PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش]روت کردن رام جلی بین 211. با بوتلودر بسته



JIMA
17-06-2013, 23:56
با سلام


با استفاده از DooMLoRD Easy Rooting Toolkit میتوانید رام جلی بین با بیلد نامبر LT26w 6.2.B.0.211 رو با بوتلودر بسته یا باز روت کنید.






مراحل روت


برنامه DooMLoRD Easy Rooting Toolkit رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید

برنامه runme.bat را اجرا کنید

سپس در حالی که usb debugging و unknown sources فعال است ، گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و کلید Enter را فشار دهید

اگر در برنامه cmd ازتون خواست دستوراتی رو وارد کنید بصورت زیر عمل کنید(در غیر این صورت با فشردن اولین Enter گوشی روت خواهد شد):

در خط فرمان دستور cd /data/local/tmp را اعینا تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید(به هیچ وجه کپی پیست نکنید)

در خط بعد نیز دستور chmod 777 doomed را تایپ و Enter کنید

در خط بعد عبارت doomed/. را تایپ و کلید Enter را فشار دهید

سپس منتظر بمانید تا پیغام روت شدن ظاهر شود ، وقتی که مراحل روت به پایان رسید عبارت exit را تایپ کنید تا گوشی ریستارت شود






DooMLoRD Easy Rooting Toolkit (v16) (http://d-h.st/QPU)

rezaalavi
26-06-2013, 19:01
از این طریق که روت کنیم مشکلی واسه اطالاعات داخل گوشی پیش نمیاد
اعم از شماره ها و برنامه ها؟؟

rezaalavi
26-06-2013, 19:02
قابلیت آن روت کردن هم داره؟؟؟
میشه توضیح بدین چطوری؟

Mehrd@d
26-06-2013, 20:50
این روش روی بیلد 211 جواب نمیده و در مرحله آخر گوشی ریبوت میشه و روت هم نمیشه
اما روی بیلد 200 خیلی خوب کار میکنه
این مورد رو به جناب DooMLoRD گزارش کردیم و ایشون قول دادند که روی اون کار کنند


قابلیت آن روت کردن هم داره؟؟؟
میشه توضیح بدین چطوری؟
برای آنروت کافیه رام رسمی رو فلش کنید
فعلا روشی برای آنروت بدون فلش رام رسمی ارائه نشده


از این طریق که روت کنیم مشکلی واسه اطالاعات داخل گوشی پیش نمیاد
اعم از شماره ها و برنامه ها؟؟

نه مشکلی پیش نمیاد

kzmx
04-07-2013, 18:39
این روش روی بیلد 211 جواب نمیده و در مرحله آخر گوشی ریبوت میشه و روت هم نمیشه
اما روی بیلد 200 خیلی خوب کار میکنه
این مورد رو به جناب DooMLoRD گزارش کردیم و ایشون قول دادند که روی اون کار کنند



بالاخره این روش گفته شده در این تاپیک روی بیلد 211 جواب میده یا نه؟

Mehrd@d
04-07-2013, 19:14
بالاخره این روش گفته شده در این تاپیک روی بیلد 211 جواب میده یا نه؟

خیلی واضح عرض کردم که جواب نمیده
خودتون هم میتونید تست کنید، هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد

من که بوت لودر رو باز کردم و خودم رو راحت کردم

JIMA
06-07-2013, 00:28
با ورژن 16 برنامه، میتونید بیلد 211. جلی بین رو روت کنید:

http://d-h.st/QPU


Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

Mehrd@d
06-07-2013, 14:22
v16 رو رام نسخه 211. آکرو اس بخوبی جواب داد