PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [MOD] مد استاتوس بار برای Acro s



meshk
10-03-2013, 10:55
سلام همونطور که میدونید گوشی های سونی فاقد استاتوش بار هستن و مثل گوشیهای سامسونگ به سورت دیفالت نمیشه از استاتوس بار استفاده کرد من اینجا مدی رو براتون آمده کردم که میشه این قابلیتو بهش اضافه کرد

از گوشیتون بکاپ بگیرید دوستان بنده هیچ مسئولیتی در قبال گوشی شما ندارم و تمام مد ها و برنامه هایی که ازین به بعد برای این گوشی میزارم مطمئن باشید رو گوشی خودم تست شده






دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ZkCnHsNu3V/status-bar-toggles-with-battery-bbar-battery-aeon.zip)

meshk
10-03-2013, 11:04
اینم یکی دیگه واسه دوستای گلم





دانلود (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/eKwkYQRKtO/status-bar-toggles-with-battery-bbar-stock-look-with-white-numbers.zip)

JIMA
10-03-2013, 12:09
پارسا جان ممنون از معرفي برنامه

فقط نحوه نصب رو هم توضيح بديد (از ريكاوري يا يه فايل APK ...)

تو عنوان هم مد يا هر چيز ديگه مثل كرنل و رام و... رو داخل [] قرار بده

[MOD] [Kernel] [برنامه] [آموزش] [ICS] [JB] و.....

ممنون از توجهت

meshk
10-03-2013, 14:49
پارسا جان ممنون از معرفي برنامه

فقط نحوه نصب رو هم توضيح بديد (از ريكاوري يا يه فايل apk ...)

تو عنوان هم مد يا هر چيز ديگه مثل كرنل و رام و... رو داخل [] قرار بده

[mod] [kernel] [برنامه] [آموزش] [ics] [jb] و.....

ممنون از توجهت


سلام جمال جان در کورد نوشتن مد و کرنل ... من فارسی نوشتم اما چشم ازین به بعد فینگلیش مینویسم

و در مورد دومی هم شرمنده اصلا فراموش کردم بنویسم فقط از طریق ریکاوری

S_T
17-03-2013, 00:42
سلام

دوستان دومی نصبیدم از طریق ریکاوری (با کمک داش جمال )

اسکرین شاتم ضمیمه کردم

موفق باشین :bt:

Vahid_ath
09-06-2013, 10:24
رو جلی بین نصب میشه؟

JIMA
09-06-2013, 10:29
رو جلی بین نصب میشه؟

نه احتمالا systemUI فورس کلوز خواهد داد