PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش بستن بوتلودر در این گوشی برای اولین بار



Mangostin
31-07-2013, 10:30
بچه ها یه روشی پیدا کردم واسه بستن بوتلودر که واقعا کار میکنه و بوتلودر رو میبنده...البته نیاز به روت بودن داره
برای انجام این کار باید ابتدا شما برنامه ترمینال رو روی گوشیتون داشته باشید و سپس این برنامه رو دانلود و نصب کنید...http://dl.xda-developers.com/attachdl/171e026fed38248d6f8b78002baca1e9/51f8bcb2/1/9/3/4/4/1/7/Unlock.apk
سپس برنامه unlock رو باز کره و گزینه check lock state رو بزنید و در صفحه ای که باز میشه انگشت خود را روی متن باز شده گذاشته و صبر کنید تا گزینه کپی ظاهر بشه..سپس گزینه کپی رو زده و برانمه را ببندید...بهدش برید تو رنامه ترمینال و متن su root رو زده و allow رو در su rootبزنید..حالا انگشت خود رو توی این صفحه نگه دارید و بعد گزینه وسطی یعنی paste رو بزنید..حالا برنامه ترمینال رو ببندید
خوب تبریک میگم..گوشی شما بوتلودرش دوباره بسته شد..
حالا یه کف دست قشنگه رو بزنین به افتخار من بزنید..
:dh::dh::dh::bi::bi::bi::cj::cj::cj::bp::bp::123:: 123::bu::bu:

اینم اسکرین شات ها برای راحتی

Mangostin
31-07-2013, 10:37
بچه ها یه روشی پیدا کردم واسه بستن بوتلودر که واقعا کار میکنه و بوتلودر رو میبنده...البته نیاز به روت بودن داره
برای انجام این کار باید ابتدا شما برنامه ترمینال رو روی گوشیتون داشته باشید و سپس این برنامه رو دانلود و نصب کنید...http://dl.xda-developers.com/attachdl/171e026fed38248d6f8b78002baca1e9/51f8bcb2/1/9/3/4/4/1/7/Unlock.apk
سپس برنامه unlock رو باز کره و گزینه check lock state رو بزنید و در صفحه ای که باز میشه انگشت خود را روی متن باز شده گذاشته و صبر کنید تا گزینه کپی ظاهر بشه..سپس گزینه کپی رو زده و برانمه را ببندید...بهدش برید تو رنامه ترمینال و متن su root رو زده و allow رو در su rootبزنید..حالا انگشت خود رو توی این صفحه نگه دارید و بعد گزینه وسطی یعنی paste رو بزنید..حالا برنامه ترمینال رو ببندید
خوب تبریک میگم..گوشی شما بوتلودرش دوباره بسته شد..
حالا یه کف دست قشنگه رو بزنین به افتخار من بزنید..
:dh::dh::dh::bi::bi::bi::cj::cj::cj::bp::bp::123:: 123::bu::bu:

اگه لینک دانلود کار نکرد از این استفاده کنید...ولی قبلش فاصله بین x و da رو حذف کنید
http://dl.x da-developers.com/attachdl/171e026fed38248d6f8b78002baca1e9/51f8bcb2/1/9/3/4/4/1/7/Unlock.apk

Blux
31-07-2013, 11:35
سلام خسته نباشید گل کاشتید.
فقط شرمنده دوباره میگم لطفااسکرین شات هم قراربدید.
خیلی ممنون.

Mangostin
31-07-2013, 14:19
تشکر یادتون نره...:df::df:

Mangostin
31-07-2013, 21:07
سلام خسته نباشید گل کاشتید.
فقط شرمنده دوباره میگم لطفااسکرین شات هم قراربدید.
خیلی ممنون.

سلام..خواهش میکنم..
چشم داداش..اسکرین شات هم گذاشتم

Mangostin
01-08-2013, 10:43
سلام...از دوستان کسی این روشی که گذاشتمو امتحان کرده؟

Reza 7
01-08-2013, 11:43
مرسی بابت آموزش ؛
امین جان به يکی از مديران ارشد مثل محمد cod3r پيغام بديد تا عکس ها رو به پست اول انتقال بدهند ؛
و اين تاپيک خوب رو کامل کنند ؛

Mangostin
01-08-2013, 11:51
مرسی بابت آموزش ؛
امین جان به يکی از مديران ارشد مثل محمد cod3r پيغام بديد تا عکس ها رو به پست اول انتقال بدهند ؛
و اين تاپيک خوب رو کامل کنند ؛

خواهش میکنم...ببخشید من از کجا پیدا کنم این آقا محمد رو؟ اگه شما باهاش در ارتباطی بهش اطلاع بده..
امید وارم به درد همه دوستای خوبم خورده باشه:df::df::dh::ab:

Mangostin
01-08-2013, 12:10
لینک جدید و اصلاح شده نرم افزار unnlock...
http://dl.x da-developers.com/attachdl/ae10921fa9744fe05f13ed8e93a1d919/51fa258f/1/9/3/4/4/1/7/Unlock.apk
دوستان فقط فاصله بین x و da رو حذف کنید

Mangostin
01-08-2013, 14:06
دوستان دقت کنید که بیشتر از 16 دفعه نمیتونید بوتلودر رو باز و بسته کنید..این هشدار رو به یاد داشته باشید
در ضمن بعد از انجام این عملیات با زدن کد 3845مربع ستاره 880 مربع باز یا بسته بودن بوتلودرتون رو چک کنید
با تشکر از همگی

