PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نرم افزارهای استوک قابل حذف از گوشی =افزایش حافظه آزاد و کاهش مصرف باتری



SAEEDWIZARD
21-05-2013, 13:39
سلام
یکی از مشکلات و نگرانی هایی که داریم اینه که چرا باتری موبایلمون زود تموم میشه. هرچند شاید شارژ کردن موبایل هزینه ای نداشته باشه ، اما باز، همه ما دوست داریم تا گوشیمون رو دیر به دیر شارژ کنیم.

یکی از مسائلی که ما کاربرها توش قربانی شدیم ، رقابت شرکت های مختلف تولید کننده ی گوشی برای ارائه نرم افزارهای کاربردی تر و کامل در در کنار سیستم عامل اندروید هست. هر شرکت سعی میکنه تا با قرار دادن هاب ها ، ویجت ها و نرم افزارهای کاربردی بیشتر در دل سیستم عامل خام اندروید ، کاربران بیشتری جمع کنه. از ویجت های آب و هوا گرفته تا نرم افزارهای فیییسبووک و جی میل و خبرخوان ها و ...
داشتن اینها برای کاربرانی که ازشون استفاده میکنند شاید خیلی اذیت کننده نباشه اما کسی که نیازی به استفاده از این نرم افزارها نداره (یا حتی امکانش رو) چرا باید تاوان بده. تاوان به هدر رفتن حافظه و باتری گوشی.

پس حذف نرم افزارهایی که استفاده نمیشه ، میتونه یک راه حل عقلانی و خوب باشه.

اگر تمایل به حذف اینگونه برنامه ها دارید، همراه باشید:

موارد مورد نیاز :
1) روت بودن گوشی
2) اکسپلورری مانند Root Explorer

برای این کار بادی به آدرس زیر برید:
system/app
(اگر گوشی شما روت نباشد به این قسمت از گوشی دسترسی نخواهید داشت)

نرم افزارهای قابل حذف به همراه توضیحاتی در مورد بعضی از آنها که مکن است نام آنها گویا نباشد

اگر نرم افزاری بود که از عنوانش متوجه کاراییش نشدید ، توی همین تاپیک سوال کنید.


AllShare Cast 1.0
AllShare Play 1.0.1983
AllShare Service 1.0.0 نرم افزاری برای ارتباط با تلوزیون های سامسونگ مجهز به این فناوری
Calculator 1.0
Calendar widget 1.0
ChatON 1.10.4
ChocoEukor 1.0
Clock (digital) 1.0
Clock (digital) 1.0
Clock (funky) 1.0
Clock (modern) 1.0
com.samsung.app.playreadyui 1.0.0
DirectShareManager 2.0.3 قابلیت دایرکت-شیر که من شخصا از آن استفاده نمی کنم.
Dual clock (analog) 1.0
Dual clock (digital) 1.0
Dual clock (digital) 1.0
Favorite apps 1.0
Favorite Contacts 1.1
FWUpgrade 1.2.0 (Upgrade client for AllShare app)
Game Hub 2.1.0
Gmail 4.1.2
Google Bookmarks Sync 4.1.1-438695
Google Search 1.0
Google+ 3.1.1.32879387
google Maps
Street
Help 1.0
Kies air 2.1.209281
Kies via Wi-Fi 2.0.0
MAPServiceSamsung 4.1.1-L710VPBLJ7
Market Feedback Agent 4.1.1-438695
Media Hub 1.6.0(LI0D, 1107480)
Mobile print 1.6.1.0803
Nfc Service 4.1.1-L710VPBLJ7
Picasa Uploader 1.1.40000
Pickup Tutorial 4.1.1-L710VPBLJ7
Remote Controls 4.30
S Memo 12.02.07.4816
S Memo 12.02.07.4816
S Suggest 3.2.47
S Voice 10.0
Search Applications Provider 41.1-L710VPBLJ7
Samsung account 1.3.019
Samsung Apps 2.8.026
Samsung Backup 1.0
Samsung Backup Provider 1.1
Samsung Browser SyncAdapter 1.0
Samsung Push Service 1.1.2
Samsung SMemo SyncAdapter 1.0
SamsungAppsUNA2 2.0.35
SASlideShow 1.0
ShareShotService 1.0
SNS 1.1.0
Sprint Zone 4.1.14
Talk 4.1.1-438695
TalkBack 3.1.1_r68
Try panning 1.0
Wallet 1.5-R81-v4
Weather Daemon 120905.01
Weather Widget 121002.01
Weather Widget Main 120917.01
Wi-Fi Direct 1.0
Wi-Fi Direct share 1.0
Windy weather 1.0
Yahoo! Finance 120917.01
Yahoo! News 12.10.08.02

من خودم نرم افزارهای خیلی بیشتری رو حذف کردم. اما از اونجایی که این کار تا حدی بستگی به نوع استفاده ی شما از گوشیتون داره ، پیشنهاد میکنم در مرحله ی اول فقط نرم افزارهای شاخص رو حذف کنید. ممکنه چند نرم افزار هم توی لیست بالا از قلم افتاده باشه.

قبل از هر نوع دستکاری ، بک آپ از طریق CWM فراموش نشه.
برخی از نرم افزارهای بالا در کنار فایل با پسوند APK ، یک فایل به همون نام ولی با پسوند ODEX هم دارند. در این صورت هر دو فایل رو پاک کنید.


با حذف این نرم افزارها (و حتی نرم افزارها و سرویس های بیشتر) ، گوشی یه نفسی میکشه

peyman_m1992
21-05-2013, 14:07
ممنون بابت آموزش فقط یه نکته از قلم افتاده که این کارا فقط مصرف باتری رو بهبود میده یا رو سرعت و کارایی گوشی هم تاثیر گذاره؟

SAEEDWIZARD
21-05-2013, 15:04
ممنون بابت آموزش فقط یه نکته از قلم افتاده که این کارا فقط مصرف باتری رو بهبود میده یا رو سرعت و کارایی گوشی هم تاثیر گذاره؟

یه عده که روی سیستم عامل اندروید تعصب دارند ، میگن باز بودن برنامه ها در بک گراند تاثیری روی سرعت گوشی نداره.

اما مسلما هر چه سرویس ها و پروسس های کمتری باز باشه ، سی پی یو کمتر درگیر میشه و سرعت هم بالاتر میره. البته نباید انتظار تغییر معجزه آسایی رو داشت.

_ice_
21-05-2013, 15:51
ممنون از آموزشتون.
من قبلا یه کاری شبیه به این کردم ولی درست نشد.
من رفتم تو قسمت Application Manager خیلی از برنامه ها رو Disable کردم ولی مصرف پایین نیومد.
Disable کردن با اینی که شما میگید فزقی داره ؟

silent_EAgle
21-05-2013, 16:00
من یه عذر خواهی از داداش سعید بکنم و یه نکته رو یگم
اینا هرکدوم نرم افزار هایی هستند که ممکنه بهشون نیاز پیدا کنین پس سعی از رویه اسم اونهایی رو پاک کنین که فک میکنین نیازی نباشه ....
این یه چیزه بدیهی هستش ولی گفتم که بعدا دوستان میگن اااااا ماشین حسابم کو :ak:

SAEEDWIZARD
21-05-2013, 22:18
ممنون از آموزشتون.
من قبلا یه کاری شبیه به این کردم ولی درست نشد.
من رفتم تو قسمت Application Manager خیلی از برنامه ها رو Disable کردم ولی مصرف پایین نیومد.
Disable کردن با اینی که شما میگید فزقی داره ؟

خیلی از سرویس ها رو نمیشه Disable کرد و تنها راهش پاک کردن فایل APK عه.


من یه عذر خواهی از داداش سعید بکنم و یه نکته رو یگم
اینا هرکدوم نرم افزار هایی هستند که ممکنه بهشون نیاز پیدا کنین پس سعی از رویه اسم اونهایی رو پاک کنین که فک میکنین نیازی نباشه ....
این یه چیزه بدیهی هستش ولی گفتم که بعدا دوستان میگن اااااا ماشین حسابم کو :ak:

بله. اما به نظرم برای هر برنامه ای از جمله ماشین حساب، نرم افزارهای جایگزین خیلی مناسب تری هست.

SAEEDWIZARD
21-05-2013, 23:18
ممنون از آموزشتون.
من قبلا یه کاری شبیه به این کردم ولی درست نشد.
من رفتم تو قسمت Application Manager خیلی از برنامه ها رو Disable کردم ولی مصرف پایین نیومد.
Disable کردن با اینی که شما میگید فزقی داره ؟

خیلی از سرویس ها رو نمیشه Disable کرد و تنها راهش پاک کردن فایل APK عه.


من یه عذر خواهی از داداش سعید بکنم و یه نکته رو یگم
اینا هرکدوم نرم افزار هایی هستند که ممکنه بهشون نیاز پیدا کنین پس سعی از رویه اسم اونهایی رو پاک کنین که فک میکنین نیازی نباشه ....
این یه چیزه بدیهی هستش ولی گفتم که بعدا دوستان میگن اااااا ماشین حسابم کو :ak:

بله. اما به نظرم برای هر برنامه ای از جمله ماشین حساب، نرم افزارهای جایگزین خیلی مناسب تری هست.

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
22-05-2013, 02:47
ولی خخب یه روش ساده تر هم وجود داره:
بعد از روت کردن برنامه تیتانیوم بکاپ نصب بشه و از داخل اون هر برنامه ناخواسته رو حذف کنیم.
با تشکر از استارتر

ali5226
12-09-2013, 10:23
من اینا رو متوجه نشدم چیه،اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم
choco eukor - com.samsung.app.playereadyui - market feedback agent - s memo - s sugest - samsung push servise - samsung app UNA2 - saSlide show - share shot service-sns - sprint zone - try panning-wi fi direct share

SAEEDWIZARD
22-09-2013, 16:39
من اینا رو متوجه نشدم چیه،اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم
choco eukor - com.samsung.app.playereadyui - market feedback agent - s memo - s sugest - samsung push servise - samsung app UNA2 - saSlide show - share shot service-sns - sprint zone - try panning-wi fi direct share


choco eukor فونت

com.samsung.app.playereadyui پلیر صوتی

market feedback agent مربوط به مارکت

s memo نرم افزار اس ممو

s sugest فکر میکنم مربوط به پیشنهاد کلمات باشه

samsung push servise سرویس پوش که عملا ما باهاش کاری نداریم

samsung app UNA2 نرم افزار سامسونگ اپ

saSlide show نمیدونم اما با پاک کردنش چیز خاصی اتفاق نیفتاد

share shot service-sns آپلود و شیر عکس ها در شبکه های اجتماعی

sprint zone نمیدونم

try panning مربوط به فرمانهای با دست جلوی دوربین گوشی

wi fi direct share انتقال اطلاعات از طریق وای فای با سایر سخت افزارهای ساپورت کننده

cenatuor
30-09-2013, 19:14
choco eukor فونت

com.samsung.app.playereadyui پلیر صوتی

market feedback agent مربوط به مارکت

s memo نرم افزار اس ممو

s sugest فکر میکنم مربوط به پیشنهاد کلمات باشه

samsung push servise سرویس پوش که عملا ما باهاش کاری نداریم

samsung app UNA2 نرم افزار سامسونگ اپ

saSlide show نمیدونم اما با پاک کردنش چیز خاصی اتفاق نیفتاد

share shot service-sns آپلود و شیر عکس ها در شبکه های اجتماعی

sprint zone نمیدونم

try panning مربوط به فرمانهای با دست جلوی دوربین گوشی

wi fi direct share انتقال اطلاعات از طریق وای فای با سایر سخت افزارهای ساپورت کننده

دوست محترم ممنون از کمک خوبتان
حال فرض بر این بگیریم همه این برنامه های ذکر شده توسط شما را پاک کردیم هر وقت هم بخواهیم نرم افزار جانبی هست که بتونیم نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

R.O.L.A
30-09-2013, 20:38
دوست محترم ممنون از کمک خوبتان
حال فرض بر این بگیریم همه این برنامه های ذکر شده توسط شما را پاک کردیم هر وقت هم بخواهیم نرم افزار جانبی هست که بتونیم نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

بعضياش هست ولي بعضياش مخصوص سامي هست

MOMOJJ
01-10-2013, 21:03
خب دوستان. قبل از این که این کارا رو انجام بدم. این مصرفه رم گوشی منه.عکس در پایین

http://up.liz.ir/files/Screensho1-12-43-35.png

اولین سوالم اینه که این مصرف طبیعیه؟600 مگ در حال مصرف چون چیز خاصی در حال اجرا نیست و تقریبا همه چیز رو disabale کردم.با توجه به برنامه های محدودی که در حال اجراس اگه طبیعی نیست راه حلش چیست؟
دوم این که با این راهکاری که دوستمون گفتن اگر انجامش بدم مصرف رم در این حالت اسکرین شاتی که گذاشتم کمتر میشه؟ یعنی با توجه به باز بودن همین تعداد برنامه ای که در حال اجرا دارم و اون کارها رو انجام بدم مصرف رم پایین تر میاد؟

MOMOJJ
02-10-2013, 16:26
خب دوستان. قبل از این که این کارا رو انجام بدم. این مصرفه رم گوشی منه.عکس در پایین

http://up.liz.ir/files/Screensho1-12-43-35.png

اولین سوالم اینه که این مصرف طبیعیه؟600 مگ در حال مصرف چون چیز خاصی در حال اجرا نیست و تقریبا همه چیز رو disabale کردم.با توجه به برنامه های محدودی که در حال اجراس اگه طبیعی نیست راه حلش چیست؟
دوم این که با این راهکاری که دوستمون گفتن اگر انجامش بدم مصرف رم در این حالت اسکرین شاتی که گذاشتم کمتر میشه؟ یعنی با توجه به باز بودن همین تعداد برنامه ای که در حال اجرا دارم و اون کارها رو انجام بدم مصرف رم پایین تر میاد؟


up

R.O.L.A
02-10-2013, 21:05
خب دوستان. قبل از این که این کارا رو انجام بدم. این مصرفه رم گوشی منه.عکس در پایین

http://up.liz.ir/files/Screensho1-12-43-35.png

اولین سوالم اینه که این مصرف طبیعیه؟600 مگ در حال مصرف چون چیز خاصی در حال اجرا نیست و تقریبا همه چیز رو disabale کردم.با توجه به برنامه های محدودی که در حال اجراس اگه طبیعی نیست راه حلش چیست؟
دوم این که با این راهکاری که دوستمون گفتن اگر انجامش بدم مصرف رم در این حالت اسکرین شاتی که گذاشتم کمتر میشه؟ یعنی با توجه به باز بودن همین تعداد برنامه ای که در حال اجرا دارم و اون کارها رو انجام بدم مصرف رم پایین تر میاد؟

زياد خودتونو درگير اين فضاي رم نكنيد عزيزم../ خوبه عاديه../

SAEEDWIZARD
04-10-2013, 09:10
خب دوستان. قبل از این که این کارا رو انجام بدم. این مصرفه رم گوشی منه.عکس در پایین

http://up.liz.ir/files/Screensho1-12-43-35.png

اولین سوالم اینه که این مصرف طبیعیه؟600 مگ در حال مصرف چون چیز خاصی در حال اجرا نیست و تقریبا همه چیز رو disabale کردم.با توجه به برنامه های محدودی که در حال اجراس اگه طبیعی نیست راه حلش چیست؟
دوم این که با این راهکاری که دوستمون گفتن اگر انجامش بدم مصرف رم در این حالت اسکرین شاتی که گذاشتم کمتر میشه؟ یعنی با توجه به باز بودن همین تعداد برنامه ای که در حال اجرا دارم و اون کارها رو انجام بدم مصرف رم پایین تر میاد؟

روی قسمتی که نوشته 234 MB Free کلیک کنید. تا نرم افزارهایی که cache شدن رو هم نشون بده. ازون هم یه اسکرین شات بذارید.

karkas20
10-10-2013, 13:59
پست اشتباه.

شرمنده

MOMOJJ
10-10-2013, 14:43
روی قسمتی که نوشته 234 MB Free کلیک کنید. تا نرم افزارهایی که cache شدن رو هم نشون بده. ازون هم یه اسکرین شات بذارید.

سلام دادا.این همه در حال اجراس !

SAEEDWIZARD
10-10-2013, 19:01
این لیست نرم افزارهای باقی مونده بعد از پاک کردن نرم افزارهای اضافیه.

به جز چند مورد دیگه ، اگر نرم افزارهایی که توی عکس مشخصه رو پاک کنید ، سیستم ارور میده. ولی هر چیزی به جز اینهایی که میبینید رو میتونید با خیال راحت پاک کنید. (البته اگه بهشون نیاز ندارید. ) (آگاهانه پاک کنید)

http://8pic.ir/images/04791147324298354640.jpg

MOMOJJ
10-10-2013, 19:11
[QUOTE=SAEEDWIZARD;3917960]این لیست نرم افزارهای باقی مونده بعد از پاک کردن نرم افزارهای اضافیه.

به جز چند مورد دیگه ، اگر نرم افزارهایی که توی عکس مشخصه رو پاک کنید ، سیستم ارور میده. ولی هر چیزی به جز اینهایی که میبینید رو میتونید با خیال راحت پاک کنید. (البته اگه بهشون نیاز ندارید. ) (آگاهانه پاک کنید)


سپاس دادا.. یه سوال بعد از حذف چیزهای غیر ضروری انتظار میره میزان مصرف رم چقد بشه؟

یه چیز دیگه. این عکسی که گذاشتی اون بالا نوشته mount r/w این برنامه root exploler هستش؟

SAEEDWIZARD
10-10-2013, 19:22
سلام دادا.این همه در حال اجراس !

خب حق داره این همه رم مصرف کنه!
نرم افزارهایی که استقفاده نمیکنید رو پاک کنید.

الان مثلا برای خودتون رو با برای من مقایسه کنید:
(عکسها رو بعد از ری استارت شدن گوشی گرفتم)


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=911229&stc=1&d=1381422110

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=911230&stc=1&d=1381422110

MOMOJJ
10-10-2013, 21:34
خب حق داره این همه رم مصرف کنه!
نرم افزارهایی که استقفاده نمیکنید رو پاک کنید.

الان مثلا برای خودتون رو با برای من مقایسه کنید:
(عکسها رو بعد از ری استارت شدن گوشی گرفتم)



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=911229&stc=1&d=1381422110

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=911230&stc=1&d=1381422110
واووو دادا دارم کف میکنم فقط 300 مگ رم در حال مصرف داری! قربون دستت به ما هم یاد بده باید چیکار کنیم.دعا گوت میشیم
دادا در حقیقت این 4 تا اسکرین شاتی که گذاشتم برای قسمت show cashe processes هستش. یعنی همون قسمت Free رو کلیک میکنم اینا میاد. ولی قسمت show service use که همون قسمت آبی رنگ و مورد مصرف رم هستش فقط 5-6 تا برنامه درحال اجرا دارم مثل این عکس

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=908564&d=1380650632

karkas20
10-10-2013, 21:48
سلام سعید جان

دادا این ها چی هستند؟

secexchange

remot control

samsung keyboard رو ریمو بکنم مشکلی نیست؟

SAEEDWIZARD
11-10-2013, 01:19
اولیش رو نمیدونم. فکر میکنم مربوط به تبادلات اکانتها باشه.

دومی مربوط به زدیاب گوشی از طریق اکانت سامسونگ هست که عملا فکر نکنم کسی فعالش کنه توی ایران

اول یه کیبورد دیگه نصب کنید و اون رو به عنوان کیبورد پیشفرض انتخاب کنید ، بعد پاک کنید

SAEEDWIZARD
11-10-2013, 01:24
[QUOTE=SAEEDWIZARD;3917960]این لیست نرم افزارهای باقی مونده بعد از پاک کردن نرم افزارهای اضافیه.

به جز چند مورد دیگه ، اگر نرم افزارهایی که توی عکس مشخصه رو پاک کنید ، سیستم ارور میده. ولی هر چیزی به جز اینهایی که میبینید رو میتونید با خیال راحت پاک کنید. (البته اگه بهشون نیاز ندارید. ) (آگاهانه پاک کنید)


سپاس دادا.. یه سوال بعد از حذف چیزهای غیر ضروری انتظار میره میزان مصرف رم چقد بشه؟

یه چیز دیگه. این عکسی که گذاشتی اون بالا نوشته mount r/w این برنامه root exploler هستش؟


بله روت اکسپلورر 2.16

MOMOJJ
11-10-2013, 10:38
خب حق داره این همه رم مصرف کنه!
نرم افزارهایی که استقفاده نمیکنید رو پاک کنید.

الان مثلا برای خودتون رو با برای من مقایسه کنید:
(عکسها رو بعد از ری استارت شدن گوشی گرفتم)
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=911230&stc=1&d=1381422110

بزرگوار ،بعد از اون کارهایی که دوستمون تو پست اول گفتن انجام بدم... گوشی من هم مثل گوشی شما فقط 300 مگ رم مصرف میکنه یا باید کارهایی دیگه انجام بدم؟

SAEEDWIZARD
11-10-2013, 21:08
بزرگوار ،بعد از اون کارهایی که دوستمون تو پست اول گفتن انجام بدم... گوشی من هم مثل گوشی شما فقط 300 مگ رم مصرف میکنه یا باید کارهایی دیگه انجام بدم؟

بله. قاعدتا اگر برنامه ی عجیب غریب سنگینی نصب نکرده باشید همینطوری خواهد بود. (مهمتر از همه اینکه تاچ ویز رو که سنگینه پاک منید و از لانچر سبکتری استفاده کنید . ( مثل Go launcher , Apex , Nova , AWD )

MOMOJJ
11-10-2013, 21:15
بله. قاعدتا اگر برنامه ی عجیب غریب سنگینی نصب نکرده باشید همینطوری خواهد بود. (مهمتر از همه اینکه تاچ ویز رو که سنگینه پاک منید و از لانچر سبکتری استفاده کنید . ( مثل Go launcher , Apex , Nova , AWD )

داداش من زیاد حرفه ای نیستم یکم بیشتر توضیح بده.

1-این تاچویز که شما گفتی مگه رابط کاربری سامسونگ نیست. من این تاچویزو پاک کنم همه چی به هم میخوره که‌؟
2-اول برفرض go launcher رو نصب کنم و بعد برم تاچچویزو پاک کنم؟
3-اگه تاچویزو پاک کنم شکل و شمایل گوشی و آیکون و اینچیزا عوض میشه
4-نصب لانچر به چه شیوه ایه؟

SAEEDWIZARD
12-10-2013, 10:42
داداش من زیاد حرفه ای نیستم یکم بیشتر توضیح بده.

1-این تاچویز که شما گفتی مگه رابط کاربری سامسونگ نیست. من این تاچویزو پاک کنم همه چی به هم میخوره که‌؟
2-اول برفرض go launcher رو نصب کنم و بعد برم تاچچویزو پاک کنم؟
3-اگه تاچویزو پاک کنم شکل و شمایل گوشی و آیکون و اینچیزا عوض میشه
4-نصب لانچر به چه شیوه ایه؟

حرفه ای بودن نمیخواد
نصب لانچر مثل سایر نرم افزارهاست.
بله اول لانچر نصب کنید بعد تاچ ویز رو پاک کنید. آیکون عوض نمیشه. اما لانچر عوض میشه دیگه. قبلش یه بکاپ توی محیط CWM بگیرید که اگه پشیمون شدید عوض کنید.

MOMOJJ
12-10-2013, 10:55
حرفه ای بودن نمیخواد
نصب لانچر مثل سایر نرم افزارهاست.
بله اول لانچر نصب کنید بعد تاچ ویز رو پاک کنید. آیکون عوض نمیشه. اما لانچر عوض میشه دیگه. قبلش یه بکاپ توی محیط CWM بگیرید که اگه پشیمون شدید عوض کنید.

مثل نصب فایلهای apk? یا باید از طریق ریکاوری نصب شن؟درواقع لانچر نمیدونم کجاها رو عوض میکنه. ستینگو عوض میکنه . صفحه هوم رو عوض میکنه.
بکاپ cwm همون بکاپ از طریق ریکاوریه دیگه؟
حالا شما که لانچر رو عوض کردید کدومش زیباتره؟
یه سوال مهمم. وقتی من آندروید رو به 4.3 که قراره بیاد آپدیت کنم چی میشه؟ یعنی لانچر قبلی میپره دوباره خودش میره به تاچویز؟

paprika 1
12-10-2013, 14:34
مثل نصب فایلهای apk? یا باید از طریق ریکاوری نصب شن؟درواقع لانچر نمیدونم کجاها رو عوض میکنه. ستینگو عوض میکنه . صفحه هوم رو عوض میکنه.
بکاپ cwm همون بکاپ از طریق ریکاوریه دیگه؟
حالا شما که لانچر رو عوض کردید کدومش زیباتره؟
یه سوال مهمم. وقتی من آندروید رو به 4.3 که قراره بیاد آپدیت کنم چی میشه؟ یعنی لانچر قبلی میپره دوباره خودش میره به تاچویز؟


بله مثل نصب نرم افزارهای معمولیه.
لانچر هوم رو عوض میکنه و منو گوشی رو
بله cwm همون ریکاوریه
لانچر سلیقه ایه ولی لانچر NEXT لانچر بسیار زیباییه
بله دوباره همون تاچویز میاد و کلا همه چیز رام قبلیتون پاک میشه حتی اطلاعات داخا حافظه داخلی خود گوشی فقط اطلاعات کارت حافظه میمونه

MOMOJJ
12-10-2013, 15:07
بله دوباره همون تاچویز میاد و کلا همه چیز رام قبلیتون پاک میشه حتی اطلاعات داخا حافظه داخلی خود گوشی فقط اطلاعات کارت حافظه میمونه

جدا..موقع آپدیت رام رو هم باید عوض کرد؟درواقع موقع آپدیت رام خود به خود عوض میشه یا همون قبلی میمونه و فقط ورژن آندروید عوض میشه؟
روت چی روت هم میپره و دوباره باید روت کرد؟
یه خواهش داشتم میشه از لانچرت ( از هوم و منوها) یکی دوتا عکس بزاری من ببینم؟ البته عجله ای نیست هرموقع وقت کردی ممنون میشم

paprika 1
12-10-2013, 15:55
جدا..موقع آپدیت رام رو هم باید عوض کرد؟درواقع موقع آپدیت رام خود به خود عوض میشه یا همون قبلی میمونه و فقط ورژن آندروید عوض میشه؟
روت چی روت هم میپره و دوباره باید روت کرد؟
یه خواهش داشتم میشه از لانچرت ( از هوم و منوها) یکی دوتا عکس بزاری من ببینم؟ البته عجله ای نیست هرموقع وقت کردی ممنون میشم
بله یه رام دیگه با بیس جدید جایگزین میشه و کلا فرق میکنه با رام قبلی.شما الان هم از رامهای 4.2.2 نصب کنین تغییر گرافیک رو کاملا احساس میکنین.
بله روت هم کامله میپره و باید منتظر بمونیم تا روت جدید واسه رام جدید بیاد چون روش های قبلی معمولا روی رام های جدید جواب نمیدن
خواهش میکنم دوست عزیز ولی من از اون لامچر روی گوشیهای دیگه م استفاده میکردم و الان که اس3 دارم واقعا از لانچر تاچویز لذت میبرم و به نظرم زیباترین لانچره.
واسه اون لانچر هم از نت دانلودش کنین و نصبش کنین دوست نداشتین پاکش کنین مشکلی پیش نمیاد مثل بقیه برنامه ها

MOMOJJ
12-10-2013, 17:38
بله یه رام دیگه با بیس جدید جایگزین میشه و کلا فرق میکنه با رام قبلی.شما الان هم از رامهای 4.2.2 نصب کنین تغییر گرافیک رو کاملا احساس میکنین.
بله روت هم کامله میپره و باید منتظر بمونیم تا روت جدید واسه رام جدید بیاد چون روش های قبلی معمولا روی رام های جدید جواب نمیدن
خواهش میکنم دوست عزیز ولی من از اون لامچر روی گوشیهای دیگه م استفاده میکردم و الان که اس3 دارم واقعا از لانچر تاچویز لذت میبرم و به نظرم زیباترین لانچره.
واسه اون لانچر هم از نت دانلودش کنین و نصبش کنین دوست نداشتین پاکش کنین مشکلی پیش نمیاد مثل بقیه برنامه ها

سپاس برای آخرین سوال...شما هم این کارهایی که استاد بزرگوار تو پست اول گفتن انجام دادین؟ الان رم در حال مصرفتون چقده؟

paprika 1
12-10-2013, 19:20
سپاس برای آخرین سوال...شما هم این کارهایی که استاد بزرگوار تو پست اول گفتن انجام دادین؟ الان رم در حال مصرفتون چقده؟
من همیشه و بعد از نصب هر رامی نرم افزارهایی که نمیخوام رو با این روش حذف میکنم.
بستگی به بیس رام داره مثلا تو 4.1.2 فضا بیشتره و تو 4.2.2 فضا کمتر

MOMOJJ
12-10-2013, 20:24
من همیشه و بعد از نصب هر رامی نرم افزارهایی که نمیخوام رو با این روش حذف میکنم.
بستگی به بیس رام داره مثلا تو 4.1.2 فضا بیشتره و تو 4.2.2 فضا کمتر

که اینطور. یعنی امکان داره توی 4.3 حتی فضا بیشتری رو اشغال کنه؟
درهر حال صبر کنم تا این 4.3 بیاد ببینیم چه آش دهنسوزیه بعد اقدام به این کارا کنیم...این سامی با این بدقولی هاش میدوارم این قول آخرشو دیگه عقب نندازه

paprika 1
12-10-2013, 20:25
که اینطور. یعنی امکان داره توی 4.3 حتی فضا بیشتری رو اشغال کنه؟
درهر حال صبر کنم تا این 4.3 بیاد ببینیم چه آش دهنسوزیه بعد اقدام به این کارا کنیم...این سامی با این بدقولی هاش میدوارم این قول آخرشو دیگه عقب نندازه
بله امکانش هست ولی بازم باید صبر کرد و منتظر شد

note yedone
13-11-2013, 21:37
سلام.خسته نباشید واقعااااااا!!!!! من این فایلا که شما کفتید رو حذف کردم فضا هم خوب باز کرد ولی خدا خیرت بده چرا نگفتی نباید دیگه فکتوری ریست کرد؟؟؟؟؟؟؟:spam::spam: من بعداز این کار گوشیمو ریست کردم حالا تا میام که کارها اولیه رو انجام بدم مینویسه unfortunaletly setup wizard has stoped!!!!!! وبعدش گوشیم بالا نمیاد آقا ب دادم برس این چی بود؟ گوشیمو تا وقتی اوکی این اخطارو هم نزدم کامبیتر میشناسه .یکی بگه من باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!:bn::bn:

مهدي.س
02-12-2013, 01:03
منم شبيه اين بلا سرم اومد. لانچر رو حذف کردم و يه نسخه پچ شده ريختم جاش اما گوشي ديگه بالا نيومد.
مجبور شدم دوباره با ادين فلش کنم

R.O.L.A
02-12-2013, 16:03
سلام.خسته نباشید واقعااااااا!!!!! من این فایلا که شما کفتید رو حذف کردم فضا هم خوب باز کرد ولی خدا خیرت بده چرا نگفتی نباید دیگه فکتوری ریست کرد؟؟؟؟؟؟؟:spam::spam: من بعداز این کار گوشیمو ریست کردم حالا تا میام که کارها اولیه رو انجام بدم مینویسه unfortunaletly setup wizard has stoped!!!!!! وبعدش گوشیم بالا نمیاد آقا ب دادم برس این چی بود؟ گوشیمو تا وقتی اوکی این اخطارو هم نزدم کامبیتر میشناسه .یکی بگه من باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!:bn::bn:

بايد از اول با ادين رام نصب كيد../

amirkona
02-03-2014, 21:45
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه
من حواسم نبود برنامه clock گوشی رو پاک کردم کسی میتونه این برنامه رو برام آپلود کنه (نمیخوام رام رو دوباره نصب کنم) رام 4.3 باشه
گوشی روت باشه بعد با برنامه روت اکسپلورر به این مسیر بره system/app بره اینجاست حجم زیادی هم نداره
ممون میشمhttp://..........ir/Forum/images/smilies/S/s23.png

sajjad_tanha20
29-04-2014, 11:44
فکر کنم راحت ترین و مطمئن ترین راه استفاده از نرم افزار clean master هستش که خودش نرم افزارهایی که کاربرد چندانی ندارن و حذفشون باعث به وجود اومدن مشکل رو نمیشن رو پیشنهاد میده که راحت میتونی از داخل خود clean master حذفشون کنی
موفق باشید

x_man9989
13-05-2014, 02:00
حیفم اومد از برنامه ای که استفاده میکنمو اینجا اشاره نکنم بهش
اسم برنامه System App Safe Remover هست
با این برنامه میتونید برنامه هایی که نیاز ندارین را براحتی پاک کنید (عزل نصب)
مزیت بزرگش اینه که برنامه های پاک شده را انتقال میده به یه جایی و بعدا در صورت نیاز میتونین ریستور کنین (نصب دوباره)
پس از برنامه هایی پاک شده بکاپ تهیه میکنه
طبیعتا نیاز به روت هم داره
قابلیت انتقال از حافظه داخلی به اس دی کارت و بالعکسش رو هم داره
دانلود از کافه بازار (http://cafebazaar.ir/app/com.jumobile.manager.systemapp/?l=fa)

42012
28-06-2015, 05:27
با سلام من اشتباهی wallpaper live گوشیم را حذف کردم یادم رفت بکاب بگیرم بهمراه فایا odex آیا راهی هست که بدون فلش کردن برنامه را بر گرداند چون وقتی تصویر عکس زنده قرار میدم دیگه اجرا نمیشه (((( یکی از دوستان لطف کنه یه بکاب از این عایل نصبی وسیستمی به همراهodexبرام بزاره اندرید4.3))))) درضمن مگه اندرید رسمی کیت کیت برای گالکسی اس تری معمولی اومده یا خیر باسپاس

paprika 1
29-06-2015, 20:17
با سلام من اشتباهی wallpaper live گوشیم را حذف کردم یادم رفت بکاب بگیرم بهمراه فایا odex آیا راهی هست که بدون فلش کردن برنامه را بر گرداند چون وقتی تصویر عکس زنده قرار میدم دیگه اجرا نمیشه (((( یکی از دوستان لطف کنه یه بکاب از این عایل نصبی وسیستمی به همراهodexبرام بزاره اندرید4.3))))) درضمن مگه اندرید رسمی کیت کیت برای گالکسی اس تری معمولی اومده یا خیر باسپاس
تنها راهش جز فلش رام استفاده از فایل و جایگزین کردنش تو فایلهای سیستمیه
آخرین ساپورت رسمی اس3 9300 هم همون 4.3 هستش و کیت کت براش نیومد