PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کوک شده با بیس 4.2.2 به نام TIGER-JELLY BEAN v6 [ اپدیت پست 12 ]



:.A.L.I.R.E.Z.A.:
15-05-2013, 10:57
[CENTER]سلام.
رام جدید TIGER-JELLY BEAN v6 با بیس 4.2.2
852777

ویژگی های این رام

852779



روش نصب:
1-رام رو از لینک زیر دانلود کرده و به اس دی خود انتقال دهید:


http://api.viglink.com/api/click?format=go&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2204479&v=1&libId=3cc78862-6c4b-44c4-acad-9c1f70180e67&out=http%3A%2F%2Fd-h.st%2FEJt&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D1270%26ord er%3Ddesc&title=%5BROM%5D%5B4.2.2%5D%5BJDQ39E%5D%20TIGER-JELLY%20BEAN%20v6%20%5B22%2F04%2F2013%5D%5BSTABLE% 20%26%20FAST%5D%5BS4%20STYLE!!!%5D%20-%20xda-developers&txt=DOWNLOAD%20v6&jsonp=vglnk_jsonp_13759486719847


به ریکاوری رفته و فول وایپ کنید
3-format system کنید(اختیاری نیست)
4-رام رو نصب کنید
5-fix permissions کنید
6-ریبوت کنید و لذت ببرید



3-هرگونه خرابی احتمالی ناشی از نصب رام بر عهده بنده و سایت موبایلستان نمیباشد

++saman
17-05-2013, 14:32
کسی نصب کرده این رامو؟باگ داره یا نه؟

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
17-05-2013, 14:52
کسی نصب کرده این رامو؟باگ داره یا نه؟

خیر اگه داشت اطلاع داده میشد.
تنها باگش اینه که فقط تو پانوراما یه کم لگ میزنه مثل بقیه رام ها
البته باگ که زیاده تو همه رام ها ولی باگ های اساسی منظورمونه

hamid_hana
17-05-2013, 15:55
ورژن 7 هم امده.به سایت ایکس دی ا سری بزنید.این رام باگ نداره.شبیه گالکسی اس 4 هستش.فقط من مشکل وایفای داشتم.بقیه چیزها خوب بود.مصرف باتری هم بد نبود.

galaxyoo
17-05-2013, 16:23
اپدیت جدید:
[ROM][4.2.2][JDQ39E] TIGER-JELLY BEAN v7 [16/05/2013][STABLE & FAST][S4 STYLE!!!]
853278

تغییرات:
853279

طریقه نصب:
853280

لینک دانلود ورژن جدید:
http://d-h.st/JXd

_ANONYMOUS_
17-05-2013, 16:34
این رام مثل بقیه رام های 4.2 لگ میزنه ؟ سرعت و پایداریش چطوره ؟

galaxyoo
17-05-2013, 16:39
سرعت و پایداری در تمامی رامهایی که بر پایه سیانوژن هستند یکی میباشد تنها چیزی که این رامها رو از هم متمایز میکند کرنلهایی است که در انها استفاده میشود
سرعت و پایداری این رام خوب است و در xda طرفدار خوبی دارد.از لحاظ زیبایی هم میشه گفت عالیه.از نصب کردنش پشیمون نمیشید.

_ANONYMOUS_
17-05-2013, 18:01
سرعت و پایداری در تمامی رامهایی که بر پایه سیانوژن هستند یکی میباشد تنها چیزی که این رامها رو از هم متمایز میکند کرنلهایی است که در انها استفاده میشود
سرعت و پایداری این رام خوب است و در xda طرفدار خوبی دارد.از لحاظ زیبایی هم میشه گفت عالیه.از نصب کردنش پشیمون نمیشید.

بله البته که حرف های شما صحیح هست ،

من CM10.1 Davidteri رو نصب کردم اما به حدی کند بود که تو کار با گوشی اعصابت رو خورد میکرد ؛ امیدوارم این رامه اونطوری نباشه ؛

mostafa5187
17-05-2013, 23:23
سلام.چ عجب من پیدام شد.خیلی وقته سعی دارم اینورا پیدام‌نشه ولی همینجوری اومدم دیدم علیرضا جان این رام‌رو گذاشتن منم دانلود کردم‌الان دارم استفاده میکنم ورژن ۶ اول نصب یکم ترسیدم چون تو نصب زیر تایگر زدi9000 گفتم اشتباهی نصب کردم نصب که تا اخر رفت خودش ریستارت شد گفتم بریکش کردم رفت گوشیو.ولی دیدم بالا اومد خیلی خوشحال شدم.الان دارم استفاده میکنم.فعلا که خوب بوده همه چیز خوب کار میکنه فقط فیلمبرداری ۷۲۰ بخواطر کرنل سوپرمن کار نمیکنه و اینکه اولش یکم لگ داشت ولی الان خوب شده.و یچیز دیگه سرعتش هنوز به cm10 نرسیده.خداییشcm10 الان خیلی پایداریش خوب شده.
اگه تونستم بازم سر میزنم.بدرود تا درود...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

