PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش جدید برای نصب رام نند آندروید روی HD2



a3ven7
01-07-2013, 19:12
سلام به همه دوستای گلم....
من حدودا 1 ماه پیش متوجه یک روش جدید برای نصب رام های نند روی این گوشی شدم(نمیدونم شاید برای من جدیده...!)
همون طور که می دونین 3 روش برای نصب رام نند وجود داره
1-NAND----که همه چی رو فونه....
2-Data2Ext---که دیتا رو می بره رو SD EXT
3-, NativeSD---که همه چی رو SD EXT هستش
اما تو این روش DATA رو رو فون نگه می داره و APP رو می بره رو SD EXT
واما روش....
1-فایل زیر رو دانلود کنین....
http://d-h.st/eDe
فایل حدود 156 کیلوبایته!!!

2-رام مورد نظر رو دانلود کنین و به روش نند نصب کنین....

3-بعد این که رام بالا اومد قبل از هر کاری ریست کنین و برین تو ریکاوری دوباره....

4-اون پچی که تو قسمت 1 دانلود کردین رو نصب کنین....

5- ریستارت

6- وقتی گوشی بالا اومد برین تو قسمت APP از ستینگ میبینین که فضا برای نصب رامتون به اندازه EXT4 هستش که رو مموریتون ساختین منهای فضایی که واسه نرم افزارای مادر گوشی گرفته(که من با EXT4 به اندازه 2 گیگ بعد این کار و قبل نصب نرم افزار حدود 1.4 گیگ خالی دارم....)

7- نرم افزاراتون رو نصب کنین و لذت ببرین....

نکته اینه که این روش مثله ننده....و چون دیتا رو فون می مونه فوق العاده سریعه....
نکته مهم اینه که حتما باید EXT4 رو مموریتون داشته باشین...و اگه EXT3 یا EXT2 دارین از لینک زیر پچ مربوطه رو دانلود کنین(من توصیم اینه که حتما EXT4 رو مموری اجاد کنین...)
و در آخر اینکه من این روش رو اتفاقی پیدا کردم و امتحان کردم و از اون به بعد یک ماهیه بدون مشکل و با سرعت بالا استفاده می کنم...و نمیدونم که ایا این روش تکراری هست یا نه...و اینکه هر گونه کاری با مسئولیت خود فرد هستش :)


A3VEN

abbas06
01-07-2013, 20:37
خوب اینجور که شما گفتید برنامه ها بازتوی همون مموری ذخیره میشه و میشه همون Data On EXt
فرقشون چیه این روشی که شما گفتید ؟

Mo30HD2
01-07-2013, 20:56
دوست عزیز این همون a2sd هستش دیگه، نه؟

a3ven7
01-07-2013, 21:10
خوب اینجور که شما گفتید برنامه ها بازتوی همون مموری ذخیره میشه و میشه همون Data On EXt
فرقشون چیه این روشی که شما گفتید ؟

فرقش اینه که data رو رو فون نگه می داره و سرعت لود رو خیلی یالا می بره...من همه روش ها رو امتحان کردم(با یک مموری) و این بهترینشونه بنظرم

a3ven7
01-07-2013, 21:11
دوست عزیز این همون a2sd هستش دیگه، نه؟

نه فرق داره....

Mo30HD2
01-07-2013, 21:17
نه فرق داره....

چه فرقی عزیز؟
این روش خیلی وقته که روی بسیاری از رامها بوده و هست (البته جدیدا دیگه نمی بینم، اما مثلا رام IceCreamMonster ورژن 2 یا 3 اینطوری بودن )

اما نمی دونم. شما بهتر می دونی. احتمالا این فرق داره.
منم برگردم اندروید حتما تست می کنم.

و اینکه سپاس بابت آموزش :)

a3ven7
01-07-2013, 21:29
چه فرقی عزیز؟
این روش خیلی وقته که روی بسیاری از رامها بوده و هست (البته جدیدا دیگه نمی بینم، اما مثلا رام IceCreamMonster ورژن 2 یا 3 اینطوری بودن )

اما نمی دونم. شما بهتر می دونی. احتمالا این فرق داره.
منم برگردم اندروید حتما تست می کنم.

