PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث در مورد چگونگی هک کردن گوشی های Lg



Behrooz-GSM
29-12-2007, 07:19
سلام دوستان
همان طور که می دونید گوشی های ال جی را کمتر کسی اقدام به هک کردن می کنه برای همین در یک کار گروهی تصمیم گرفتیم به هک کردن یک مدل خاص از این گوشی گرفتیم
برای این کار ما نیاز به یک برنامه داریم که بتونیم وارد سورس برنامه های گوشی بشویم و تغییرات دلخواه را اعمال کنیم تنها برنامه ای که ما داریم برای گوشی های ال جی برنامه ی BitPim هست
که از اینجا (http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=bitpim&filename=bitpim-1.0.4.20071224-setup.exe&use_mirror=switch) قادر به دریافت این برنامه هستید
اما اولین کاری که ما قصد داریم انجام بدیم تغییر اهنگ مسیج گوشی ال جی مدل شاین هست
از دوستانی که قصد هک کردن این گوشی ها را دارند در این تایپیک دعوت به عمل می اید
در ضمن دوستان خواهشا تمام کار هایی را که انجام می دهند را در این تایپیک عنوان کنند
در زیر به روش هک کردن گوشی ال جی سری Vx اشاره می کنم چون روش هک ال جی با سایر گوشی ها فرق داره

R.E.Z.A
29-12-2007, 10:23
ممنون دوست خوبم .

من اول این برنامه رو دریافت کنم .
بعد با هم دست به کار می شیم .

فقط یه سوال درایور هم می خواد برای شناختن گوشی ؟

Behrooz-GSM
30-12-2007, 06:42
زضا جان با همون
با همون درایو های خوده گوشی کار می کنه

R.E.Z.A
31-12-2007, 11:13
عزیز این که برای هک نیستش .

این یه جور pc suit هستش که اکثر گوشی ها رو ساپورت می کنه ............همین .
برای هک نیست.

سره کار گذاشتی مارو ؟

Behrooz-GSM
31-12-2007, 16:33
عزیز این که برای هک نیستش .

این یه جور pc suit هستش که اکثر گوشی ها رو ساپورت می کنه ............همین .
برای هک نیست.

سره کار گذاشتی مارو ؟
رضا جان من گفتم که هک کردن گوشی ال جی با بقیه گوشی ها فرق داره
این اموزش را نگاه کن برای هک کردن سری v ال جی گذاشتم
اینجا (http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=29814)
ما فقط از این برنامه برای انتقال اطلاعات به گوشی استفاده می کنیم همین
اون روشی که برای هک سونی اریکسون یا موتورولا هست در مورد ال جی جواب نمی ده
امیدوارم جواب کاملی داده باشم

R.E.Z.A
03-01-2008, 17:03
آقا این گوشی من بدجور قاطی کرده .....

چیکارش کنم ؟

هنگ می کنه ......

مخصوصا اس ام اس می یاد ......

فلش کنم ؟

فایل فلش انگلیسی اصل داری ؟
چون اینی که هستش فارسی هستش قاطی داره ..............

Behrooz-GSM
13-01-2008, 07:39
آقا این گوشی من بدجور قاطی کرده .....

چیکارش کنم ؟

هنگ می کنه ......

مخصوصا اس ام اس می یاد ......

فلش کنم ؟

فایل فلش انگلیسی اصل داری ؟
چون اینی که هستش فارسی هستش قاطی داره ..............
سلام رضا جان
خواهشا سوالاتت را در بخش پرسش و پاسخ مطرح کن باورت می شه همین الان این پستت را دیدم!!!!!

گوشی را مستر ریست کن اگه مشکل حل نشد اوم موقع گوشی را فلش کن
اون فایلی را هم که در قسمت فلش گذاشتم فلش اورجینال هست از اون می تونی استفاده کنی

mehdi_math
13-01-2008, 11:59
با سلام.آقا این نرم افزار اصلا گوشی های kg رو نمیشناسه.چطوری باید بهش بشناسونی؟
راسی یه چیز دیگه.cdma phones چه جور گوشی هایی هستن؟

Behrooz-GSM
14-01-2008, 06:34
با سلام.آقا این نرم افزار اصلا گوشی های kg رو نمیشناسه.چطوری باید بهش بشناسونی؟
راسی یه چیز دیگه.cdma phones چه جور گوشی هایی هستن؟
سلام بله این نرم افزار گوشی های سری KG را نمی شناسه باید یکی یکی امتحان کرد که با کدوم گوشی این سری را میشناسه
cdma phones گوشی نیست قسمتی از تنظیمات گوشی هست که ما با این برنامه دستکاری می کنیم این گزینه را برای این گذاشتند که اگه گوشی در لیست برنامه نیست این گزینه را انتخاب کنیم که به طور اتوماتیک گوشی را بشناسه (البته بی اثره بهتره یک یکی امتحان کنی )

R.E.Z.A
14-01-2008, 17:46
از کدوم قسمت باید تغییر بدیم ؟

Behrooz-GSM
15-01-2008, 07:05
از کدوم قسمت باید تغییر بدیم ؟
داخل برنامه رو ایکو نی که یه گوش هست و یه ذره بین روش کلیک کن بعد گزینه ی Yes انتخاب کن
در قسمت فون ویزارد مدل گوشی را می تونی انتخاب کنی