PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [JB]رام درز کرده LEAK Stock Test Firmware 6.2.B.0.203



JIMA
17-05-2013, 10:18
با سلام

از این تاپیک می توانید رام جلی بین درز کرده ION که روت و دئودکس شده است، رو دانلود و نصب کنید(بوتلودر باز)



نحوه نصب

وارد ریکاوری شده فکتوری ریست کنید و سپس رام رو فلش کنید
گوشی رو خاموش کنید(با پاور و افزایش صدا) و به فست بوت ببرید و کرنل (فایل دوم) رو فلش کنید

برا حل مشکل Network :
این فایل (http://www.mediafire.com/?d42bt7bwn28bum0) رو از ریکاوری فلش کنید.





Lt28i_6.2.B.0.203_Generic_Leaked.zip (http://www.androidfilehost.com/?fid=22962010882834763 )

ION_DooMLoRD_Ganesh_JB-leak_twrp2.5.elf (http://www.mediafire.com/?mvddpngl5kz9uf6)


http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953203&stc=1&thumb=1&d=1368258906 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953203&d=1368258906) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953207&stc=1&thumb=1&d=1368259047 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953207&d=1368259047) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953208&stc=1&thumb=1&d=1368259047 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953208&d=1368259047) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953209&stc=1&thumb=1&d=1368259047 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953209&d=1368259047) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953210&stc=1&thumb=1&d=1368259047 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953210&d=1368259047)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953211&stc=1&thumb=1&d=1368259152 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953211&d=1368259152) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953212&stc=1&thumb=1&d=1368259152 (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1953212&d=1368259152)

mr.iman
17-05-2013, 11:47
رام جلی بین درز کرده . هنوز رسمی نیومده ؟

ارزش تست داره ؟؟؟؟؟؟؟ رفقا تست کنین خبرشو به ما هم بدین ممنون میشم

paprika 1
17-05-2013, 12:01
رام جلی بین درز کرده . هنوز رسمی نیومده ؟

ارزش تست داره ؟؟؟؟؟؟؟ رفقا تست کنین خبرشو به ما هم بدین ممنون میشم

ایمان جان این رام تقریبا همون رام جلی بین اصلیه که قراره بیاد من بوت لودرم باز نیست و نمیخوامم بازش کنم شما نصب کن رام خوبیه

mr.iman
17-05-2013, 12:13
ایمان جان این رام تقریبا همون رام جلی بین اصلیه که قراره بیاد من بوت لودرم باز نیست و نمیخوامم بازش کنم شما نصب کن رام خوبیه



داداش یه بزرگواری کن آموزش نصب این رامو رو با استفاده از فلش برام لینکشو بار
من یادم رفته به کل...باید چطوری فست بوت برم یا چطوری فلش تولز

JIMA
17-05-2013, 12:22
داداش یه بزرگواری کن آموزش نصب این رامو رو با استفاده از فلش برام لینکشو بار
من یادم رفته به کل...باید چطوری فست بوت برم یا چطوری فلش تولز

این رام رو باید از ریکاوری نصب کنی نه فلش تولز

آموزش فلش رام با فلش تولز: امضام آموزش های جامع پست 3

paprika 1
17-05-2013, 12:22
داداش یه بزرگواری کن آموزش نصب این رامو رو با استفاده از فلش برام لینکشو بار
من یادم رفته به کل...باید چطوری فست بوت برم یا چطوری فلش تولز

ایمان جان این رام رو باید از ریکاوری نصب کنی نه فلش تولز فقط رامهای رسمی از فلش تولز نصب میشن.مگه رو رام 4.0.4 نیستی؟رامت روته؟ریکاوری نصبه؟

mr.iman
17-05-2013, 12:29
ایمان جان این رام رو باید از ریکاوری نصب کنی نه فلش تولز فقط رامهای رسمی از فلش تولز نصب میشن.مگه رو رام 4.0.4 نیستی؟رامت روته؟ریکاوری نصبه؟

اره داداش
ریکاوری روت همه چی
این رام نصبه
XZXperience_2 [v2] Official SONY Jellybean port to ICS
//....
نفهمیدم این قسمتو
گوشی رو خاموش کنید(با پاور و افزایش صدا) و به فست بوت ببرید و کرنل (فایل دوم) رو فلش کنید
...
منظور از اینکه وارد ریکاوری شده و فکتوری کنید یعنی رام اول از ریکاوری نصب کنید ؟؟؟؟ بعد کرنل رو فلش بزنید ؟؟؟؟؟؟