و اینکه سپاس بابت آموزش :)
من a2sd رو واسه رام اسلیم چینی امتحان کرده بودم و اینم همین طور....
1-سرعت این بیشتره....
2-وقتی a2sd میزدم مقدار باقی مونده از حافظم که تو app نشون میداد بتقریبا 1.8 بود که واسه این پچ 1.4 هستش....
3-من تخصصی تو این موارد ندارم که بتونم کامل نظر بدم اما فقط امتحان کردم و دیدم بهتر جواب میده این رو گذاشتم....
4-در ضمن a2sd برای هر رام باید جداگونه ساخته شه که من تو تخصصم نبود اما این برای همه رام ها عمومیه....
5-و در آخر این روش برای 2013/2/28 هستش که فک نکنم این رام که شما گفتین تو این بازه زمانی بوده باشه .....

Mo30HD2
01-07-2013, 21:33
من a2sd رو واسه رام اسلیم چینی امتحان کرده بودم و اینم همین طور....
1-سرعت این بیشتره....
2-وقتی a2sd میزدم مقدار باقی مونده از حافظم که تو app نشون میداد بتقریبا 1.8 بود که واسه این پچ 1.4 هستش....
3-من تخصصی تو این موارد ندارم که بتونم کامل نظر بدم اما فقط امتحان کردم و دیدم بهتر جواب میده این رو گذاشتم....
4-در ضمن a2sd برای هر رام باید جداگونه ساخته شه که من تو تخصصم نبود اما این برای همه رام ها عمومیه....
5-و در آخر این روش برای 2013/2/28 هستش که فک نکنم این رام که شما گفتین تو این بازه زمانی بوده باشه .....

ممنون عزیز
حتما تست میشه و دست شما هم درد نکنه

abbas06
01-07-2013, 23:56
فرقش اینه که data رو رو فون نگه می داره و سرعت لود رو خیلی یالا می بره...من همه روش ها رو امتحان کردم(با یک مموری) و این بهترینشونه بنظرم

منظورتون رو میشه واضح تر بگین ؟
چون حافظه داخلیه گوشی حدود 400مگابایته که 200-300 تاش واسه نصبه اندروید مصرف میشه .. .
در هر صورت هر برنامه ای که نصب کنید روی مموری کارت ذخیره میشه

a3ven7
02-07-2013, 14:45
منظورتون رو میشه واضح تر بگین ؟
چون حافظه داخلیه گوشی حدود 400مگابایته که 200-300 تاش واسه نصبه اندروید مصرف میشه .. .
در هر صورت هر برنامه ای که نصب کنید روی مموری کارت ذخیره میشه

ببینین هر فایلی که نصب می کنین دو قسمت app و data داره که تو هر وش اینا تو یه قسمتی ذخیره می شن....
تو روش هایی دیگه data میره رو مموری ...اما تو این روش data میمونه رو فون....که مثلا برای رام اسلیمی که چند روز پیش معرفی شد با سیستم 250 چیزی در حد 160 تا برای دیتا میمونه....
پیشنهاد می کنم رامی که دارین رو با این روش هم نصب کنین تا ببینین که فرق داره یا نه....امتحانش ضرری نداره...

:.: RA$H!D-K-N :.:
02-07-2013, 18:14
من اینو تو بخش ‌arc دیده بودم ... چندین نوع داره ..اونارو هم تست کردین ؟
یه نمونه اش رو فکر کنم جابر معرفی کرده بود ... ولی نمیدونم دیتا رو تو حافظه داخلی میزاره یا منتقل میکنه ...
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=246987&p=3264837&viewfull=1#post3264837

a3ven7
02-07-2013, 18:58
من اینو تو بخش ‌arc دیده بودم ... چندین نوع داره ..اونارو هم تست کردین ؟
یه نمونه اش رو فکر کنم جابر معرفی کرده بود ... ولی نمیدونم دیتا رو تو حافظه داخلی میزاره یا منتقل میکنه ...
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=246987&p=3264837&viewfull=1#post3264837

من گفتم دقیقا تفاوت این روش با روش های دیگرو نمیدونم...اما چیزی که سازندش تاکید کرده اینه که دیتا رو برای سرعت بیشتر رو حافظه داخلی می ذاره بمونه....
و
ا
2-وقتی a2sd میزدم مقدار باقی مونده از حافظم که تو app نشون میداد بتقریبا 1.8 بود که واسه این پچ 1.4 هستش....

