2015, 22:42
ببخشید لینکاتون واسه دانلود کار نمیکنه

awacss
01-01-2016, 12:14
ببخشید لینکاتون واسه دانلود کار نمیکنه

دوستان سلام
لینکاتون برای دانلود کار نمیکنه
یا تو محیط سایت آپ کنید یا یه آپلودر بدون تاریخ انقضاء پیدا کنید و آپ کنید
ممنونم اگر رسیدگی بفرمایید
نرمدافزارها رو مجدد قرار بدید