PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *آپدیت شد* majid rom 2.1 سریعترین ،زیباترین و کم حجم ترین کاستوم رام با گرافیک ios 7(آخرین ورژن)



arvin2007
12-08-2013, 19:08
کاستوم رام 1.Majid ROM 2

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=892899&stc=1&d=1376321721
s8500 wave 1

باسلام در اين نسخه از کاستوم رام باگ هاي ورژن قبلي برطرف شده و امکانات بيشتري به

کاستوم اضافه شده البته باگ هايي که دوستان در ورژن قبلي مطرح ميکردند مربوط به اين

کاستوم نيست تمام کاستوم رامها و رام هاي اصلي اين مشکلارو داشتن و فکر کنم دوستان

فقط با کاستوم من با اینترنت تو انجمن ميان:)مثلا مشکل ريست در تمام رام هاي جديد وجود

داره حتي کاستون ترکيه،مشکل نوشتن متن فارسي در مرورگر در همه رام ها جود داشت که

من برنامه opera mini با سرور سالم و همچنين با قابليت چرخش صفحه قرار دادم که هم

سرعتش نسبت به مرورگر اصلي بيشتر و مشکلي در زمينه تايپ فارسي نداره همچنين ميتونيد

به عنوان شيلتر شکن استفاده کنيد.

تغييرات در این نسخه:

* حل مشکل اسپوف (قبل از نصب برنامه از پوشه دیگر BadaCertificate.cer را نصب کنید).

* قرار دادن فایلهای بوت برای نصب آندروید و فایر فاکس به صورت پیش فرض در کاستوم

* حل مشکل تایپ در قرار گرفتن نشانگر در جای لمس شده

* بهبود سرعت و افزايش حافظه مرورگر ومشکل ريست شدن

* لاک اسکرين بدون مشکل نمايش پيام و تماس از دست رفته

* اضافه شدن برنامه opera mini با سرور سالم و قابليت چرخش اتوماتيک

* بروز شدن همه برنامه هاي جاواي قبلي مانند فيس بوک

* قرار گرفتن رنگ مشکي به عنوان رنگ پيش زمينه

* حل مشکل نمايش تاريخ شمسي در لاک اسکرين

* تغيير رنگ دکمه هاي شماره گيري به رنگ مشکي

* تغيير نوار باز شونده بالايي

* تغيير زمينه لاک اسکرين و صفحه اصلي گوشي

* تنظيم تاريخ و ساعت بعد از نصب کاستوم

* قرار دادن برنامه ChatOn به صورت جدا

و امکانات قبلي ورژن قبلي

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292511&p=3790985&viewfull=1#post3790985


اسکرين شات از تغييرات:

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=893004&stc=1&d=1376343115
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=893005&stc=1&d=1376343115
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=893006&stc=1&d=1376343115
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=893007&stc=1&d=1376343115
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=893008&stc=1&d=1376343115

دانلود از سرور قدرتمند با لینک مستقیم:

http://www.rodfile.com/emd2t5r0g1rq

کد مستر ریست گوشی

(اخطار:اطلاعت مموری کارت هم با این کد پاک می شود)

*2767*3855#

مراحل نصب کاستوم رام:

1-ریست کلی (با استفاده از کد یا از طریق خود گوشی)

2-خارج کردن سیم کارت و مموری کارت

3-قرار دادن فایل ها در MultiLoader و فلش گوشی

4-بعد از اتمام فلش و وارد شدن به محیط کاستوم رام گوشی را
دوباره ریست کلی کنید.

(بازنشانی کارخانه)(factory reset)



دانلود برنامه ChatOn

http://www.rodfile.com/r5j4g34tw3en
(http://www.rodfile.com/r5j4g34tw3en)
بعد از نصب کاستوم فایل ChatOn.app را به تنهایی در برنامه مولتی لودر در بخش

shp app قرار دهید و بدون تیک فلش بزنید.