Mo30HD2
03-07-2013, 00:56
تست کردم. تا الان که رضایت بخش بوده
مرسی از دوستان.

اما خب هنوز فرقش با a2sd رو نفهمیدم :دی

h9mzeh
04-07-2013, 13:34
روي هر رامي كه EXT4 رو ساپورت ميكنه جواب ميده؟ ممنون از آموزش+تشكر از شما

a3ven7
04-07-2013, 17:46
روي هر رامي كه EXT4 رو ساپورت ميكنه جواب ميده؟ ممنون از آموزش+تشكر از شما

بله همزه جان

h9mzeh
08-07-2013, 20:35
بله همزه جان

دادا رو رام carbon زدم بالا نیومد!!!!!!!!!!!!!!! فکردم اشتباه نصبیدم دوباره رامو از اول نصبیدم باز بالا نیومد!!! شانس اوردم بک اپ گرفتم وگرنه حس عوض کردن رام دیگه نداشتم!
نظرت؟

fesese
08-07-2013, 23:03
دادا رو رام carbon زدم بالا نیومد!!!!!!!!!!!!!!! فکردم اشتباه نصبیدم دوباره رامو از اول نصبیدم باز بالا نیومد!!! شانس اوردم بک اپ گرفتم وگرنه حس عوض کردن رام دیگه نداشتم!
نظرت؟

دوست عزیز این روشی که دوستمون گفتن چندین ماه قبل بنده تو فروم xda دیده بودم
اتفاقا پچش هم با یک رام اومد بیشتر این روش روی رامهای 2.3 خوب عمل میکنه
من روی یک رام تست کردم که گوشی هنگ میکرد و یا ارور فورس کلوز میداد
این پچ بر روی بعضی رامها جواب میده و واقعا هم باعث میشه سرعت بالایی داشته باشید.
البته این کار رو قبلا یک نرم افزار انجام میداد اما در نسخه های 4 اندروید پچش هم اومد.

ajh_2006sbr
19-07-2013, 12:57
بچه ها این متد نصب روی رام energy جواب نداد ، کسی ایده ای داره ؟ کسی امتحان کرده ؟:mobilestan::please:
:sign_help:

Tishtar
16-08-2013, 18:30
میشه برای نصبش یه کوچولو بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی باید از اول HSPL شروع کنیم ؟؟؟؟ Task 29 و .....
:am:

Tishtar
16-08-2013, 18:47
امکانش هست برای نصبش بیشتر بگی ؟؟؟؟ من خیلی تازه کارم و یه کوچولو گیجم شده ، منظورت اینه که از اول HSPL شروع کنیم؟؟ بعد Task 29 و الی آخر تا برسیم به Recovery ؟؟؟؟:ck:

Mo30HD2
16-08-2013, 20:55
امکانش هست برای نصبش بیشتر بگی ؟؟؟؟ من خیلی تازه کارم و یه کوچولو گیجم شده ، منظورت اینه که از اول HSPL شروع کنیم؟؟ بعد Task 29 و الی آخر تا برسیم به Recovery ؟؟؟؟:ck:

سلام عزیز ...

