PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ZL][Z][ZR][Recovery] ریکاوری XZRDualRecovery برای بوتلودر باز و بسته



GUYVER
28-05-2013, 14:56
با سلام

با استفاده از این تاپیک میتوانید سه نوع ریکاوری CWM و TWRP و PhilZ Touch را بر روی Z/ZL/ZR با بوتلودر باز نصب کنید.

روش نصب :

1- فایل ریکاوری را از پست دوم ، دانلود و استخراج کنید.

2- در حالی که usb debugging و unknown sources فعال و صفحه گوشی روشن هست ،گوشی رو به pc وصل کنید و فایل install.bat را جرا کنید.

3- با صفحه ی زیر رو به رو خواهید شد :

http://szar.netii.net/up/66bc24f56ab8.jpg

اگر دیوایس شما توسط SuperSu به روت دسترسی دارد ، گزینه ی 1 را انتخاب کنید.

اگر دیوایس شما توسط SuperUser به روت دسترسی دارد ، گزینه ی 2 را انتخاب کنید.

اگر دیوایس شما به روت دسترسی ندارد ، گزینه ی 3 را انتخاب کنید. ( در حال حاضر این گزینه کارایی ندارد. )

4- پس از انتخاب گزینه ی مناسب ، چند لحظه صبر کنید تا پروسه ی نصب ریکاوری ، طی شود ، سپس دیوایس شما را به محیط ریکاوری Teamwin منتقل خواهد کرد.


برای انتقال به محیط ریکاوری کاستوم از برنامه ی NDR Utils (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camber.ndrutils&hl=en) استفاده کنید.

یا

گوشی رو خاموش کنید و بعد روشن کنید و وقتی که لگوی Sony رو دیدید :

برای ورود به ریکاوری PhilZ Touch ، دکمه افزایش صدا رو بزنید

برای ورود به ریکاوری TWRP ، دکمه کاهش صدا رو بزنید.


برای دانلود ریکاوری به روش زیر عمل کنید :

1- ابتدا وارد این سایت (http://nut.xperia-files.com/) شوید.

2- پس از ورد به سایت ، بر روی گزینه ی XZDualRecovery کلیک کنید.

3- حالا ریکاوری کاستوم مربوط به دیوایس خود را دانلود کنید. ( برای بوتلودر های بسته ، نسخه ی Installer رو انتخاب کنید. )

JIMA
04-06-2013, 11:58
ورژن 2.3 این ریکاوری با تغییرات زیر در تاریخ 30 می ریلیز شد.




Fixed ZL C6506 Keycheck
Fixed the flashable scripting to actually make the chargemon binary backup to chargemon.stock (needed for offline charging!)
NOTE: If you check /system/bin/ for a chargemon.stock and find it missing, use my AROMA ROM Mutator 0.4 (or higher) (http://www.fun-industries.nl/xda/?dlid=bXV0YXRvcg==) to reinstall it.




لینک دانلود (http://www.fun-industries.nl/xda/?dlid=bG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi4zLVJFTEVBU0Uud2lu ZG93cw==)

JIMA
11-06-2013, 17:42
پست 1 با ورژن 2.4 آپدیت شد./

alixperiax10
03-07-2013, 23:26
سلام به همگی
اقا دمت گرم داداش
به راحتی اب خوردن ریکاوری نصب شد
رامم 4.2.2
من خودم قبلش روت کرده بودم و فایل superuser.bat رو اجرا کردم
کلا 10 ثانیه طول نکشید
دمت گرم تشکر ک
م بود اینجوری تشکریدم داداش :loveit:

JIMA
06-07-2013, 08:56
پست 1 با ورژن 2.5.1 آپدیت شد./

JIMA
11-07-2013, 14:37
دانلود نمیشه اررور 404 میده

لینک ورژن 2.5.1 سالمه و میتونید روی رامهای 4.1.2 و 4.2.2 نصب کنید


Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

elyasrashid
11-07-2013, 15:39
سلام و خسته نباشید.
دوستان هر کی میتونه کمک کنه من رام 4.2.2 نصب دارم.چه وقتی میخوام روت کنم چه زمانی که ریکاوری نصب کنم ارور cannot connect to deamon میاد و نه میشه روت کرد نه ریکاوری نصب میشه. کمک لطفا

JIMA
11-07-2013, 15:56
سلام و خسته نباشید.
دوستان هر کی میتونه کمک کنه من رام 4.2.2 نصب دارم.چه وقتی میخوام روت کنم چه زمانی که ریکاوری نصب کنم ارور cannot connect to deamon میاد و نه میشه روت کرد نه ریکاوری نصب میشه. کمک لطفا

