PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [JB]کاستوم رام Xperia GP ورژن 2.1 | تاریخ آپدیت 2013/07/09



JIMA
02-07-2013, 17:36
با سلام

در این تاپیک کاستوم رام Xperia GP که بر اساس رام رسمی LT28h-6.2.B.0.211 ، روت و دئودکس شده، دارای لانچر و ویجت های Xperia Honami ، بوت انیمیشن ،کیبورد و برنامه های New Walkman, Album and Movies و تم های مربوط به Xperia ZU ، و...می باشد، معرفی می گردد.(همه بوتلودر ها)


ویژگی ها



Xperia Honami Home & Widgets- niaboc79

New Walkman, Album and Movies from Xperia ZU - Sirence (The album now can play gif pictures)

Xperia Z Ultra Keyboard - ARNOB

Big QuickContact Photo and Big InfiniteView Photo - niaboc79

SUPER USER MOD - Aeron sagar

Reboot Menu Option without Wake Up by Volume key - jjwrongjj

Xperia ZU (Xperia Z Ultra) Themes - jjwrongjj

Xperia Z Ultra Boot Animation - jjwrongjj

MyXperia

PreRoot-Deodexed - spectre51

Removed some bloatwares: social engines, chinese keyboard, chrome,........, google+, twitter, eventstreams...


ورژن 2.1

تغییرات

Xperia Honami Home & Widgets- niaboc79
New Walkman, Album and Movies from Xperia ZU - Sirence (The album now can play gif pictures)
Xperia Z Ultra Keyboard - ARNOB
Big QuickContact Photo and Big InfiniteView Photo - niaboc79
Reboot Menu Option without Wake Up by Volume key - jjwrongjj
Xperia ZU (Xperia Z Ultra) Themes - jjwrongjj
Xperia Z Ultra Boot Animation - jjwrongjj
MyXperia
PreRoot-Deodexed - spectre51
Removed some bloatwares: social engines, chinese keyboard, chrome,........, google+, twitter, eventstreams...


نحوه نصب
رام را دانلود و به مموری منتقل کنید
وارد ریکاوری شده و Wipe data/factory reset ، Wipe cache partition و Wipe dalvik cache را انجام دهید
رام را نصب و سپس ریستارت کنید



لینک دانلود (http://d-h.st/8wB)

amin4562
02-07-2013, 18:26
کسی هست تست کرده باشه؟؟فیلم برداری full hd چطوره؟

JIMA
02-07-2013, 19:06
کسی هست تست کرده باشه؟؟فیلم برداری full hd چطوره؟

تو این انجمن هنوز کسی تست نکرده
شما نصب کنید تا نفر اول بشید!

Sheymal
03-07-2013, 14:17
میشه با فلش تولز نصب کرد ؟
آخه من جلی بین نصبیدم و چون هنوز برای بوتلودر های بسته روت نیومده نمیتونم ریکاوری نصب کنم که از طریق ریکاوری این رامه جدید رو نصب کنم.

JIMA
03-07-2013, 14:37
میشه با فلش تولز نصب کرد ؟
آخه من جلی بین نصبیدم و چون هنوز برای بوتلودر های بسته روت نیومده نمیتونم ریکاوری نصب کنم که از طریق ریکاوری این رامه جدید رو نصب کنم.

نه فقط از ریکاوری

mr.iman
03-07-2013, 15:27
جمال جان لینک دیگه ای نداری >>>>؟؟؟ خیلی رو اعصابه این لینکش

JIMA
03-07-2013, 15:33
جمال جان لینک دیگه ای نداری >>>>؟؟؟ خیلی رو اعصابه این لینکش

لینک مستقیم (http://d02.unr.li/dl/1c983783bf0aa/xperiagpv2.zip)

Sheymal
03-07-2013, 17:50
میتونم دوباره ۴.۰.۴ بریزم با فلش تولز و ریکاوری نصب کنم ، بعدش این رام رو بنصبم ؟

JIMA
03-07-2013, 17:58
میتونم دوباره ۴.۰.۴ بریزم با فلش تولز و ریکاوری نصب کنم ، بعدش این رام رو بنصبم ؟

