PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش]روت کردن بیلد 55 بوتلودر بسته با یک کلیک



JIMA
25-03-2013, 15:38
سلام دوستان

با استفاده از روش زیر میتونید بدون بازکردن بوتلودر ، رام با بیلد نامبر 55 رو تنها با یک کلیک روت کنید.

روش روت

برنامه زیر را دانلود و اجرا کنید

سپس در حالی که usb debugging و unknown sources فعال است گوشی را به کامپیوتر وصل کنید

روی دکمه 键root کلیک کنید و منتظر بمانید

وقتی که عبارت 恭喜您,获取root 权限成功 ظاهر شد، گوشی با موفقیت روت شده است


لینک دانلود 1 (https://www.dropbox.com/s/x3ake3f26xmml42/Eroot1014.zip)

لینک دانلود 2 (http://pan.baidu.com/share/link?shareid=368385&uk=3174392773)

* البته با این روش ، بیلد نامبرهای قبلی (50 و 45 و ...) رو هم میتونید روت کنید.

kzmx
25-03-2013, 23:49
از پست مفیدتون سپاسگذارم
من امتحان کردم خیلی سریع و خوب روت شد
فقط دوتا سوال
یکی اینکه برای آنروت چکار باید کرد؟ من توی ایکس دی ای تاپیک مربوطش چیزی ندیدم شما اطلاعی ندارید؟
دوم اینکه با روش گفته شده در انجمن ریکاوری کلاک ورک مد نصب میشه یا خیر

JIMA
25-03-2013, 23:58
از پست مفیدتون سپاسگذارم
من امتحان کردم خیلی سریع و خوب روت شد
فقط دوتا سوال
یکی اینکه برای آنروت چکار باید کرد؟ من توی ایکس دی ای تاپیک مربوطش چیزی ندیدم شما اطلاعی ندارید؟
دوم اینکه با روش گفته شده در انجمن ریکاوری کلاک ورک مد نصب میشه یا خیر

برا آنروت، رام رسمی 55 رو فلش کنید
بله، لازمه نصب ریکاوری، روت بودنه، که در حال حاضر گوشیتون روته

Sent from my LT22i

kzmx
26-03-2013, 13:18
برا آنروت، رام رسمی 55 رو فلش کنید
بله، لازمه نصب ریکاوری، روت بودنه، که در حال حاضر گوشیتون روته

Sent from my LT22i

منظورم اینه که حالا که.به این روش روت شد میشه از روش گفته شده واسه cwm استفاده کرد؟

Sent from my LT26w using Tapatalk 2

JIMA
26-03-2013, 14:28
منظورم اینه که حالا که.به این روش روت شد میشه از روش گفته شده واسه cwm استفاده کرد؟

Sent from my LT26w using Tapatalk 2

بله


Sent from my LT22i

justfootball
03-04-2013, 15:38
اين چيني ها منتظر بودن فقط من بوت لودرمو ان لاک کنم بعد روش جديد ابداع کنند :(:up:

عباس عباس
15-04-2013, 17:19
سلام
از کجا بفهمم که گوشی روت شده ؟

JIMA
15-04-2013, 17:35
سلام
از کجا بفهمم که گوشی روت شده ؟

اگه تو لیست برنامه ها ، برنامه super user یا SUperSU اضافه شده


یا اینکه اگه برنامه هایی که روت میخوان مثل titanium backup و setcpu و... درست اجرا شدن
یعنی روت شده