PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مود crt در رام v20a



masoud.ezati
04-04-2013, 19:24
برای نصب این مود باید موارد زیر انجام بشه:

1_رام جیلی بین v20a:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=271189

2_بوتلودر باز:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=271561

3_نصب cwm:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=271581

4_فایل زیر رو از cwm نصب کنید:

https://mega.co.nz/#!txpX3Jbb!X_pnaDer5z3_IOlOBL8hDy0nMyZBWuhvhKiNgDU gCrk

davoodhejazi98
04-04-2013, 20:57
مسعود داداش این مود به چه دردی میخوره؟

saeedb95
04-04-2013, 22:12
مسعود داداش این مود به چه دردی میخوره؟
با این مود صفحه گوشی به سبک تلویزیون های قدیمی روشن و خاموش میشه