بله
فقط بعد از نصب این رام، کرنل رسمی رام جلی بین 211 رو با فلش تول فلش کنید

mr.iman
03-07-2013, 18:11
وقتی که نصبش کردیم اون مد افزایش سرعت میپره دیگه ؟؟؟؟ درسته ؟ باید دوباره نصبش کنیم جمال جان ؟

JIMA
03-07-2013, 18:15
وقتی که نصبش کردیم اون مد افزایش سرعت میپره دیگه ؟؟؟؟ درسته ؟ باید دوباره نصبش کنیم جمال جان ؟

بله

Sheymal
03-07-2013, 19:36
بله
فقط بعد از نصب این رام، کرنل رسمی رام جلی بین 211 رو با فلش تول فلش کنید

مرسی . فقط برای آخرین سوال ، چجوری کرنل جلی رو فلش کنم ؟
با همون فلش تولز تیک همه رو بردارم جز کرنل اونجوری ؟
ویرایش : لینک این ارور رو میده : Temporarily unavailable

mr.iman
03-07-2013, 19:51
مرسی . فقط برای آخرین سوال ، چجوری کرنل جلی رو فلش کنم ؟
با همون فلش تولز تیک همه رو بردارم جز کرنل اونجوری ؟
ویرایش : لینک این ارور رو میده : Temporarily unavailable

از فست بوت فلش کن راحت تری ....
اینجا آموزشش هست
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=269507
پست 5
...
لینک دانلودم درسته داش...من دارم دانلود میکنم...فقط سرعتش مصیبته

Sheymal
03-07-2013, 20:18
از فست بوت فلش کن راحت تری ....
اینجا آموزشش هست
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=269507
پست 5
...
لینک دانلودم درسته داش...من دارم دانلود میکنم...فقط سرعتش مصیبته

من یه لینک دیگه پیدا کردم ، رزیوم هم داره .الان برات میزارم

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

Sheymal
03-07-2013, 20:29
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3365393484&uk=3308166753

mr.iman
04-07-2013, 12:22
جمال جان همون کرنل DooMLoRD 6.2.B.0.203 Custom Kernel + TWRP روش باشه اشکال نداره ؟؟
فقط چون ریکاوری داره میخوامش......
فرقی با رسمی نداره ؟؟؟

JIMA
04-07-2013, 13:31
جمال جان همون کرنل DooMLoRD 6.2.B.0.203 Custom Kernel + TWRP روش باشه اشکال نداره ؟؟
فقط چون ریکاوری داره میخوامش......
فرقی با رسمی نداره ؟؟؟

بهتره کرنل رسمی 211 رو فلش کنی و بعد ریکاوری که برا جلی بین آیون گذاشتم نصب کنی

Sheymal
04-07-2013, 13:54
میگما ، الان من ۴.۰.۴ ریختم ، حالا اول کرنل ۲۱۱ رو فلش کنم بعد این رام یا اول رام رو بریزم بعد کرنل ۲۱۱ ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

JIMA
04-07-2013, 13:57
میگما ، الان من ۴.۰.۴ ریختم ، حالا اول کرنل ۲۱۱ رو فلش کنم بعد این رام یا اول رام رو بریزم بعد کرنل ۲۱۱ ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

اول این رام رو بریزید و بعد کرنل رسمی 211

(بلافاصله که این رام رو نصب کردید، گوشی رو خاموش کنید و کرنل رسمی جلی بین 211 رو فلش کنید با فلش تول)

amin4562
05-07-2013, 12:06
Sheymal جان اگه نصب کردی 1 فیدبک بده.فیلم برداریش full hd لگ داره؟

haman1362
05-07-2013, 18:05
آقا من ای رامو روی 61e37نصب کردمولی گوشی بعد از آرم سونی گیر کرده و دیگه خاموش نمیشه.حتی دیگه pcهم گوشی رو نمیشناسه تا یه رام جدید فلش کنم.لطفا راهنمایی کنید.