با تشکر

ekf200
12-08-2013, 20:48
با سلام و تشکر و قدر دانی از کوکر بزگ آروین جان
یک مشکل تو نسخه قبل بود سایت بادا اوس بسته شد نتونستم بگم میخواستم بدونم بر طرف شده یا نه
اونم تو قسمت ایمیل ها وقتی میخواستی ایمیل بنویسی کلا کلمات فارسی رو در هم و بهم ریخته و کاملا برعکس تایپ میکرد و تو کپی هم همین مشکل وجود داشت
مثلا است رو مینوشت (تسا)
یکی دیگه اینکه صفحه ویت اول بوت که ابی بود خیلی ساده و ابتدایی بود و کلا کلاس رام شما رو کم میکرد ایا اونم عوض کردید؟بهتره یک صفحه متحرک مثل ارم خود بادا میذاشتین
بازم ممنون از راهنمایی و شما و ساخت این رام جدید
راستی نمیدونی این سایت بادا اوس کی دوباره راه می افته
اونجا بحث ها گرمتر بود

ekf200
12-08-2013, 22:38
با سلام مجدد
پسوند فایل ها با حروف بزرگه برای لود تو مولتی لودر باید با حروف کوچک باشه لطفا خودتون ویرایشش کنید
این اشتباه با عث شد من دو بار دانلود کنم و کلی وقت و حجمم بره
بازم مننون از آروین جان عزیز

ekf200
13-08-2013, 05:15
با سلام وتشکر
با ضمن تبریک
رام از نظر گرافیکی واقعا عالی و بی نقص شده مخصوصا صفحه کلید اون
ولی یک مشکل وجود داشت
وقتی رو یک ایمیل کلیک میکنی و باز میشه گوشی ریست میکنه
این مشکل رامه یا مشکل از نحوه فلش هست
مشکل بعد همون کندی تو تایپ اینترنتی هست مثل اینکه کمی کندتر هم شده
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدین

GHAEMYS
13-08-2013, 07:13
با سلام وتشکر
با ضمن تبریک
رام از نظر گرافیکی واقعا عالی و بی نقص شده مخصوصا صفحه کلید اون
ولی یک مشکل وجود داشت
وقتی رو یک ایمیل کلیک میکنی و باز میشه گوشی ریست میکنه
این مشکل رامه یا مشکل از نحوه فلش هست
مشکل بعد همون کندی تو تایپ اینترنتی هست مثل اینکه کمی کندتر هم شده
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدین

نه همچین ایرادی از فلش کردن بوجود نمیاد...
این ایراد اگر در همه وجود داشته باشه از رام هستش.
در مورد سرعت تایپ هم خودم تست نکردم که الان ببینم در مقایسه با یقیه رام ها چجوری هستش

arvin2007
13-08-2013, 09:01
سلام نه مشکل از فلش شدن شما نیست چون قبلا این مشکلو نگفته بودید من تست نکردم درستش میکنم مشکل تایپ از بیس بادا 2 هست پیشنهاد من استفاده از opera mini امتحان کنید خیلی سریع و با تایپ فارسیم مشکلی نداره

ekf200
13-08-2013, 10:22
با سلام
او ورژن 2 مشکل ریست شدن تو ایمیل نبود این مشکل جدید هست چند بار هم ریست کرد و هیچ ایمیلی رو باز نکرد
پایه این ورژن با قبلی متفاوته که این مشکل پیش اومده یامشکل از کوک هست
اگر با تغییر یک فایل درست میشه همون فایل رو برای دانلود قرار بده چون حجم اینترنت دوستان الکی برای فایل تکراری مصرف نشه
میشه با جابه جا کردن فایل appبا ورژن قبل درستش کرد
کی میتونسد درستش کنید چون من دو روز دیگه باید برم مسافرت و به ایمیل نیاز دارم
تو گوشی خودتون هم ریست میشه؟
حتما سریعا جواب بدین تا اگر امکانش نیست برگردم ورژن قبلی
بازهم تشکر و قدردانی از زحمات شمل دوست ارجمند و توجه شما

ekf200
13-08-2013, 11:58
با سلام مجدد
یک مشکل دیگه
وقتی روی اسمس ها تو منوی زنجیره ای کلیک کنی وقت باز کردنشون در صفحه سیاه گوشی ریست میشه
همه چیزش خوبه ولی تو باز کردن پیام ها و ایمیل ها به صورت تنها ریست میشه
کلا توبخش پیام ها و ایمیل مشکل ریست داره
ممنون از زحمت شما گرافیک واقعا عالی شده اما ریست بالا رفته
فکر کنم مجبور شم برگردم ورژن 2و قبلی

