PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش جامع آنلاک و ریلاک HTC Wildfire S



Farshadvh
03-08-2013, 16:17
به نام خدا





قبل از شروع کار از تمامی شماره تلفن ها،اس ام اس ها و ... پشتیبان بگیرید! در صورت آنلاک تلفن هوشمند شما فکتوری ریست می شود!




1) ابتدا به www.htcdev.com (http://www.htcdev.com/) برید!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820826&stc=1&d=1361392513

2) در HTCDev ثبت نام کنید و بعد از ثبت نام لاگین کنید!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820828&stc=1&d=1361392513

3) برای ادامه کار به این آدرس برید : http://www.htcdev.com/bootloader

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820827&stc=1&d=1361392513

4) گوشیتونو از قسمت Select Your Device انتخاب کنید (بسته به منطقه و رامتون ، مثلا گوشی من برای خاورمیانه اس پس باید ( Sensation Arabic) رو انتخاب کنم! - در صورت نبودن گوشیتون All Others Supported Models را انتخاب کنید)

5) روی دکمه Begin Unlock Bootloader کلیک کنید.

6) حالا این صفحه میاد که داره هشدار میده که با این کار ممکنه کل یا بخشی از گارانتیتون باطل شه (تصمیم با خودتونه! – فرض بر اینه که مشکلی با این قضیه ندارید – البته میشه دوباره گوشیو به گارانتی برگردوند با لاک کردن مجدد بشرط اینکه رام اورجینالتونو پاک نکرده باشید و روتم نباشه که اونارم میگم!)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820829&stc=1&d=1361392513

7) بعد از قبول بالا این صفحه میاد که بازم همون چیزای بالاس که باید این دفعه تیکشم بزنید و برید مرحله بعد!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820830&stc=1&d=1361392513

8) حلا میان به صفحه ای که بالاش اینه!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820831&stc=1&d=1361392513

9) اینو بزید ( پایین صفحه)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820832&stc=1&d=1361392513

10) حلا صفحه بعد اینو بزنید ( پایین صفحه)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820833&stc=1&d=1361392513

11) تو صفحه بعد که بیاین پایین اینو میبینین!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820834&stc=1&d=1361392513

خب الان اینو همینجوری بزارین به حال خودش!





12) پوشه adb-fastboot را از اینجا (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/f1pgilX1Mu/adb-fastboot.zip)دانلود کنید و بعد از استخراج از فایل زیپ مستقیما تو درایو c رونوشت کنید سپس برنامه HTC Sync Manager (http://www.htc.com/www/software/htc-sync-manager/download/) (اگه لینک مشکل داشت به قسمت پشتیبانی HTC برید) را دانلود و نصب کنید و یکبار با گوشیتون عملیات Sync انجام بدید و در نهایت بسته به نسخه 32 یا 64 بودن ویندوزتون Java SE Runtime Environment (http://p30download.com/fa/entry/698/) رو دانلود کنید!


الزاما با نرم افزار htc sync یه بار Sync کنید. (حتما باهاش آشنایید) بخاطر اینکه درایوراش نصب شه!



13) تو جستجوی منوی شروع ویندوزتون Run رو تایپ کنید و در پنجره باز شده cmd رو تایپ کنید! سپس Enter را فشار بدید تا پنجره سیاهی (پنجره cmd) مثل زیر باز بشه!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820835&d=1361392326

14) کد های زیر را وارد کنید :



cd/

Now Click Enter!

cd adb-fastboot

Now Click Enter!


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820836&d=1361392512

15) گوشیتونو خاموش کنید ،باتریشو درارید دوباره باتریشو بزارید سپس روشن کنید و توجه کنید که قبلشم دکمه ولوم کمو نگه داشته باشید!

16) حالا اومدید تو قسمتی بنام Bootloader که فقط دکمه های خاموش و روشن و ولوم! کار میکنن. حالا گوشیو وصل کنید به رایانه البته با کابل USB! پیشفرض رو fastboot هست دکمه پاور رو بزنید که بره تو قسمت fastboot حالا رایانه میگه یه چی وصل شد!

17) کد زیر را وارد کنید :



fastboot oem get_identifier_token

Now Press Enter!


