PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {تم} Sense 5 تست شده بر روی رامهای 4.2.2 با بیس I9300XXUFME3



p.z12791
04-06-2013, 12:07
به نام خدا


سلام دوستان این تم سنس 5 که از رام Imprium دانلودش کردم روی رامهای 4.2.2 تستش کردم(خودم رویه رام Revolotion 31 و MS Team 11 تست کردم و مشکلی نداره)

خیلی زیبا هست و جلوه خاصی به گوشی میده و تصویر منوها به نظر شارپتر شده




قبل از نصب از رام خود بکاپ بگیرید...



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859570&stc=1&d=1370336661http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859571&stc=1&d=1370336661
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859572&stc=1&d=1370336661http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859573&stc=1&d=1370336661
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859574&stc=1&d=1370336661http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=859575&stc=1&d=1370336661


SENSE5 (http://www.mediafire.com/download/jdtapussaza01o1/Sense-5-Universal.zip)

peyman_m1992
04-06-2013, 12:19
با تشکر از معرفی
من قبلا یه تم سنس 5 نصب کرده بودم که کلا با این فرق میکرد این یکم شبیه سنس نیست

joozef
04-06-2013, 13:42
با تشکر از معرفی
من قبلا یه تم سنس 5 نصب کرده بودم که کلا با این فرق میکرد این یکم شبیه سنس نیست

این فقط آیکون هاشو مثل سنس میکنه ...
توی تاگلها و ستینگ ...


پویا جان توی شات هات یه اس ام اس داری :4:
برو خطش بزن
از رفیقته :4:

hosein.1991
04-06-2013, 13:44
من نصبش کردم جالب بود...

p.z12791
04-06-2013, 13:45
این فقط آیکون هاشو مثل سنس میکنه ...
توی تاگلها و ستینگ ...


پویا جان توی شات هات یه اس ام اس داری :4:
برو خطش بزن
از رفیقته :4:

اره الان دیدمش،طوری نیست ;-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

poya63
04-07-2013, 21:47
تم قشنگی هستش فقط نمی دونم چرا واسه رام Revolotion 32 نصب نمیشه آیا راه خاصی داره یا ورژن جدیدی اومده از این تم؟

jojobans
04-07-2013, 22:16
رو رام 4.1.2 باید نصب بشه نه؟

joozef
04-07-2013, 22:37
فقط روی بیس خاصی نصب میشه ؟؟
یعنی الان روی آخرین رام لیک 4.2.2 نصب میشه xxemfe7

jojobans
05-07-2013, 07:39
فقط روی بیس خاصی نصب میشه ؟؟
یعنی الان روی آخرین رام لیک 4.2.2 نصب میشه xxemfe7

مگه شما هنوز رو این رامی ؟؟منکه رو رام 4.1.2 نصبیدم نصب شد

p.z12791
05-07-2013, 09:41
من رویه چندتا بیس 4.1.2 امتحانش کردم و نصب شده و مشکلی هم نداشت

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

joozef
05-07-2013, 10:27
مگه شما هنوز رو این رامی ؟؟منکه رو رام 4.1.2 نصبیدم نصب شد

نه من الان رو 4.1.2 هستم و
میخوام یه رام 4.2.2 بزنم که فوق العاده هست ...
کلا گوشی رو میکنه شبیه اس4 ...
اسمش Glance S4 هست ...
الان تو بخش رامها معرفیش میکنم ...

jojobans
05-07-2013, 10:50
نه من الان رو 4.1.2 هستم و
میخوام یه رام 4.2.2 بزنم که فوق العاده هست ...
کلا گوشی رو میکنه شبیه اس4 ...
اسمش Glance S4 هست ...
الان تو بخش رامها معرفیش میکنم ...

باز داری مارو تحریک میکنی :ag::ag: بزارین رو همین 4.1.2 باشیم جان جوجوبانس

joozef
05-07-2013, 11:30
باز داری مارو تحریک میکنی :ag::ag: بزارین رو همین 4.1.2 باشیم جان جوجوبانس

بفرما اینم تاپیک این رام:4: :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289454

همین الان معرفیش کردم ...
خدایی برو توش حال کن ...
اصن هیکلت میاد :021:

jojobans
05-07-2013, 12:20
من این تم و یه تم اس 4 از تو xda پیدا کردم 12 مگ بیشتر نبود مال اس 4بود مخلوطی از این تم و اس4 خیلی جالب شده

joozef
05-07-2013, 13:45
من این تم و یه تم اس 4 از تو xda پیدا کردم 12 مگ بیشتر نبود مال اس 4بود مخلوطی از این تم و اس4 خیلی جالب شده

میگم اگه زحمنیرنیست برات لینک تاپیک تم رو بزار همینجا یا معرفیش کن تا بقیه هم استفاده کنن ...

jojobans
05-07-2013, 14:32
دوستان این تم اس 4 برای هر دو بیسXXUFME3 و XXUFME7 که خیلی کم حجم هستش من چون تم سنس 5 رو داشتم و اینو نصب کردم یه جورایی شیر تو شیر شده اما جالب از اب در اومده



منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2297906)

وارد تایپیکش که بشین توضیحات کامل رو داده همین

cenatuor
29-09-2013, 12:17
سلام استاد من این تم را چطوری بزنم که برنامه هایی که نصب کردم پاک نشه اجه فول وایپ می کنم همه برنامه ها پاک میشه خواهش می کنم راهنمایی کنید

paprika 1
29-09-2013, 13:19
سلام استاد من این تم را چطوری بزنم که برنامه هایی که نصب کردم پاک نشه اجه فول وایپ می کنم همه برنامه ها پاک میشه خواهش می کنم راهنمایی کنید
نیاز به فول وایپ نیست شما نهایتا وایپ کش و وایپ دالویک کش کن ولی فاکتوری ریست نیاز نیست

cenatuor
29-09-2013, 13:20
استاد فول وایپ همون گزینه اولی هست دیگه اونو انجام ندم و تا بعدی را انجام بدم /

paprika 1
29-09-2013, 13:31
استاد فول وایپ همون گزینه اولی هست دیگه اونو انجام ندم و تا بعدی را انجام بدم /
آره گزینه دوم نوشته factory data reset اونو نیاز نیست انجام بدی

cenatuor
29-09-2013, 13:33
مرسی اوکی شده اخرش ریبوت سیستم نیو انجام دادم اومد بالا درست شد ممنونم

cenatuor
29-09-2013, 13:36
استاد خودم این برنامه font installer را من نصب کردم اگه فونت عوض کنم خوشم نیو مد چطور به فونت خود گوشی بر گردم ؟

R.O.L.A
29-09-2013, 15:30
استاد خودم این برنامه font installer را من نصب کردم اگه فونت عوض کنم خوشم نیو مد چطور به فونت خود گوشی بر گردم ؟

از تو تنظيمات ميتونيد فونت فابريك رو انتخاب كنيد../

tyb.brk
01-10-2013, 14:22
سلام دوستان
بروی رام Glance S4 ورژن 2.5 به خوبی کار کرد
تست شد

zahedani
02-02-2014, 23:00
سلام دوستان.. روی اندروید 4.3 رسمی سامسونگ امتحان کردم جواب گرفتم..