نیازی به انجام این کارها نیست ( اما اگه دوست داری انجام بده :دی ) ...
کافیه که شما یکبار گوشی رو وایپ کنی، بعدش از طریق ریکاوری رام رو نصب کنی ...
بعدش اجازه ندی رام بالا بیاد و سریع این پچی که دوست عزیزمون معرفی کردن رو نصب کنی ... همین :)

توجه کن که حین نصب باید رام رو NAND نصب کنی

سوالی بود در خدمتم

silverstone2008
09-09-2013, 17:13
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم من الان رام nexus cm10.2 v3.1 مییخوام نصب کنم اگه بخوام از روش شما استفاده کنم موقع نصب رام 3تا گزینه میده
1.nanod برای tmobile(1024
2.nanod dataonext برای leo 512
3.native sd
سومی که هیچی ولی از بین 1 یا 2 کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟
مموری کارتم پارتیشن ext4 2گیگ هستش ممنون میشم سریع جواب بدید

halazoone1000cc
10-09-2013, 21:53
این روش با رام NexusHD2-JellyBean-CM10.2_V3.1 محصول معرفی شده توسط مصطفی جان تست شد و خیلی خوب جواب داد، با تشکر.

hoomanutd99
11-09-2013, 22:38
یه نکته برای این روش یادواری کنم که این پچ معرفی شده در پست اول با ریکاوری twrp تمامی نسخه هاش مشکل داره و نصب نمیشه و حتما از ریکاوری CWR استفاده کنید.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

pakfa
21-10-2013, 10:07
سلام
اقا این روش روی nexus2.6 خیلی خوب جواب داد. این با روش data on ext فرق داره.
تشکر.

a3ven7
21-10-2013, 10:16
سلام
اقا این روش روی nexus2.6 خیلی خوب جواب داد. این با روش data on ext فرق داره.
تشکر.

اره گفتم که فرق داره...یه جور ننده...رو نکسوس 2.7 بزن عالی میشه....
من چند ماه بود رو 2.6 بودم از دیشب که 2.7 اومد و نصب کردم دارم بیشترتر لذت می برم :D

shylord
21-10-2013, 10:16
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم من الان رام nexus cm10.2 v3.1 مییخوام نصب کنم اگه بخوام از روش شما استفاده کنم موقع نصب رام 3تا گزینه میده
1.nanod برای tmobile(1024
2.nanod dataonext برای leo 512
3.native sd
سومی که هیچی ولی از بین 1 یا 2 کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟
مموری کارتم پارتیشن ext4 2گیگ هستش ممنون میشم سریع جواب بدید

منم همین سوال رو دارم

برای این روش رام رو به صورت 1 نصب کنم یا 2 ؟

a3ven7
21-10-2013, 10:33
منم همین سوال رو دارم

برای این روش رام رو به صورت 1 نصب کنم یا 2 ؟

صد در صد گزینه 1......

pakfa
22-10-2013, 00:23
اقا من اگه بخام بعد از نصب رام و اون پچ مثلن یه پچ دیگه مثل soft key رو نصب کنم باید باید چیکار کنم.
بعد از نصب رام(2.7) سافت کی رو نصب می کنم رام بالا نمیاد. کجای کارم اشتباس؟

a3ven7
22-10-2013, 00:37
اقا من اگه بخام بعد از نصب رام و اون پچ مثلن یه پچ دیگه مثل soft key رو نصب کنم باید باید چیکار کنم.
بعد از نصب رام(2.7) سافت کی رو نصب می کنم رام بالا نمیاد. کجای کارم اشتباس؟

راستش این کار رو تا حالا نکردم...چون از سافت کی استفاده نمی کنم...اما بهتره اول نند نصب کنی...بعد سافت کی...بعد پچ.....

h9mzeh
01-01-2014, 23:09
سلام دادا
یه سوال!!!!
اینو واسه دوستم نصب کردم ک viber بتونه استفاده کنه!!!
[22APR'12][ZIP] ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]
حالا 2g ext4 براش پارتیشن بندی کردم
حالا چطور a2sd رو فعال کنم ک ext4 فعال بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنی سالار

shylord
01-01-2014, 23:13
سلام دادا
یه سوال!!!!
اینو واسه دوستم نصب کردم ک viber بتونه استفاده کنه!!!
[22APR'12][ZIP] ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]
حالا 2g ext4 براش پارتیشن بندی کردم
حالا چطور a2sd رو فعال کنم ک ext4 فعال بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنی سالار