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820837&d=1361392512

18) با راست کلیک Mark رو انتخاب کنید سپس با نگه داشتن Shift این قسمتو انتخاب کنید! ( قسمت سیاه شده جهت حفظ امنیت است - شما کلشو انتخاب کنید)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820838&d=1361392512

19) حالا Ctrl+C رو بزنید و رونوشتش کنید تو اون صفحه که گفتم بزارید بحال خودش بعد Submit کنید که یه فایل میفرسته تو ایمیلتون به اسم این Unlock_code.bin بارگیریش کنید بعد رونوشت کنید تو adb-fastboot !

20) در cmd این کد را بزنید :




fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin

Now Press Enter!



21) در صورتی که راه های بالا رو بدرستی که گفتم رفته باشید بعد از زدن کد بالا این صفحه میاد که درباره آنلاک ازتون میپرسه که با زدن دکمه ولوم زیاد بروی قبول رفته و دکمه پاور رو بزنید بعد از این کار گوشی ریست و آنلاک میشه!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=820839&d=1361392512



لاک کردن مجدد (اصطلاحا ریلاک) : با این روش که بعد از دو خط کد پایین fastboot oem lock رو تایپ و اینتر می کنیم که گوشی ریستارت و ریلاک میشه







cd/

Now Press Enter!

cd adb-fastboot

Now Press Enter!

fastboot oem lock

Now Press Enter!




موفق باشید




ذکر در سایت های دیگر فقط با نام Farshadvh و تالار گفتمان Mobilestan مجاز است!

با مسولیت خودتون مراحل بالا رو طی کنید!

miillaaad
04-08-2013, 04:07
از فرشاد عزیز کمال تشکر رو دارم


با توجه به کامل تر بودن این آموزش نسبت به آموزش قبلی که در بخش قرار داشت (این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=208157)) این آموزش مهم شده و تاپیک آموزش قدیمی هم قفل میشه و میره آرشیو و از دوستان تقاضا دارم در صورت بروز مشکل در همین تاپیک مطرح کنن


:ax: موفق و سربلند باشید :ax:

smb145b
18-09-2013, 15:57
درود بر شما
من اکسپلورر دارم و آنلایکش کردم و الان هرکاری میکنم مرحله ی ریکاوری انجام نمیشه ....
وقتی وصل کامپیوتر میکنم روی سی ام دی (witing for drivers) و روی گوشی علامت خطر میزنه ... نمیدونم چیکار کنم ... لطفا کمک کنید .
مشخصات:
Hboot - 1.01.0000
build number - 1.17.124.2
android :2.3.5



ممنون

miillaaad
19-09-2013, 00:28
درود بر شما
من اکسپلورر دارم و آنلایکش کردم و الان هرکاری میکنم مرحله ی ریکاوری انجام نمیشه ....
وقتی وصل کامپیوتر میکنم روی سی ام دی (witing for drivers) و روی گوشی علامت خطر میزنه ... نمیدونم چیکار کنم ... لطفا کمک کنید .
مشخصات:
Hboot - 1.01.0000
build number - 1.17.124.2
android :2.3.5



ممنون


سلام دوست عزیز

اینجا بخش HTC Wildfire S هست و شما باید به بخش مربوط به گوشی خودتون مراجعه کنید.

اینجا ====> http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=2615


موفق باشید

shakib zero
11-11-2013, 20:59
سلام خدمت دوستان

من نرم افزار Htc Sync رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه... درایورهای آندروید هم گرفتم و ریختم ولی بازم نشد

ممنون میشم راهنمایی کنید

miillaaad
12-11-2013, 01:08
سلام خدمت دوستان

من نرم افزار Htc Sync رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه... درایورهای آندروید هم گرفتم و ریختم ولی بازم نشد

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

تصویر پنجره CMD رو قرار بدید

الان در کدوم بخش آموزش مشکل دارید ؟

shakib zero
12-11-2013, 07:31
تو بخشی که توی CMD بوسیله دستور cd به پوشه مربوطه میریم و اون دستورات رو وارد میکنیم اونجا مینویسه waiting for device ولی کلا اتفاقی دیگه نمیوفته...

پستا رو که خوندم ظاهرا مشکل از درایورهای آندروید هست ولی درایورها رو ریختم ولی بازم همونجوره

نرم افزار Htc Sync هم گوشیم نمیشناستش و وصل نمیشه

miillaaad
12-11-2013, 17:59
تو بخشی که توی CMD بوسیله دستور cd به پوشه مربوطه میریم و اون دستورات رو وارد میکنیم اونجا مینویسه waiting for device ولی کلا اتفاقی دیگه نمیوفته...