Sheymal
05-07-2013, 18:07
نصب کردم بعد اینکه آرم سونی رفت روی صفحه ی سیاه مونده . چیکارش کنم ؟

Sheymal
05-07-2013, 18:22
آقا من ای رامو روی 61e37نصب کردمولی گوشی بعد از آرم سونی گیر کرده و دیگه خاموش نمیشه.حتی دیگه pcهم گوشی رو نمیشناسه تا یه رام جدید فلش کنم.لطفا راهنمایی کنید.

برای من پشت هم ریست میشه و فقط آرم سونی رو نشون میده . شما دکمه ی پاور و ولوم بالا رو انقدر نگه دار تا سه بار ویبره بده و خاموش شه . بعد با فلش تولز رام دیگه ای نصب کن
ویرایش : شما کرنل 4.1 رو نصب کردید قبل اینکه رام رو بوت کنید ؟

haman1362
05-07-2013, 18:30
نه کرنل404 بود.تازه میخواستم بعد نصب رام گوشی رو خاموش کنم و کرنل4.1 بزنم که این اتفاق افتاد.هرچقر هم دکمه ولوم بالاوپاور و نگه میدارم عمل نمیکنه

Sheymal
05-07-2013, 18:40
دقیقن اشتباه منم همین بود ، بعد اینکه نصب رام از ریکاوری تموم شد به جای اینکه گوشیو خاموش کنم و کرنل رو نصب کنم ، ریستارت رو زدم و گوشی به اون حالت رفت . احتمالن شما هم همینکار رو کردی . ناراحت نباش یه نفس عمیق بکش و دکمه پاور و ولوم بالا رو انقدر نگه دار تا سه بار پشت هم ویبره بزنه و گوشی خاموش شه . بعد که خاموش شد با فلش تولزکرنل 4.1 رو نصب کن . من الان این کار رو کردم و رام بالا اومد .

JIMA
05-07-2013, 18:41
نه کرنل404 بود.تازه میخواستم بعد نصب رام گوشی رو خاموش کنم و کرنل4.1 بزنم که این اتفاق افتاد.هرچقر هم دکمه ولوم بالاوپاور و نگه میدارم عمل نمیکنه

شما باید بلافاصله بعد از اینکه رام رو فلش کردین، باید با گرفتن پاور و افزایش صدا به مدت 10 ثانیه، گوشی رو خاموش میکردید و بعد کرنل جلی بین رو فلش

الانم با گرفتن پاور و افزایش صدا، باید سه بار ویبره بزنه و خاموش بشه بعد رام رسمی رو با فلش تول فلش کنید

Sent from my LT22i

Sheymal
05-07-2013, 18:43
میتونید اسکرین شات رو به پست اول اضافه کنید.
http://upload7.ir/images/00983541520530502609.png (http://upload7.ir/)
http://upload7.ir/images/69066270579219640965.png (http://upload7.ir/)

haman1362
05-07-2013, 18:44
چقدر نگه دارم؟15دقیقه نگه داشتم فایده نکرد.صفحه همونجوری سیاه مونده.راه دیگه ای نداره؟

JIMA
05-07-2013, 18:46
چقدر نگه دارم؟15دقیقه نگه داشتم فایده نکرد.صفحه همونجوری سیاه مونده.راه دیگه ای نداره؟

گوشی رو بزنید به شارژ ببینید چراغی روشن میشه؟
بذارید تا یه ساعتی تو شارژ بمونه بعد تست کنید

Sent from my LT22i

Sheymal
05-07-2013, 18:46
شاید مجبور شی انقدر منتظر بمونی که شارژ گوشیت تموم بشه و خاموش بشه .
اما اصن امکان نداره که نشه ، این پاور و ولوم بالا باید جواب بده .

haman1362
05-07-2013, 18:50
وقتی شارژرو هم وصل میکنم هیچ چراغی روشن نمیشه.مرسی از راهنماییت.همین کارایی رو که گفتی میکنم شاید درست بشه.

JIMA
05-07-2013, 18:54
وقتی شارژرو هم وصل میکنم هیچ چراغی روشن نمیشه.مرسی از راهنماییت.همین کارایی رو که گفتی میکنم شاید درست بشه.