arvin2007
13-08-2013, 12:50
مشکلاتش رفع شده فردا صبح آپلود میشه مشکل دیگه ای که گفتید با حروف بزرگه دو بار دانلود کردید مشکلی نداره چه حروف بزرگ باشه چه کوچیک مولتی لودر قبول میکنه من خودم بیش از بیست بار در روز با همین حروف بزرگ فلش زدم مشکل نداره

saddy
13-08-2013, 13:52
سلام، کی این لینک جدید رو قرار میدین؟من با ورژن قبلی همین رام کار میکنم و برای نصب FnF JB 4.2.2 V6.1 Ultra NAND S8500 دچار مشکل شدم چون recovery mode رو بالا نمیاره و یک صفحه سفید با آرم بزرگ wave و خطای file not found ظاهر میشه، لطفا کمک کنید و هر چه سریع تر اقدام کنید، با تشششکر.

ekf200
13-08-2013, 14:14
با سلام و تشکر از پیگیری شما
پس اگر میشه قسمتی رو که تغییر دادین جدا گونه هم بذارید تا لازم نباشه کل رام رو دانلود کنیم
من کلا 100 مگ حجم دانلودم مونده
پس یعنی ریست ایمیل و اسمس برطرف شده
بازم از شما دوست عزیز ممنونم

saddy
13-08-2013, 15:57
سلام، کی این لینک جدید رو قرار میدین؟من با ورژن قبلی همین رام کار میکنم و برای نصب FnF JB 4.2.2 V6.1 Ultra NAND S8500 دچار مشکل شدم چون recovery mode رو بالا نمیاره و یک صفحه سفید با آرم بزرگ wave و خطای file not found ظاهر میشه، لطفا کمک کنید و هر چه سریع تر اقدام کنید، با تشششکر.

arvin2007
13-08-2013, 18:02
سلام فردا صبح قرار میگره شما طبق آموزش آندروید رو نصب کنید مشکلی پیش نمیاد
در این ورژن منوی ریکاوری به صورت پیش فرض قرار دارد.

Fota Boot Option :
Power =bada
Power + Call = android
Power + Home = Recovery Mode
Power + VolUp = Bigmem (absolutely need Power + Volup
ضمنا نصب آندروید کاری به بادا نداره فقط فایلای fota و بوت مهمن

arvin2007
13-08-2013, 18:10
با سلام و تشکر از پیگیری شما
پس اگر میشه قسمتی رو که تغییر دادین جدا گونه هم بذارید تا لازم نباشه کل رام رو دانلود کنیم
من کلا 100 مگ حجم دانلودم مونده
پس یعنی ریست ایمیل و اسمس برطرف شده
بازم از شما دوست عزیز ممنونم

فایلایی که ویرایش شدن حجمشون بالاست پس بهتره کلشو دانلود کنید
اگر نمینونید فایل app ورژن قبل رو فلش بزنید تا کارتون را بیوفته فعلا

ekf200
13-08-2013, 20:38
با تشکر از زحمات شما
پس اگر میشه تا قبل ساعت 6 صبح لینک رو بدین تا تو ساعت رایگان دانلودش کنیم

arvin2007
14-08-2013, 10:28
لینک دانلود

http://www.rodfile.com/emd2t5r0g1rq

jetdroid
14-08-2013, 11:00
با تشکر از آروین عزیز......
لینک دانلود جدید به پست اول اضافه شد

ilya
14-08-2013, 14:48
سلام
خسته نباشید دوست من بالاخره شما هرچقدر هم که برای ما زحمت بکشید ما یچیزی برا گفتن داریم
میخواستم بگم اگه ممکنه یک کاستوم کامل با رنگ زمینه دودی فابریک گوشی برامون اپلود کنی
ممنون

arvin2007
14-08-2013, 15:37
همین رامم بیشتر قسمتاش دودیه،منظورتون رنگ پیش فرض بادا 2 هست

ilya
15-08-2013, 11:31
همین رامم بیشتر قسمتاش دودیه،منظورتون رنگ پیش فرض بادا 2 هست