درست گفتم ؟

paprika 1
17-05-2013, 12:41
اره داداش
ریکاوری روت همه چی
این رام نصبه
XZXperience_2 [v2] Official SONY Jellybean port to ICS
//....
نفهمیدم این قسمتو
گوشی رو خاموش کنید(با پاور و افزایش صدا) و به فست بوت ببرید و کرنل (فایل دوم) رو فلش کنید
...
منظور از اینکه وارد ریکاوری شده و فکتوری کنید یعنی رام اول از ریکاوری نصب کنید ؟؟؟؟ بعد کرنل رو فلش بزنید ؟؟؟؟؟؟

درست گفتم ؟

ایمان جان روی همین رامی که هستی وارد ریکاوری شو و تمام وایپ ها رو انجام بده(wipe data/factory reset - wipe cash - بعد وارد advanced میشه wipe dalvick cash)
بعد از اینکه اینا رو انجام دادی رام رو نصب کن.بعد از نصب شدن رام ریستارت نکن از داخل ریکاوری یه گزینه هست که نوشته power اونو بزن تا گوشی خاموش شه وقتی که گوشی خاموش شد طبق آموزشی که جمال جان گفت گوشی رو به فست بوت ببر.قبل از این کار اون فایل دوم که دانلود کرده بودی رو که کرنل هم هست رو به پوشه firmware فلش تولز انتقال بده تا بتونی تو فست بوت فلشش بزنی.اگه هرجاشو نفهمیدی این تاپیک رو مطالعه کن آموزش جمال جان کامله.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=269507

mr.iman
17-05-2013, 12:52
ایمان جان روی همین رامی که هستی وارد ریکاوری شو و تمام وایپ ها رو انجام بده(wipe data/factory reset - wipe cash - بعد وارد advanced میشه wipe dalvick cash)
بعد از اینکه اینا رو انجام دادی رام رو نصب کن.بعد از نصب شدن رام ریستارت نکن از داخل ریکاوری یه گزینه هست که نوشته power اونو بزن تا گوشی خاموش شه وقتی که گوشی خاموش شد طبق آموزشی که جمال جان گفت گوشی رو به فست بوت ببر.قبل از این کار اون فایل دوم که دانلود کرده بودی رو که کرنل هم هست رو به پوشه firmware فلش تولز انتقال بده تا بتونی تو فست بوت فلشش بزنی.اگه هرجاشو نفهمیدی این تاپیک رو مطالعه کن آموزش جمال جان کامله.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=269507

داداش مرسی واسه توضیح کاملت
فقط اینکه تو ریکاوری من گزینه power نسیت که خاموش کنم همه جاشو چک کردم ...!!!
از کجا خاموشش کنم بعد ؟؟؟
]

paprika 1
17-05-2013, 12:59
داداش مرسی واسه توضیح کاملت
فقط اینکه تو ریکاوری من گزینه power نسیت که خاموش کنم همه جاشو چک کردم ...!!!
از کجا خاموشش کنم بعد ؟؟؟
]
آره منم نگاه کردم نبود.اگرم ریستارت کنی گیر میکنه رو آرم سونی ولی احتمالا رو آرمم که گیر کنه با گرفتن کلید ولوم بالا و پاور خاموش میشه ولی فعلا دست نگه دار تا از جمال جان بپرسم ببینم خاموش میشه.الان رام رو نصب کردی؟

mr.iman
17-05-2013, 13:05
آره منم نگاه کردم نبود.اگرم ریستارت کنی گیر میکنه رو آرم سونی ولی احتمالا رو آرمم که گیر کنه با گرفتن کلید ولوم بالا و پاور خاموش میشه ولی فعلا دست نگه دار تا از جمال جان بپرسم ببینم خاموش میشه.الان رام رو نصب کردی؟


نه تازه زدم رو دانلود
تا 1ساعت دیگه دانلود میشه
داداش ببین از پوضه فست بوت هم میشه کرنل و نصب کنم دیگه
از فلش تولز نه....سخته....
درست گفتم ؟؟؟؟
بعد اینکه چطوری گوشی خاموش کنم تو ریکاوری ؟

paprika 1
17-05-2013, 13:15
نه تازه زدم رو دانلود
تا 1ساعت دیگه دانلود میشه
داداش ببین از پوضه فست بوت هم میشه کرنل و نصب کنم دیگه
از فلش تولز نه....سخته....
درست گفتم ؟؟؟؟
بعد اینکه چطوری گوشی خاموش کنم تو ریکاوری ؟

والا من فقط واسه htc از تو خود فست بوت نصب کردم واسه سونی بلد نیستم اگه دستوری بخواد تایپ شه ولی با فلش تولز خیلی راحته فایل رو انتقال میدی به پوشه و از فلش تولز قسمت فست بوت فلشش میزنی نمیدونم چرا میگین سخته!؟ تاپیک آموزشها رو نگاه کردین؟تو یه پستش قشنگ توضیح داده خیلی راحته.واسه خاموش کردنم از جمال جان پرسیدم جواب داد بهت خبرشو میدم

JIMA
17-05-2013, 13:30
نه تازه زدم رو دانلود
تا 1ساعت دیگه دانلود میشه
داداش ببین از پوضه فست بوت هم میشه کرنل و نصب کنم دیگه
از فلش تولز نه....سخته....
درست گفتم ؟؟؟؟
بعد اینکه چطوری گوشی خاموش کنم تو ریکاوری ؟

بعد که رام رو نصب کردی از ریکاوری ریستارت کن و vol+power رو بگیر(8-9 ثانیه 3 بار ویبره میزنه) و خاموش کن و بعد کرنل رو از فست بوت نصب کن

mr.iman
17-05-2013, 18:22
من نصبش کردم امما تو فایل رام خالی بود
اصلا هیچی نیست اما حجم 505مگ نشون میده
من احمقم نصبش کردم اما نصب نشد
حالا چیکار کنم
اینم عکسش


http://uploadtak.com/images/r223_Untitled4444.png

paprika 1
17-05-2013, 18:28
من نصبش کردم امما تو فایل رام خالی بود
اصلا هیچی نیست اما حجم 505مگ نشون میده
من احمقم نصبش کردم اما نصب نشد
حالا چیکار کنم
اینم عکسش
این که مشکلی نیست وقتی ریستارت کنی همون رام قبلیت بالا میاد فقط اگه وایپها رو انجام دادی یه خورده دیرتر بالا میاد مثل وقتی که تازه نصبش کرده بودی.من موندم چطور ممکنه 500مگ حجم داشته باشه ولی چیزی داخلش نباشه

mr.iman
17-05-2013, 18:32
این که مشکلی نیست وقتی ریستارت کنی همون رام قبلیت بالا میاد فقط اگه وایپها رو انجام دادی یه خورده دیرتر بالا میاد مثل وقتی که تازه نصبش کرده بودی.من موندم چطور ممکنه 500مگ حجم داشته باشه ولی چیزی داخلش نباشه



داداش دانلود دومش همین الان تموم شد
بازم خالیه داخلش
خودت یه تست بزن میفهمی
اصن حالم گرفته شد
مثل همون عکس
وقتی روش کلیک میکنم باز شه همون پیغامو میده اما حجمش 505 مگ نشون میده



ویرایش : محتویات رام خارج کردم شد 730 مگ فقط یه پوشست به اسم system همین
اما وقتی رو فایل زیپ کلیک میکنم همون پیغام تو عکسو میده

paprika 1
17-05-2013, 18:39
داداش دانلود دومش همین الان تموم شد
بازم خالیه داخلش
خودت یه تست بزن میفهمی
اصن حالم گرفته شد
مثل همون عکس
وقتی روش کلیک میکنم باز شه همون پیغامو میده اما حجمش 505 مگ نشون میده



ویرایش : محتویات رام خارج کردم شد 730 مگ فقط یه پوشست به اسم system همین
اما وقتی رو فایل زیپ کلیک میکنم همون پیغام تو عکسو میده

الانم که دانلودتش کامل تموم شده در همون حالت زیپ یه بار دیگه رام رو تو ریکاوری گوشیت نصب کن ببینم باز ارور میده یا نه

mr.iman
17-05-2013, 18:44
الانم که دانلودتش کامل تموم شده در همون حالت زیپ یه بار دیگه رام رو تو ریکاوری گوشیت نصب کن ببینم باز ارور میده یا نه

نه داداش نصب نشد
همون آش و همون کاسه
نصب نمیشه
این شکلک آندورید تو ریکاوری مثل یه علامت خطر میشه....
:(

paprika 1
17-05-2013, 18:50
نه داداش نصب نشد
همون آش و همون کاسه
نصب نمیشه
این شکلک آندورید تو ریکاوری مثل یه علامت خطر میشه....
:(

اون علامت خطر یعنی اینکه اون چیزی که نصب کردی درست نیست.

mr.iman
17-05-2013, 18:57
اون علامت خطر یعنی اینکه اون چیزی که نصب کردی درست نیست.

