PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست رام کاستوم منو فارسی برای mozart



gandolf007
09-06-2013, 16:40
سلام
اساتید عزیز یه گوشی mozart اومده که منوش کاملا فارسیه !! خیلی باعٍث تعجبم شده ...
و حالا میخوام به mozart دبگه رو فارسی کنم ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید. و ابن رامو در اخنیارم قرار بدید ...
حالا اگه احتیاجخ کخ کاربر vip بشم یا مبلغی رو به devoloper رام تقدیم کنم !!!
ممنون
فقط به مشتری قول دادم ممنون میشم سریعتر جواب بدید

EsyMankan
09-06-2013, 16:55
سلام
اساتید عزیز یه گوشی mozart اومده که منوش کاملا فارسیه !! خیلی باعٍث تعجبم شده ...
و حالا میخوام به mozart دبگه رو فارسی کنم ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید. و ابن رامو در اخنیارم قرار بدید ...
حالا اگه احتیاجخ کخ کاربر vip بشم یا مبلغی رو به devoloper رام تقدیم کنم !!!
ممنون
فقط به مشتری قول دادم ممنون میشم سریعتر جواب بدید

مطمئنی؟
شاید چینی باشه
از setting--->about--->MORE INFO اطلاعات گوشی رو بذارید تا بررسی کنیم
در صورت موجود که بعید میدونم باشه در اختیارتون قرار میدیم

gandolf007
09-06-2013, 17:26
نه اصلیه !!! بالاخره 8 ساله نرم افزار کارم و قرق چینی و ... میدونم
متاسفانه دم دستم نیست و مشتری رفته
مشتری گفت باکستان انجام دادم ..
یکی از همکارا هم انجام میده اما رامو نمیفروشه و فقط 50 هزینه میگیره

EsyMankan
09-06-2013, 18:19
نه اصلیه !!! بالاخره 8 ساله نرم افزار کارم و قرق چینی و ... میدونم
متاسفانه دم دستم نیست و مشتری رفته
مشتری گفت باکستان انجام دادم ..
یکی از همکارا هم انجام میده اما رامو نمیفروشه و فقط 50 هزینه میگیره


خوب تو که نرم افزار کار هستی این موزارتی که پیشت هست بده دست همکارت تا برنامه برات بزنه بعد ببین اگه رو همین رام هست پس با یه نرم افزار خواص انجامش میده اگه رام عوض شده معلوم میشه که رام هست دیگه باید روش تحقیق کنی که کدومش هست و یه جوری پیداش کنی

برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نکن
ادامه بحث رو تو تاپیک زیر انجام میدیم ایشالا اگه راهی بود پیداش میکنیم و برای همه دوستان قرار میدیم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118055&page=110&p=3710466#post3710466
تاپیک به زودی قفل میشه