پستا رو که خوندم ظاهرا مشکل از درایورهای آندروید هست ولی درایورها رو ریختم ولی بازم همونجوره

نرم افزار Htc Sync هم گوشیم نمیشناستش و وصل نمیشه

بله درایورها نصب نیستن و گوشی توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه

HTC Sync رو پاک کنید. کامپیوتر رو ریستارت کنید. آخرین ورژن HTC Sync manager رو از سایت خود HTC (از اینجا (http://www.htc.com/www/support/software/htc-sync-manager.aspx)) دانلود و نصب کنید مشکل مرتفع میشه

shakib zero
12-11-2013, 19:12
سلام مجدد

من اینکارا رو کردم ولی بازم گوشی رو نمیشناسه

من ویندوزم 8.1 هست ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟

ممنون

miillaaad
12-11-2013, 19:31
سلام مجدد

من اینکارا رو کردم ولی بازم گوشی رو نمیشناسه

من ویندوزم 8.1 هست ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟

ممنون


بله مشکل از ویندوز هست چون تو خود سایت HTC هم برای HTC Sync manager از ویندوز 8.1 نام برده نشده

hamedzm
22-01-2014, 08:25
سلام
من نمیتونم آنلاک کنم نمیدونم مشکل چیه
وقتی مراحل رو میرم صفحه cmd اینه توی مرحله 17 اررو میده:
935588

و عکس device manager هم این:
935589

و همچنین توی بوت لودر گوشیم اینا رو نوشته:
marvel pvt ship s-on rl
hboot-1.08.0000
microp-0451
radio-7.53.39.03m

بالای خط marvel pvt ship s-on rl هیچ چی ننوشته که locked هست یا unlocked

چیکار باید بکنم تا این اررو رفع بشه؟

arbaba20
22-01-2014, 08:45
با سلام
فکر کنم گوشی من آنلاک یا s-off شده ، از کجا باید بفهم که گوشی همچین حالتی رو داره؟به چه طریقی باید تست کنم ببینم که گوشیم s-off یا آنلاکه؟

arbaba20
22-01-2014, 08:48
ضمننا آیا گوشی اگر قبلا آنلاک یا s-off شده باشه با reset factory گوشی حالت آنلاک یا s-off از بین میره؟با تشکر
این هم مشخصات گوشیمه:
2.3.5
2.26.415.2

miillaaad
22-01-2014, 11:08
سلام
من نمیتونم آنلاک کنم نمیدونم مشکل چیه
وقتی مراحل رو میرم صفحه cmd اینه توی مرحله 17 اررو میده:
935588

و عکس device manager هم این:
935589

و همچنین توی بوت لودر گوشیم اینا رو نوشته:
marvel pvt ship s-on rl
hboot-1.08.0000
microp-0451
radio-7.53.39.03m

بالای خط marvel pvt ship s-on rl هیچ چی ننوشته که locked هست یا unlocked

چیکار باید بکنم تا این اررو رفع بشه؟



سلام. شما باید اول ورژن hboot رو ارتقا بدی وگرنه نمیتونی آنلاک کنی

ابتدا این فایل (http://www.htcdev.com/ruu/PG7610000_Marvel_hboot_1.09.0099_0209_R.exe)با حجم 25mb رو دانلودکن

بعدش گوشی رو ببر به بوت لودر و بعدش fastboot و حالا گوشی رو با کابل وصل کن به PC و بعدش فایل exe که دانلود کردی رو اجرا کن و بزار نصب شه

حالا hboot شما از 1.08.0000 به 1.09.0099 ارتقا پیدا کرده ( میتونی در بوت لودر ببینی)

خوب حالا میتونی بری راحت آنلاک کنی و دیگه اون ارور قبلی رو نخواهی داشت




با سلام
فکر کنم گوشی من آنلاک یا s-off شده ، از کجا باید بفهم که گوشی همچین حالتی رو داره؟به چه طریقی باید تست کنم ببینم که گوشیم s-off یا آنلاکه؟


ضمننا آیا گوشی اگر قبلا آنلاک یا s-off شده باشه با reset factory گوشی حالت آنلاک یا s-off از بین میره؟با تشکر
این هم مشخصات گوشیمه:
2.3.5
2.26.415.2

