PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش]روت کردن رام با بیلد نامبر Xperia Acro S 6.2.B.1.96



JIMA
23-08-2013, 23:28
با سلام

با استفاده از روش زیر می توانید رام 4.1.2 با بیلد نامبر Xperia Acro S 6.2.B.1.96 را بدون باز کردن بوتلودر، روت کنید.




1. فایل های زیر را دانلود کنید

2. برنامه فلش تول را باز کنید و فایل Xperia Acro S_LT26w_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf که در واقع کرنل فیرمور 211. می باشد را، در حالت flashmode نصب کنید

3. بعد از نصب، گوشی را روشن کنید و در حالی که usb debbuging و unknown sources فعال میباشد، گوشی را به PC وصل کنید

4. برنامه فلش تول را ببندید(مهم)

5. فایل DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit.zip را در مسیر \:C استخراج کنید

6. فایل runme.bat مربوط به سیستم عاملتون را اجرا کنید(اگر از ویندوز استفاده می کنید فایل runme_win.bat را اجرا کنید و اگر لینوکس runme_linux.sh ,...) (مهم)

7. طبق دستورات برنامه عمل کنید تا گوشی روت شود

8. گوشی ریستارت می شود

9. بعد از ریستارت، خواهید دید که برنامه SuperSU نصب شده است و این روت شدن رام را تائید می کند

10. حال گوشی را خاموش کنید

11. برنامه فلش تول را باز کرده و فایل Xperia Acro S_LT26w_6.2.B.1.96_KernelOnly.ftf که در واقع کرنل فیرمور 96. می باشد ، را در حالت flashmode نصب کنید

12. کابل را جدا کرده و گوشی را روشن کنید و از روت لذت ببرید!





Xperia Acro S_LT26w_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf - 6.37 MB
(http://www.mediafire.com/download/vl7rfrxm94xrbof/Xperia_Acro_S_LT26w_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf)
DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit.zip - 2.96 MB (http://d-h.st/1Gp)

Xperia Acro S_LT26w_6.2.B.1.96_KernelOnly.ftf - 6.34 MB (http://www.mediafire.com/download/ur7n5wlasyb6dmr/Xperia_Acro_S_LT26w_6.2.B.1.96_KernelOnly.ftf)






منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2418991)

reza_3722
30-08-2013, 00:15
مرحله آخر، موقع فلش کرنل 96 ارور داد!

JIMA
30-08-2013, 10:08
مرحله آخر، موقع فلش کرنل 96 ارور داد!

چه اروری؟
پسوند کرنل ftf هست؟

Sent from Nypon

reza_3722
30-08-2013, 12:31
چه اروری؟
پسوند کرنل ftf هست؟

Sent from Nypon

پرینت اسکرین نگرفتم
بعد اون ارور گوشی بوت نمیشد، با ftf که از Update Service ساخته بودم مجدد فلش کردم، بالا اومد
مرحله های قبلی رو رفتم و واسه فلش مرحله آخر از کرنل ftf خودم استفاده کردم، درست شد
نمیدونم مشکل از کرنل بود یا شاید یه لحظه اتصال کابل قطع شده بود ..
بهرحال ممنون

m@p2
30-08-2013, 17:47
با سلام روش ديگه اي براي روت كردنش نيست
اين روش سخته

JIMA
30-08-2013, 18:52
با سلام روش ديگه اي براي روت كردنش نيست
اين روش سخته

بوتلودر بسته نه، فقط همین روش
ولی بوتلودر باز روش ساده تری هست

Sent from Nypon

amin_oxin
04-09-2013, 10:04
سلام
گوشی sl هم با این روش روت میشود ؟؟

JIMA
04-09-2013, 10:26
سلام
گوشی sl هم با این روش روت میشود ؟؟
از تاپیک زیر استفاده کنید:
[آموزش]روت کردن رام با بیلد نامبر Xperia SL 6.2.B.1.96 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=298406)

justfootball
05-09-2013, 11:38
مهندس جمال هر سري يه کرنل روت شده با منو ريکاوري واسه بوت لودر هاي باز ميزاشتي ... براي اين رام 96 نيومده هنوز اون ؟؟ من بوتلودرم بازه مي خوام رام رو نصب کنم منتظرم ببينم اون مياد يا نه

saghar1302
06-09-2013, 20:16
سلام من طبق آموزش گفته شده عمل کردم ولی وقتی با روت چکر امتحان می کنم می گه روت نیست.ارور هم نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟

saghar1302
10-09-2013, 16:43
سلام من طبق آموزش گفته شده عمل کردم ولی وقتی با روت چکر امتحان می کنم می گه روت نیست.ارور هم نداد.به نظرتون مشکل از کجاست؟
هیشکی اینجا نیست؟:aq::aq::aq::aq::aq:

h_boghrati
10-09-2013, 17:12
هیشکی اینجا نیست؟:aq::aq::aq::aq::aq:

شاید ایراد از روت چکر باشه بهتره که با نرم افزارهایی مثل titanium backup که شناخته تر هستند امتحان کنید. اگه Super SU یا Busybox نصبه احتمالا روت شده گوشیتون. اگه نصبه و روت نیست هنوز، توی تنظیمات super su ، تب setting ، تیک enable super user رو بردارید و دوباره بزارید. ضمنا super su گویا با زبان فارسی مشکل داره و زبان باید انگلیسی باشه.

saghar1302
10-09-2013, 19:28
شاید ایراد از روت چکر باشه بهتره که با نرم افزارهایی مثل titanium backup که شناخته تر هستند امتحان کنید. اگه Super SU یا Busybox نصبه احتمالا روت شده گوشیتون. اگه نصبه و روت نیست هنوز، توی تنظیمات super su ، تب setting ، تیک enable super user رو بردارید و دوباره بزارید. ضمنا super su گویا با زبان فارسی مشکل داره و زبان باید انگلیسی باشه.
سلام اون برنامه هایی که نامبردی نصبه ولی موقع اجرا ارور می دهه که اسکرین شات هردو برنامه رو برات آپ کردم.902186902187

h_boghrati
11-09-2013, 10:38
سلام اون برنامه هایی که نامبردی نصبه ولی موقع اجرا ارور می دهه که اسکرین شات هردو برنامه رو برات آپ کردم.902186902187

نمیدونم!
من اگه باشم، یه بار اون دو تا برنامه رو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم (احتمالا مشکل حل نمیشه!) بعدش مراحل روت کردن رو دوباره انجام میدم و به کلیه ریزه کاری ها هم توجه میکنم (مثلا برنامه روت دوم لرد حتما تو درایو c اکسترکت شده باشه) انشالله که بار دوم مشکل حل بشه!

saghar1302
11-09-2013, 17:06
نمیدونم!
من اگه باشم، یه بار اون دو تا برنامه رو پاک میکنم و دوباره نصب میکنم (احتمالا مشکل حل نمیشه!) بعدش مراحل روت کردن رو دوباره انجام میدم و به کلیه ریزه کاری ها هم توجه میکنم (مثلا برنامه روت دوم لرد حتما تو درایو c اکسترکت شده باشه) انشالله که بار دوم مشکل حل بشه!
داداش تمام اون کارها رو کردم .دوم لرد رو هم دوباره دان کردم و تو درایو c اکسترکت کردم و متوجه این موضوع شدم .نظرت چیه؟902613

h_boghrati
11-09-2013, 19:02
تصویر خیلی کوچیکه (خیلی ریسایزش کردی) نوشته ها خونده نمیشه. ولی خیلی عجیبه اگه درست نشده! تیک یو اس بی دیباگینگ و unknown sources رو زده بودی؟ (حتما زدی دیگه) یا «بستن فلش تولز » که گفته تو مراحل

saghar1302
11-09-2013, 20:29
تصویر خیلی کوچیکه (خیلی ریسایزش کردی) نوشته ها خونده نمیشه. ولی خیلی عجیبه اگه درست نشده! تیک یو اس بی دیباگینگ و unknown sources رو زده بودی؟ (حتما زدی دیگه) یا «بستن فلش تولز » که گفته تو مراحل
همه کارهای گفته شده رو مو به مو اجرا کردم.عکس رو هم مجدد آپ کردم شاید کمکی بکنه.902635

h_boghrati
11-09-2013, 21:16
همه کارهای گفته شده رو مو به مو اجرا کردم.عکس رو هم مجدد آپ کردم شاید کمکی بکنه.902635

فکر کنم مشکل تو مرحله اوله، کرنل .211 خوب فلش نشده. چون تو عکس دستگاه را با بیلد .96 شناخته. و خب برنامه دوم لرد نمیتونه بیلد .96 رو روت کنه.

saghar1302
12-09-2013, 13:58
فکر کنم مشکل تو مرحله اوله، کرنل .211 خوب فلش نشده. چون تو عکس دستگاه را با بیلد .96 شناخته. و خب برنامه دوم لرد نمیتونه بیلد .96 رو روت کنه.
بالاخره با فلش مجدد رام 96. و فلش کردن کرنل رام 211. و بقیه مراحل روت شد.ممنون:dz::ca:

unknown47
09-01-2014, 21:45
سلام. عالی بود.