بله. این رنگی که هستش مشکیه

khorsandkh
19-08-2013, 10:36
سلام دادا
این فریمور که عالی بود فقط اگه وقت کردی یه فریمور هم شبیه آندروید بزن
مرسی

cerjal
29-08-2013, 21:05
سلام
میخواستم بگم این لینک دانلود که تو صفحه 2 گذاشتین ایراد داره من بعد از 1 ساعت صبرکردن برای دانلود فقط 5 مگ دیگه باقی مونده بود که ایست کرد و همیجوری تا نیم ساعت هم صبرکردم ولی ادامه نداد
لطفا لینک دانلود مستقیم وبهتر و باسرعت بیشتر قرار بدین -ممنون

sina_d900
29-08-2013, 21:10
سلام
میخواستم بگم این لینک دانلود که تو صفحه 2 گذاشتین ایراد داره من بعد از 1 ساعت صبرکردن برای دانلود فقط 5 مگ دیگه باقی مونده بود که ایست کرد و همیجوری تا نیم ساعت هم صبرکردم ولی ادامه نداد
لطفا لینک دانلود مستقیم وبهتر و باسرعت بیشتر قرار بدین -ممنون

اگه با دانلود idm دانلود می کنین میتونین همون رو ادامه بدین به این شکل :

هر لینکی پیدا کردین و وقتی زدین دانلود بشه لینک رو کپی کنین

بعد برنامه idm رو باز و روی فایل دانلود شده ((95 درصد)) دوبار کلیک کنید

در قسمت address کل لینک رو انتخاب کلیک راست کرده و paste رو بزنید

بعد بزنید دانلود ادامه پیدا کنه

وقتی یه پیغام پرسشی اومد گزینه no رو بزنید

به همین راحتی

arvin2007
30-08-2013, 21:35
سلام
میخواستم بگم این لینک دانلود که تو صفحه 2 گذاشتین ایراد داره من بعد از 1 ساعت صبرکردن برای دانلود فقط 5 مگ دیگه باقی مونده بود که ایست کرد و همیجوری تا نیم ساعت هم صبرکردم ولی ادامه نداد
لطفا لینک دانلود مستقیم وبهتر و باسرعت بیشتر قرار بدین -ممنون
سلام این لینک مستقیمه از برنامه مدیریت دانلود به قول دستمون از idm استفاده کنید

ali_php71
05-09-2013, 23:47
سلام
الان رام ترکیه روی گوشی اشنامون نصبه باطری و هنگ کردن اذیتش میکنه حالا رام رسمی 1.2 رو براش دانلود کردم ولی وقتی فهمید ظاهرش قدیمی ایناس یه خورده زده شد الان چیزای که مد نظرشه ظاهر خوب باطری خوب فارسی داشتن و هنگ نکردن و سریع بودن:df:
حالا رام شما این مشخصاتو داره؟یا رامی با این مشخصات واس گوشی هست؟؟؟؟
با تشکر

GHAEMYS
06-09-2013, 01:54
سلام
الان رام ترکیه روی گوشی اشنامون نصبه باطری و هنگ کردن اذیتش میکنه حالا رام رسمی 1.2 رو براش دانلود کردم ولی وقتی فهمید ظاهرش قدیمی ایناس یه خورده زده شد الان چیزای که مد نظرشه ظاهر خوب باطری خوب فارسی داشتن و هنگ نکردن و سریع بودن:df:
حالا رام شما این مشخصاتو داره؟یا رامی با این مشخصات واس گوشی هست؟؟؟؟
با تشکر
بله چیزایی که شما میخوابن رو داره
من خودم دارم تستش میکنم تا اینجا اپرا مینیش خرابه و با وای فای هم مشکل داره
بقیه ی چیزارو فعلا باهاش مشکلی نداشتم
توی وارد کردن تاریخ هم کلید ماه ها بدون نوشته هستند

arvin2007
06-09-2013, 09:14
سلام اپرا مینی و وای فای هیچ مشکلی ندارن الان من دارم از جفتشون استفاده میکنم اگه مشکل داشتن روی گوشی خودمم مشکل داشتن

GHAEMYS
06-09-2013, 09:23
سلام اپرا مینی و وای فای هیچ مشکلی ندارن الان من دارم از جفتشون استفاده میکنم اگه مشکل داشتن روی گوشی خودمم مشکل داشتن

بله الان که تنظیمات مودمم رو عوض کردم وای فای و اپرا درست شد
ولی هنوز در اون قسمت تاریخ مشکل وجود داره!!