سلام


ابتدا به این مسیر برید Setting>power و تیک fastboot رو بردارید. گوشی خود را خاموش کنید. بعد از آنکه گوشی خاموش شد دکمه ولوم پایین رو نگه دارید و همزمان دکمه پاور رو فشار بدید تا به محیط Bootloader برید. در این محیط شما میتوانید یکسری اطلاعات را مشاهده کنید. مثلا اینکه لاک هسنید یا آنلاک, S-On هستید یا S-Off

با factory reset هم هیچ خللی در آنلاک بودن یا S-Off بودن شما به وجود نخواهد اومد

hamedzm
22-01-2014, 11:16
[QUOTE=miillaaad;4088978]
سلام. شما باید اول ورژن hboot رو ارتقا بدی وگرنه نمیتونی آنلاک کنی

ابتدا این فایل (http://www.htcdev.com/ruu/PG7610000_Marvel_hboot_1.09.0099_0209_R.exe)با حجم 25mb رو دانلودکن

بعدش گوشی رو ببر به بوت لودر و بعدش fastboot و حالا گوشی رو با کابل وصل کن به PC و بعدش فایل exe که دانلود کردی رو اجرا کن و بزار نصب شه

حالا hboot شما از 1.08.0000 به 1.09.0099 ارتقا پیدا کرده ( میتونی در بوت لودر ببینی)

خوب حالا میتونی بری راحت آنلاک کنی و دیگه اون ارور قبلی رو نخواهی داشت





مرسی میلاد
انجام دادم
hboot ارتقا پیدا کرد
از 1.08.0000 به 1.09.0099 ارتقا پیدا کرده

و بالای صفحه بوت لودر که هیچی نبود (یعنی نه نوشته بود locked نه unlocked) الان امد شد locked توی یه کادر صورتی
و بعد هم که مراحل این پست رو انجام دادم شد Unlocked

ممنونم میلاد یه دونه باشی عزیزم
:as:
:aj:

arbaba20
22-01-2014, 12:01
با تشکر از شما دوست عزیز
گوشی نوشته unlocked ولی پایین اون نوشته s-on
آیا با این مشخصات می تونم این رام جدید (۲٫۳٫۶)را نصب کنم یا نه؟
مطابق باآموزش وقتی رام جدید را در میموری کارت (فرمت شده با fat 32) ریختم (چه بصورت زیپ شده و تغییر نام و چه بصورت کل فایلهای اکسترا شده) و عملیات اچ بوت را رفتم ولی اصلا برای پیدا کردن رام اسکن نکرد و هیچ کاری برای نصب رام جدید انجام نشد . لطفا برای نصب این رام جدید راهنمایی بفرمایید
با تشکر مجدد

miillaaad
22-01-2014, 12:11
با تشکر از شما دوست عزیز
گوشی نوشته unlocked ولی پایین اون نوشته s-on
آیا با این مشخصات می تونم این رام جدید (۲٫۳٫۶)را نصب کنم یا نه؟
مطابق باآموزش وقتی رام جدید را در میموری کارت (فرمت شده با fat 32) ریختم (چه بصورت زیپ شده و تغییر نام و چه بصورت کل فایلهای اکسترا شده) و عملیات اچ بوت را رفتم ولی اصلا برای پیدا کردن رام اسکن نکرد و هیچ کاری برای نصب رام جدید انجام نشد . لطفا برای نصب این رام جدید راهنمایی بفرمایید
با تشکر مجدد


گوشیه شما آنلاک هست و دیگه نیازی به آنلاک کردن ندارید

منظورتون رو برای ریختن رام جدید متوجه نمیشم!! منظورتون چه رامی هست ؟


شما آموزش جامع و کامل زیر رو مطالعه بفرمایید تا نحوه کاستوم رام ریختن رو فرا بگیرید

آموزش جامع آنلاک کردن,نصب ریکاوری,روت و ریختن کاستوم رام بدون نیاز به S-Off کردن!! (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292020)

طبق آموزش تاپیک بالا اگر عمل کنید حالا میتونید هر کاستوم رامی که تمایل داشته باشید رو بریزید که ماشالا کاستوم رام خوب در بخش زیاده. اگرم میخواید از رام رسمی استفاده کنید من کاستوم رام زیر رو پیشنهاد میدم که همون رام رسمی هست فقط به صورت کاستوم عرضه شده. آخرین ورژن رام رسمی هست و ساپورت فارسی هم داره.


