PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا memory full هنگام جستجو در Contact ها در گوشی 5800



22mobmob
12-06-2013, 10:54
من 5800 دارم - بسیار عالیه - اما تازگی وقتی در contact ، برای بعضی حروف مثل k یا c را جستجو میکنم خطا میده میگه حافظه پره !! اما برای بقیه حرف ها اوکیه !!!
البته من 2650 تا شماره دارم !! آیا مشکلی داره ؟ تو سایت ها زده تعداد شماره ها در 5800 نا محدوده !!!!! اما بعضی ها میگن 3000 تا ، بعضیا میگن 5000 تا ؟؟؟
بگم که 2 بار هم دادم گوشیما فلش و Full Flash کردن !!! با ورژن 6 جدید os .....
ترا خدا کمکم کنید ؟ چه کنم ؟؟؟ آیا ویروسی شده ؟ پس فلش کردم ! مموری فرمت کردم ! اما حل نشد ! چه کنم
زودتر جواب را برام ایمیل کنید لطفا به naghsh_prg@yahoo.com

22mobmob
12-06-2013, 10:56
تر خدا زودتر جواب بدید به ایمیل یاهو naghsh_prg منتظرم ..................... کمککککککککککککککککککککککک کککک

22mobmob
12-06-2013, 10:56
سلام

من 5800 دارم - بسیار عالیه - اما تازگی وقتی در contact ، برای بعضی حروف مثل k یا c را جستجو میکنم خطا میده میگه حافظه پره !! اما برای بقیه حرف ها اوکیه !!!

البته من 2650 تا شماره دارم !! آیا مشکلی داره ؟ تو سایت ها زده تعداد شماره ها در 5800 نا محدوده !!!!! اما بعضی ها میگن 3000 تا ، بعضیا میگن 5000 تا ؟؟؟

بگم که 2 بار هم دادم گوشیما فلش و Full Flash کردن !!! با ورژن 6 جدید os .....

ترا خدا کمکم کنید ؟ چه کنم ؟؟؟ آیا ویروسی شده ؟ پس فلش کردم ! مموری فرمت کردم ! اما حل نشد ! چه کنم
زودتر جواب را برام ایمیل کنید لطفا به naghsh_prg@yahoo.com

King-Wanted
12-06-2013, 11:58
سلام

من 5800 دارم - بسیار عالیه - اما تازگی وقتی در contact ، برای بعضی حروف مثل k یا c را جستجو میکنم خطا میده میگه حافظه پره !! اما برای بقیه حرف ها اوکیه !!!

البته من 2650 تا شماره دارم !! آیا مشکلی داره ؟ تو سایت ها زده تعداد شماره ها در 5800 نا محدوده !!!!! اما بعضی ها میگن 3000 تا ، بعضیا میگن 5000 تا ؟؟؟

بگم که 2 بار هم دادم گوشیما فلش و Full Flash کردن !!! با ورژن 6 جدید os .....

ترا خدا کمکم کنید ؟ چه کنم ؟؟؟ آیا ویروسی شده ؟ پس فلش کردم ! مموری فرمت کردم ! اما حل نشد ! چه کنم
زودتر جواب را برام ایمیل کنید لطفا به naghsh_prg@yahoo.com

شما جای نامناسب سوالتون رو پرسيدين ولی بايد اينجا بپرسيد سوال خودتون رو:

مهم : تاپیک مرجع: تاپیک سئوالات و مشکلات گوشی های Symbian OS 9.4 S60v5 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=165499)


اطلاعات زائد درايو C گوشی رو منتقل كنيد رو مموری كارت . #7780#* بزنيد.

22mobmob
15-06-2013, 17:35
با سلام
سایت خیلی شلوغ شده و مشخص نیست کجا باید سوال را نوشت !!!!

گوشی 5800 حدود 90MB حافظه داخلی داره و از من 60MB اش خالی است !!!! کد ریست فکتوری را هم زدم ! کد hard reset را هم زدم ! 2 بار هم دادم گوشی را فلش کردن برام !!! اما حل نشد و هیچ کس پاسخ گو نیست !!! شما این سوال را در جای ومناسب سایت بزارید ببینید کسی میتینه کمک کنه ؟؟؟؟ پ کاری بگی کردم !!! نمیششششششهههههه !!!

پرا پس نوکیا گفته تعداد شماره نامحدوده !!!! نیس که ......... naghsh_prg@yahoo

مرسی

gholamrezaarjan
15-06-2013, 18:43
دوست گلم شما چندین بار سوالتون رو در چند جا مطرح کردید که به سوالتون پاسخ داده شده.
لطفا سوالتون رو یکجا و یکبار مطرح بفرمایید و قوانین سایت رو مطالعه بفرمایید.

22mobmob
16-06-2013, 12:42
با سلام
کجا پاسخ داده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
من چون دیدم پاسخی نداده اند ! گفتم چند جا بپرسم شاید یکی جواب بده !! من مشکل گوشیم حل نشده !!!!! کجا پاسخش را داده اند ؟؟؟ لینک بدید

مرسی

22mobmob
16-06-2013, 12:45
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی جواب نمیده چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعریف این سایت را زیاد شنیدم ! اما انگار ................. ؟

King-Wanted
16-06-2013, 16:40
با سلام
کجا پاسخ داده شده ؟؟؟!!!
من چون دیدم پاسخی نداده اند ! گفتم چند جا بپرسم شاید یکی جواب بده !! من مشکل گوشیم حل نشده !!!!! کجا پاسخش را داده اند ؟؟؟ لینک بدید

مرسی


؟؟؟ کسی جواب نمیده چرا ؟؟؟ تعریف این سایت را زیاد شنیدم

سلام...

شما يه جا بپرس ولی جای مناسب مطمئنن دوستان پاسخ ميدن./


شما بايد تمام برنامه های باز رو ببنديد، توسط يه تسك منيجر خوب. كه بتون پروسسهای فعال رو غير فعال كنه.

حالا كه تمام برنامه بسته شد فضای كافی برای بازشدن كامل مخاطبين در حافظه‌ی گوشی هست و CPU راحت تر ميتونه عمل سرچ رو انجام بده.


مورد لازم برای شما :

يه يرنامه‌‌ی تسك‌منيجر o,f يا Kill me , يا kill prosses . حالا توسط اين برنامه ها تمام برنامه های باز رو ببنديد.


ديگه اگه اين روش جواب نداد ، احتمالن شما مخلوطی از مخاطبين فارسی و انگليسی دارين كه نميشه % يا احتمالن نوكيا اشتباه كرده % !!


در مورد اين سايت درست شنيدین :ax:


موفق...