sajjadfox3
18-05-2013, 10:06
سلام دوستان شما این رام ورژن 7 رو نصب کردید ؟ به مشکلی بر نخوردید؟ چون من ورژن 6 رو دانلود کردم ورژن هفتم داره دانلود میشه کدوام یکی را نصب کنم بهتر هست من منتظر جواب شما هستم

galaxyoo
18-05-2013, 12:59
سلام دوست گرامی ورژن7 رو نصب کنید هم از لحاظ زیبایی هم از لحاظ پایداری بهتر میباشد چون اشکالات جزیی که در ورژن قبلی مشاهده میشد کاملا برطرف شده است
موفق باشید

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
18-05-2013, 13:13
ورژن 7 این رام زیبا
دیگه نیازی به توضیح نداره

اپدیت جدید:
[ROM][4.2.2][JDQ39E] TIGER-JELLY BEAN v7 [16/05/2013][STABLE & FAST][S4 STYLE!!!]
853278

تغییرات:
853279

طریقه نصب:
853280

لینک دانلود ورژن جدید:
http://d-h.st/JXd

با تشکر ویژه از galaxyoo

sajjadfox3
18-05-2013, 18:07
داداش ورژن 7 مشکل داره دانلود نمیشه

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
18-05-2013, 18:37
مشکل از سروره چند بار رفرش کنید صفحه دانلود بالا میاد
تو سایت منبع هم لینک دیگه ای نبود

farzad fff
19-05-2013, 02:26
ورژن 6 شو تست کردم رابط کاربری فوقالعاده بود ولی به نظرم کند بود و منم چون برام سرعت مهمه برگشتم به aosp علیرضا جان.

galaxyoo
21-05-2013, 13:32
لینک دانلود تست شد و سالم است با تشکر

sajjadfox3
04-06-2013, 19:03
سرعت ورژن 7 چه جوری هست ؟
من اند روید 4.1.2 نصب هست سرعت 4.2.2 ازی 4.1.2 بالاتر هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
04-06-2013, 22:13
سرعت ورژن 7 چه جوری هست ؟
من اند روید 4.1.2 نصب هست سرعت 4.2.2 ازی 4.1.2 بالاتر هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید

سرعت ورژن 6 که خوب بود.
در کل سرعت رام های 4.1.2 خیلی بیشتره از 4.2.2 منکه خودم ترجیه نمیدم برم به 4.2.2

mohamadvahedi
09-06-2013, 01:10
سلام و خسته نباشید من این رام رو هم v6,و هم v7رو دانلود کردم اما جفتشون موقع نصب تو ریکاوری ارور installation eborted میدن .در ضمن ريكاوريمم استوك هستش.همه وايپهارو انجام میدم اما نمیشه.ایا نیازی به ریکاوری cwmیا چیزی داره؟

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
09-06-2013, 12:47
سلام و خسته نباشید من این رام رو هم v6,و هم v7رو دانلود کردم اما جفتشون موقع نصب تو ریکاوری ارور installation eborted میدن .در ضمن ريكاوريمم استوك هستش.همه وايپهارو انجام میدم اما نمیشه.ایا نیازی به ریکاوری cwmیا چیزی داره؟

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

سلام
خب عزیزم این ریکاوری با ریکاوری استوک نصب نمیشه باید cwm یا twrp داشته باشید(نه فقط این رام هیچ رامی با ریکاوری استوک نصب نمیشه)

mohamadvahedi
09-06-2013, 19:35
داداش علیرصا من تا حالا حدود ۷یا۸تا رام کاستوم با همین ریکاوری نصب کردم اولیشم رام خودتون که تو انجمن هستش.‌

ارسال شده از gt-i9001 با استفاده از تپاتالک 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
10-06-2013, 15:58
به هر حال ریکاوری رو عوض کنید ممکنه به خاطر فلش زدن یه رام مشکل واسش پیش اومده باششه

mohamadvahedi
11-06-2013, 16:22
سلام من ریکاوریمو تغییر دادم هردو ریکاوری cwmوtwrpرو امتحان کردم ایندفعه رام در مرحله نصب قرار میگیره و فلش میشه اما به محص اینکه فلش تموم میشه گوشی ریبوت میشه و وارد سیستم میشه و دفعه اول بالا نمیاد و روی بوت انیمیشن میمونه.باید دوباره برم ریکاوری و یک بار دیگه همین رامو فلش کنم با اینکه بازم همونجوری یهو ریبوت میشه اما ایندفعه رام بالا میاد و وارد سیستم میشه اما همش حس اینو دارم که رام ناقص نصب شده باشه اخه با همین ریکاوریهای جدید تمام رامهای دیگه ای که داشتم رو نصب کردم همچین مشکلی نداشتم.اگه میشه کمکم کنین

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
11-06-2013, 17:58
سلام من ریکاوریمو تغییر دادم هردو ریکاوری cwmوtwrpرو امتحان کردم ایندفعه رام در مرحله نصب قرار میگیره و فلش میشه اما به محص اینکه فلش تموم میشه گوشی ریبوت میشه و وارد سیستم میشه و دفعه اول بالا نمیاد و روی بوت انیمیشن میمونه.باید دوباره برم ریکاوری و یک بار دیگه همین رامو فلش کنم با اینکه بازم همونجوری یهو ریبوت میشه اما ایندفعه رام بالا میاد و وارد سیستم میشه اما همش حس اینو دارم که رام ناقص نصب شده باشه اخه با همین ریکاوریهای جدید تمام رامهای دیگه ای که داشتم رو نصب کردم همچین مشکلی نداشتم.اگه میشه کمکم کنین

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2


به نظر من از ریکاوری علیرضا جان با ورژن 6032 راج رو نصب کنید بهترین ریکاوریه که من تجربه کردم

ksantori
12-06-2013, 13:13
من که نصب کردم خوشم نیومد
ولی ممنون بابت همه زحمتهای دوستان

Dual-core
12-06-2013, 13:33
این رام باگ داره
باگش هم Wi-fi هست.
No network هست و نت دستی بهش میدی فیل تو سیو میده.
ویرایش این رام باگ نداره چون 2 تا رام دیگه نصب کردم همین رفتار رو داشتن.
دوستان عزیز میتونن کمک کنن؟
بعد از نصب رام کوک شده WiFi پررررررررررر :دی

mohamadvahedi
16-06-2013, 18:42
ببخشید میشه لینک ریکاوری علیرا جان رو بزارید من قبلا خم هرچی ت. انجمن سرچ کردم ریکاوری مود ایرانی نیومد فقط قبلا بار تو پستها دیدم که تونموقع امکان دانلود نداشتم اگه میشه یا لینک بدیم یا تاپیکشو.یه موضوع هم هست وقتی ورزن قدیمیش به همینصورت نصب میشه فارسی داره اما ورزن جدیدش فارسی نداره مال همه اینجوره یا بخاطر ناقص نصب شدنه

ارسال شده از gt-i9001 با استفاده از تپاتالک 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
16-06-2013, 20:10
ببخشید میشه لینک ریکاوری علیرا جان رو بزارید من قبلا خم هرچی ت. انجمن سرچ کردم ریکاوری مود ایرانی نیومد فقط قبلا بار تو پستها دیدم که تونموقع امکان دانلود نداشتم اگه میشه یا لینک بدیم یا تاپیکشو.یه موضوع هم هست وقتی ورزن قدیمیش به همینصورت نصب میشه فارسی داره اما ورزن جدیدش فارسی نداره مال همه اینجوره یا بخاطر ناقص نصب شدنه

ارسال شده از gt-i9001 با استفاده از تپاتالک 2

بفرمایید به هر دو سر بزنید.
علیرضا جان خودشون به دلایلی اینجا نگذاشتنشون:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2204700

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287151

mohamadvahedi
18-06-2013, 01:19
دوستان عزیز من با ریکاوری داش علیرضا هم این رام رو نصب کردم اما عین اون 2تا ریکاوری دیگه که به محض تموم شدن ریبوت میشد با این ریکاوری هم شد اما رام بالا میاد و الان دارم ازش استفاده میکنم خیلی زیباست و سرعتشم بد نیست یعنی بعد نصب برنامهام سرعتش تغییر نکرده و بعد خارج شدن از برنامه طول نمیکشه تا لیست اپلیکیشنام بیاد.رام اقا علیرضارو هم دانلود کردم و نصب کردم سرعتش فوقالعاده بالا بود اما اصلا شخصی سازی نداشت حتی تم چوزر.به هرحال ممنون بابت راهنماییها.فقط یک سوال در مورد روت رامهای کاستوم داشتم نمیدونم اینجا جاشه یانه اما من هر رام کاستومی نصب میکنم اگه دسترسی به روتش سوپرسو باشه بعد 1دقیقه از نصب رام تو هر برنامه ای میرم که نیاز به روت داره وقتی اجازه دسترسی میدم اون برنامه هنگ میکنه و بعد چند تانیه فورس کلوز میده بجز 1رامم کخ cm10 4.2.2بود اونم چون دسترسیش سوپریوزر بود نه سوپر سو.چیکار کنم این مشکل حل شه

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
19-06-2013, 21:57
دوستان عزیز من با ریکاوری داش علیرضا هم این رام رو نصب کردم اما عین اون 2تا ریکاوری دیگه که به محض تموم شدن ریبوت میشد با این ریکاوری هم شد اما رام بالا میاد و الان دارم ازش استفاده میکنم خیلی زیباست و سرعتشم بد نیست یعنی بعد نصب برنامهام سرعتش تغییر نکرده و بعد خارج شدن از برنامه طول نمیکشه تا لیست اپلیکیشنام بیاد.رام اقا علیرضارو هم دانلود کردم و نصب کردم سرعتش فوقالعاده بالا بود اما اصلا شخصی سازی نداشت حتی تم چوزر.به هرحال ممنون بابت راهنماییها.فقط یک سوال در مورد روت رامهای کاستوم داشتم نمیدونم اینجا جاشه یانه اما من هر رام کاستومی نصب میکنم اگه دسترسی به روتش سوپرسو باشه بعد 1دقیقه از نصب رام تو هر برنامه ای میرم که نیاز به روت داره وقتی اجازه دسترسی میدم اون برنامه هنگ میکنه و بعد چند تانیه فورس کلوز میده بجز 1رامم کخ cm10 4.2.2بود اونم چون دسترسیش سوپریوزر بود نه سوپر سو.چیکار کنم این مشکل حل شه

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

مشکل از سوپرسو هست.
میتونید خودتون دستی سوپر یوزر رو دانلود و نصب کنید
و وقتی فهمیدید کار میکنه سومر سو رو حذف کنید

mohamadvahedi
22-06-2013, 18:30
سوپریوزر نصب کردم اما توی هیچکدوم از برنامهایی که نیاز به دسترسی به روت داره سوپریوزر کاری نکرد حتی وقتی سوپرسو رو حزف کردم بازم هیچ عکس العملی نشون نداد

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

mohamadvahedi
25-06-2013, 01:10
من لایک کردم علیرضا جان اما اینجاهم میگم تا بدونی که مشکلم حل شد بابت سوپر یوزر واقعا ممنون این واسک معضل بودش.

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

chelsea228
27-06-2013, 12:25
سلام دوستان این رام بیس واسش چی هست باید از چه بیس استفاده کرد با بیس 2.3 فابریک خود گوشی میشه؟

ارسال شده از GT-I9500 با استفاده از تپاتالک 2

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
29-06-2013, 12:36
سلام دوستان این رام بیس واسش چی هست باید از چه بیس استفاده کرد با بیس 2.3 فابریک خود گوشی میشه؟

ارسال شده از GT-I9500 با استفاده از تپاتالک 2

فرقی نداره شما هر بیس رامی رو که داشته باشید با ریکاوری cwm میتوتید این رام و همه ی رام های اس پلاس رو نصب کنید

mohamadvahedi
11-07-2013, 21:32
چرا این رام بعد از 2یا۳ هفته استفاده به شدت کند میشه و بیشتر نرم افزارای سیستمیش فورس کلوز میده مال من ۲بار نصب کردم اینجوری شد بعد چند وقت استفاده متلا وقتی زنگ میخوری اصلا نمیشه ج داد یا وقتی بلوتوت رو وا میکنم چند تانیه هنگ میکنه بعد فورس کلوز میده عصبیم کرده

ارسال شده از GT-I9001 با استفاده از تپاتالک 2

SQS619
04-09-2013, 18:54
من این رامو از ریکاوری نصب میکنم و همه ی مراحل رو هم طی میکنم ولی گوشی که ریستارت میشه به منوی ریکاوریcwm برمیگرده الان من چکار کنم؟

Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2

SQS619
04-09-2013, 21:32
این گزینه ی bootloop from change recovery که نوشته منظور چیه؟

Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2

_ANONYMOUS_
07-09-2013, 19:47
من این رامو از ریکاوری نصب میکنم و همه ی مراحل رو هم طی میکنم ولی گوشی که ریستارت میشه به منوی ریکاوریcwm برمیگرده الان من چکار کنم؟

Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2

به تاپیک هرانچه باید راجع ریکاوری بدانید ، پست 5 مراجعه کنید .

iman_7994
31-10-2013, 11:29
من کاری که تو پست 5 هر انچه باید در مورد ریکاوری بدانیدو کردم درست نشد فک کنم مشکل از کرنل من هست یه کرنل معرفی کنید با اودین بریزم لینکشم بزارید دان کنم .مرسی

iman_7994
05-11-2013, 20:26
کسی نمیخواد ج بده؟

birthday
19-11-2013, 16:28
سلام مرسی از همه
ببخشید زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه میشه یه فارسی ساز معرفی کنید ممنون میشم :aj:

ali5171
24-11-2013, 22:09
باوتوث من هنگ میکنه و باید باطری رو در اری تا درس شه

behzad00
11-01-2014, 09:57
ورژن 8 هم اومد :

http://d-h.st/0jY

با تغییرات زیر :


VERSION 8 /11-Jul-2013/
- New Base Carbon Build 6 by Krislibaeer
- New Kernel Phenom 4.3 exUV Bigmem
- New Calculator
- New Transparent Galaxy S4 Style Power Toggles
- New Galaxy S4 Sytle Calculator
- New Tiger Wallpapers
- New Samsung Memo
- Fixed "Wednesday" Bug in notification bar /HALO/
- Added Android 4.3 Bootanimation in OTA
- Modded HALO
- Modded Contacts /Dark Tiger/
- Modded MMS & New Emoticons /Dark Tiger/
- Modded Email /Dark Tiger/
- Modded LatinIME /Dark Tiger/
- Modded Inverted Google Talk
- Modded & Transparent Gallery /Dark Tiger/
- Updated & Modded Gmail 4.5.2 /Dark Tiger/
- Updated ....... 4.4.11 /Dark Tiger/
- Updated Play Market 4.1.10 /Dark Tiger/
- Updated Play Music 5.0.1052 /Dark Tiger/
- Updated Dice Player 2.0.30
- Removed Nova Launcher
- Removed Car Home
- Removed Google Keep
- Removed Kernel Section in Tiger-OTA
- ...And Much More

tanbe1o
19-02-2014, 22:00
"]سلام من این رام رو نصب کردم
از جمله مشکلاتی که بعد از نصب این رام باهاش روبرو میشین
1- به طور کلی Wifi هیچگونه عملکردی نداره
2- لگ های زیادی موقع رفتن به تنظیمات دیده میش
3- بازی های HD :من بازی GanGeSter رو نصب کردم اما به هیچ وجه قابل اجرا نبود همینطور بازی آسفالت رو نصب کردم اونقدری برنامه گرافیک پایینی داشت که از بازی کردن باهاش پشیمون میشین
و....

tanbe1o
20-02-2014, 13:48
باوتوث من هنگ میکنه و باید باطری رو در اری تا درس شه

برای رفع این مشکل یک بار عملیات وایپ رو انجام بدین و دوباره بررسی کنین
در صورت عدم رفع اشکال با نصب یک کرنل ب روز تر امتحان کنین مثل:Kernel_JB-4.3_3.4_20140123_Google-4.6_Stock_Ion_Pmem_Adsp_Signed

nolteks
10-07-2014, 07:46
برای حل مشکل wifi مراحل زیر رو انجام بدید:
1- وارد Setting گوشی بشید و Wifi رو خاموش کنید.

2- دکمه Menu رو فشار دهید و گزینه Advance رو انتخاب کنید
972695

3- از منوی باز شده گزینه Wifi Region Code رو انتخاب کنید
972696

4- در این پنجره باید China رو انتخاب کنید
972697

5- دکمه Back رو بزنید و Wifi خودتون رو روشن کنید
خواهید دید که تمام Wifi نزدیک شما پیدا میشوند
972698

از اونجاییکه این رام بسیار شبیه S4 میشه و تا حدودی کلیه منوها شکل اصلی سامسونگ رو حفظ کرده رام بسیار خوبی است.
خیلی از رامها رو نصب کردم ولی تا الان هیچکدوم به نظرم به زیبایی این رام نبودند.
امیدوارم سازنده آخرین رامی که برای i9000 داده و اونو شبیه S5 کرده برای این گوشی هم ارائه بده.