آخرین رام رسمی عربی با ساپورت فارسی STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296391)

arbaba20
22-01-2014, 12:42
با سپاس از جواب سریعتون . دست گلتون درد نکنه
دوست عزیز الان مشخصات گوشی من اینه :
2.3.5
2.26.415.2
گوشی ساپورت فارسی رو داره ولی منو فارسی نداره همچنین خیلی کند عمل میکنه حتی ریست فاکتوری هم کردم اما باز سرعت پردازشش کمه . ضمننا بعضی از برنامه ها روش نصب نمیشه . حتی وقتی برنامه سایفون رو نصب می کنی فقط علامت p در گوشه بالای سمت چپ گوشی فعال میشه و علامت کلید روشن نمیشه و در منوی اصلی برنامه علامت چک مارک مربوط به تونل کامل گوشی غیر فعاله و ظاهرا نوشته که باید گوشی روت بشه. حالا آیا بنظر شما رام بهتر از رام خودم هست که نصبش کنم ؟ و لطفا طریقه نصبش را هم بگی خیلی ممنون میشم. در پایان برای رفع مشکلاتی که خدمتتان عرض کردم چه باید بکنک؟
با تشکر بسیار

arbaba20
22-01-2014, 19:22
با سپاس از جواب سریعتون . دست گلتون درد نکنه
دوست عزیز الان مشخصات گوشی من اینه :
2.3.5
2.26.415.2
گوشی ساپورت فارسی رو داره ولی منو فارسی نداره همچنین خیلی کند عمل میکنه حتی ریست فاکتوری هم کردم اما باز سرعت پردازشش کمه . ضمننا بعضی از برنامه ها روش نصب نمیشه . حتی وقتی برنامه سایفون رو نصب می کنی فقط علامت p در گوشه بالای سمت چپ گوشی فعال میشه و علامت کلید روشن نمیشه و در منوی اصلی برنامه علامت چک مارک مربوط به تونل کامل گوشی غیر فعاله و ظاهرا نوشته که باید گوشی روت بشه. حالا آیا بنظر شما رام بهتر از رام خودم هست که نصبش کنم ؟ و لطفا طریقه نصبش را هم بگی خیلی ممنون میشم. در پایان برای رفع مشکلاتی که خدمتتان عرض کردم چه باید بکنک؟
با تشکر بسیار



لطفا جوابمو بدید خیلی ضروریه

kral24
22-01-2014, 19:27
لطفا جوابمو بدید خیلی ضروریه

شما بهتره یه ruu متناسب با بیلد نامبرت فلش کنی
اموزش نصب تو بخش هست

miillaaad
23-01-2014, 00:00
با سپاس از جواب سریعتون . دست گلتون درد نکنه
دوست عزیز الان مشخصات گوشی من اینه :
2.3.5
2.26.415.2
گوشی ساپورت فارسی رو داره ولی منو فارسی نداره همچنین خیلی کند عمل میکنه حتی ریست فاکتوری هم کردم اما باز سرعت پردازشش کمه . ضمننا بعضی از برنامه ها روش نصب نمیشه . حتی وقتی برنامه سایفون رو نصب می کنی فقط علامت p در گوشه بالای سمت چپ گوشی فعال میشه و علامت کلید روشن نمیشه و در منوی اصلی برنامه علامت چک مارک مربوط به تونل کامل گوشی غیر فعاله و ظاهرا نوشته که باید گوشی روت بشه. حالا آیا بنظر شما رام بهتر از رام خودم هست که نصبش کنم ؟ و لطفا طریقه نصبش را هم بگی خیلی ممنون میشم. در پایان برای رفع مشکلاتی که خدمتتان عرض کردم چه باید بکنک؟
با تشکر بسیار


لطفا جوابمو بدید خیلی ضروریه


سلام مجدد دارم خدمتتون


بعد از هر پست حداقل تا 24 ساعت صبور باشید حتما پاسخ داده خواهد شد خدمتتون


ببینید کلا این گوشی سخت افزار قدرتمندی نداره و همچنین رام های Sense دار خود شرکت hTC برای این گوشی یه مقدار سنگین هستن. توصیه میکنم از کاستوم رام های بدون Sense (سیانوژن) استفاده کنید تا هم بتونید از منوی فارسی بهره مند بشید هم اینکه سرعت بیشتری رو تجربه کنید.


برای ریختن کاستوم رام ها یه سری مقدماتی وجود داره که به صورت کامل و جامع در تاپیک زیر شرح داده شدن.