میدونم داداش
اما خوب فایلش خرابه
روش کلیک میکنم هیچی توش نیست
شما خودت میتونی دانلودش کنی.؟؟؟؟
البته به دردت نمیخوره چون بوتلودرت باز نیست

mr.iman
17-05-2013, 21:52
دوستان من این رام چیکارش کنم
اینم دفعه سوم
سه 3 دفعه دانلودش کردم هر 3دفعه همونجوری بود
اینم عکسش
http://uploadtak.com/images/z7166_Untitled.jpg

behzadshar
17-05-2013, 21:58
دوستان من این رام چیکارش کنم
اینم دفعه سوم
سه 3 دفعه دانلودش کردم هر 3دفعه همونجوری بود
اینم عکسش
http://uploadtak.com/images/z7166_Untitled.jpg

ایمان جان از منوی tools برنامه WinRAR گزینه ریپیر ارشیو رو بزن شاید درست شد چون بعضی فایلا که دانلود میکنی خرابن بعد با این گزینه ممکنه درست شن

mr.iman
17-05-2013, 22:16
ایمان جان از منوی tools برنامه WinRAR گزینه ریپیر ارشیو رو بزن شاید درست شد چون بعضی فایلا که دانلود میکنی خرابن بعد با این گزینه ممکنه درست شن

داداش اینکارم کردم با winrar اما همین بساطه
اینم عکسش

http://uploadtak.com/images/q88_Untitled333.png

behzadshar
17-05-2013, 22:19
داداش اینکارم کردم با winrar اما همین بساطه
اینم عکسش

داداش این کارو که بکنی یکی دیگه درست میکنه تو اون دومیرو تست کردی؟من دیگه برم بازیه رئاله:bo:

JIMA
17-05-2013, 22:32
ظاهرا اون فایل مشکل داشته، مجدد اپلود کرده:

http://www.androidfilehost.com/?fid=22962010882834763

Sent from my LT22i

mr.iman
17-05-2013, 22:36
داداش این کارو که بکنی یکی دیگه درست میکنه تو اون دومیرو تست کردی؟من دیگه برم بازیه رئاله:bo:

آخع چتدا فیلم که اکسترلت نمیشدن همیجوری درستش کردم
چیکارش کنم :(

JIMA
17-05-2013, 22:42
آخع چتدا فیلم که اکسترلت نمیشدن همیجوری درستش کردم
چیکارش کنم :(

دولوپر فایل رام رو اصلاح کرد;-)

Sent from my LT22i

mr.iman
17-05-2013, 23:28
دولوپر فایل رام رو اصلاح کرد;-)

Sent from my LT22i



خوب الان یعنی باز دانلودش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ از همون لینک پست اول داش جمال گل؟



آخ آخ شرمنده ندیدم لینک پست قبلیو

mr.iman
18-05-2013, 11:49
سلام
من نصبش کردم
بعد 4بار دانلود کردن
رامش عالیه یعنی یه رام بی نظیر تو سری رامهایی که الان آیون میتونه داشته باشه
از نظر سرعت مخصوصا.....
تمام بازیهایی که اجرا نمیشدن مخصوصا most wanted و GATA بالا اومد
دیگه نمیدونم راجب چی بگم سوال کنین جوابتونو میدم....




ویرایش : دوستان wifi مشکل داره ..... اصلا واردش نمیشه ....وقتی وارد میشه میخواد اسکن کنه foce close میده برنامه رو میبنده راه حلی داره ؟؟؟
اون فایل netwoek که تو پست اول هست نصب کردم همون اول
کلا اسکن نمیکنه برنامه میبنده



اومدم برم ریکاوری چندبار روی آرم سونی مثل دفعه قبل لمس کردم اما یه مثلث خاکستری اورد که عک یه آچار و پیچ کوشتی هست و یه کادر آبی که همینجوری میره اتفاقی نمیوفته
خاموشش کردم درست شد
چطوری باید رفت ریکاوری ؟؟؟

JIMA
18-05-2013, 13:45
سلام
من نصبش کردم
بعد 4بار دانلود کردن
رامش عالیه یعنی یه رام بی نظیر تو سری رامهایی که الان آیون میتونه داشته باشه
از نظر سرعت مخصوصا.....
تمام بازیهایی که اجرا نمیشدن مخصوصا most wanted و GATA بالا اومد
دیگه نمیدونم راجب چی بگم سوال کنین جوابتونو میدم....




ویرایش : دوستان wifi مشکل داره ..... اصلا واردش نمیشه ....وقتی وارد میشه میخواد اسکن کنه foce close میده برنامه رو میبنده راه حلی داره ؟؟؟
اون فایل netwoek که تو پست اول هست نصب کردم همون اول
کلا اسکن نمیکنه برنامه میبنده



اومدم برم ریکاوری چندبار روی آرم سونی مثل دفعه قبل لمس کردم اما یه مثلث خاکستری اورد که عک یه آچار و پیچ کوشتی هست و یه کادر آبی که همینجوری میره اتفاقی نمیوفته
خاموشش کردم درست شد
چطوری باید رفت ریکاوری ؟؟؟

فک نمیکنم ریکاوری های ics رو اینم جواب بده
ولی اگه جواب بده با ضربه زدن رو سونی یا زدن دکمه های افزایش یا کاهش صدا

تو رام جلی بین درز کرده S هم مشکل وایفای وجود داشت و درست هم نشد!

mr.iman
18-05-2013, 15:24
فک نمیکنم ریکاوری های ics رو اینم جواب بده
ولی اگه جواب بده با ضربه زدن رو سونی یا زدن دکمه های افزایش یا کاهش صدا

تو رام جلی بین درز کرده S هم مشکل وایفای وجود داشت و درست هم نشد!



ای بابا حالا باید چیکار کنم
ریکاوری هم که نمیره ....
چطوری برگردم به رام قبلی ؟؟؟

JIMA
18-05-2013, 15:33
ای بابا حالا باید چیکار کنم
ریکاوری هم که نمیره ....
چطوری برگردم به رام قبلی ؟؟؟

رام رسمی رو با فلش تولز فلش کن بعد روت و ریکاوری نصب کن
بعد بکاپ رو ریستور کن

Sent from my LT22i

mr.iman
18-05-2013, 15:50
رام رسمی رو با فلش تولز فلش کن بعد روت و ریکاوری نصب کن
بعد بکاپ رو ریستور کن

Sent from my LT22i
ای بابا داداش من یکم خنگم
همین رام XTXpreince v2 رو اول فلش کنم ؟؟؟؟ بعدش روت ریکاوری با فست بوت /؟؟؟ درسته ؟

JIMA
18-05-2013, 16:33
ای بابا داداش من یکم خنگم
همین رام XTXpreince v2 رو اول فلش کنم ؟؟؟؟ بعدش روت ریکاوری با فست بوت /؟؟؟ درسته ؟

واقعا خنگی:4:
خوب مگه الان ریکاوری داری که میخوای رام XTXpreince رو نصب کنی؟!
نه اول رام رسمی رو نصب بعد روت و ریکاوری نصب کن
بعد بکاپی که از رامت داشتی ریستور کن

mr.iman
18-05-2013, 16:36
واقعا خنگی:4:
خوب مگه الان ریکاوری داری که میخوای رام XTXpreince رو نصب کنی؟!
نه اول رام رسمی رو نصب بعد روت و ریکاوری نصب کن
بعد بکاپی که از رامت داشتی ریستور کن


پس چی
فکر کردی باهوشم
اگه باهوش بودم الان میشدم مثل شما :4:
تازه هنوزم نفهمیدم :))دارم تو آموزشات میخونم
مرسی

میشه لینک یه رام رسمی آخرین ورژنشو بهم بدی :x مرسی

parsspeed
20-05-2013, 15:27
دوست عزیز برای رفتن به ریکاوری این رام اگه اون کرنل DoomLord رو استفاده میکنی، وقتی گوشی روشن میشه و اون ارم مربوطه کرنل بالا میاد دکمه
+HomeباVol یعنی هوم و ولوم زیاد رو با هم بزن وارد ریکاوری میشه
برای منم اون مشکل wifi هستش که به رام قبلیم برگردوندم اگه یه جایی دیدی مشکل wifi رو درست کردن بگید تا ما هم استفاده کنیم

parsspeed
20-05-2013, 15:27
اینم لینکش داخل
سایت http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273688

amir_aloneboy77
21-05-2013, 07:45
این رام روی آیون سری lt28h نصب میشه؟

JIMA
21-05-2013, 10:04
این رام روی آیون سری lt28h نصب میشه؟

بله
اصلا این رام برا lt28h هست

fifarsi
04-06-2013, 09:06
سلام.
رو گوشیم همین کاستوم رام از ریکاوری نصب کردم خواستم کرنل رو نصب کنم بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردم دیگه روشن نمی شه!!!!
هیچ کاری نمی کنه حتی می زنم شارژ هم شارژ نمی کنه.
یعنی چی شده؟
چیکار باید کنم؟

JIMA
04-06-2013, 09:21
سلام.
رو گوشیم همین کاستوم رام از ریکاوری نسب کردم خواستم کرنل رو نسب کنم بعد از اینکه گوشی رو خاموش کردم دیگه روشن نمی شه!!!!
هیچ کاری نمی کنه حتی می زنم شارژ هم شارژ نمی کنه.
یعنی چی شده؟
چیکار باید کنم؟

دکمه پاور و افزایش صدا رو نگهدارید، 3 بار ویبره میزنه خاموش میشه بعد رام رسمی رو با فلش تول فلش کنید

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

fifarsi
04-06-2013, 12:26
گوشی هیچ عکس العملی نداره.
تا الان گذاشتم تو شارژ.
قبلش بوتلودر رو باز کردم.

JIMA
04-06-2013, 13:35
گوشی هیچ عکس العملی نداره.
تا الان گذاشتم تو شارژ.
قبلش بوتلودر رو باز کردم.

کارهای زیر رو انجام بدید:


این روش برای اکسپریا ایون جواب داده و احتمالا روی تمامی مدلهای اکسپریا جواب بده.

1_گوشی را به شارژ بزنید.بعد از تقریبا ۲ساعت چراغ قرمز مخصوص شارژ روشن میشودوبعد از چند دقیقه ای گوشی میخواهد روشن شود ولی پشت سر هم ری استارت میشود.این حالت طبیعیه.
2_گوشی را از شارژر جدا کرده و با نگه داشتن دکمه پاور + افزایش صدا به مدت 10 ثانیه(3 بار ویبره باید بزنه) خاموش کنید
3_حالا دوباره به شارژ بزنید.چراغ خاموش میباشد و بعد از نیم ساعت چراغ قرمز میشود.در این حالت گوشی باید به مدت 10 ساعت به شارژ باشد.تا زمانی که چراغ خاموش شود.

4_حالا به سراغ فلش تولز میرویم و یک فایل(رام رسمی) برای فلش گوشی اماده میکنیم.هنگامی که فلش تولز درخواست اتصال گوشی به کامپیوتر رو داد،کلید (ولوم پایین در اکسپریا 2012 و کلید برگشت در اکسپریا2011)را گرفته و گوشی را به کامپیوتر وصل میکنیم.توجه کنید که کلید را نباید رها کنیم و تقریبا به مدت 12 دقیقه گرفته باشیم.تا اینکه چراغ سبز شود و عملیات فلش انجام بگیرد.

5_تمام.

توجه کنید زمانهایی که گفته شده ممکن است در بعضی گوشی ها بیشتر یا کمتر طول بکشد.
ونکته دیگر این است که صبور باشید.

amgholipour
05-06-2013, 00:18
حداقل 16 ساعت بایدبزنی به شارژ تا چراغ قرمزبشه وبعدچراغ قرمز خاموش بشه انوقت رام اصلی را بافلش تولز فلش کن البته زمانی که میزنی برای فلش دکمه پاور وولوم پایین راباهم بگیرشایدتا20 دقیقه هم طول بکشه چراغ سبزروشن بشه.اگه مشکل داشتی پیام بده.

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

fifarsi
05-06-2013, 14:42
آقا درست شد.با همون روش.مرسی.