C0D3R
01-08-2013, 14:40
اسکرین ها به پست اول منتقل شد

Mangostin
01-08-2013, 14:54
اسکرین ها به پست اول منتقل شد

باشه داداش..دستت درد نکنه..ممنون

moslem2007
01-08-2013, 16:18
لینک کار نمیکنه :au:

Mangostin
01-08-2013, 16:44
لینک کار نمیکنه :au:

اینو امتحان کن ببین سالمه؟
http://forum.x da-developers.com/attachment.php?attachmentid=1934417&d=1367661563
بین x و da هم فاصله رو حذف کن
اگه نشد برو از این آدرس دانلود کن..حجمشم 178 کیلوبایته
http://forum.x da-developers.com/showthread.php?t=2263627
بین x و da هم فاصله رو حذف کن

Blux
01-08-2013, 17:30
این لینک هاهم هست اگه اوناکارنکردن از اینا استفاده کنید:
برنامه ترمینال (http://www.mediafire.com/?9kmc7a3p9ahpjna)

برنامه ی آنلوک (http://www.mediafire.com/?yfpxeb1clae57xg)

moslem2007
01-08-2013, 17:37
خیلی ممنون
لینک اول کار کرد :df:

vatoo-vatoo
04-08-2013, 15:18
من تا حالا 2 بار بوتلودر گوشیم رو بستم خیلی ساده و راحت به همون روشی باز کردنش.جواب داده الانم بسته است دارم کار میکنم.

Mangostin
05-08-2013, 01:38
من تا حالا 2 بار بوتلودر گوشیم رو بستم خیلی ساده و راحت به همون روشی باز کردنش.جواب داده الانم بسته است دارم کار میکنم.

اگه منظورت اون نرم افزار چینی هستش که اون واسه باز و بسته کردنش گوشی رو فکتوری رریست میکنه..ولی تو این روش فکتوری ریست لازم نیست..حتی به خاموش روشنم نیاز نیست

sadegh1988
07-08-2013, 14:15
من شرمندم اینقدر سوال می پرسم.
چک کردم بازه بوت لودرش
من وقتی مینویسم su root پیدا نمیکنه.
چیکار کنم حالا؟؟
از کجا بدونم روته؟
از کجا بدونم رامم رسمیه یا نه؟؟
اطلاعات گوشی:4.1.2---kernel:3.1.10 --soft ware:p88020a-eur-xxx
آخه می خوام ببرم گارانتی(اونا چیو چک میکنن)

Mangostin
07-08-2013, 15:10
من شرمندم اینقدر سوال می پرسم.
چک کردم بازه بوت لودرش
من وقتی مینویسم su root پیدا نمیکنه.
چیکار کنم حالا؟؟
از کجا بدونم روته؟
از کجا بدونم رامم رسمیه یا نه؟؟
اطلاعات گوشی:4.1.2---kernel:3.1.10 --soft ware:p88020a-eur-xxx
آخه می خوام ببرم گارانتی(اونا چیو چک میکنن)

خواهش میکنم داداش..شرمنده دشمنت باشه..
برای اینکه بعد تایپ su root اون سوال برای اجازه به روت بیاد باید حتما گوشیت روت باشه..اگه نباشه بعد تایپ اون دستور هیچی نمیشه..خوب یه برنامه root checker نصب کن..یا یه برنامه ایی نصب کن که نیاز به روت داشته باشه..یا تو لیست برنامه هات دنبال برنامه super user بگرد..همین رامی که داری رسمیه..
اوناباز بودن بوتلودر و روت بودن گوشی رو چک میکنن..اگه هرکدوم از اینا باشه یعنی بوتلودر باز باشه یا روت باشه گارانتی باطل میشه..

sadegh1988
07-08-2013, 15:38
خواهش میکنم داداش..شرمنده دشمنت باشه..
برای اینکه بعد تایپ su root اون سوال برای اجازه به روت بیاد باید حتما گوشیت روت باشه..اگه نباشه بعد تایپ اون دستور هیچی نمیشه..خوب یه برنامه root checker نصب کن..یا یه برنامه ایی نصب کن که نیاز به روت داشته باشه..یا تو لیست برنامه هات دنبال برنامه super user بگرد..همین رامی که داری رسمیه..
اوناباز بودن بوتلودر و روت بودن گوشی رو چک میکنن..اگه هرکدوم از اینا باشه یعنی بوتلودر باز باشه یا روت باشه گارانتی باطل میشه..
قبلا با root checker که چک کردم گفت روت نیست و نرم افزار super user هم نداره.
میشه یه لینک آموزش بدید که بشه راحت روت کرد بعدش بوت لودرش ببندم و دوباره راحت بشه آنروت کرد؟؟؟؟

Mangostin
07-08-2013, 16:04
قبلا با root checker که چک کردم گفت روت نیست و نرم افزار super user هم نداره.
میشه یه لینک آموزش بدید که بشه راحت روت کرد بعدش بوت لودرش ببندم و دوباره راحت بشه آنروت کرد؟؟؟؟

خوب وقتی روت نباشه برنامه ترمینال کار نمیکنه..بوتلودرم نمیتونی ببندی...از برنامه all in one دیگه روش راحت نداریم واسه روت کردن که آموزششم هست تو بخش عمومی..
واسه آنروت کردن هم برنامه universal unroot راحت ترین و بهترین روشه..نیاز به نصب رام دوباره هم نداره