bas69
09-09-2013, 09:51
این فریمور رو با ویو ریمیکر باز کردم ولی باز نمیشه مطمعنید که سالمه فایلاش
دوبار هم دانلودش کردم هر بار همونجوریه فایل اَپ هم که توش یه برنامه هست فقط فلش کنیم مشکلی نداره
چون میخواستم ظاهرشو عوض کنم صفحه کلیدشم عوض کنم با چه برنامه ی دیگه ایی میشه ویرایشش کرد بجز تریکس:au:
ممنون میشم زودتر جواب بدین:bp:

wavea
10-09-2013, 14:01
این فریمور رو با ویو ریمیکر باز کردم ولی باز نمیشه مطمعنید که سالمه فایلاش
دوبار هم دانلودش کردم هر بار همونجوریه فایل اَپ هم که توش یه برنامه هست فقط فلش کنیم مشکلی نداره
چون میخواستم ظاهرشو عوض کنم صفحه کلیدشم عوض کنم با چه برنامه ی دیگه ایی میشه ویرایشش کرد بجز تریکس:au:
ممنون میشم زودتر جواب بدین:bp:

این رام رو دوست سازندمون اشتباه درست کرده
شما CSC رو برای مثال با حروف بزرگ نوشته دوستمون شما باید حروف کوچیکش رو بزنی!
مثلا CSC ==csc

arvin2007
10-09-2013, 15:04
این رام رو دوست سازندمون اشتباه درست کرده
شما CSC رو برای مثال با حروف بزرگ نوشته دوستمون شما باید حروف کوچیکش رو بزنی!
مثلا CSC ==csc

سلام دوست عزیز من دانشجوی فوق لیسانس نرم افزارم یعنی نمیدونم پسوند فایلو چطور بنویسم نه دوست عزیز اشتباه درست نشده حروف بزرگ هیچ کاری به فلش نداره ،با همین حروف بزرگ راحت میتونید فلش بزنید در

ekf200
10-09-2013, 18:48
با سلام و تشکر
من این فریمور رو دو هفته نصب کردم و کاملا رازیم
ولی دو تا مشکل داره
یکی موقع نوشتن ایمیل کلمات فارسی رو بهم ریخته نشون میده
دومی وقتی اسمس میاد رو صفحه نشون میده ولی حالت لمس و نمایش فعال نیست اون دایره قرمز رو میگم
اپرا مینی هم بعضی از عکسا رو مات و نا واضح نشون میده
یک خواهش داشتم
برنامه اسپوفری رو که با هاش اسپوف میکنید برام اپلود کن این نسخه که تو این سایته مدام ارور میده و نصب نمیکنه
من از سایت بادا اوس قبلا یک نسخه انگلیسی گرفته بودم و کاملا درست کار میداد اما متاسفانه و ناخواسته پاکش کردم حالا هرچی هم سرچ میکنم یا فایل پاک شده و یا صفخات الکی میاد و پیداش نمیکنم سایت بادا هم که فعلا یک ماهه بسته شده
میشه لطف کنید و اسپوفر خودت رو برام اپلود کنید
ممنون میشم

bas69
11-09-2013, 08:33
سلام دوست عزیز من دانشجوی فوق لیسانس نرم افزارم یعنی نمیدونم پسوند فایلو چطور بنویسم نه دوست عزیز اشتباه درست نشده حروف بزرگ هیچ کاری به فلش نداره ،با همین حروف بزرگ راحت میتونید فلش بزنید در

سلام دوست عزیز من اگه بخوام ظاهرشو با سلیقه خودم عوض کنم هیچ راهی نداره اخه با ویو ریمیکر بازش نمیکنه ممنون میشم راهنممایی کنی چطور میتونم دامپشون کنم

ahmadrzpm
12-09-2013, 21:13
سلام دوست عزیز من اگه بخوام ظاهرشو با سلیقه خودم عوض کنم هیچ راهی نداره اخه با ویو ریمیکر بازش نمیکنه ممنون میشم راهنممایی کنی چطور میتونم دامپشون کنم

سلام دوست عزیز.
من هم با wave remaker امتحان کردم، فایل ها رو دامپ نمی کنه، ولی با Trix امتحان کردم، به راحتی دامپش کرد و شما می تونید از این برنامه برای کاستوم سازی استفاده کنید.

bas69
13-09-2013, 14:59
سلام دوست عزیز.
من هم با wave remaker امتحان کردم، فایل ها رو دامپ نمی کنه، ولی با Trix امتحان کردم، به راحتی دامپش کرد و شما می تونید از این برنامه برای کاستوم سازی استفاده کنید.