Usb debugging
و unknown sources. رو فعال کنید
درایورا رو هم نصب کنید

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

elyasrashid
11-07-2013, 16:38
جمال جان ممنون بخاطر توجهت
من همه اون کارهارو انجام دادم، قبلا میتونستم تو رامهای دیگه اما این رام این پیغام تو صفحه مشکی میاد
ADB server didnt ACK
failed to start deamon
error:cannot connect to deamon

JIMA
11-07-2013, 16:44
جمال جان ممنون بخاطر توجهت
من همه اون کارهارو انجام دادم، قبلا میتونستم تو رامهای دیگه اما این رام این پیغام تو صفحه مشکی میاد
ADB server didnt ACK
failed to start deamon
error:cannot connect to deamon

درایورای فلش تول+ برنامه pc companion رو مجدد نصب کنید
از یه پورت usb دیگه و نهایت از یه سیستم دیگه استفاده کنید

JIMA
18-07-2013, 17:49
پست 1 با ورژن 2.6.0 آپدیت شد./

KING_TESLA
20-07-2013, 14:26
سلام رام من 4.2.2 سمی 423 میتونم از این ریکاوری استفاده کنم ؟

JIMA
20-07-2013, 14:51
سلام رام من 4.2.2 سمی 423 میتونم از این ریکاوری استفاده کنم ؟

بله
تو پست اول هم ذکر شده


Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

mahmood00098
03-08-2013, 19:16
سلام داداش من ریکاوری cwm میخام که تاچ نباشه و با کلید های ولوم کنترلش کنم آخه تاچ گوشیم بالاش شکسته و کار نمیکنه
سوال دیگة اینکه وقتی میگن از طریق cwm فلش کنید حتما باید از طریق همون باشه یا میتونیم فایل زیپ رو از طریق اهر ریکاوری نصب کنیم؟
ممنون میشم زودترجواب بدین؟؟

JIMA
03-08-2013, 19:52
سلام داداش من ریکاوری cwm میخام که تاچ نباشه و با کلید های ولوم کنترلش کنم آخه تاچ گوشیم بالاش شکسته و کار نمیکنه
سوال دیگة اینکه وقتی میگن از طریق cwm فلش کنید حتما باید از طریق همون باشه یا میتونیم فایل زیپ رو از طریق اهر ریکاوری نصب کنیم؟
ممنون میشم زودترجواب بدین؟؟

این ریکاوری دو نوع ریکاوری داره
cwm یا غیر تاچ
twrp یا تاچ
نحوه ورود به هر یه هم تو پست 1 گفته شده

فرقی نمیکنه با هر ریکاوری میتونید فایل های زیپ رو فلش کنید

mahmood00098
03-08-2013, 19:59
بوتلودر من بازه نصب نمیشه جمال جان چیکارکنم؟؟
روشی نداره رو بوتلودر باز؟

JIMA
03-08-2013, 20:02
بوتلودر من بازه نصب نمیشه جمال جان چیکارکنم؟؟
روشی نداره رو بوتلودر باز؟

نباید این مشکل رو داشته باشه
این ریکاوری برا همه بوتلودر ها کار میکنه
شما میتونید کاستوم کرنل DooMkernel رو نصب کنید(از Xperia Z/ZL (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=2363))

mahmood00098
03-08-2013, 20:08
داداش این کرنل حاوی روت نیست
من گوشیمو با روش .bat روت کردم
حالا سوالم اینه با نصب این کرنل از حالت روت در میاد؟
این کرنل هر دو ریکاوری رو داره؟ منظورم هم حالت ولوم پایین هم بالا؟؟

JIMA
03-08-2013, 20:16
داداش این کرنل حاوی روت نیست
من گوشیمو با روش .bat روت کردم
حالا سوالم اینه با نصب این کرنل از حالت روت در میاد؟
این کرنل هر دو ریکاوری رو داره؟ منظورم هم حالت ولوم پایین هم بالا؟؟

این کرنل خودش روت شدست
و با فلشش گوشی روت میشه
طبق ویژگی هایی که براش نوشته شده، هر دو نوع ریکاوری رو داره

فعلا!