آموزش جامع آنلاک کردن,نصب ریکاوری,روت و ریختن کاستوم رام بدون نیاز به S-Off کردن!! (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292020)

کاستوم رام خوب هم در بخش زیاده. برای حل مشکل نرم افزار س-ا-ی-ف-و-ن هم از کاستوم رام های اندروید 4 استفاده کنید

LiVeRp0oL
08-03-2014, 19:27
سلام
من نمیتونم آنلاک کنم نمیدونم مشکل چیه
وقتی مراحل رو میرم صفحه cmd اینه توی مرحله 17 اررو میده:
935588

و عکس device manager هم این:
935589

و همچنین توی بوت لودر گوشیم اینا رو نوشته:
marvel pvt ship s-on rl
hboot-1.08.0000
microp-0451
radio-7.53.39.03m

بالای خط marvel pvt ship s-on rl هیچ چی ننوشته که locked هست یا unlocked

چیکار باید بکنم تا این اررو رفع بشه؟

با سلام خدمت دوستان عزیز منم دقیقا مشکلات بالا رو دارم حتی Hboot رو هم نتونستم آپدیت کنم آخرین ورژن HTC Sync Manager رو هم از پستای قبلی گرفتم و نصب کردم اما برنامه گوشی رو نمیشناسه و تویه cmd هم دقیقا همین ارور نشون داده شده رو میده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. Wildfire s , s-on

miillaaad
09-03-2014, 14:55
با سلام خدمت دوستان عزیز منم دقیقا مشکلات بالا رو دارم حتی Hboot رو هم نتونستم آپدیت کنم آخرین ورژن HTC Sync Manager رو هم از پستای قبلی گرفتم و نصب کردم اما برنامه گوشی رو نمیشناسه و تویه cmd هم دقیقا همین ارور نشون داده شده رو میده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. Wildfire s , s-on


سلام

اگر مشخصاتتون مثل اون دوستمون هست باید بگم که برای اون دوستمون در پست 14 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=293962&page=2&p=4088978&viewfull=1#post4088978) توضیح دادم و مشکلشون حل شد. البته اون فایلی که برای آپدیت hboot در پست 14 قرار دادم برای اون دوستمون بود. شما بیلدنامبر گوشیت رو بگو تا من فایل مورد نظر برای آپدیت hboot رو در اختیارتون قرار بدم.

بعد از آپدیت hboot به راحتی میتونید آنلاک کنید و دیگه اروری دریافت نخواهید کرد . . .

LiVeRp0oL
10-03-2014, 13:34
946360
سلام

اگر مشخصاتتون مثل اون دوستمون هست باید بگم که برای اون دوستمون در پست 14 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=293962&page=2&p=4088978&viewfull=1#post4088978) توضیح دادم و مشکلشون حل شد. البته اون فایلی که برای آپدیت hboot در پست 14 قرار دادم برای اون دوستمون بود. شما بیلدنامبر گوشیت رو بگو تا من فایل مورد نظر برای آپدیت hboot رو در اختیارتون قرار بدم.

اینم اسکرین شات از Hboot ممنون میلاد جان
بعد از آپدیت hboot به راحتی میتونید آنلاک کنید و دیگه اروری دریافت نخواهید کرد . . .

miillaaad
10-03-2014, 14:34
946360


سلام مجدد دارم خدمتتون


اول از همه اینکه بیلدنامبر رو بگید. برید به Setting > about > software information و بعدش شماره Software number یا همون بیلدنامبر رو اینجا قرار بدید

و اما من تصویر بوت لودر شما رو دیدم. بالای بوت لودر نوشته Buzz و این یعنی اینکه گوشیه شما wildfire معمولی هست در حالی که اینجا بخش wildfire s هست!!

بالاخره شما wildfire معمولی داری یا wildfire s ?