همون طور که دوستمون ویوا گفتن کافیه پسوند فایلا رو با حروف کوچیک بنویسیم:dg: اونوقت دامپ میشن و براحتی میشه تغییرات رو توش اعمال کرد:dz:
مسلما این برنامه به کوچکی بزرگی حروف حساسه:bp:
دو هفته سرکار بودم چون فکرشم نمیکردم به خاطر پسوند فابلا باشه:dp:

saeid 93
26-09-2013, 19:13
چرا تم جواب نمی ده

wavea
26-09-2013, 20:44
سلام دوست عزیز من دانشجوی فوق لیسانس نرم افزارم یعنی نمیدونم پسوند فایلو چطور بنویسم نه دوست عزیز اشتباه درست نشده حروف بزرگ هیچ کاری به فلش نداره ،با همین حروف بزرگ راحت میتونید فلش بزنید در

جناب آقای فوق لیسانس دیدی که کاربرا هم تایید کردن اشتباه زده بودی پسوند هارو:cj:

wavea
26-09-2013, 20:45
همون طور که دوستمون ویوا گفتن کافیه پسوند فایلا رو با حروف کوچیک بنویسیم:dg: اونوقت دامپ میشن و براحتی میشه تغییرات رو توش اعمال کرد:dz:
مسلما این برنامه به کوچکی بزرگی حروف حساسه:bp:
دو هفته سرکار بودم چون فکرشم نمیکردم به خاطر پسوند فابلا باشه:dp:


داداش این حرفو به آروین هم بزن حرف مارو قبول نمی کنه اشتباه زده

bas69
06-10-2013, 09:48
اروین جان اگه ممکنه یه آموزش جامع فارسی در مورد کاستوم سازی قرار بدی جاش تو فروم های فارسی خالیه جسته گریخته یه چیزهایی هست اونم از رو هم کپی کردن
ممنون میشم همین تغییراتی که تو کاستمت دادی رو توضیح بدی مخصوصا تغییرات گرافیکی rc1 و باگ زدایی ها رو همینطور حل مشکل جا به جایی کیبورد و...
با تشکر

ekf200
21-10-2013, 11:00
با سلام
من چند روزی سفر بودم که تو راه با این مشکلات برخورد کردم
جاهایی که خط گوشی مسدود میشه بعد از بیرون امدن از منطقه دیگه خط گوشی پر نمیشه و مدام جست و جو میکنه
بعد از خاموش کردن در این وضعیت گوشی گاها بالا نمیاد و مدام در صفحه بوت در جا میزنه تا باطری رو در بیاری و بعد از چندین دقیقه دوباره روشنش کنی تا به کار بافتد
یک حالت در دوربین عکاسی بود که چند عکس متوالی رو پشت سر هم میگرفت و میشد بهترین عکس رو تو اونها انتخاب و بقیه رو حذف کنی ولی این حالت گرفتن عکس متوالی و پی در پی در این کرنل کلا وجود نداشت و من نتوانستم عکس های خوبی بگیرم
یک باگ دیگه موقع نوشتن زبان فارسی در ایمیل گوشی هست که کلا همه چیز رو به هم ریخت و ناخوانا مینویسه و همان طور خراب و بد ارسال میکنه
مشکل بعد نداشتن دکمه تغییر زبان در کیبورد کوچک در جاوا هست
کلا عملکرد جاوا و تنوع اون به نظر من در ورژن 1.2 خیلی بهتر بود
امید وارم با کامل شدن اندروید از شر این باگ های بادا دو کاملا خلاص شویم
با تشکر و تقدیر از زحمات شما دوست عزیز

meysam.ir
22-10-2013, 14:13
با تشکر از سازنده ی رام ولی من بعد از فلش زدن به این رام بعد از مدتی کار کرد ( چند ساعت ) گوشیم مداوم ریستارت میشد پشت سر هم و چند بار هم فلش همین رام رو تکرار کردم ولی باز مشکل رو داشتم به همین خاطر برگشتم به همون فریمور تورکو مال Hero355 که واقعاً مشکل خاصی تا بحال باهاش نداشتم .
آروین جان ضمن تشکر از زحماتت حرفهای من چیزی از ارزشها و زحمات جنابعالی کم نمیکنه ولی قبل از ریلیر فریمور باید اون رو چند روزی تست میکردی .