JIMA
07-08-2013, 17:36
پست 1 با ورژن 2.6.3 آپدیت شد./

mayssam660
08-08-2013, 00:01
رو آپدیت 244 کار میکنه؟

JIMA
08-08-2013, 00:03
رو آپدیت 244 کار میکنه؟

بله

Sent from my LT22i using Tapatalk 4

amirreza1362
13-09-2013, 13:44
با سلام و خسته نباشید
من گوشیمو تازه خریدم و میخوام اینکارو برای نصب مد صدا انجام بدم که خیلی ضعیفه
اولا اینکه من اون کارهار انجام دادم و برنامه تو همون استپ اول مونده و منتظر شناسایی گوشی هست
در ثانی گوشی من روت شده نیست باید روت بشه؟
خیلی ممنون میشم که منو بیشتر راهنمایی کنین یا اینکه من تبریزم اگه کسی رو سراغ دارین که اینکارو بکنه بهم معرفی کنین ببرم پیشش
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

.:AhMaD:.
13-09-2013, 14:55
با سلام و خسته نباشید
من گوشیمو تازه خریدم و میخوام اینکارو برای نصب مد صدا انجام بدم که خیلی ضعیفه
اولا اینکه من اون کارهار انجام دادم و برنامه تو همون استپ اول مونده و منتظر شناسایی گوشی هست
در ثانی گوشی من روت شده نیست باید روت بشه؟
خیلی ممنون میشم که منو بیشتر راهنمایی کنین یا اینکه من تبریزم اگه کسی رو سراغ دارین که اینکارو بکنه بهم معرفی کنین ببرم پیشش
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

سلام
مبارکه
از داخل تنظیمات usb debuging رو فعال کن گوشیتم روت کن بعد انجام بده

Peddy71
13-09-2013, 16:26
سلام و خسته نباشید

من گوشیمو با روش doomlord روت کردم و super su هم نصب بود رو گوشیم
با ورژن 2.6.3 و اول با superuser اینکارو کردم گوشی ریست شد و ویبره ی ریکاوری زد و مثلا خواست بره تو ریکاوری رفت تو یه صفحه ی سیاه هرچی منتظر شدم نوشته های ریکاوری نیومد،صفحه کاملا سایه بود
دوباره ریست کردم و با super su اینکارو کردم بازم نتیجه فرقی نکرد...کاری رو اشتباه انجام دادم؟

AMINEDGE
13-09-2013, 19:53
سلام و خسته نباشید

من گوشیمو با روش doomlord روت کردم و super su هم نصب بود رو گوشیم
با ورژن 2.6.3 و اول با superuser اینکارو کردم گوشی ریست شد و ویبره ی ریکاوری زد و مثلا خواست بره تو ریکاوری رفت تو یه صفحه ی سیاه هرچی منتظر شدم نوشته های ریکاوری نیومد،صفحه کاملا سایه بود
دوباره ریست کردم و با super su اینکارو کردم بازم نتیجه فرقی نکرد...کاری رو اشتباه انجام دادم؟

ممکنه با بیلد رامتون سازگاری نداشته باشه

swap
13-09-2013, 21:39
با سلام و خسته نباشید
من گوشیمو تازه خریدم و میخوام اینکارو برای نصب مد صدا انجام بدم که خیلی ضعیفه
اولا اینکه من اون کارهار انجام دادم و برنامه تو همون استپ اول مونده و منتظر شناسایی گوشی هست
در ثانی گوشی من روت شده نیست باید روت بشه؟
خیلی ممنون میشم که منو بیشتر راهنمایی کنین یا اینکه من تبریزم اگه کسی رو سراغ دارین که اینکارو بکنه بهم معرفی کنین ببرم پیشش
بی نهایت ممنون و سپاسگزارم

برا نصب ریکاوری باید گوشی روت باشه

+saeed
19-09-2013, 18:46
سلام.ببخشید من هر چی ریکاوری نصب میکنم گوشی ریستارت نمیشه . خودم هم که دیستارت میکنم هر چی ولوم بالا میزنم وارد ریکاوری نمیشه.بعدش دوباره خاموش میکنم و هر چی رو آرم سونی میزنم بازم وارد نمیشه.گوشی روت هست و برنامه s u p e r su هم نصبه . بیلد نامبر 244 هست گوشیم.

JIMA
19-09-2013, 19:11
سلام.ببخشید من هر چی ریکاوری نصب میکنم گوشی ریستارت نمیشه . خودم هم که دیستارت میکنم هر چی ولوم بالا میزنم وارد ریکاوری نمیشه.بعدش دوباره خاموش میکنم و هر چی رو آرم سونی میزنم بازم وارد نمیشه.گوشی روت هست و برنامه s u p e r su هم نصبه . بیلد نامبر 244 هست گوشیم.

برنامه busybox رو هم از یکی از مارکت ها دانلود و نصب کنید
بعد برنامه busybox رو اجرا کنید و روی install ضربه بزنید تا نصب بشه

+saeed
19-09-2013, 22:31
برنامه busybox رو هم از یکی از مارکت ها دانلود و نصب کنید
بعد برنامه busybox رو اجرا کنید و روی install ضربه بزنید تا نصب بشه

اتفاقا یادم رفت بگم.اونم نصب هست.install هم کردم ولی.....!!!نمیدونم چشه گوشیم.تو رو خدا کمک کنید

JIMA
19-09-2013, 23:15
اتفاقا یادم رفت بگم.اونم نصب هست.install هم کردم ولی.....!!!نمیدونم چشه گوشیم.تو رو خدا کمک کنید

اگه بوتلودر بازه یه کرنل کاستوم فلش کنید
در غیر اینصورت مجدد گوشی رو روت و ریکاوری نصب کنید

mohsenfarrokhi
08-12-2013, 16:13
لینک خرابه لطفا ورژن اخری رو که از روی کامپیوتر بشه نصب کرد رو قرار بدین با تشکر

amin889
30-01-2014, 21:22
سلام دوستان
برای zr با بوت لودر بسته ریکاوری نمیشه زد؟ برای 4.3

GUYVER
30-01-2014, 21:37
سلام دوستان
برای zr با بوت لودر بسته ریکاوری نمیشه زد؟ برای 4.3

برای نصب ریکاوری با بوتلودر بسته ، گوشی باید روت باشه ، اگر روی بوتلودر بسته به روت دسترسی دارید ، میشه ریکاوری نصب کرد.

egzi
07-02-2014, 17:56
سلام ببخشید با 10.31.2.67 ۴.۲.۲ سازگاری داره xperia Z

Operamini04816
18-02-2014, 11:58
با تشکر لازمه نصب این ریکاوری روت بودنه،ولی راهی برای روت بوتلودر بسته که هنوز نیومده.نه؟ایا راهی واسه روتش هست؟

GUYVER
18-02-2014, 12:04
با تشکر لازمه نصب این ریکاوری روت بودنه،ولی راهی برای روت بوتلودر بسته که هنوز نیومده.نه؟ایا راهی واسه روتش هست؟

به خاطر سیستم امنیتی RIC که سونی توی رام هاش به کار میبره ، نمیشه رام رسمی رو با بوتلودر بسته ( به صورت مستقیم ) روت کرد ، اما میشه از کاستوم رام هایی که بر پایه ی رام رسمی 4.3 هستند ، استفاده کنید.

Operamini04816
18-02-2014, 12:14
بوتلودر باز چند تا کرنل روت شده دار ه اون دولوپر معروف برا بیلد جدید کرنلی نساخته؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

GUYVER
18-02-2014, 12:33
بوتلودر باز چند تا کرنل روت شده دار ه اون دولوپر معروف برا بیلد جدید کرنلی نساخته؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

کرنل رو برای چه دیوایسی میخواهید ؟

Operamini04816
18-02-2014, 12:36
برا z بیلد اخری همون 101

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

GUYVER
18-02-2014, 12:40
برا z بیلد اخری همون 101

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

فعلا کرنل های XzInnere ، DooMKernel ، XzKernel با بیلد 569 سازگار هستند ، باید صبر کنید تا ورژن جدیدشون ریلیز بشه.

البته کرنل پیشرفته برای بیلد 101 ریلیز شده که می تونید از اینجا (http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=Wl9Eb29NTG9SRF9BZHZTdGtLZXJuZWxf RlctNC4zLTEwMV92MTI=) دریافتش کنید.

Operamini04816
18-02-2014, 12:42
ممنون احتمال داره روتش هم بیاد؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

GUYVER
18-02-2014, 12:47
ممنون احتمال داره روتش هم بیاد؟

فرستاده شده از C6602ِ من با Tapatalk

روت با بوتلودر باز که اومده و آموزشش اینجاست (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=312375&p=4052363&viewfull=1#post4052363) ، اما روت رام رسمی با بوتلودر بسته فکر نمیکنم به این زودی ها منتشر بشه ، توصیه میکنم از کاستوم رام استفاده کنید.

paprika 1
01-05-2014, 13:57
لینک ریکاوری برای رامهای 4.2.2 ارور میده

Behzad WM
01-05-2014, 14:46
لینک ریکاوری برای رامهای 4.2.2 ارور میده

با چیلتر شکن میرفتی مشکلی نبود .


lockeddualrecovery2.6-.3-release-.windows-.zip (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/GS_N_WOk75/lockeddualrecovery2.6-.3-release-.windows-.zip)


lockeddualrecovery2.6-.3-release-.zip (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/o0m8DKEnV7/lockeddualrecovery2.6-.3-release-.zip)

javadx3
04-05-2014, 13:32
لینک دانلود (http://www.fun-industries.nl/xda/files/lockeddualrecovery2.1-RELEASE.installer.zip)

بعد از اینکه این ریکاوری رو نصب کردید:
گوشی رو خاموش کنید و بعد روشن کنید و وقتی که لگوی Sony رو دیدید :

برای ورود به ریکاوری CWM ، دکمه افزایش صدا رو چند بار بزنید

برای ورود به ریکاوری TWRP، دکمه کاهش صدا رو چند بار بزنید
دوستان لینکا خراب هستند خواهشا دوباره اپلود کنید. برای xperia z

GUYVER
04-05-2014, 14:06
دوستان از ریکاوری های زیر برای دیوایس های خودشون استفاده کنند :

Xperia Z (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WFotbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjEyMy1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA=)

Xperia ZL (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WkwtbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjEyMy1CRVRBLmZsYXNoYWJsZS56aXA=)

Xperia ZR (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WlItbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjEyNC1CRVRBLmZsYXNoYWJsZS56aXA=)

arasharab52
09-05-2014, 06:01
سلام دوستان
ببخشید زیادی مزاحم همکاراتون میشم و حالا شما
رو pc درایورهای adb نصبه و اوکی
فقط برای نصب پوشه اکسترت شده رو باید در جای خاصی بریزم؟
اخه من تو pc که اجراش میکنم میگه تمام و لذت ببرید ولی روی گوشی من ریکاوری ندارم.
یه توضیح مختصر و مبتدی بدید ممنون میشم

GUYVER
09-05-2014, 08:42
سلام دوستان
ببخشید زیادی مزاحم همکاراتون میشم و حالا شما
رو pc درایورهای adb نصبه و اوکی
فقط برای نصب پوشه اکسترت شده رو باید در جای خاصی بریزم؟
اخه من تو pc که اجراش میکنم میگه تمام و لذت ببرید ولی روی گوشی من ریکاوری ندارم.
یه توضیح مختصر و مبتدی بدید ممنون میشم

خیر ، نیاز نیست جای خاصی اکسترکت بشه ، برای نصب ریکاوری روی رام 4.3 باید به روت دسترسی داشته باشید ، ولی رام 4.2.2 رو میشه بدون نیاز به روت ، روش ریکاوری نصب کرد.

arasharab52
09-05-2014, 09:58
خیر ، نیاز نیست جای خاصی اکسترکت بشه ، برای نصب ریکاوری روی رام 4.3 باید به روت دسترسی داشته باشید ، ولی رام 4.2.2 رو میشه بدون نیاز به روت ، روش ریکاوری نصب کرد.

نرم افزار جواب میده ولی گوشی به ریکاوری نمیره...
962812

GUYVER
09-05-2014, 10:34
نرم افزار جواب میده ولی گوشی به ریکاوری نمیره...
962812

گوشیتون روت نیست !!!

arasharab52
09-05-2014, 16:59
گوشیتون روت نیست !!!

با vroot روتش کردم و جز برنامه هام سوپریوزر هس و برای دسترسی برنامه ها درخواست میده

GUYVER
09-05-2014, 17:08
با vroot روتش کردم و جز برنامه هام سوپریوزر هس و برای دسترسی برنامه ها درخواست میده

عجیبه ، موقع نصب ریکاوری ، پیغام میده که به روت دسترسی ندارید !!!

تیک usb debugging رو هم زدید ؟

arasharab52
09-05-2014, 17:12
عجیبه ، موقع نصب ریکاوری ، پیغام میده که به روت دسترسی ندارید !!!

تیک usb debugging رو هم زدید ؟

اره چون تازه 4.2.2 ریختم که روتش راحت باشه :df:
برا فلش تولز نیاز بود زدم...

GUYVER
09-05-2014, 17:18
اره چون تازه 4.2.2 ریختم که روتش راحت باشه :df:
برا فلش تولز نیاز بود زدم...