روی این رام وایبر مشکلی نداره ؟

Mo30HD2
01-01-2014, 23:20
سلام دادا
یه سوال!!!!
اینو واسه دوستم نصب کردم ک viber بتونه استفاده کنه!!!
[22APR'12][ZIP] ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]
حالا 2g ext4 براش پارتیشن بندی کردم
حالا چطور a2sd رو فعال کنم ک ext4 فعال بشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنی سالار


سلام عزیز
شما دوتا کار میتونی انجام بدی
اول اینکه پارتیشن ext4 رو بسازی ، پچ موجود توی صفحه اول این تاپیک رو هم دانلود کنی ... بعدش رام رو نصب کنی و بدون اینکه بذاری رام بالا بیاد، اون پچ رو نصب کنی (بلافاصله بعد از نصب رام و قبل از بوت اولیه)

روش دوم نصب link2sd.apk و ساختن mount script و ...

روش اول بسیار سریع و خوبه و من پیشنهاد میکنم اون رو انجام بده


یه روش دیگه هم هست که توی terminal یه سری کد مینویسی و اسکریپت a2sd فعال میشه ...
اما روش اول بهتره

h9mzeh
01-01-2014, 23:22
سلام عزیز
شما دوتا کار میتونی انجام بدی
اول اینکه پارتیشن ext4 رو بسازی ، پچ موجود توی صفحه اول این تاپیک رو هم دانلود کنی ... بعدش رام رو نصب کنی و بدون اینکه بذاری رام بالا بیاد، اون پچ رو نصب کنی (بلافاصله بعد از نصب رام و قبل از بوت اولیه)

روش دوم نصب link2sd.apk و ساختن mount script و ...

روش اول بسیار سریع و خوبه و من پیشنهاد میکنم اون رو انجام بده


یه روش دیگه هم هست که توی terminal یه سری کد مینویسی و اسکریپت a2sd فعال میشه ...
اما روش اول بهتره

دادا روش اول رو زدم اما رام بالا نیومد!!! البته دروغ نگم رام بالا اومد!!!
بعد گفته بود بزارید رام بالا بیاد ک؟؟؟


ـــــ
قبل بوت اولیه هم کردم نشد :( رام بالا نمیاد

Mo30HD2
01-01-2014, 23:56
دادا روش اول رو زدم اما رام بالا نیومد!!! البته دروغ نگم رام بالا اومد!!!
بعد گفته بود بزارید رام بالا بیاد ک؟؟؟


ـــــ
قبل بوت اولیه هم کردم نشد :( رام بالا نمیاد

بقیه پچ ها رو هم تست کن
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124

Hessam.66
17-01-2014, 21:48
میشه یه کوچولو راهنمایی کنید چطوری بعد نصب رام این رو نصب کنم
چون بعد از نصب رام هر کاری کردم نشد برم باز به منوی CLK قسمته ریکاوریش و این برنامه رو نصب کنم :(
پاور + ولووم پایین رو که میزنم میره تو منویه 3 رنگه خوده گوشی

Hessam.66
17-01-2014, 21:50
میشه یه کوچولو راهنمایی کنید چطوری بعد نصب رام این رو نصب کنم
چون بعد از نصب رام هر کاری کردم نشد برم باز به منوی CLK قسمته ریکاوریش و این برنامه رو نصب کنم :(
پاور + ولووم پایین رو که میزنم میره تو منویه 3 رنگه خوده گوشی

a3ven7
17-01-2014, 22:29
میشه یه کوچولو راهنمایی کنید چطوری بعد نصب رام این رو نصب کنم
چون بعد از نصب رام هر کاری کردم نشد برم باز به منوی CLK قسمته ریکاوریش و این برنامه رو نصب کنم :(
پاور + ولووم پایین رو که میزنم میره تو منویه 3 رنگه خوده گوشی

دکمه بک رو نگه دار میره تو clk