PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک فوری



rector_zex
11-09-2013, 19:59
سلام دوستان من واسه گوشیم یه مشکلی واسه گوشیم پیش اومده اونم اینه که یه سری که اومدم روش سیم کارت بندزم و روشنش کنم تا قسمت lock screen میرفت ذیگه تو ویندوزش میرفت بعد پشت سر هم خاموش میشد من فکر کردم از ویندوزش که شاید پریده باشه بعد از اینکه گوشیمو دانگرید کردم رو لوگویه htc میمونه بردم بیرون گفتن cpu مشکل داره گوشیتو بنداز دوز چند جا بردم حتی رام کاستومم زد ولی با تو همون اولش میمونه حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:ak: :ac:

rezakeshavarza
12-11-2013, 01:20
سلام خسته نباشيد.من گوشي موزارتم رام دپشينگ 8 داشت که مي خواستم با RUU_Mozart_S_HTC_Europe_5.13.401.01_5.71.09.02a_22 .51.50_RELEASE.exe آپديت کنم به رسمي که تا 6 درصد رفت گوشي خاموش شد روشن که شد صفحه 3 رنگ اومد که نه serial داره USB چيکار کنم؟
مشخصات صفحه 3 رنگ :
PD67100 SS-BC 4K
SPL-5.13.2250.1(135167) MNG
MicroP(LED) 0*07
SD SANDISK 7580MB
Partition info-v211v413
F400

milad.sk
23-12-2013, 15:14
سلام خسته نباشید من گوشیم htc mozarte برای تنوع اول روش دو سه تا رام نصب کردم بعد خواستم جیلبریک کنم واسه همین رام اورجینال نصب کردم اما جیلبریک نشد بعد بیخیال شدم خواستم رام 7.8 نصب کنم نشد error میده میگه کابل یا usb مورد داره کلی کابل و USB عوض کردم بازم نشد اینم بگم spl رو به hspl تبدیل کردم باز error میده نمیدونم مشکل کجاست

EsyMankan
23-12-2013, 17:12
سلام خسته نباشید من گوشیم htc mozarte برای تنوع اول روش دو سه تا رام نصب کردم بعد خواستم جیلبریک کنم واسه همین رام اورجینال نصب کردم اما جیلبریک نشد بعد بیخیال شدم خواستم رام 7.8 نصب کنم نشد error میده میگه کابل یا usb مورد داره کلی کابل و USB عوض کردم بازم نشد اینم بگم spl رو به hspl تبدیل کردم باز error میده نمیدونم مشکل کجاست

با یه پی سی دیگه تست کن ببین میشه
ترجیحا لبتاب باشه آخه بعضی وقتا اینجوری میشه در نحایت تگه نشد با گلد کارت یه رام بزن
البته یه عکس از ارور بزار تا خودم هم ببینم که دقیق چه اروری هست

Fa.A
08-01-2014, 15:35
سلام دوستان
من از وقتی ویندوز گوشیمو update کردم دیگه نمیتونم برنامه بریزم رو گوشیم
همیشه از خوده marketplace برنامه هارو دانلود میکردم
رفتم تو سایتش نوشته بود تنها یک سری از کشوار هایی که اسمشو برده بود میتونن با این ویندوز برنامه دانلود کنن که ایرانم هیچ وقت جزوش نیست

هیچ راهی نداره بخوام برنامه دانلود کنم؟
یه راهی هیت میگن میتونی برنامه دانلود کنی ولی اگه این کارو کنی کلا گوشیت داغون میشه

اگه راهی هست خواهشا بگین یه سری برنامه لازم دارم

EsyMankan
08-01-2014, 17:55
سلام دوستان
من از وقتی ویندوز گوشیمو update کردم دیگه نمیتونم برنامه بریزم رو گوشیم
همیشه از خوده marketplace برنامه هارو دانلود میکردم
رفتم تو سایتش نوشته بود تنها یک سری از کشوار هایی که اسمشو برده بود میتونن با این ویندوز برنامه دانلود کنن که ایرانم هیچ وقت جزوش نیست

هیچ راهی نداره بخوام برنامه دانلود کنم؟
یه راهی هیت میگن میتونی برنامه دانلود کنی ولی اگه این کارو کنی کلا گوشیت داغون میشه

اگه راهی هست خواهشا بگین یه سری برنامه لازم دارم

ربطی به آپدیت نداره
شما آی پی و پورت زیر رو ست کن تو وای فای راحت میتونی دانلود کنی

117.59.224.60
80

راه های دیگه ای هم هست اگه این جواب نداد برام پ.خ بفرست تا برات بفرستم