PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Innova VMS v1.00 S60v3 Unsigned



Sadeghi
27-11-2007, 10:07
با سلام
با این برنامه میتونید sms و فیلم و کنتاکت و عکس و .. خودتون رو مخفی کنید



http://img408.imageshack.us/img408/2101/vmsjb1.jpg

Protect your mobile from Theft and secure your content.
VMS can hide your sms,contacts,images,videos etc.Intimates the change in sim card with location,lets you spy on the Thief's it also sends report of the thief activities like CALLS & SMS sent & received and contacts added or edited. Retrieve all your contacts etc.

VMS - Virtual Mobile Security" which can help in retrieving the stolen cell phone but
more importantly blocks any misuse of the content in the phone and the memory card
like Phone book, Images, SMS, Videos and sounds by the thief or any unauthorized
person.
VMS helps the owner to hide and protect personal Images, contacts and other data in
normal mode so that, even if you misplace the phone no one can access your content
and misuse it to any extent.

Apart from this VMS acts in two cases:
- If the Owner’s SIM card is changed
- If it receives a user defined SMS to activate VMS.

Other remedies available to the owner of the phone are:


http://img265.imageshack.us/img265/3373/11co8.jpg

A R O N A
27-11-2007, 15:18
صادقی جان !! این نرم افزار چه جوری عکس و فیلم رو مخفی میکنه ؟ من هر کاری کردم نشد ! فقط فکر کنم رو مسیج ها جواب داد !

MR_sadra
27-11-2007, 20:50
همه مسيج ها منو لاك كرد و بر نگردوند
نميدونيد كجا اينكريپتشون ميكنه ؟

MR_sadra
30-11-2007, 00:59
مسيج ها تو private سر جاشون هست الانم برنامه رو آناينستال كردم
با اينستال دوباره اون قبلا مسيج ها رو نتونستم برگردونم
حالا كسي نميدونه كجا رو تغيير داده كه مسيج ها تو اين باكس يا فلدر ها نشون داده نميشن ؟

MR_sadra
30-11-2007, 12:26
يكي نيست جواب بده ....

خوب تا اون جايي كه من فهميدم

اين برنامه ميره تو اين مسير كه گذاشتم

memory card\private\1000484b\Mail2

تغييرات خاصي رو در فايل INDEX ميده كه به خاطر اون تغييرات مسيج هاي قبلي نشون داده نمي شن
حالا اساتيد بيان بگن اون تغييرات چيه

تا اينجاشو مطمئنم


در ضمن اينم بگم برا كسايي كه نصب ميكنن : ( خودم اين مشكل رو داشتم )
حالا اينم بگم كه چون برنامه آيكون نداره بايد دكمه هاي 123456 رو به ترتيب فشار بدين تا برنامه باز شه

حالا يكي بياد بگه چي كار ميشه كرد .....

shiragha
30-11-2007, 12:47
Mr_sadraدوست عزيز در منوي اصلي گزينه Decryptرا بزن چند دقيقه طول ميكشد تا مسج ها را برگرداند
البته بايد وارد خود برنامه شده باشي اگر دوباره كد را اشتباه وارد كني باز هم قفل ميكند كار اصلي اين برنامه ضد سرقت هست براي همين روي وارد كردن بسورد حساس است

MR_sadra
30-11-2007, 14:28
Mr_sadraدوست عزيز در منوي اصلي گزينه Decryptرا بزن چند دقيقه طول ميكشد تا مسج ها را برگرداند
البته بايد وارد خود برنامه شده باشي اگر دوباره كد را اشتباه وارد كني باز هم قفل ميكند كار اصلي اين برنامه ضد سرقت هست براي همين روي وارد كردن بسورد حساس است

چون يه بار آناينستال كردم ديگه بر نمي گردونه ....

afshoon2
02-12-2007, 17:43
سلام لطفا کمک کنید من برنامه رو نصب کردم الان مسیجامو نمیتونم برگردونم البته یه بار برنامه رو remove کردم ودوباره نصب کردم.خود برنامه رو هم پیدا نمیکنم تو ی applications هم نیست.:

A R O N A
02-12-2007, 19:56
چون يه بار آناينستال كردم ديگه بر نمي گردونه ....

چرا دوست عزیز ! شما باید در قسمت تنظیمات برنامه قسمت مربوط به مخفی کردن sms رو NO کنید ! بعد از چند لحظه مسیج هاتون برمیگرده !

A R O N A
02-12-2007, 19:58
سلام لطفا کمک کنید من برنامه رو نصب کردم الان مسیجامو نمیتونم برگردونم البته یه بار برنامه رو remove کردم ودوباره نصب کردم.خود برنامه رو هم پیدا نمیکنم تو ی applications هم نیست.:

دوست عزیز 1 این برنامه بصورت hidden اجرا میشه ! موقع نصب مجدد برنامه و اجرای اولیه برنامه از شما میپرسه که میخواهید یک کلید برای اجرای برنامه تعریف کنید که شما گزینه yes رو بزنید بعد یه دکمه مثل 5 رو وارد و ok کنید ! بعد از پایان نصب دکمه 5 رو نگه دارید تا برنامه اجرا بشه ! پسورد رو وارد کنید و وارد برنامه بشید !

MR_sadra
02-12-2007, 21:35
چرا دوست عزیز ! شما باید در قسمت تنظیمات برنامه قسمت مربوط به مخفی کردن sms رو NO کنید ! بعد از چند لحظه مسیج هاتون برمیگرده !

يكم دقيق تر بخوني نوشتم كه نشد ....
و نميشه
مگه اينكه برا index بك آپ داشته باشي

rahatarin
03-12-2007, 10:42
چه فرقی با برنامه ای که قبلا تو این تاپیک گذاشتم میکنه...

http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=45940&highlight=protection

A R O N A
03-12-2007, 11:39
يكم دقيق تر بخوني نوشتم كه نشد ....
و نميشه
مگه اينكه برا index بك آپ داشته باشي

دوست عزیز منم دقیقا همین کار شما رو انجام داده بودم ، ولی با این کار درست شد !

rahatarin
03-12-2007, 16:49
آقا جون نگفتیدا ....مثل اینکه این برنامه تکراریه ...من قبلا گذاشته بودمش...:aww:


http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=45940&highlight=protection

MR_sadra
04-12-2007, 01:05
دوست عزیز منم دقیقا همین کار شما رو انجام داده بودم ، ولی با این کار درست شد !
ممنون
ولي من چون يك بار آنيستال كردم و دوباره نسب كردم نميشه بار ها امتحان كردم ...

kianooshjon
18-01-2008, 21:56
آره گذاشته بودی اما بدون کرک