PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Kernel]كاستوم كرنل NEO-L ][JB & ICS] LuPuS JB v6 ] |تاريخ آپديت 2013/02/05



JIMA
11-03-2013, 13:37
با سلام

در اين تاپيك كاستوم كرنل LuPuS كه مشابه كرنل Turbo Kernel داراي قابليت مولتي بوت ميباشد، معرفي مي گردد.



ويژگي ها

ICS and JB Support
Team Win Recovery Project
Multiboot RAMDisk
Repair Tools
609MB data partition space
Wifi Module auto-install




تغييرات

- Latest MultiBoot Changes ---- Huge Thanks @CosmicDan
- Built with Linaro 4.7.3 (02-01-2013)
- Fix Entropy Depleting (no more depleting) - Thanks @ Kees Cook
- Fix PageHead
- Fix binder. use of uninitialized variable.
- Fix kernel/net Memory Leaks
- Eliminate kstrdup memory leak
- Makefile optimisations (snapdragon & neon) - Thanks at Paul678
- Tweaked permormance on interactive governor - Thanks at Paul678
- Tweaked SIO io sched - Thanks at Paul678
- Free'd some RAM from loggers
- Reduce swappiness
- ipv4: force_igmp_version ignored when a IGMPv3 query received
- enable ipsec tunnel support in kernel (Latest FXP Change)
- ARM7 optimsations + more in config

باگها

If your ROM has a "Reboot to Recovery" option, using it will load a broken Recovery where no mounts work. I can't fix this, so simply don't use it (just use Vol-Down on normal reboot).
Using Fastboot may trigger a "boot menu loop" - simply enter CWM-Recovery for any slot and then select reboot to solve it.

اطلاعات مهم در باره استفاده از قابليت مولتي بوت(مشابه ناپيك كرنل Turbo kernel)

Do NOT install a ROM ZIP in Slot 2 or 3 until it is marked "multiboot-aware". Otherwise the ROM will format/install to your internal, no matter *what* you do. For details on how to make a ROM multiboot-aware, see this post.
To get around a ROM not being multiboot aware (if you want to install it in Slot 2 or 3), simply install in Internal (Slot 1) as normal, then set up the second or third slot with "Copy from Internal" instead of "Blank". Then of course you can reformat and reinstall on Internal.
Make sure your SDCard is free of errors. If you encounter *any* issues with a ROM, do a full Repair in the Tools menu before reporting any issues.
*Never* unmount SDCard in Recovery for Slot 2 and 3. But Mounting USB Storage is 100% fine.

نيازمندي ها

بوتلودر باز
حجم پارتيشن system كمتر از 310 مگ
فقط رامهاي ICS و AOSP-based (نه stock-based)

نحوه نصب

قبل از نصب كرنل ، حتما از رام و اطلاعات خود بكاپ بگيريد
كرنل را دانلود و از فست بوت فلش كنيد
گوشي را خاموش كنيد و با نگه داشتن دكمه كاهش صدا وارد Multiboot Menu شويد و از مسير Internal > Recovery قبل از انجام هركاري format system, data and cache را انجام دهيد
اگر بعد از نصب، وايفاي كار نكرد فايل Wifi-Fix (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1706848&d=1360106029) را از ريكاوري فلش كنيد



لينك دانلود

LuPuSv6-720p-jB-Kernel.img (http://www.mediafire.com/?apfdxbjs9s0bp7c)

LuPuSv6-480p-jB-Kernel.img (http://www.mediafire.com/?xyaaoll2z7ot7ai)

براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958453) و همچنين تاپيك Turbo kernel (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3554392#post3554392) مراجعه كنيد(سوالي بود در خدمتم!)

mesgar
24-03-2015, 07:41
فرق 720p با 480p چیه و کدوم برای neo l بهتره ؟

mesgar
24-03-2015, 08:30
من این کاستوم کرنل رو فلش زدم مشکلی نبود و حتی رام جیلی بین ریختم
ولی وقتی خواستم آپدیتش کنم به ورژن ده و ورژن ده اینو فلش زدم
گوشی رو که روشن میکنم اولش ارم لوپوس میاد بعد دوتا ویبره پشت سر هم میزنه و چراغ ابی میشه ولی بعد خاموش میشه و الان گوشی تو آرم lupus گیر میکنه و زیرشم نوشت
lupus cwm-recovery v6.0.3.2 [wedgess]
موقعی هم دکمه ولوم پایین رو نگه میدارمم فرقی نمیکنه و همینطوری میشه
الان چیکار کنم گوشی درست بشه ؟؟؟
لطفا کمکم کنید

mp3mp4
24-03-2015, 13:28
فرق 720p با 480p چیه و کدوم برای neo l بهتره ؟

720 بهتره ولی 480 هم نزدیک به همونه!


من این کاستوم کرنل رو فلش زدم مشکلی نبود و حتی رام جیلی بین ریختم
ولی وقتی خواستم آپدیتش کنم به ورژن ده و ورژن ده اینو فلش زدم
گوشی رو که روشن میکنم اولش ارم لوپوس میاد بعد دوتا ویبره پشت سر هم میزنه و چراغ ابی میشه ولی بعد خاموش میشه و الان گوشی تو آرم lupus گیر میکنه و زیرشم نوشت
lupus cwm-recovery v6.0.3.2 [wedgess]
موقعی هم دکمه ولوم پایین رو نگه میدارمم فرقی نمیکنه و همینطوری میشه
الان چیکار کنم گوشی درست بشه ؟؟؟
لطفا کمکم کنید

وارد ریکاوری میشه؟
اگه آره یه بار full wipe (ریست کامل ) انجام بدین ببین بالا میاد.(با اینکار تمام محتویات گوشی اععم از شماره و .. پاک میشه).اگه بالا نیومد یه بار رام رسمی رو فلش بزن دوباره/...

mesgar
24-03-2015, 16:52
ممنون از راهنماییت
اگه اون گزینه wipe میومد که یکاریش میکردم
کلا تو همون آرم لوپوس گیر میکنه یه لحظه چراغش آبی میشه و دوتا ویبره میزنه و بعد چراغ خاموش میشه حتی با نگه داشتن ولوم پایین هم به ریکاوری نمیره
برای فلش زدن رام رسمی از چه نرما افزاری استفاده کنم با فلش تول بزنم ؟ تاپیک راهنمایی برای رام رسمی رو بهم معرفی میکنی که ایندفعه گند نزنم

mesgar
24-03-2015, 17:22
توی تاپیک راهنمای جامع برای فلش زدن میگه باید ببری تو حالت فلش مود با توجه به اینکه در اصل کرنلم خراب شده و کرنلم قبلش لوپوس بوده با چه روش و دکمه ای میره تو حالت فلش مود
درضمن متاسفانه دکمه های فیزیکی بک و هومش مشکل داره و خیلی سخت و شانسی زده میشه اگه روش نرم افزاری باشه خب خیلی بهتره
با کامند های adb کار میکنم دیوایس رو تو مود ریکاوری میشناسه ولی دستور ریبوت که میدم هیچ جوابی نمیده

mp3mp4
24-03-2015, 18:37
توی تاپیک راهنمای جامع برای فلش زدن میگه باید ببری تو حالت فلش مود با توجه به اینکه در اصل کرنلم خراب شده و کرنلم قبلش لوپوس بوده با چه روش و دکمه ای میره تو حالت فلش مود
درضمن متاسفانه دکمه های فیزیکی بک و هومش مشکل داره و خیلی سخت و شانسی زده میشه اگه روش نرم افزاری باشه خب خیلی بهتره
با کامند های adb کار میکنم دیوایس رو تو مود ریکاوری میشناسه ولی دستور ریبوت که میدم هیچ جوابی نمیده

باتری رو دربیارین.برنامه فلش تول رو اجرا کنید.رام رو انتخاب کنید.وقتی برنامه فلش تول پیغام داد دکمه بک رو بگیر و کابل رو وصل کن این عمل رو انجام بده.
-------------
بدون دکمه بک خیر راهی دیگه نیست!

mesgar
24-03-2015, 23:24
نشد
تو تهران کجا ببرم برای درست کردنش که هم کارش خوب باشه هم مطمئن باشه
هم رامشو درست میخوام درست کنم هم دکمه سخت افزاری هاشو

mesgar
04-04-2015, 05:36
چرا جواب نمی دید
یه تعمیرکار مطمئن سراغ ندارید ?

GUYVER
04-04-2015, 08:30
نشد
تو تهران کجا ببرم برای درست کردنش که هم کارش خوب باشه هم مطمئن باشه
هم رامشو درست میخوام درست کنم هم دکمه سخت افزاری هاشو


چرا جواب نمی دید
یه تعمیرکار مطمئن سراغ ندارید ?

به نمایندگی آرین (http://www.aryanmena.com/fa/content/cat192/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4/) در تهران مراجعه کنید.