PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل صفحه سیاه Wildfire S در رامهای سیانوژن



matador5550
30-07-2013, 02:41
سلام بچه ها از اساتید خواهش میکنم به خاطر زدن این تاپیک ازم ناراحت نشن، شاید البته شاید ندونین ولی برای اشخاصی که شاید بعدا با همچین مشکلی روبه رو بشن خیلی زجر آوره که همه کارارو انجام بدی بعد در آخر که کاستوم رام رو ریختین با همچین مشکلی مواجه بشین ، مثل خودم که تو این چند روز همه سایتای اینترنتی رو زیر و رو کردم تا فهمیدم مشکل از چیه و البته راهکارش چیه ،ایشالا در آینده گره کار یکی از دوستان رو باز بکنه در ضمن چون من خودمو به این سایت و یه سایت دیگه مدیون میدونم وظیفه خودم دونستم که این آموزش هر چند کوتاه رو تو این سایت و اون یکی سایت قرار بدم.

خب این آموزش به درد اونایی میخوره که صفحه ریکاوریشون سیاهه و با آموزشی که تو همین سایت هست این مشکل سیاهی ریکاوری رو رفع کردن ولی بعد از نصب کاستوم رامهای سیانوژن منجمله رام فارسی Cyanogenmod KANG Android 2.3.7 گوشیشون بالا میاد ولی همه صفحه سیاهه ولی چراغای پایین روشنه، دقیقا همون مشکلی که تو نصب ریکاوری داشتن، پس راه حلش خیلی ساده است که من با گشتن تو سایتها بهش پی بردم و خیلی اذیتم کرد، البته من تو این سایت جایی ندیدم که دوستان برای این مشکل راه حلی ارائه داده باشن و اگرم هست و من ندیدم همینجا به خاطر زدن تاپیک مجزا عذرخواهی میکنم ، برای رفع مشکلتون تنها کافیه بعد از نصب هر کاستوم رام سیانوژن کرنل پایین رو بلافاصله از تو ریکاوری فلش بزنین، اصلا هم نترسین من 3 تا گوشی با همین روش منو فارسی کردم :



http://www.rodfile.com/7krp8yejjn3n

mostafait1
10-01-2014, 18:58
دوست عزیز چرا فایل رو داخل rodfile ریختی! اررور File Not Found میده!

اگر امکانش هست فایل رو آپلود کنید

mostafait1
10-01-2014, 19:47
با سلام.

دوستان عزیز این فایل رو داشتم و زده بودم و این فایل را نیز مجددا تست کردم! اما مشکل من اینه که بعد از بالا اومدن گوشی وقتی وارد منوی setting میشم و scroll میکنم بالای صفحه که عنوان منو رو نوشته پر پر میزنه!

یا بر فرض گوشی رو میچرخونم و Auto Rotate عمل میکنه تصویر کمپلت میریزه به هم و 5 ثانیه طول میکشه تا تصویر درست نمایش داده بشه

اینم لینک جدید:

http://www.mediafire.com/download/ta3lcdlwt53z61w/CM7-CM9-CM10%20-%20Wildfire%20S%20-%202012%20Krnel.zip

miillaaad
11-01-2014, 03:20
دوست عزیز چرا فایل رو داخل rodfile ریختی! اررور File Not Found میده!

اگر امکانش هست فایل رو آپلود کنید


با سلام.

دوستان عزیز این فایل رو داشتم و زده بودم و این فایل را نیز مجددا تست کردم! اما مشکل من اینه که بعد از بالا اومدن گوشی وقتی وارد منوی setting میشم و scroll میکنم بالای صفحه که عنوان منو رو نوشته پر پر میزنه!

یا بر فرض گوشی رو میچرخونم و Auto Rotate عمل میکنه تصویر کمپلت میریزه به هم و 5 ثانیه طول میکشه تا تصویر درست نمایش داده بشه

اینم لینک جدید:

http://www.mediafire.com/download/ta3lcdlwt53z61w/CM7-CM9-CM10%20-%20Wildfire%20S%20-%202012%20Krnel.zip


سلام

من این کرنل رو قبلا در تاپیک کرنل ها قرار داده بودم و لینک اونجا سالمه

تاپیک زیر پست 6
تاپیک جامع کرنل های HTC Wildfire S (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428)



کلا داستان اینه که در برخی از مدل های Wildfire s (مدل های 2012) وقتی یه کاستوم رام با بیس CM (سیانوژن) نصب کنید رام بالا میاد اما به صورت صفحه سیاه!! و فقط کلید های پایین گوشی روشن میمونن و شما تصویر نخواهی داشت

در این مدل ها برای رفع این مشکل شما باید کرنل مخصوص wildfire s های مدل 2012 رو بعد از نصب رام از ریکاوری نصب کنید تا مشکل مرتفع بشه و رام بالا بیاد و شما تصویر رو ببینی

کلا این مدل wildfire s ها یه مقدار اذیت میکنن و حتی با نصب این کرنل هم درسته که رام بالا میاد اما ممکنه مشکلاتی داشته باشه. توصیه میکنم از کاستوم رام AceOne استفاده کنید چون یکی از دوستان (آقا محمد) این کاستوم رام رو روی مدل 2012 خودشون نصب کردن و راضی بودن و میگفتن که کم ترین مشکلات رو نسب به سایر کاستوم رام ها براشون داشته. تازه این کاستوم رام در همون محیط Aroma کرنل مخصوص wildfire s های 2012 رو هم داره و نیاز به نصب کرنل این تاپیک به صورت جداگانه نیست.

farhaddniz
19-01-2014, 12:18
با سلام منم مشکل صفحه سیاهی داشتم کرنل و زدم اومد بالا ولی کوشی کند عمل میکنه و دوربین کار نمیکنه ممنون میشم کاستوم رام ACEONE بزارید

miillaaad
20-01-2014, 20:59
با سلام منم مشکل صفحه سیاهی داشتم کرنل و زدم اومد بالا ولی کوشی کند عمل میکنه و دوربین کار نمیکنه ممنون میشم کاستوم رام ACEONE بزارید


کاستوم رام AceOne در بخش موجوده

AceOne v2.2 - CM7 - Android 2.3.7 - 2013.6.30 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292168)

شما نیاز نیست از این کرنل استفاده کنی. هنگام نصب در محیط Aroma کلا 2تا کرنل هست که شما کرنل 2012 رو انتخاب کن