PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلوتوث HD7



b.u.s.arash
11-09-2013, 12:36
سلام دوستان
من یه HD7 رو برای فعالسازی بلوتوث کاستوم رام زدم. با سه تا بهترین رام های موجود مثل dynamics , nwa اما بلوتوث کار نمیکرد یعنی تو ستینگ قسمت بلوتوث اصلا پیدا نمیکرد حتی هندزفری بلوتوث. اما دوستم همون گوشیو درست کرد. الان گوشی دیگه دستم نیست که تست کنم. اما میخام نظراتتونو لطفا بگید. مرسی...

alexmamal
30-07-2015, 00:38
منم همین مشکل دارم لطفا کمک کنید

EsyMankan
30-07-2015, 01:36
منم همین مشکل دارم لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما یه سر برید تاپیک آموزش های وینفون 7 آموزش بلوتوث هست اونجا هر سوالی داشتید در خدمتتون هستیم