arvin2007
27-10-2013, 20:55
جالبه یه سری مشکلاتی دوستان با این کاستوم دارن که من تو این دو ماه یه دونشم ندیدم به هر حال چیزی بود که از دست من برمیومد درست کردم انشاله دوستان کاستوم رامای بهتری میسازن براتون یا به آندروید کوچ کنید موفق باشید

wavea
27-10-2013, 21:07
جالبه یه سری مشکلاتی دوستان با این کاستوم دارن که من تو این دو ماه یه دونشم ندیدم به هر حال چیزی بود که از دست من برمیومد درست کردم انشاله دوستان کاستوم رامای بهتری میسازن براتون یا به آندروید کوچ کنید موفق باشید

بزرگترین مشکل اینه که بعضی مواقع گوشی رو خاموش می کنی و روشن می کنی توی لوگوی اول هی درجا میزنه و روشن نمی شه !!!

sina_d900
27-10-2013, 21:14
بزرگترین مشکل اینه که بعضی مواقع گوشی رو خاموش می کنی و روشن می کنی توی لوگوی اول هی درجا میزنه و روشن نمی شه !!!

دلیل این ایراد نمی دونم چیه

مثلا من رام خود موبایلستان رو زدم اصلا بالا نیومد چند بار هم تست کردم

ولی یه رام دیگه عالی کار می کنه

ممکنه این مشکل فقط واسه شما باشه و واسه بقیه اصلا ایرادی نده

پس نباید گفت ایراد از رام هستش

shoogoolyy
04-11-2013, 22:34
لینک دانلود خرابه
اگه میشه تو یک سایت دیگه آپلود کنه
این سایت ارور Your Traffic download today has been finished Upgrade your account to unlimited download daily نوشته و دانلود نمیشه.

GHAEMYS
05-11-2013, 12:11
بزرگترین مشکل اینه که بعضی مواقع گوشی رو خاموش می کنی و روشن می کنی توی لوگوی اول هی درجا میزنه و روشن نمی شه !!!


دلیل این ایراد نمی دونم چیه

مثلا من رام خود موبایلستان رو زدم اصلا بالا نیومد چند بار هم تست کردم

ولی یه رام دیگه عالی کار می کنه

ممکنه این مشکل فقط واسه شما باشه و واسه بقیه اصلا ایرادی نده

پس نباید گفت ایراد از رام هستش

البته من فکر میکنم ایراد از رام هستش چون من خودم از این رام استفاده میکنم
و همیشه با این مشکل مواجهم!!!!

ekf200
05-11-2013, 19:22
البته من فکر میکنم ایراد از رام هستش چون من خودم از این رام استفاده میکنم
و همیشه با این مشکل مواجهم!!!!

با سلام
اره مشکل از رمه
من اولین بار سه هفته پیش وقتی که از یک محیط بامسدود کردن خط خارج شدم چون معمولا گوشیم بعد از خروج از این مناطق دیگه شبکه رو پیدا نمیکنه مجبور شدم که خاموشش کنم ولی بعد رو شن کردن تو تصویر اول رم که مجید رام میزنه گیر کرد و مدام خاموش وروشن شد
تااینکه باطری رو دراوردم و بعد پنج دقیقه جازدم
ازاون به بعد این مشکل مداوم پیش میاد
چون من زیاد با اینترنت و ایمیل سر و کار دارم جدیدا اینترنت گوشی خیلی کند شده و با باز کردن چند صفحه اغلب کلا از مرورگر خارج میشه که کلی اعصاب خورد کن میشه
ایمیل گوگل هم دیگه وصل نمیشه و برای ایجاد حساب جدید گوشی رست میشه
امشب قصد دارم از دوباره رام رو نصب کنم
اوایل کار خیلی خوب بود اما به تدریج شروع به باگ دادن کرد
کلی وقت هم هست که دیگه نه کسی رام جدید میده و نه خبری تو این بخش میشه
به نظر من مجید جان دوباره لطف کن و یک رام جدید و بایک سورس دیگه و ظاهری جدید کوک کن
ممنون از شما دوست گرامی
راستی کسی میدونه کلا عکس برداری پشت سرهم تو بادا دو حذف شده یا فقط داخل این کاستوم وجود نداره
من نصف روز دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم

moeinifar
05-11-2013, 23:26
ممنون می شم با تصویر نشون بدین در مرحله اول که فایل های فرم ور رو روی گوشی می ریزیم چه تیک هایی رو باید بزنیم؟
برنامه chaton چیه چطوری باید اون رو بریزیم و تیک هاش به چه صورتی است؟

GHAEMYS
06-11-2013, 00:26
با سلام
اره مشکل از رمه
من اولین بار سه هفته پیش وقتی که از یک محیط بامسدود کردن خط خارج شدم چون معمولا گوشیم بعد از خروج از این مناطق دیگه شبکه رو پیدا نمیکنه مجبور شدم که خاموشش کنم ولی بعد رو شن کردن تو تصویر اول رم که مجید رام میزنه گیر کرد و مدام خاموش وروشن شد
تااینکه باطری رو دراوردم و بعد پنج دقیقه جازدم
ازاون به بعد این مشکل مداوم پیش میاد
چون من زیاد با اینترنت و ایمیل سر و کار دارم جدیدا اینترنت گوشی خیلی کند شده و با باز کردن چند صفحه اغلب کلا از مرورگر خارج میشه که کلی اعصاب خورد کن میشه
ایمیل گوگل هم دیگه وصل نمیشه و برای ایجاد حساب جدید گوشی رست میشه
امشب قصد دارم از دوباره رام رو نصب کنم
اوایل کار خیلی خوب بود اما به تدریج شروع به باگ دادن کرد
کلی وقت هم هست که دیگه نه کسی رام جدید میده و نه خبری تو این بخش میشه
به نظر من مجید جان دوباره لطف کن و یک رام جدید و بایک سورس دیگه و ظاهری جدید کوک کن
ممنون از شما دوست گرامی
راستی کسی میدونه کلا عکس برداری پشت سرهم تو بادا دو حذف شده یا فقط داخل این کاستوم وجود نداره
من نصف روز دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم
تمام مشکلاتی رو که گفتید بنده هم باهاشون مواجه هستم
در مورد عکس گرفتن پشت سر هم،در بادا 2 همچین چیزی رو مشاهده نکردم


ممنون می شم با تصویر نشون بدین در مرحله اول که فایل های فرم ور رو روی گوشی می ریزیم چه تیک هایی رو باید بزنیم؟
برنامه chaton چیه چطوری باید اون رو بریزیم و تیک هاش به چه صورتی است؟
باید مولتی دانلودر رو روی LSI بگزارید بعد تیک boot change و full download رو بزنید و بعد گوشی رو روی دانلود مود برده و به کامپیوتر متصل کرده و چند بار port search رو بزنید تا دفعه ی اول پورت رو بشناسه و دفعات بعد اسم پورت رو عوض میکنه و بعد هم download رو بزنید...!!!

moeinifar
13-11-2013, 14:01
من رام مجید 2.1 رو زدم رو گوشی ویو 1 حالا برام سوالی پیش اومده
الان چطوری می تونم برنامه های کاربردی یا بازی رو به گوشی منتقل و نصب کنم ممنون می شم دقیق کمک کنید چون تا حالا انجام ندادم
ضمنا برنامه ای نظیر وی چت برای بادا هست ممنون

sina_d900
13-11-2013, 15:29
من رام مجید 2.1 رو زدم رو گوشی ویو 1 حالا برام سوالی پیش اومده
الان چطوری می تونم برنامه های کاربردی یا بازی رو به گوشی منتقل و نصب کنم ممنون می شم دقیق کمک کنید چون تا حالا انجام ندادم
ضمنا برنامه ای نظیر وی چت برای بادا هست ممنون


پست 7 اینجا رو ببینین
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=279941

bas69
05-12-2013, 17:13
با وجود اینکه رو گوشیم اندرویید ریختم ولی از بادا هم دل نکندم و همین رام اقا مجید رو دارم با تمام کم و کاستی هایی که احساس میکنم داره از گرافیک تا یه سری مسایل که مربوط به خود بادا 2 هست اما صمیمانه از اقای کوکر تشکر میکنم و بهش خسته نباشین میگم اگه بتونید یکم دیگه روش کار کنید تا بهتر بشه حرف نداره و مشکل در جا زدن رو هم یه بیست سی باری داشتم اما اگه به شارژر یا یو اس بی وصل کنید بالا میاد گوشی و در جا نمیزنه خیلی هم از سرعت این رام راضیم حرف نداره و هیچ کاستوم رام دیگه ای با این سرعت و قدرت فعلا نداریم دوستان:bo: