PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [تاپیک جامع] رام های رسمی گوشی های Huawei



Fazel_R2
03-09-2013, 00:32
به نام خدا


http://www.huaweidevice.com/worldwide/images/en/logo_huawei.png

در این تاپیک آخرین رام های رسمی معرفی شده توسط هوآوی قرار میگیره



روش نصب:


[آموزش مرجع]فلش و آپدیت دستگاه های Huawei (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800)

Fazel_R2
03-09-2013, 01:02
Huawei Ascend P6

Android 4.2 B111 (http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/p6-u06-en.htm?id=17022)




Huawei Ascend D2

Android 4.1 B130 (http://download-c.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDIzMjE=)




Huawei Ascend P1

Android 4.1.2 B508 (http://www.mediafire.com/download.php?w52u7ubq98dhc77)





Huawei Ascend Mate

Android 4.1 B116 (http://www.mediafire.com/download.php?261sl04m2j3rhbo)




Huawei Ascend G600

Android 4.0.4 B961 (http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/u8950-en.htm?id=14201)




Huawei Ascend G510

Android 4.1 B190 (http://d-h.st/Z1H)




Huawei Ascend G330D

Android 4.0.4 B972 (http://download-c.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDIzMzM=)




Huawei Ascend Y300

Android 4.1 B180 (http://www.mediafire.com/download.php?4b9oy0q7qacv4yx)




Huawei Ascend Y210C

Android 2.3 B824 (http://www.mediafire.com/download.php?edemj4z9m13crkz)

amin4562
03-09-2013, 22:24
سلام.b116 برای mate تایپ فارسی داره؟؟

Fazel_R2
03-09-2013, 23:11
سلام.b116 برای mate تایپ فارسی داره؟؟

تایپ بله ولی منو فک نکنم

hosseinjigar
05-09-2013, 09:29
گوشی من y300. الان رو خودش نوشته b190. حالا اینجا b180 واسه دنالود هست. کدومش بهتره؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

alex milles
05-09-2013, 11:26
برای g330d بیلد نامبرش b962 هست مشکلی پیش نمیاد اگه اینو نصب کنم؟؟؟

Fazel_R2
05-09-2013, 16:18
گوشی من y300. الان رو خودش نوشته b190. حالا اینجا b180 واسه دنالود هست. کدومش بهتره؟
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

همین بیلد 190 آخرین بیلد موجود هست
نیازی به دانگرید نیس اصلا
به هیچ وجه این کارو نکنید
این بیلد 180 فقط تو نت موجود بود من گذاشتم

Fazel_R2
05-09-2013, 16:20
برای g330d بیلد نامبرش b962 هست مشکلی پیش نمیاد اگه اینو نصب کنم؟؟؟

خیر فقط ممکنه منو فارسی نداشته باشه

alex milles
05-09-2013, 17:00
یعنی از نظر شبکه مخابراتی هم مشکل به هم نمیزنه؟
آخه یه بار یه رام دیگه با بیلد نامبر متفاوت نصب کردم همه چیزش خوب بود ولی اگه کسی برام پیامک میفرستاد من دریافت نمیکردم ولی برای فرستنده دلیور میداد!!

Fazel_R2
05-09-2013, 17:02
یعنی از نظر شبکه مخابراتی هم مشکل به هم نمیزنه؟
آخه یه بار یه رام دیگه با بیلد نامبر متفاوت نصب کردم همه چیزش خوب بود ولی اگه کسی برام پیامک میفرستاد من دریافت نمیکردم ولی برای فرستنده دلیور میداد!!
خیر مشکلی نداره
این نسخه جهانی هست

alex milles
06-09-2013, 09:39
روی g330dنصب نشد.update failedمیده .چرا؟؟؟

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

Fazel_R2
06-09-2013, 14:24
روی g330dنصب نشد.update failedمیده .چرا؟؟؟

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

بیلد خودتون چند بوده؟
گوشی های هوآوی امکان دانگرید ندارن و باید به آخرین بیلد آپدیت شن
یه بار دیگه از طریق آپدیت اضطراری اقدام کنید

alex milles
06-09-2013, 15:17
مال منb962 بود.اپدیت اضطراری هم نشد
Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

Fazel_R2
06-09-2013, 16:50
مال منb962 بود.اپدیت اضطراری هم نشد
Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

بوت لودر رو انلاک کنید و اقدام به اپدیت کنید
اگه جواب نداد در وهله آخر از این رام کاستوم استفاده کنید بیلد 972 هست(تاکید میکنم بوت لودر رو انلاک کن)
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/U8825D_B972_Sense5.0.zip

Ascend
06-09-2013, 17:56
انشاالله امشب اگه شد توی mediafire بکاپ اپ CWM رو اپلود میکنم

البته اگر این G330 دوستم این ریکاوری CWM روش فلش شه.

Fazel_R2
06-09-2013, 19:32
انشاالله امشب اگه شد توی mediafire بکاپ اپ CWM رو اپلود میکنم

البته اگر این G330 دوستم این ریکاوری CWM روش فلش شه.

پیشنهاد من استفاده از این سایت هست سرعت خوبی داره و مختص دولوپرهاست
در صورت عضویت 20 گیگ فضای رایگان میده و فایل هاتون رو واسه همیشه دارید و محدودیت زمانی نداره
http://d-h.st/

Ascend
06-09-2013, 20:02
ممنون اقای پژمانفر

همون جا اپلود میکنم لینکش رو برای اقا مصطفی میفرستم تست کنه در صورت جواب دادن تاپیک به صورت اختصاصی در موبایلستان اینجا میشه

pishtaz611
06-09-2013, 22:46
بی صبرانه منتظریم برادر ♥


بوت لودر رو انلاک کنید و اقدام به اپدیت کنید
اگه جواب نداد در وهله آخر از این رام کاستوم استفاده کنید بیلد 972 هست(تاکید میکنم بوت لودر رو انلاک کن)
http://www.needrom.com/wp-content/up...2_Sense5.0.zip

اقا فاضل عزیز این رام تست شده هست روی این گوشی؟

Fazel_R2
06-09-2013, 22:49
بی صبرانه منتظریم برادر ♥



اقا فاضل عزیز این رام تست شده هست روی این گوشی؟

بله تست شدست
این رام کاستومایز شده فقط وگرنه همون رام رسمیه

alex milles
07-09-2013, 11:17
بوت لودر رو انلاک کنید و اقدام به اپدیت کنید
اگه جواب نداد در وهله آخر از این رام کاستوم استفاده کنید بیلد 972 هست(تاکید میکنم بوت لودر رو انلاک کن)
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/06/U8825D_B972_Sense5.0.zip

این لینکی که گذاشتید مشکل داره .لطفا یه بررسی کنید

Fazel_R2
07-09-2013, 12:54
این لینکی که گذاشتید مشکل داره .لطفا یه بررسی کنید

برای دانلود باید داخل سایت عضو شید

Ascend
07-09-2013, 15:29
سلام فاضل جان

دیشب از ساعت 2 شب تا 1 ظهر با سرعت 10 کیلوبایت رو سایتش میخواستم اپ کنم که متاسفانه دیدم اپلود متوقف شده؟

pishtaz611
07-09-2013, 15:50
داداش گلم در سایتهای معروف مثل هاتفایل اپدیت کن
من سرور لینک مستقیم دارم بعدا واسه دوستان مستقیمش میکنم
نمیخواد اونجا اپلود کنی بابا :au:

Ascend
07-09-2013, 15:55
دارم کم کم بیخیالش میشم یه چند روزی هم نیستم دارم میرم سفر

یه اپلود سنتر خوب که احتیاج به ثبت نام نداشته باشه و سریع بشه اپ کرد هست؟

pishtaz611
07-09-2013, 16:00
خدمت شما
این سایت عالی هست
معروفم هست
شما اپلود کنید
منم مستقیمش میکنم واسه دوستان

http://www.hotfile.com/

Ascend
07-09-2013, 16:09
از هاتفایل متنفرم از بس سرعت دانلودش پایینه

باشه من اپ میکنم خبرش رو بهتون میدم

pishtaz611
07-09-2013, 16:11
دستت درد نکنه

اینم هست که عالیه ♥

http://www.mediafire.com/

anbu
09-09-2013, 14:32
برای دانلود باید داخل سایت عضو شید
سلام دوست عزیز..امکانش هست یه رام با بیلد نامبر 962 یا بالا تر برای g330d برای دانلود بزاری..هر چقد گشتم پیدا نکردم..اخه منوی فارسی رو هم می خوام داشته باشه..
گوشی از روز اول دوتا سیم کارت داشت پرش آنتن پیدا میکنه..گفتم شاید از رام باشه تعویض کنم.اگه میشه لطف کن اگه بیلد نامبر 962 رو داری یا بالاتر که منو فارسی داشته باشه لینکشو بزاری ممنون میشم

Ascend
09-09-2013, 15:35
از رام رسمی g330 با CWM بکاپ گرفتم ولی هنوز تست نشده. شرمنده فقط تونستم توی فورشیرد اپ کنم . از طریق 4server.info میتونید مستقیمش کنید:

http://www.4shared.com/rar/UMekrUPQ/G330-CWM-BACKUP-MOBILESTAN.html

alex milles
09-09-2013, 18:39
الان نصب کردم عاليه.خيلي خيلي ممنون:-*

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

anbu
09-09-2013, 20:15
الان نصب کردم عاليه.خيلي خيلي ممنون:-*

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2
g330 با g330d فرق داره؟؟ بیلد نامبر چند بوده دوسته عزیز؟ یه رام رسمی واسه g330d سراغ ندارین که منو فارسیم باشه ؟
اگه کاستوم رام نصب کنم یا آپگرید کنم به بیلد نامبر بالا تر آیا می تونم دوباره از بکا پ شما استفاده کنم؟؟؟؟؟
ببخشید خیلی سوال کردم..
ممنونم

alex milles
09-09-2013, 21:51
اين بک اپ براي g330d هست.اين گوشي ورژن بالاتري به صورت رسمي نداره.يه دونه 4.1.1 هست که کاستومه.پيشنهاد ميکنم از هيچ کدومشون استفاده نکنيد بدردنخورن...

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

anbu
10-09-2013, 11:46
[QUOTE=alex milles;3870650]اين بک اپ براي g330d هست.اين گوشي ورژن بالاتري به صورت رسمي نداره.يه دونه 4.1.1 هست که کاستومه.پيشنهاد ميکنم از هيچ کدومشون استفاده نکنيد بدردنخورن...

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2
دوست عزیز ببخشید که خیلی سوال میکنم..میشه یه راهنمایی کنید که چه جوری از این بکاپ استفاده کنم؟ یه سوال دیگه اینکه وقتی از دوسیمکارت با هم استفاده میکنم پرش آنتن پیدا میکنه اما اگه یه سیم کارت باشه نه اینطوری نمیشه.مال شما هم همین مشکلو داره ؟

alex milles
10-09-2013, 15:07
باید از ریکاوری نصبش کنید.فایل زیپ رو که دانلود کردید بعد اکسترکتش کنید پوشه CLOCKWORKMOD رو بریزید توی مموری کارت خارجی بعد برید تویه ریکاوری و از اونجا ریستورش کنید.نه همچین مشکلی ندارم.از چه رامی استفاده میکنید؟

anbu
10-09-2013, 15:32
باید از ریکاوری نصبش کنید.فایل زیپ رو که دانلود کردید بعد اکسترکتش کنید پوشه CLOCKWORKMOD رو بریزید توی مموری کارت خارجی بعد برید تویه ریکاوری و از اونجا ریستورش کنید.نه همچین مشکلی ندارم.از چه رامی استفاده میکنید؟
از رام رسمی خودش.تاز گوشی رو گرفتم هیچ دستکاری نکردم همین جوری بود.منظور از ریکاوری همین ریکاوری استوک خود گوشیه ؟
این4shared مشکل داره.از ظهر می خوام دان کنم روی 3 درصد گیر میکنه.

anbu
10-09-2013, 15:33
در ضمن بیلد نامبرشم 962 هستش

alex milles
10-09-2013, 16:07
اینم همون رام رسمیه با بیلد نامبر b962 .شما که دارید دیگه نمیخواد که....
اگه باهاش مشکل دارید 4.1.1 رو نصب کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=288081&p=3865726&viewfull=1#post3865726

anbu
10-09-2013, 19:40
اینم همون رام رسمیه با بیلد نامبر b962 .شما که دارید دیگه نمیخواد که....
اگه باهاش مشکل دارید 4.1.1 رو نصب کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=288081&p=3865726&viewfull=1#post3865726
منو فارسی داره این رام ؟
گفتم شاید یک درصد احتمال داشته باشه با این بکا پ خوب بشه

alex milles
10-09-2013, 22:58
اره فارسي هم داره.

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

anbu
11-09-2013, 00:55
اره فارسي هم داره.

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

طریقه نصبشم بهم میگی ؟

alex milles
11-09-2013, 05:06
اول بايد ريکاوري نصب کنيد. اموزشش توي سايت هست بگردي پيدا ميکني
فایل زیپ رو که دانلود کردید بعد اکسترکتش کنید پوشه CLOCKWORKMOD رو بریزید توی مموری کارت خارجی بعد برید تویه ریکاوری و از اونجا ریستورش کنید.

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

pishtaz611
11-09-2013, 12:24
داداش گلم یک دنیا ممنون
گوشی شد مثل روز اول

دستت طلا خیلی ممنون

anbu
11-09-2013, 14:53
اول بايد ريکاوري نصب کنيد. اموزشش توي سايت هست بگردي پيدا ميکني
فایل زیپ رو که دانلود کردید بعد اکسترکتش کنید پوشه CLOCKWORKMOD رو بریزید توی مموری کارت خارجی بعد برید تویه ریکاوری و از اونجا ریستورش کنید.

Sent from my HUAWEI U8825D using Tapatalk 2

انلاک کردن بوتلدر کد می خواد اون کد هم نمی دونم چرا سایت گوشی بهم نمی ده میگه مشخصات اشتباه..واسه ریکاور کاستوم مجبورم بوتلدر رو آنلاک کنم کد رآنلاک رو ندارم..هیچ راه دیگه ای نیست تا رام گوشی عوض بشه ؟؟ به نظرت مشکل سخت افزاری نداره این گوشی دوست عزیز؟

alex milles
11-09-2013, 17:13
من هر دو تا imei گوشیم رو فرستادم همون بار اول هم جواب داد.حتما باید گوشیت آنلاک بشه وگرنه نمیشه ....

anbu
12-09-2013, 11:59
من هر دو تا imei گوشیم رو فرستادم همون بار اول هم جواب داد.حتما باید گوشیت آنلاک بشه وگرنه نمیشه ....
لینک درایور این گوشی رو می تونی واسم بذاری؟

anbu
12-09-2013, 14:03
پیدا کردم درایور..4.1.1 نصب کردم اما مشکل پا برجاست مثل اینکه سخت افزاری مشکل داره..

anbu
12-09-2013, 15:05
خواهش میکنم یکی کمک کنه..می خوام گوشی رو به حالت اول برگردنم .آنروت کنم لاک کنم بوتلدر رو .کمک کنید

H@/\/\ID
16-09-2013, 16:00
چطوری باید فلش بزنیم؟

Fazel_R2
23-09-2013, 18:14
چطوری باید فلش بزنیم؟

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800

m.abpeykar
09-10-2013, 16:35
میشه زحمت بکشید رام g330d بابیلد نامبر b951 بزارید؟
خیلی ممنون میشم:am::cv:

mohsen2504
14-10-2013, 11:34
سلام دوستان کسی رام رسمی یا غیر رسمی huawei G525 رو اگه داره آدرسش رو بزاره ممنون میشم:av:

Tadbir1
18-10-2013, 00:18
سلام.
لطفا در مورد نحوه نصب این رامهای رسمی راهنمایی کنید . ( برای گوشی G510 با بیلدنامبر 184 ).
متشکرم.

shahsavar
18-10-2013, 03:14
سلام.
لطفا در مورد نحوه نصب این رامهای رسمی راهنمایی کنید . ( برای گوشی G510 با بیلدنامبر 184 ).
متشکرم.

برو اینجا : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800

ali_men2004
18-10-2013, 15:12
سلام دوستان کسی رام رسمی یا غیر رسمی huawei G525 رو اگه داره آدرسش رو بزاره ممنون میشم:av:

دوستان منم خیلی لازم دارم مخصوصا آخرینش b187

ali_men2004
20-10-2013, 22:26
دوستان منم خیلی لازم دارم مخصوصا آخرینش b187
:sign_help::please:

naser_1120
28-10-2013, 13:39
آقا من یه دونه Y210D برای فلش دارم. تو سایت خود هوآوی رامش رو پیدا نکردم. یه دونه داشت که Y210 بود و پسوند نداشت. همون رو فلش بزنم روش یا فرق داره؟؟؟
آخه تو موبایلستانم هیچ جا نتونستم رامش رو پیدا کنم. کی میتونه کمکم کنه؟

Fazel_R2
29-10-2013, 10:10
آقا من یه دونه Y210D برای فلش دارم. تو سایت خود هوآوی رامش رو پیدا نکردم. یه دونه داشت که Y210 بود و پسوند نداشت. همون رو فلش بزنم روش یا فرق داره؟؟؟
آخه تو موبایلستانم هیچ جا نتونستم رامش رو پیدا کنم. کی میتونه کمکم کنه؟

رام 210 اگه بزنی فقط یه سیم کارت کار میکنه
210d رو میتونی رو 210 بزنی ولی برعکس نه

Fazel_R2
29-10-2013, 10:26
Huawei Ascend G525

Android 4.1 B180 (http://www.mediafire.com/download.php?o9acd5y4p23dul0)

ali_men2004
29-10-2013, 16:54
Huawei Ascend G525

Android 4.1 B180 (http://www.mediafire.com/download.php?o9acd5y4p23dul0)
مرسی ولی
این نسخه متاسفانه چینی هست و رو گوشی های داخل ایران جواب نمیده حتی من ورژنهای بالاتر از قبیل b185,b189,b191 رو دانلود و امتحان کردم ولی جواب نمیده.

winsent1
01-11-2013, 17:01
سلام
ببخشید اندروید 4.3 برای هاوایی G525 دو سیم کارته آمده؟

naser_1120
01-11-2013, 18:23
چرا این هوآوی اینجوریه؟؟
من چند روز پیش یه گوشی Y210D (2سیمکارته) دیدم که روی خودش منو فارسی داشت. فریمورش رو نگاه کردم آخرش B875 بود. بعد از کلی گشتن تو اینترنت تونستم 855 رو پیدا کنم که به دردم نخورد. کی میتونه همون 875 رو برام پیدا کنه؟ تو سایت خود هوآوی هم نیست به نظرم
لطفا کمکم کنین

smojtabanaimi
08-11-2013, 19:31
با سلام خدمت دوستان
دیروز من یه g510 خریدم که اندرویدش 4.0.4 بود
هیچی هم روش نبود. مثل والپیپر و یا رینگ تون
بیلد نامبرش هم اینه:
v100r001chnc01b207
اون فایل 620 مگی که اول گذاشتین رو دان کردم تا به 4.1 آپدیت بشه
اما به یه صفحه ای میره که حروفش چینیه
الان من چطور باید این گوشی رو به 4.1 آبدیت کنم؟

kain-2012
09-11-2013, 13:57
با سلام خدمت دوستان
دیروز من یه g510 خریدم که اندرویدش 4.0.4 بود
هیچی هم روش نبود. مثل والپیپر و یا رینگ تون
بیلد نامبرش هم اینه:
v100r001chnc01b207
اون فایل 620 مگی که اول گذاشتین رو دان کردم تا به 4.1 آپدیت بشه
اما به یه صفحه ای میره که حروفش چینیه
الان من چطور باید این گوشی رو به 4.1 آبدیت کنم؟
شما مطمئنی g510 خریدی گوشی های 2013 اندرویدشون 4.1 چه جوری 4.04 هستش؟ مطمئنن شما مدل مشابه g510 خریدی البته من دقیق نمی گم جون گوشی شما رو ندیدم ولی این همه بچه ها این مدل رو خریدن سوال هاشون زیاده ولی تا حالا کسی نگفته اندرویدش 4.04

raminrt_2006
09-11-2013, 22:10
سلام.دوستان سایت asanfile.com رام بیشتر این گوشی ها رو داره.مثل ورژن جدید g525.فقط سایتش رایگان نیست نمیشه ازش دانلود کرد.کسی لیچر واسه این سایت سراغ نداره؟

naser_1120
19-11-2013, 06:38
الو، اینجا کسی جواب نمیده؟؟؟ برم یه پست جدا بذارم بنویسم درخواست رام؟؟
رام گوشی Y210D رو میخوام. اسم دقیقشم بلدم ولی تو اینترنت نیست. سایت asanfile داره ولی رایگان نیست.
V210_0200V100R001 C433B875

naser_1120
19-11-2013, 21:01
آقا خواهشا یکی جواب بده. من یه گوشی Y210D گیر آوردم که رام فارسی روش نصبه. زیاد فرصت ندارم،
میشه با یه روشی این این رام رو از تو گوشی بگیرم تا داشته باشمش؟؟؟
اگه میشه روشش رو بگین لطفا...

raminrt_2006
20-11-2013, 10:51
Huawei G525-U00 v4.1.2

V100R001C00B189 (http://www.huaweidevice.com/ru/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=Mzk3MTg=)

V100R001CHNC00B189 (http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDIzOTA=)

V100R001CHNC00B191 (http://consumer.huawei.com/cn/mobile-phones/support/downloads/detail/g525-u00-cn.htm?id=16102)

farzad.rr
22-11-2013, 13:18
سلام اقا شاید جای درستی نباشه این پست بذارم اما دیگه خسته شدم دنبال رفع مشکلم گشتم به جایی نرسید

گوشی من g525 تازه هم خریدم یک هفته داشتم که از طریق سایت مثلا با سابقه گوشی با نرم افزار به نام ROOT´óʦ روت کردم چند روز اول درست بود به یک باره گوشی قاطی کرد و دیگر هیچ نرم افزاری از گوشی پاک نمیشه یا اگه هم میشه با ریستارت بعدی برمیگرده دقیقا همین جریان برای تماس ها و همه موارد هست گوشی ریست هم میکنم wipe هم میکنم بازهم اثری نداره . حافظه داخلی گوشی هم حتی از طریق کامپیوتر فرمت میکنم باز بر میگرده و فایل جدید قبول نمیکنه . گفتن باید رام بزنم اما رام براش پیدا نکردم تا الان . انلاک خواستم بکنم همه راها رفتم ولی جواب نداد . ممنون میشم کمکم کنید داره کمکم از این برند به درد نخور تنفر پیدا میکنم

farzad.rr
22-11-2013, 13:21
bulid number : g525-U00V100R001C00B187

رام برای این بیلد هست ؟

Fazel_R2
01-12-2013, 11:47
Huawei Ascned G525


Android 4.1 B190 (http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=16102&siteCode=cn)

ddhalerworden
12-12-2013, 11:30
Huawei Ascend P6


Android 4.2 B111 (http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/p6-u06-en.htm?id=17022)




Huawei Ascend D2


Android 4.1 B130 (http://download-c.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDIzMjE=)




Huawei Ascend P1


Android 4.1.2 B508 (http://www.mediafire.com/download.php?w52u7ubq98dhc77)





Huawei Ascend Mate


Android 4.1 B116 (http://www.mediafire.com/download.php?261sl04m2j3rhbo)




Huawei Ascend G600


Android 4.0.4 B961 (http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/u8950-en.htm?id=14201)




Huawei Ascend G510


Android 4.1 B190 (http://d-h.st/Z1H)




Huawei Ascend G330D


Android 4.0.4 B972 (http://download-c.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=cn&flay=software&downloadID=NDIzMzM=)




Huawei Ascend Y300


Android 4.1 B180 (http://www.mediafire.com/download.php?4b9oy0q7qacv4yx)




Huawei Ascend Y210C


Android 2.3 B824 (http://www.mediafire.com/download.php?edemj4z9m13crkz)




با سلام وتشکر فراوان
دوست عزیز من رام G510 رو دانلود کردم فقط میخواستم بدونم زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه؟
اگر تایپ فارسی هم داشته باشه کافیه

ddhalerworden
13-12-2013, 07:22
با سلام وتشکر فراوان به مدیران انجمن
من رام G510-B190 رو دانلود کردم فقط میخواستم بدونم زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه؟
اگر تایپ فارسی هم داشته باشه کافیه

Masoud0122
15-12-2013, 18:14
دوستان سلام
ورژن گوشی g600 ما آخرش نوشته 957
الان که رام رسمی هواوی g600رو تو سایتشون دیدم ورژنش نوشته 963
آیا میتونم آپدیت کنم اشکالی نداره؟
ضمنا طریقه آپدیتش همونه که فایل آپدیت رو تو رم کپی کنم و تو قسمت storage برم و upgraid رو بزنم؟ یا اینکه کارای دیگه هم باید انجام بدم؟

adohk
16-12-2013, 11:15
دوستان سلام
ورژن گوشی g600 ما آخرش نوشته 957
الان که رام رسمی هواوی g600رو تو سایتشون دیدم ورژنش نوشته 963
آیا میتونم آپدیت کنم اشکالی نداره؟
ضمنا طریقه آپدیتش همونه که فایل آپدیت رو تو رم کپی کنم و تو قسمت storage برم و upgraid رو بزنم؟ یا اینکه کارای دیگه هم باید انجام بدم؟

مطمئنید 963 بوده آخرین ورژن 961که اومده



Sent from my HUAWEI U8950D using Tapatalk 4

hossein_d947
17-12-2013, 21:20
با سلام
من گوشی Huawei Ascend G600 دارم ورژن 963 هم هست یه مشکلی براش پیش اومد نشد فلش کنم برای همین گوشی رو بردم نمایندگی دانگرید کردن الان هم تو تنظیماتش که میری نوشته بیلد نامبر 963 یعنی هنوزم نمیتونم با ورژن پایین تر فلش کنم با وجود اینکه گوشیمو دانگرید کردم؟؟؟؟
ممنون

winsent1
20-12-2013, 14:14
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا اندروید 4.3 یا 4.4 برای گوشی هواوی جی 700 اومده یا نه؟
با تشکر

zhabiz cdi
23-12-2013, 02:03
لطفا رام رسمی برای g700 هم بذارید

ممنون

tonto1538
23-12-2013, 03:50
آخرین رامی که برای این پوشی امده و فارسی هم باشه کدومه لینک دانلود لطفا Huawei Ascned G525

camarolt
04-01-2014, 10:10
سلام آقا این رام y30o خرابه که خودتون تست کردین؟
این همه وقت گذاشتیم دان کردیم حالا اصلا آنرر نمیشه اررور میده
گوشیم موقع مکالمه صدام قطع میشه چکارش کنم؟
رام بهتر و جدیدتر نیست؟

SAEED.S.i.S
05-01-2014, 20:39
دوستان اخرین رام برای y300 تک سیم چی هسته ؟؟؟؟

camarolt
06-01-2014, 09:52
بیخودی خودتو خسته نکن اینجا هیچکس جواب نمیده همه خوابن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

We2ta
11-01-2014, 08:27
رام رسمی g525 بیلد نامبر 189 مخصوص ایران

http://consumer.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=ru&flay=software&downloadID=Mzk3MTg=

mega20
17-01-2014, 09:21
عالی بود ممنون :aj: :aj: :aj:

eniac1616
23-01-2014, 00:46
,y 300 b180
فارسی داره؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم کمک کنین؟

masl8000
24-01-2014, 17:23
رام رسمی g525 بیلد نامبر 189 مخصوص ایران

http://consumer.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=ru&flay=software&downloadID=Mzk3MTg=
دستت در نکنه

ehsanassadi
28-01-2014, 18:38
پس کی قراره این قسمت جداگانه برای هواوی ایجاد بشه؟

Fazel_R2
29-01-2014, 16:16
پس کی قراره این قسمت جداگانه برای هواوی ایجاد بشه؟
عزیز من این سایت الان باند و رفبق بازی شده
واسه سیستم عامل گوشی های jolla بخش زدن در صورتی که حتی گوشیش وارد ایران نشده
حالا چرا بخش زدن ؟چون دوتا مدیر پشتش بودن

از این طرف گوشی های هواوی که روز به روز دارن فراگیر میشن رو به امون خدا ول کردن
من زبونم در اورد بس که به این مدیر و اون مدیر گفتم ولی هیچ
اینجا باید پارتی داشته باشی که متاسفانه ما نداریم

شما فعالیت چندماه پیش منو ببین و فعالیت الان منو ببین
چندماه پیش حتی یه دونه سوال رو هم بدون جواب نذاشتم از وقتی که اون جوری جواب سربالا بهم میدادن و به این مدیر و اون مدیر پاسم میدادن کاملا دلسرد شدم

فقط محمد جان Cod3r پیگیر بودن که متاسفانه از مدیریت کنار رفتن

abolfazl13633
01-02-2014, 22:20
دوستان گوشی من مدلش اینه کدوم رام رو دانلود کنم؟Y300-0151
الان مشکل قطع شدن مکالمه دارم

HoomanHana
08-02-2014, 19:38
دوستان امروز یه گوشی پی 6 گرفتم. وقتی روشنش میکنم آرم هوآوی نمیاد جاش یه آرم نارنجی رنگ میاد که هم انگلیسی نوشته هم چینی. بعد از این ارم لوگوی android میاد. درضمن گوشی با تمام سیم کارتها هم آنتن داره. نسخه ی روی گوشی 107 هست. میخوام بدونم نسخه ی 125 رو میتونم بریزم روش؟ مشکلی نداره؟ منتظر جوابتون هستم تا گوشی رو آپدیت کنم. ممنون.

HoomanHana
08-02-2014, 21:06
کسی از دوستان نمیتونه به من کمک کنه؟

jamalnokia
10-02-2014, 21:57
ببخشید رام هواویhw-01eرا میخواستم

H3ydari
14-02-2014, 21:52
بچه ها یه رام خوب و کم مصرف و مشتی واسه g510 میخوام
چیزی دارید؟

4rooos
19-02-2014, 00:47
بچه ها من یه جی 600 گرفتم
رامش 961 هستش
بهترین رام استوک و بهترین کاستوم چیه براش؟

behnam 1375
20-02-2014, 15:58
رام رسمی g525 بیلد نامبر 189 مخصوص ایران

http://consumer.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=ru&flay=software&downloadID=Mzk3MTg=

موافقم

lashani88
27-02-2014, 00:03
سلام من لینک این رام رو میخوام
G525-u00v100r001c00b191

Navid_persia
27-02-2014, 22:46
سلام دوستان و اساتید محترم
نیاز شدید و خیلی خیلی فوری به رام یا فریمور اصلی یا کاستوم مدل G606 t00 دارم ، لطفا کمک کنید..

mako
03-03-2014, 01:47
با سلام میشه بفرمایید این هووای پی 6 چطور به اندوریت بالا تر اپدیت میشه

++saman
12-03-2014, 00:42
ببخشید من رام فارسی y310s رو میخواستم،هرچقدر گشتم پیدا نکردم.خودش تو منو فارسی داره اما همه کلمات رو با حروف جدا از هم نشون میده.خیلی واسم ضروریه!مرسی:please::sign_help:

bavaria3
13-03-2014, 08:28
Lashani 88 عزیز بیا داخل این سایت هر رام مربوط به گوشی های هواوی رو دارهwww.xperia-galaxy.rzb.ir (http://www.xperia-galaxy.rzb.ir)

ميگم شما مطمئني رام هواوي داره اين سايت؟! چرا من رفتم نديدم...:bw:
پيشنهاد من به دوستمون سايت http://www.needrom.com/phone-roms/huawei/ هست.


بچه ها پس کی اندروید کیت کت(۴۰۴) واسه گوشی G525 میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه منظورتون 4.4 يا كيت كت هست ، رسمي آپديت نميشه يعني هواوي آپديت نميده . بجاش ميتونيد از كاستوم رامها استفاده كنيد...


با سلام میشه بفرمایید این هووای پی 6 چطور به اندوریت بالا تر اپدیت میشه

با خود گوشي هم ميتونيد چك كنيد ، با برنامه پي سي سوئيت هواوي هم ميتونيد چك كنيد . در صورت موجود بودن پيغام ميدن و ميتونيد آپديت كنيد . در غير اينصورت از كاستوم رامها ميتونيد استفاده كنيد...

ببخشید من رام فارسی y310s رو میخواستم،هرچقدر گشتم پیدا نکردم.خودش تو منو فارسی داره اما همه کلمات رو با حروف جدا از هم نشون میده.خیلی واسم ضروریه!مرسی:please::sign_help:

نميدونم گوشي واي 310 با چه كدي شناخته ميشه . ميتونيد تو سايت http://www.needrom.com/phone-roms/huawei/ چك كنيد ببينيد موجود هست يا خير... در غير اينصورت با برنامه morelocale2 ميتونيد گوشي رو فارسي كنيد .

.ALI KING.
13-03-2014, 09:50
با سلام به تمامی دوستان
رام 4.1 کی برای جی600 میاد؟؟؟؟؟؟؟
اگه رام خوبی سراغ دارید بگید ما هم استفاده کنیم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

behrooz-hanas
14-03-2014, 00:49
با درود
یه سوال از اساتید داشتم
میشه گوشیهای P6 که فقط با سیم همراه اول کار میکنه رو کاستوم رام زد یا بوت لودرش رو باز کرد و از کرا یا نه ؟ فقط رام رسمی مختص همراه اول میشه زد
سپاس

skiey
26-03-2014, 08:56
سلام هووای برای میت آندرویدی بالاتر از 4.1 ارایه نمیده؟! الان چند وقته منتظر آپدیت هستم هیچ خبری نیست !

eniac1616
29-03-2014, 19:47
سلام دوستان من ی وای 300 دارم آپدیت با بیلد نامبر 199 در صورتی ک آپدیت سایت خود هوواوی 189 هست جریانش چیه؟

Fazel_R2
14-04-2014, 10:42
سلام دوستان من ی وای 300 دارم آپدیت با بیلد نامبر 199 در صورتی ک آپدیت سایت خود هوواوی 189 هست جریانش چیه؟
عزیز بسنگی به منطقه داره این بیلد نامبر
مدل دقیق رو بگید تا فایل فلش رو بذارم واستون

dariush_silver
14-04-2014, 11:02
دوستان برای آپدیت جی 610
الان بیلد نامبر 121 هست یو 20
به نظرتون 125 کنم؟
لینک قرار می دید.
ورژن اندروید جدید نیومده ؟؟
الان 4.2.1 هست

Fazel_R2
14-04-2014, 13:01
با درود
یه سوال از اساتید داشتم
میشه گوشیهای P6 که فقط با سیم همراه اول کار میکنه رو کاستوم رام زد یا بوت لودرش رو باز کرد و از کرا یا نه ؟ فقط رام رسمی مختص همراه اول میشه زد
سپاس
باید فلش کنید ببینید جواب میده یا نه

سلام هووای برای میت آندرویدی بالاتر از 4.1 ارایه نمیده؟! الان چند وقته منتظر آپدیت هستم هیچ خبری نیست !
نه فعلا خبری نیست

دوستان برای آپدیت جی 610
الان بیلد نامبر 121 هست یو 20
به نظرتون 125 کنم؟
لینک قرار می دید.
ورژن اندروید جدید نیومده ؟؟
الان 4.2.1 هست
بهتره به بیلد بالاتر اپدیت کنید
والا خبری فعلا از اپدیت نیست
اگه اخرین بیلد رو دارید میتونید اپگرید کنید

dariush_silver
16-04-2014, 13:00
ممنون از راهنماییت
دوست گرامی از توی ستینگ و قسمت ابات و آپدیت میزنم چیزی پیدا نمیکنه.
و اینکه از این قسمت آپدیت و تموم شه اطلاعات سیم و مسیج ها پاک می شه یا نه سر جاش می مونه؟

Fazel_R2
16-04-2014, 13:05
ممنون از راهنماییت
دوست گرامی از توی ستینگ و قسمت ابات و آپدیت میزنم چیزی پیدا نمیکنه.
و اینکه از این قسمت آپدیت و تموم شه اطلاعات سیم و مسیج ها پاک می شه یا نه سر جاش می مونه؟
اگه از خود گوشیت اپدیت کنی چیزی پاک نمیشه
اگه چیزی پیدا نمیکنه حتما اخرین ورژن نصبه رو گوشیت

.ALI KING.
21-04-2014, 22:29
رام برای g600?????????????:dx::dx::dx:

Fazel_R2
22-04-2014, 12:52
رام برای g600?????????????:dx::dx::dx:
دوست عزیز اخرین رام رسمی ارائه شده برای G600 تو پست دوم (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=298242&p=3859691&viewfull=1#post3859691) قرار داده شده





Android 4.0.4 B961






(http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/u8950-en.htm?id=14201)
لازم نیست یه سوال رو ده بار تکرار کنید

pars71
24-04-2014, 21:31
سلام.اگر امکان داره میشه ورژن بروز از رام منو فارسی دار برای Y300 تک سیم بذارید . مرسی

aboozar10
25-04-2014, 11:47
سلام یه رام رسمی واسه Huawei Ascend Mate میخوام که منو فارسی هم داشته باشه
ممنون میشم

Fazel_R2
25-04-2014, 16:14
سلام.اگر امکان داره میشه ورژن بروز از رام منو فارسی دار برای Y300 تک سیم بذارید . مرسی


سلام یه رام رسمی واسه Huawei Ascend Mate میخوام که منو فارسی هم داشته باشه
ممنون میشم
آخرین ورژن ارائه شده موجود هست در پست دوم