طبق پست 135 بخش پرسش و پاسخ z عمل کنید

Sent from my LT22i

haman1362
05-07-2013, 18:55
گوشی شارژداره.جمال جان مشکل من اینه که گوشی اصلا خاموش نمیشه.صفحه گوشی تو حالت نیمه خاموشه.

JIMA
05-07-2013, 18:58
گوشی شارژداره.جمال جان مشکل من اینه که گوشی اصلا خاموش نمیشه.صفحه گوشی تو حالت نیمه خاموشه.

میدونم
این حالت زیاد برا گوشی آیون پیش اومده
و با روشی که تو پست 135 کلوپ z هست به احتمال زیاد درست میشه(الان با گوشیم وگر نه لینکش رو میدادم)

Sent from my LT22i

haman1362
05-07-2013, 19:06
جمال جان دستت درد نکنه همین الان داشتم پست135می خوندم.مراحلو انجام میدم.انشاالله که درست میشه.مرسی از اینکه کمکم میکنی.

Sheymal
05-07-2013, 20:56
سرعت رام خیلی عالیه ، برنامه های اضافی از روش حذف شده . فقط یکم مصرف باتریش احساس میکنم بالاس که شاید اگه یه کرنل دیگه نصب کنم بهتر شه .
آقا جمال میشه کرنل دیگه ای نصبید ؟

JIMA
05-07-2013, 21:48
سرعت رام خیلی عالیه ، برنامه های اضافی از روش حذف شده . فقط یکم مصرف باتریش احساس میکنم بالاس که شاید اگه یه کرنل دیگه نصب کنم بهتر شه .
آقا جمال میشه کرنل دیگه ای نصبید ؟

اگه کرنل با بیس جلی بین 211 باشه آره مشکلی نداره
فقط فعلا کرنل دیگه ای برا آیون نیست

فعلا باطری رو از امضام /لینک های مفید کالیبره کنید یه مقدار بهتر میشه
به مرور زمان هم بعد از چند بار شارژ کردن بهتر میشه

Sheymal
05-07-2013, 23:09
این stamina mode چیه ؟ ارزش داره نصب کنم ؟

amin4562
05-07-2013, 23:11
جواب سوال منو ندادی.فیلم برداری full hd چطوره؟

Sheymal
05-07-2013, 23:59
جواب سوال منو ندادی.فیلم برداری full hd چطوره؟

همین الان امتحان کردم ، یه خورده نصبت به حرکت دست تاخیر داره. نه اینکه لگ داشتهدباشه اما مثل آیس کریم نیست اصلن . البته جایی که هستم نور کمه ممکنه بخاطر این باشه. اما حتمن نصبت به رام اصلی سرعتش عالیه.

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

haman1362
06-07-2013, 08:37
سلام دوستان.مشکل بالا نیومدن رام با راهنمایی جمال جان توی پست 34 حل شد.رام زیباییه ولی فیلم برداری hdهمچنان لگ داره.به هر حال از دوستانی که کمکم کردن خیلی ممنونم.

Sheymal
06-07-2013, 09:56
سلام دوستان.مشکل بالا نیومدن رام با راهنمایی جمال جان توی پست 34 حل شد.رام زیباییه ولی فیلم برداری hdهمچنان لگ داره.به هر حال از دوستانی که کمکم کردن خیلی ممنونم.

خب خدا رو شکر بالاخره درست شد . مصرف باتریش چجوریه به نظرت ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

haman1362
06-07-2013, 11:23
خب خدا رو شکر بالاخره درست شد . مصرف باتریش چجوریه به نظرت ؟

Sent from my LT28h usin:thumbup Tapatalk 2

Fargh chandani nemikone.man az sa'at8:30 toie netam hamash27%az sharge batri kam shode.ruie ham rafte khube.:thumbup:

Sent from my LT28h using Tapatalk HD

mr.iman
06-07-2013, 11:57
Fargh chandani nemikone.man az sa'at8:30 toie netam hamash27%az sharge batri kam shode.ruie ham rafte khube.:thumbup:

Sent from my LT28h using Tapatalk HD

رفیق فارسی تایپ کن
راام قبلیت چی بود ؟؟؟؟
روی 4.1.2 ریکاوی داری ؟؟؟؟

mr.iman
06-07-2013, 12:02
این stamina mode چیه ؟ ارزش داره نصب کنم ؟

نصبش کن خوبه...
البته خود گوشی نداره
باید جداگونه نصبش کنی
خواستی بگو لینک دانلودشو بدم
کمک به مصرف باتری میکنه....
مد افزایش سرعتم نصب کن.....توپ میشه:ap:

haman1362
06-07-2013, 12:23
رام قبلیمics61e37بود

Sent from my LT28h using Tapatalk 4 Beta

haman1362
06-07-2013, 12:26
ببخشید رامgp تایپ فارسی نداشت.تازه دانلود کردم
رفیق فارسی تایپ کن
راام قبلیت چی بود ؟؟؟؟
روی 4.1.2 ریکاوی داری ؟؟؟؟

روی 4.1.2ریکاوری ندارم.رام قبلیمics61e37بود 4.0.4

Sent from my LT28h using Tapatalk 4 Beta

Sheymal
06-07-2013, 13:21
مد افزایش سرعت اسم فایلش چیه ؟ از کجا دانلود کنم ؟ استامینا رو نصب کردم هیچی به منو و ستینگ اضافه نشد .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

Sheymal
06-07-2013, 13:23
مستر ایمان ، اول باید یه ۴.۰.۴ نصب کنی ، بعد اینکه روت کردی و ریکاوریو نصبیدی ، از ریکاوری این رام رو نصب کنی .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

JIMA
06-07-2013, 13:28
مد افزایش سرعت اسم فایلش چیه ؟ از کجا دانلود کنم ؟ استامینا رو نصب کردم هیچی به منو و ستینگ اضافه نشد .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2
اسمش مد CrossBreeder هست تو بخش آموزشها موجوده


مستر ایمان ، اول باید یه ۴.۰.۴ نصب کنی ، بعد اینکه روت کردی و ریکاوریو نصبیدی ، از ریکاوری این رام رو نصب کنی .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

البته الان دیگه نیازی نیست به 4 دانگرید کنید
چون روش روت 211. با بوتلودر بسته اومده
روش نصب ریکاوری هم که موجوده
و تمام

amin4562
06-07-2013, 14:05
رام اصلی jb خوبه فقط full hd مشکل داره.منتظر میشم تا مشکلشو حل کنن

Sheymal
06-07-2013, 15:11
خب من الان موفق شدم استامینا مود رو نصب کنم اما هوم لانچرم پشت هم فورس کلوز میداد مجبور شدم نند بکاپمو برگردونم. اما این استامینا مود که همون extended battery که خود ایون داره این امکان رو.

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

mbekh
09-07-2013, 00:23
سلام
اگه رام اصلی جلی بین باشه بازم نیازی هست بعد فلش این کاستوم رام، کرنل جلی بین رو فلش کنیم؟

Sheymal
09-07-2013, 00:30
سلام
اگه رام اصلی جلی بین باشه بازم نیازی هست بعد فلش این کاستوم رام، کرنل جلی بین رو فلش کنیم؟

فکر میکنم باید نصب کنی، آخه نصب کردنش هم زحمتی نداره، ۲ دقیق ه نصب ميشه

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

mbekh
09-07-2013, 00:57
فکر میکنم باید نصب کنی، آخه نصب کردنش هم زحمتی نداره، ۲ دقیق ه نصب ميشه

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

مرسی
چون بوتلودرش بستس واسه فقط فلش کرنل، با فلش تول رام رسمیشو بیارم و تو قسمت Exclude همه تیکا رو بزنم بجز kernel اونموقع تنها کرنلش فلش میشه؟ درسته؟

راستی اینم یه لینک بهتر از رامش:


http://d-h.st/LQP

Sheymal
09-07-2013, 13:31
مرسی
چون بوتلودرش بستس واسه فقط فلش کرنل، با فلش تول رام رسمیشو بیارم و تو قسمت Exclude همه تیکا رو بزنم بجز kernel اونموقع تنها کرنلش فلش میشه؟ درسته؟

راستی اینم یه لینک بهتر از رامش:


http://d-h.st/LQP

ببخشید دیر جوابتو دادم ، آره تیکه همشو بزن جز کرنل

JIMA
10-07-2013, 11:23
پست 1 با ورژن 2.1 بروز شد./

amir_aloneboy77
10-07-2013, 22:51
کسی ورژن 2.1 رو تست نکرده؟

Sheymal
10-07-2013, 23:22
کسی ورژن 2.1 رو تست نکرده؟

من بزودی تست میکنم :-)
اما تغییراتش نوشته تو پست اول

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

amir_aloneboy77
11-07-2013, 00:30
من بزودی تست میکنم :-)
اما تغییراتش نوشته تو پست اول

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

میخواسم ببینم full hd هنو لگ داره یا ن ...

Sheymal
11-07-2013, 01:12
میخواسم ببینم full hd هنو لگ داره یا ن ...

فکر نمیکنم تغییری تو فیلم برداری بوجود اومده باشه ، اگه درست میشد حتمن اینو مینوشت چون یه موفقیت بزرگ بود ! حالا باز نصب کردم امتحان میکنم.

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

Sheymal
11-07-2013, 12:04
میخواستم بعد نصب رام ، کرنل جلی رو فلش بزنم حالا میگه SEMC FLASMODE درایورشو نداری
در صورتی که قبلن هم نصب کرده بودم . چیکار کنم حالا ؟
اصن نیازی هست کرنل جلی رو نصب کنم ؟

JIMA
11-07-2013, 13:00
میخواستم بعد نصب رام ، کرنل جلی رو فلش بزنم حالا میگه SEMC FLASMODE درایورشو نداری
در صورتی که قبلن هم نصب کرده بودم . چیکار کنم حالا ؟
اصن نیازی هست کرنل جلی رو نصب کنم ؟

دوباره درایورا رو نصب کن

اگه الان رام و کرنل جلی بین نصب داری و میخوای این رام رو نصب کنی نه نیازی به نصب کرنل جلی بین نیست
ولی اگه درحال حاضر رام ics نصبه حتما باید بعد از نصب این کاستوم رام، گوشی رو خاموش کنی و کرنل رسمی جلی بین 211. رو فلش کنی


Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

Sheymal
11-07-2013, 13:07
آها متوجه شدم . الان رام بالا اومد اما یه چیز عجیب اینکه ریکاوریم از بین رفت . مجبور شدم دوباره ریکاوری نصب کنم .
محیط ستینگ و مسیج خوشگل تر شده اما هر دفه که ریستش میکنم بعد آرم سونی یه علامت آچار و پیچ گشتی میاد و ریکاوریم پاک میشه.
calender هم فورس کلوز میده گاهی اوقات...
میخوام دوباره نند بکاپ همون ورژن 2 رو برگردونم ، اگه دوستان نصب کردن نظرشونو بگن.

haman1362
11-07-2013, 13:41
چی نوشته.هیچ تغییراتی بیان نشده.فقط هرچی ویژگی داره دوباره همونو توی تغییرات آوردن.

Sent from my LT28h

amir_aloneboy77
11-07-2013, 15:21
آها متوجه شدم . الان رام بالا اومد اما یه چیز عجیب اینکه ریکاوریم از بین رفت . مجبور شدم دوباره ریکاوری نصب کنم .
محیط ستینگ و مسیج خوشگل تر شده اما هر دفه که ریستش میکنم بعد آرم سونی یه علامت آچار و پیچ گشتی میاد و ریکاوریم پاک میشه.
calender هم فورس کلوز میده گاهی اوقات...
میخوام دوباره نند بکاپ همون ورژن 2 رو برگردونم ، اگه دوستان نصب کردن نظرشونو بگن.

دوربینش چجوری بود؟

Sheymal
11-07-2013, 15:25
دوربینش چجوری بود؟

همون جوری بود ، لگ داشت

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

Sheymal
11-07-2013, 18:14
خب فکر کنم تقریبا میشه گفت بدبخت شدم رفت . هر رامی نصب میکنم این علامت مثلثیه میاد و کلی طول میکشه بعد آرم سونی .
چه بلایی سر گوشیم اومده ؟؟

JIMA
11-07-2013, 21:02
خب فکر کنم تقریبا میشه گفت بدبخت شدم رفت . هر رامی نصب میکنم این علامت مثلثیه میاد و کلی طول میکشه بعد آرم سونی .
چه بلایی سر گوشیم اومده ؟؟

رام رسمی جلی بین رو فلش کن

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

Sheymal
11-07-2013, 21:14
رام رسمی جلی بین رو فلش کن

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

رام اصلیه جلی بین هم نصب کردم با فلش تولز اما در کمال ناباوری باز هم همینطور بود ، یه بار حافظه ی داخلیشو فورمت کردم فکر میکنم درست شد . مردشوره این سازنده ی رتم GP رو ببرن با این اپدیت دادنش

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

mr.iman
12-07-2013, 00:23
رام اصلیه جلی بین هم نصب کردم با فلش تولز اما در کمال ناباوری باز هم همینطور بود ، یه بار حافظه ی داخلیشو فورمت کردم فکر میکنم درست شد . مردشوره این سازنده ی رتم GP رو ببرن با این اپدیت دادنش

Sent from my LT28h using Tapatalk 2


اون علامت مثلث ولش
....
برا مننم یعضی وقتا میاد
شما رام رسمی بزن 4.1.2با کرنل ION_DooMLoRD_Ganesh_JB-leak_twrp2.5_kernel
بعد برو ریکاوری بک آپ اگه داری برگردون
اگه هم نداری باید درست شه:bu::bu:
اوکی میشه

Sheymal
12-07-2013, 00:46
اون علامت مثلث ولش
....
برا مننم یعضی وقتا میاد
شما رام رسمی بزن 4.1.2با کرنل ION_DooMLoRD_Ganesh_JB-leak_twrp2.5_kernel
بعد برو ریکاوری بک آپ اگه داری برگردون
اگه هم نداری باید درست شه:bu::bu:
اوکی میشه

مرسی ، جالب اینجاس که موقع کار کردن با اینترنت تا الان ۲بار ریست شده ، چیزی که اصلن پیش نیومده بود !
این کرنلی که گفتی از کجا دانلود کنم ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

mr.iman
13-07-2013, 02:23
مرسی ، جالب اینجاس که موقع کار کردن با اینترنت تا الان ۲بار ریست شده ، چیزی که اصلن پیش نیومده بود !
این کرنلی که گفتی از کجا دانلود کنم ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk 2
واسه اینترنت برای من پیش نیومده
اگه دانلود کردی که هیچ
اگه نکردی
اینم لینک دانلودش

http://www.mediafire.com/download/uu6681edfaeibar/ION_DooMLoRD_Ganesh_JB-leak_twrp2.5_kernel.elf

:dn:

Sheymal
13-07-2013, 09:24
واسه اینترنت برای من پیش نیومده
اگه دانلود کردی که هیچ
اگه نکردی
اینم لینک دانلودش

http://www.mediafire.com/download/uu6681edfaeibar/ION_DooMLoRD_Ganesh_JB-leak_twrp2.5_kernel.elf

:dn:

برای نصبش بوتلودرم باید انلاک باشه ؟

JIMA
13-07-2013, 09:55
برای نصبش بوتلودرم باید انلاک باشه ؟

بله

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

Sheymal
13-07-2013, 10:13
بله

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

خب پس فعلن بیخیال نصب کرنل میشویم :)
من هیچکاری نکردم گوشیم مریض شده وای به حال اینکه انلاک هم بکنم .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

mr.iman
13-07-2013, 12:40
خب پس فعلن بیخیال نصب کرنل میشویم :)
من هیچکاری نکردم گوشیم مریض شده وای به حال اینکه انلاک هم بکنم .

Sent from my LT28h using Tapatalk 2

من روز اول بوت لودرم باز کردم
.
کلا نمیدونم خوبه یاد بد باز کردنش اما خیلی کار میشه کرد
چون براویا میپرا آموزش برگرددوندن براویا هم هست
حتی میتونی قبلش بک آپ بگیری که هر وقت خواستی ریستور کنی:bt::af: