PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجموعه كامل از كليه مودهاي Xperia Z براي گلكسي نت



R.O.L.A
21-04-2013, 21:51
مجموعه كامل از كليه برنامهاي Xperia Z براي گلكسي نت




Requirements :
1. Android 4.1+ Device
2. CWM/TWRP


Features:
1. Xperia Z Launcher
2. Xperia Z Walkman
3. Xperia Z Albums
4. Xperia Z Movies
5. Xperia Z Keyboard
6. Xperia Z BE2
7. Xperia Z Widgets
8. Xperia Z Wallpapers
9. Xperia Z Fonts
10. Xperia Z Media
11. Clear Audio +
12. Adjust Background Color to Album Art
13. Music Extension for find Music Info on web
14. Music Control on Notification
15. Visualizer
16. SensMe Feature
17. ........ Music Like
18. Friends Music
19. Music Widget
20. Equalizer Clearbass & Surround Sound
21. Improved sound output (Awesome sound)
22. New Walkman expandable notification
23. New DLNA/Throw
24. Social Network
25. Album Slide Show
26. Photo Widget




روش نصب :

ب ريكاوري رفته و Wipe Cache Partition و Dalvik Cache رو انجام بديد..

فايل زيپ رو از ريكاوري نصب كنيد..

دوباره Wipe Cache Partition و Dalvik Cache رو انجام بديد..

ريبوت و تمام!!!





دانلوده 1
(https://docs.google.com/file/d/0B4FIPMsNuIFWbWFURV90R1c5UlU/edit?usp=sharing)


دانلوده 2 (http://expressleech.com/fz8647xiya6p/xperialook.zip.html)

mdmis
22-04-2013, 12:14
دوست عزیز آلبوم ارور میده و فقط لانچر جواب داد و بقیه که گفتی خبری نیست

R.O.L.A
22-04-2013, 14:51
دوست عزیز آلبوم ارور میده و فقط لانچر جواب داد و بقیه که گفتی خبری نیست

تو اون تاپيك پاسخ داده شد.//

mdmis
22-04-2013, 18:11
فهمیدم مشکل از کجاس درستش کردم
باتشکر

mdmis
22-04-2013, 18:35
دوست عزیز این یکی مثل لون لانچر قبلی تنظیمات نداره یا روتیت نمیشه
اون لانچر قبلی تنظیمات کامل داشت و هم توی صفحه اصلی و هم نوی گوشی روتیت (چرخش صفحه )براحتی انجام میشد

R.O.L.A
22-04-2013, 19:57
دوست عزیز این یکی مثل لون لانچر قبلی تنظیمات نداره یا روتیت نمیشه
اون لانچر قبلی تنظیمات کامل داشت و هم توی صفحه اصلی و هم نوی گوشی روتیت (چرخش صفحه )براحتی انجام میشد

اين لانچر ك تو اين مود استفاده شده با اون لانچر ك شما نصب كرديد فرق داره./

sosy0098
08-05-2013, 11:35
فایل دانلود اولی خرابه لطفا درستش کنید:bf:

Bitboy71
08-05-2013, 11:55
فایل دانلود اولی خرابه لطفا درستش کنید:bf:

چک شد.سالم هست.
برای استفاده بهتر،از ..... فکن استفاده کنید...

sosy0098
09-05-2013, 14:15
هر کاری کردم نشد.میشه یه لینک دانلود جدید از اولی بزارید:dy:

amirrr3
06-12-2013, 00:41
میشه فقط واکمنش رو تو روت نصب کرد ؟