LiVeRp0oL
10-03-2014, 15:47
آخ آخ واقعا معذرت میخوام این Wildfire بود شرمنده حالا مشکلش رو میشه حل کرد یا نه ؟:ah::bc::bc::bc::bc:

Build number : 2.22.405.1 CL295397 release-key

plymer
26-03-2014, 14:17
سلام دوستان من در cmd این ارورو میگیرم مشکل از کجاست؟ fastboot is not recognized as internal or external comand
درایور نصب ویندوزم 8 هست

miillaaad
29-03-2014, 00:47
آخ آخ واقعا معذرت میخوام این Wildfire بود شرمنده حالا مشکلش رو میشه حل کرد یا نه ؟:ah::bc::bc::bc::bc:

Build number : 2.22.405.1 CL295397 release-key

سلام

با توجه به اینکه گوشیه شما wildfire معمولی هست شما باید مشکل رو در بخش wildfire مطرح کنید چون این تاپیک مربوط به wildfire s هست

ممنون



سلام دوستان من در cmd این ارورو میگیرم مشکل از کجاست؟ fastboot is not recognized as internal or external comand
درایور نصب ویندوزم 8 هست

سلام

درایورهای hTC فعلا با ویندوز 8 و 8.1 سازگاری ندارن. بهتره با ویندوز 7 یا xp تست بفرمایید

ted mosby
29-04-2014, 17:19
ممنون میشم اپدیت hboot برای گوشی منم بزارید
اینم اطلاعات
marvel pvt ship s-off rl
Hboot-1.08.0000
microp-0354
radio-7.53.39.11m
oct 31 2011,20:3 8:16
بین 3 و 8 تو خط اخر فاصله ای نیست به دلیل این شکلک ها مجبور شدم فاصله بدم :be:

miillaaad
29-04-2014, 18:30
ممنون میشم اپدیت hboot برای گوشی منم بزارید
اینم اطلاعات
marvel pvt ship s-off rl
Hboot-1.08.0000
microp-0354
radio-7.53.39.11m
oct 31 2011,20:3 8:16
بین 3 و 8 تو خط اخر فاصله ای نیست به دلیل این شکلک ها مجبور شدم فاصله بدم :be:


سلام


برید به Setting/About Phone/Software Information و بیلدنامبر یا همون Software Information رو اینجا قرار بدید تا آپدیت رو بدم خدمتتون

ted mosby
29-04-2014, 18:37
سلام


برید به Setting/About Phone/Software Information و بیلدنامبر یا همون Software Information رو اینجا قرار بدید تا آپدیت رو بدم خدمتتون
build number : 2.17.531.1 CL214145 release-keys
software number : 2.17.531.1

miillaaad
29-04-2014, 18:47
build number : 2.17.531.1 CL214145 release-keys
software number : 2.17.531.1


فایل زیر رو دانلود کنید. گوشی رو ببرید به بوت لودر و بعدش fastboot. حالا گوشی رو با کابل وصل کنید به کامپیوتر و فایل exe که دانلود کردید رو اجرا کنید تا hboot شما آپدیت بشه.


http://www.htcdev.com/ruu/PG7624000_Marvel_hboot_1.09.0099_0209_R.exe


بعد از آپدیت hboot به راحتی میتونید آنلاک کنید و دیگه با error مواجه نخواهید شد.


موفق باشید

ted mosby
29-04-2014, 19:10
دوست عزیز هنوز هم ارور میده ارور هم اینه :
error 130 Model ID error
this rom update utility can not update your android device
please get the appropriate rom update utility and try again

miillaaad
30-04-2014, 01:17
دوست عزیز هنوز هم ارور میده ارور هم اینه :
error 130 Model ID error
this rom update utility can not update your android device
please get the appropriate rom update utility and try again


تصوير صفحه cmd و bootloader رو قرار بديد


Sent from my iPhone using Tapatalk

valid74
18-07-2014, 16:59
سلام
اقا میلاد hboot گوشی 1.03.0000 هست.منم مثل بقیه دوستان برای انلاک ارور دریافت کردم.چیکار کنم الان:ag:
بیلدنامبر گوشی 1.35.720.3 هست.ممنون از اموزش خوبتون

valid74
18-07-2014, 18:16
سلام
اقا میلاد hboot گوشی 1.03.0000 هست.منم مثل بقیه دوستان برای انلاک ارور دریافت کردم.چیکار کنم الان:ag:
بیلدنامبر گوشی 1.35.720.3 هست.ممنون از اموزش خوبتون

از خود گوشی)SOFTWEAR UPDATE)اچ بوتو ابدیت کردم بازم مرسی دوستان

dalahoo_20000
18-10-2014, 13:13
سلام گوشی من بیلد نامبرش
2.17.531.1
هستش اچ بوت هم 1.08 میشه فایل مربوط به اپدیت اچ بوت رو بزارید

Mr.New
21-05-2015, 20:06
سلام
HBOOT_1.03.0000هست لطفا اپدیتشو قرار بدید تا بتونم انلاک کنم