باید با برنامه ی SuperSu به روت دسترسی داشته باشید نه Super User !!!!

از برنامه ی kingo (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=301670) استفاده کنید.

arasharab52
09-05-2014, 17:24
باید با برنامه ی SuperSu به روت دسترسی داشته باشید نه Super User !!!!

چجوری میتونم اینو داشته باشم؟از نو رام بزنم اموزشی دارید که با اس یو روتش کنم؟؟

JIMA
09-05-2014, 17:43
با vroot روتش کردم و جز برنامه هام سوپریوزر هس و برای دسترسی برنامه ها درخواست میده

کلا ریکاوری با برنامه vroot مشکل داره، قبلن هم گزارش شده، گوشی هایی که با vroot روت شدن، وارد ریکاوری نمیشن

از برنامه kingo که تو امضام هست استفاده کنید

.:::. senT froM mY smarT phonE .:::.

arasharab52
09-05-2014, 18:15
کلا ریکاوری با برنامه vroot مشکل داره، قبلن هم گزارش شده، گوشی هایی که با vroot روت شدن، وارد ریکاوری نمیشن

از برنامه kingo که تو امضام هست استفاده کنید

.:::. senT froM mY smarT phonE .:::.

اتفاقا منم دیشب رفتم اول با کینگو روت کنم ولی بعد از دانلود درایورش موقع روت
962899
مشکلش از کجاس؟
(ممنون که پیگیری میکنید)

GUYVER
09-05-2014, 18:30
اتفاقا منم دیشب رفتم اول با کینگو روت کنم ولی بعد از دانلود درایورش موقع روت
962899
مشکلش از کجاس؟
(ممنون که پیگیری میکنید)

مشکل از نت شماست.

arasharab52
09-05-2014, 19:15
مشکل از نت شماست.

خب با همین نت درایورشو دان کرد خودش دیگه!!!!!

arasharab52
09-05-2014, 20:33
دوستان ممنون کمکتون
من رام 4.2.2 رو فلش زدم
و بعد با کینگو گوشی رو روت کردم
و تونستم این ریکاوری رو نصب کنم
رفتم از سایت سیانوژن مد اخرین نسخه شبانه رو برای z گرفتم
حالا موقع نصب با ریکاوری مشکل پیش میاد و روی ارم سونی ریلوود میشه!!!!!

GUYVER
09-05-2014, 20:35
دوستان ممنون کمکتون
من رام 4.2.2 رو فلش زدم
و بعد با کینگو گوشی رو روت کردم
و تونستم این ریکاوری رو نصب کنم
رفتم از سایت سیانوژن مد اخرین نسخه شبانه رو برای z گرفتم
حالا موقع نصب با ریکاوری مشکل پیش میاد و روی ارم سونی ریلوود میشه!!!!!

قبل از فلش زدن رام باید کرنلش رو فلش بزنید. ( اگر برای فلش زدن ، رام C.M میخواستید ریکاوری نصب کنید ، وقت خودتون رو تلف کردید ، چون کرنل رام های C.M خودش ریکاوری داره. )

khajoia33
04-06-2014, 15:51
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺭاﻣﻢ 4.3 ﻫﺴﺖ ﺑﺎ ﺑﻮﺕ ﻟﻮﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ اﺳﺖ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺎ ﺑﻮﺕ ﺑﺴﺘﻪ ﺭﻭﺗﺶ ﻛﻨﻢ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻴﺪ

M.i.L.@.D
04-06-2014, 16:24
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺭاﻣﻢ 4.3 ﻫﺴﺖ ﺑﺎ ﺑﻮﺕ ﻟﻮﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ اﺳﺖ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺎ ﺑﻮﺕ ﺑﺴﺘﻪ ﺭﻭﺗﺶ ﻛﻨﻢ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻴﺪ

فعلا همچین کاری ممکن نیس.میتونید ازکاستوم رام های ازپیش روت شده مثل existenZ استفاده کنید

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

rmb.ghs
22-06-2014, 11:15
سلام
من رامم 4.4 رسمی هست نه روت شده نه بوت لودرش باز هست چجوری این ریکاوری رو نصب کنم که بتونم رام کاستوم فلش کنم؟ لطفا کمک کنید ممنون

JIMA
22-06-2014, 15:08
سلام
من رامم 4.4 رسمی هست نه روت شده نه بوت لودرش باز هست چجوری این ریکاوری رو نصب کنم که بتونم رام کاستوم فلش کنم؟ لطفا کمک کنید ممنون

اول روت کنید
با برنامه Towelroot که تو امضامم هست
بعد هم طبق پست یک، ریکاوری نصب کنید

_______________
Sent By Phone

rmb.ghs
23-06-2014, 14:11
من الان گوشی رو با همون روش روت کردم کدوم لینک رو دانلود کنم؟
ممنون

GUYVER
23-06-2014, 14:37
من الان گوشی رو با همون روش روت کردم کدوم لینک رو دانلود کنم؟
ممنون

برای نصب ریکاوری ، از این لینک (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WFotbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjEyOC1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA=) استفاده کنید.

rmb.ghs
23-06-2014, 14:47
برای نصب ریکاوری ، از این لینک (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WFotbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjEyOC1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA=) استفاده کنید.
حالا چجوری استفاده کنم ازین؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
درست شد مرسی ریکاوری نصب شد

GUYVER
09-07-2014, 19:54
ورژن بتا ( 2.7.145 ) از این ریکاوری برای Z منتشر شد :

XZ-lockeddualrecovery2.7.145-BETA.installer (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WFotbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjE0NS1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA=)


ورژن بتا ( 2.7.145 ) از این ریکاوری برای ZL منتشر شد :

ZL-lockeddualrecovery2.7.145-BETA.installer (http://nut.xperia-files.com/download.php?dlid=WkwtbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43 LjE0NS1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA=)

مهدی خیری
15-07-2014, 16:34
لینک های مستقیم آخرین ورژن قرار گرفت


ورژن بتا ( 2.7.147 ) از این ریکاوری برای Z منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/XZ-lockeddualrecovery2.7.147-BETA.installer.zip

ورژن بتا ( 2.7.147 ) از این ریکاوری برای ZL منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/ZL-lockeddualrecovery2.7.147-BETA.installer.zip

ورژن بتا ( 2.7.147 ) از این ریکاوری برای ZR منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/ZR-lockeddualrecovery2.7.147-BETA.installer.zip

younes.1996
15-07-2014, 19:25
سلام من گوشیم رو روت کردم با تاول روت حالا با این روش میخوام ببرم ریکاوری تامرحله 3 میره بعد میگه server not runing چرا؟کمک کمک کمک گوشی اکسپریا زد 4.3

GUYVER
15-07-2014, 19:30
سلام من گوشیم رو روت کردم با تاول روت حالا با این روش میخوام ببرم ریکاوری تامرحله 3 میره بعد میگه server not found چرا؟کمک کمک کمک

از روی 5 تا گزینه ی موجود ، کدوم رو انتخاب کردی ؟ ( اگر گزینه 3 رو انتخاب کردی به V.P.S نیاز دارید )

younes.1996
15-07-2014, 21:29
از روی 5 تا گزینه ی موجود ، کدوم رو انتخاب کردی ؟ ( اگر گزینه 3 رو انتخاب کردی به V.P.S نیاز دارید )

من هیچی انتخاب نکردم گوشی رو وصل میکنم خودش شروع به کار میکنه؟

GUYVER
15-07-2014, 22:20
من هیچی انتخاب نکردم گوشی رو وصل میکنم خودش شروع به کار میکنه؟

از کدوم نسخه استفاده می کنید؟

younes.1996
15-07-2014, 22:49
ازنسخه 146 و147

GUYVER
15-07-2014, 23:06
ازنسخه 146 و147

زمانی که نسخه ی 147 رو دانلود کردید ، یک جا روی سیستم خودتون از حالت فشرده خارجش کنید و روی گزینه ی install کلیک کنید ( با توجه به روت بودن یا روت نبودن دیوایس خودتون یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید ).

نکته : تیک گزینه ی usb debugging باید زده شده باشه.

مهدی خیری
01-08-2014, 12:57
لینک های مستقیم آخرین ورژن قرار گرفت


ورژن بتا ( 2.7.154 ) از این ریکاوری برای Z منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/XZ-lockeddualrecovery2.7.154-BETA.installer.zip

ورژن بتا ( 2.7.154 ) از این ریکاوری برای ZL منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/ZL-lockeddualrecovery2.7.154-BETA.installer.zip

ورژن بتا ( 2.7.154 ) از این ریکاوری برای ZR منتشر شد :

http://nut.xperia-files.com/files/ZR-lockeddualrecovery2.7.154-BETA.installer.zip

mohsenaahmadi
13-10-2014, 10:44
آقا این کار نمی کنه، گوشی اصلاًتغییری توش بوجود نمی آد.
رام من 4.4.4

JIMA
13-10-2014, 10:56
آقا این کار نمی کنه، گوشی اصلاًتغییری توش بوجود نمی آد.
رام من 4.4.4
گوشیتون روت هست؟
به چصورت وارد ریکاوری میخواید بشید؟
گوشیتون چیه؟

x47
22-10-2014, 02:48
سلام این ریکاوری روی زد 4.4.4 بیلد 283 نصب میشه ؟

JIMA
22-10-2014, 15:30
سلام این ریکاوری روی زد 4.4.4 بیلد 283 نصب میشه ؟
بله به احتمال زیاد

donkhan
05-06-2015, 05:35
با سلام و خسته نباشین
گوشیم سونی z اندروید 5 هستش و روت هم نیس.میخوام وارد محیط ریکاوری بشم خواهشا کمکم کنین:db::db::db::bl:
در ضمن این سایتی معرفی کردین کاستوم رام گوشی سونی z رو پیدا نکردم بیشتر راهنمایی کنین ممنون میشم
راستی لینکای مربوط ب این تاپیک را یه بررسی یا چکی کنین....تشکر

yasador
05-06-2015, 14:08
گوشی های سونی به طور پیش فرض ریکاوری ندارن و فعلا هم برای اندروید 5 ریکاوری نیومده. در ضمن برای نصب دیکاوری گوشی حتما باید روت باشه. همه منتظریم.

kam5iz
07-06-2015, 11:16
بچه ها میدونید چجوری میشه این ریکاوری هارو پاک کرد ؟ چون هنگام آپدیت «اوتا» وقتی گوشی ریستارت میشه تا نصب انجام شه، گوشی میره توی ریکاوری و نصب انجام نمیشه :(

GUYVER
07-06-2015, 13:03
بچه ها میدونید چجوری میشه این ریکاوری هارو پاک کرد ؟ چون هنگام آپدیت «اوتا» وقتی گوشی ریستارت میشه تا نصب انجام شه، گوشی میره توی ریکاوری و نصب انجام نمیشه :(

این فایل رو از ریکاوری فلش بزنید :

http://uploadboy.com/flglv5ikopy2.html

yasador
14-06-2015, 06:20
ورژن 2.8.16 ریلیز شد که مشکل بوت لوپ تو سری زد رو حل کرده.
http://nut.xperia-files.com/

saeed6070
15-06-2015, 08:38
من ورژن 2.8.16 رو نصب کردم مشکل حل شد

abmm84
15-06-2015, 09:37
من ورژن 2.8.16 رو نصب کردم مشکل حل شد
برای آندروید 5 برای گوشی zr جواب داد؟

yasador
15-06-2015, 10:06
ورژن 2.8.17 هم ریلیز شد.
لینک (http://nut.xperia-files.com/)

yasador
15-06-2015, 10:07
برای آندروید 5 برای گوشی zr جواب داد؟

بله جواب میده فقط باید نسخه مربوط به گوشی خودتون رو دانلود و نصب کنید.

hawx
22-06-2015, 09:32
چطوری میتونم باطری گوشیم رو کالیبره کنم؟توی ریکاوری گزینه ای به اسم Wipe Battery Stats نیست
برای پاک کردن ریکاوری هم اون لینکی ک گذاشتین پاک شده لطفا ی لینک جدید بذارین

GUYVER
22-06-2015, 11:48
چطوری میتونم باطری گوشیم رو کالیبره کنم؟توی ریکاوری گزینه ای به اسم Wipe Battery Stats نیست
برای پاک کردن ریکاوری هم اون لینکی ک گذاشتین پاک شده لطفا ی لینک جدید بذارین

از برنامه ی Battery Calibration استفاده کنید.

http://uploadboy.com/21baczmq1xz7.html

mehrdad z
12-02-2016, 20:22
سلام من چندین بار این ریکاوری رو خواستم نصب کنم ولی همیشه ارور میده همه کار هاشو هم انجام دادم هم درایور ها نصب شده و توی برنامه فلش تولز هم مشخصات گوشیم رو میاره و مشکلی از این لحاظ نداره ولی نمیدونم چرا ارور میاد؟! ارورش تو قسمت cmd مینویسه cannot connect to daemon و خارج از اون هم یه ارور راجع به adb میده نمیدونم چیه

sanaka
03-04-2016, 11:42
بخوبی روی رام 5.1.1 بیلد 228 بوت بسته نصب شد
مرسی